Particip acum la un concurs de blogging si cu un share in plus m-as afla mai aproape de castigarea unui premiu de la sponsorul inventeaza.ro in competitia de blogging BlogAwards.ro: un curs de robotica pentru copii.
Copilul meu e mult prea mic pentru asa ceva, insa as trimite cu toata inima un copil cu nevoi speciale, dintr-un centru de plasament, daca as castiga. Asadar, rog share pe Facebook articolului meu "As inventa... O MAMA DOAR A MEA". Pentru a fi valid, trebuie dat share direct de pe blog.
Multumesc tare mult!  :)
Particip acum la un concurs de blogging si cu un share in plus m-as afla mai aproape de castigarea unui premiu de la sponsorul inventeaza.ro in competitia de blogging BlogAwards.ro: un curs de robotica pentru copii. Copilul meu e mult prea mic pentru asa ceva, insa as trimite cu toata inima un copil cu nevoi speciale, dintr-un centru de plasament, daca as castiga. Asadar, rog share pe Facebook articolului meu "As inventa... O MAMA DOAR A MEA". Pentru a fi valid, trebuie dat share direct de pe blog. Multumesc tare mult!  :)
MARYBILIBOU.BLOGSPOT.COM
Aş inventa... O MAMĂ DOAR A MEA
Academia Inventeaza.ro, locul unde visele copiilor devin realitate si reusesc sa creeze propriul robot fix asa cum si l-au imaginat.