http://www.formatia-modern-campulung-muscel.tk

Dorel Tamasi -  Membru fondator al formatiei ,  nascut in Campulung Muscel ,  la data de  24 Martie 1952 !
Am inceput  de la 10-11 ani sa cant la orga si acordeon,la  initiativa unui profesor de muzica !
 Mi-a indrumat pasii spre acordeon , am luat lectii, am cantat si  am muncit spre a-mi implini visul.
       Primul debut in muzica, a fost la o nunta frumoasa , in Leresti , cu colegii, dar pana atunci mai cantasem si singur.
        Mi-aduc aminte ca ne duceam si la Cantarea Romaniei , mandrii ca ne putem unii intr-un suflet si un gand pentru a demonstra ca putem canta !
   In 1976 am inceput activitatile la nunti , la botezuri , iar incet,incet am urcat spre culmile  succesului fiind vestit la mine in zona ca fiind un acordeonist foarte bun . Cu ceva ani in spate de muzica , am pus bazele acestei formatii-Formatia Modern!
De ce "Modern " ? Din simplu fapt ca ne adaptam cu usurinta si la muzica moderna, autohtona , dar si la muzica populara,imbinandu-le modern si autentic , spre a face publicul sa cante alaturi de noi si sa petreaca .
       Pentru mine , seriozitatea in ceea ce fac dar si seriozitatea pentru public, sunt primordiale,poate si de aceea suntem foarte bine vazuti si apreciati la fiecare eveniment unde participam.
In formatie , sunt acordeonist , uneori la orga dar si solist vocal , alaturi de colegul meu!
http://www.formatia-modern-campulung-muscel.tk Dorel Tamasi -  Membru fondator al formatiei ,  nascut in Campulung Muscel ,  la data de  24 Martie 1952 ! Am inceput  de la 10-11 ani sa cant la orga si acordeon,la  initiativa unui profesor de muzica !  Mi-a indrumat pasii spre acordeon , am luat lectii, am cantat si  am muncit spre a-mi implini visul.        Primul debut in muzica, a fost la o nunta frumoasa , in Leresti , cu colegii, dar pana atunci mai cantasem si singur.         Mi-aduc aminte ca ne duceam si la Cantarea Romaniei , mandrii ca ne putem unii intr-un suflet si un gand pentru a demonstra ca putem canta !    In 1976 am inceput activitatile la nunti , la botezuri , iar incet,incet am urcat spre culmile  succesului fiind vestit la mine in zona ca fiind un acordeonist foarte bun . Cu ceva ani in spate de muzica , am pus bazele acestei formatii-Formatia Modern! De ce "Modern " ? Din simplu fapt ca ne adaptam cu usurinta si la muzica moderna, autohtona , dar si la muzica populara,imbinandu-le modern si autentic , spre a face publicul sa cante alaturi de noi si sa petreaca .        Pentru mine , seriozitatea in ceea ce fac dar si seriozitatea pentru public, sunt primordiale,poate si de aceea suntem foarte bine vazuti si apreciati la fiecare eveniment unde participam. In formatie , sunt acordeonist , uneori la orga dar si solist vocal , alaturi de colegul meu!