Pestera in care iti este frica sa intri ascunde comoara pe care o cauti. In limba engleza: "The cave you fear to enter holds the treasure you seek." Este un gand remarcabil, cutremurator, apartinand lui Joseph Campbell, un specialist american in mitologie, scriitor si orator, cunoscut mai ales datorita lucrarilor sale despre mitologia comparata si religia comparata. 
Adeseori, atunci cand iti depasesti temerile, ai parte de cele mai mari realizari, cu mult mai importante decat te-ai fi asteptat vreodata! In aceeasi ordine de idei, Frank Herbert spunea: Frica este ucigasul mintii." 
Pestera in care iti este frica sa intri ascunde comoara pe care o cauti. In limba engleza: "The cave you fear to enter holds the treasure you seek." Este un gand remarcabil, cutremurator, apartinand lui Joseph Campbell, un specialist american in mitologie, scriitor si orator, cunoscut mai ales datorita lucrarilor sale despre mitologia comparata si religia comparata.  Adeseori, atunci cand iti depasesti temerile, ai parte de cele mai mari realizari, cu mult mai importante decat te-ai fi asteptat vreodata! In aceeasi ordine de idei, Frank Herbert spunea: Frica este ucigasul mintii." 
WWW.DIANE.RO
Pestera in care iti este frica sa intri ascunde comoara pe care o cauti (dintotdeauna)!
Un blog despre relatiile dintre oameni, dragoste, astrologie, horoscop, vise, evolutie personala deschis comentariilor si parerilor celor mai diverse