Imaginatia. Putearea de a crea din nimic ceva. De-a lungul si latul existentei gandirii constanta care a conditionat autodepasirea si dezvoltarea a fost imaginatia. Presupusele miracole ale stiintei despicate ca firul in patru sunt la baza doar un pas in lateral. Unul mental. Gandirea outside of the box implica asumarea greselilor si invatarea din acestea. A incerca de 1000 de ori sa rezolvi aceeasi problema si a gasi 1000 de rezultate care nu o rezolva nu e o esuare atat tim p cat rezultatul 1001 este cel care rezolva problema. Intervine o noua constanta. Timpul. Ecuatia s-ar scrie simplu: I x T=D. Unde T e timpul necesar Imaginatiei (I) sa gaseasca solutii alternative necesare Dezvoltarii (D). Asa ca, daca sunteti in cautarea timpului pierdut, poate ar trebui sa incercati o gandire scoasa din cutia plina cu idei fixe, ochelari de cal, constrangeri ale universului personal si prejudecati si sa vedeti cum dezvoltarea personala capata o noua si pozitiva valenta. 
A gandi outside of the box implica generarea dorintei de dezvoltare careia sa-i acorz timp folosind un instrument pe care cu totii il avem: imaginatia.
Imaginatia. Putearea de a crea din nimic ceva. De-a lungul si latul existentei gandirii constanta care a conditionat autodepasirea si dezvoltarea a fost imaginatia. Presupusele miracole ale stiintei despicate ca firul in patru sunt la baza doar un pas in lateral. Unul mental. Gandirea outside of the box implica asumarea greselilor si invatarea din acestea. A incerca de 1000 de ori sa rezolvi aceeasi problema si a gasi 1000 de rezultate care nu o rezolva nu e o esuare atat tim p cat rezultatul 1001 este cel care rezolva problema. Intervine o noua constanta. Timpul. Ecuatia s-ar scrie simplu: I x T=D. Unde T e timpul necesar Imaginatiei (I) sa gaseasca solutii alternative necesare Dezvoltarii (D). Asa ca, daca sunteti in cautarea timpului pierdut, poate ar trebui sa incercati o gandire scoasa din cutia plina cu idei fixe, ochelari de cal, constrangeri ale universului personal si prejudecati si sa vedeti cum dezvoltarea personala capata o noua si pozitiva valenta.  A gandi outside of the box implica generarea dorintei de dezvoltare careia sa-i acorz timp folosind un instrument pe care cu totii il avem: imaginatia.