Nu stiu cum sunt altii, dar eu cand stau mai mult in preajma unei persoane, incep sa o analizez. Incep cu aspectul fizic, continui cu tinuta, apoi ajung la comportament si gandire.
  Persoana care mi-a atras atentia de aceasta data, nu prea zambeste. Fie ii sunt scumpe zambetele, fie nu a gasit prea multe lucruri care sa ii obtina pretiosul gest.

       Desi in general se spune ca zambetul intinereste si este sanatos, in cazul sau, zambetul ii da o alura de matur, de om intelept care explodeaza energie pura cand se produce acest gest. Fata sa capata pliurile maturitatii, firele albe ii devin argintii, gura mai mare, ochii luminosi si jucausi. Este o placere cand vezi o transformare uluitoare.
          Si iar devin posaca in momentul cand revin la realiate. Ma deprima ideea ca nu pot sa fiu un mascarici permanent pentru a vedea cat mai des acel zambet de barbat matur. Cum si el este zgarcit in a oferii zambete, poate si eu ar trebuii sa valorific fiecare clipa cand el imi zambeste numai mie.
Nu stiu cum sunt altii, dar eu cand stau mai mult in preajma unei persoane, incep sa o analizez. Incep cu aspectul fizic, continui cu tinuta, apoi ajung la comportament si gandire.   Persoana care mi-a atras atentia de aceasta data, nu prea zambeste. Fie ii sunt scumpe zambetele, fie nu a gasit prea multe lucruri care sa ii obtina pretiosul gest.        Desi in general se spune ca zambetul intinereste si este sanatos, in cazul sau, zambetul ii da o alura de matur, de om intelept care explodeaza energie pura cand se produce acest gest. Fata sa capata pliurile maturitatii, firele albe ii devin argintii, gura mai mare, ochii luminosi si jucausi. Este o placere cand vezi o transformare uluitoare.           Si iar devin posaca in momentul cand revin la realiate. Ma deprima ideea ca nu pot sa fiu un mascarici permanent pentru a vedea cat mai des acel zambet de barbat matur. Cum si el este zgarcit in a oferii zambete, poate si eu ar trebuii sa valorific fiecare clipa cand el imi zambeste numai mie.