In prezent populatia este foarte interesata de mediul virtual ,deoarece ii poate aduce mai aproape de informatile dorite,de aceea de la cel mai mic la cel mai in varsta om ,invata  sa umble pe un calculator ,pe un laptop sau pe o tableta.
Si cum nu toti ne permitem achizitionarea unui calculator sau un laptop nou apela la cele second hand.care te pot ajuta ca si utilizator sa desfasori activitatile dorite in lumea virtuala ,iar pretul lor te poate ajuta sa economisesti ceva banuti.  
 pe site ul :
http://www.megaelectronice.ro/ , puteti gasi  varieteti de calculatoare second hand sau laptopuri  Refurbished.imprimante dar si piese pentru calculatoare.
O sa preventa cateva avantaje al unui calculator second  hand:
Un avantaj al unui calculator second hand in fata unui nou in garantie,este acela ca daca se uzeaza o piesa la cel second o poti achizitiona chiar si schimba ,in schimb la cel nou nu poti umbla.
un alt posibil avantaj ar  fi pentru un pasionat de IT ,pentru ca pe un laptop sau un calculator secand hand  poti face mai multe lucruri ce pot ajuta sa perseverezi si sa faci o meserie din asta.
Un dezavantaj  al unui second hand fata de un calculator  de nouo generatie este  viteza de lucru deoarece unul nou se misca mult  mai rapid,incarca paginile mult mai repede si lucreaza mult mai bine cu diverse programe,in schimb unul mai vechi care se misca mai incet nu poate lucra atat de repede cu diverse programe , ceea ce totodata poate fi un avantaj in situatia unui copil mic care are nevoie  sa utilizez un calculator pentru jocuri nu pentru a intra pe diverse pagini , privind din acest aspect  viteza mai redusa de lucru poate fi luata ca un avantaj al unui calculator de o generatie mai veche pentru ca acesta datorita puteri de lucru   nu l lasa pe cel mic sa intre pe diverse pagini ce l ar putea influenta negativ.
In prezent populatia este foarte interesata de mediul virtual ,deoarece ii poate aduce mai aproape de informatile dorite,de aceea de la cel mai mic la cel mai in varsta om ,invata  sa umble pe un calculator ,pe un laptop sau pe o tableta. Si cum nu toti ne permitem achizitionarea unui calculator sau un laptop nou apela la cele second hand.care te pot ajuta ca si utilizator sa desfasori activitatile dorite in lumea virtuala ,iar pretul lor te poate ajuta sa economisesti ceva banuti.    pe site ul : http://www.megaelectronice.ro/ , puteti gasi  varieteti de calculatoare second hand sau laptopuri  Refurbished.imprimante dar si piese pentru calculatoare. O sa preventa cateva avantaje al unui calculator second  hand: Un avantaj al unui calculator second hand in fata unui nou in garantie,este acela ca daca se uzeaza o piesa la cel second o poti achizitiona chiar si schimba ,in schimb la cel nou nu poti umbla. un alt posibil avantaj ar  fi pentru un pasionat de IT ,pentru ca pe un laptop sau un calculator secand hand  poti face mai multe lucruri ce pot ajuta sa perseverezi si sa faci o meserie din asta. Un dezavantaj  al unui second hand fata de un calculator  de nouo generatie este  viteza de lucru deoarece unul nou se misca mult  mai rapid,incarca paginile mult mai repede si lucreaza mult mai bine cu diverse programe,in schimb unul mai vechi care se misca mai incet nu poate lucra atat de repede cu diverse programe , ceea ce totodata poate fi un avantaj in situatia unui copil mic care are nevoie  sa utilizez un calculator pentru jocuri nu pentru a intra pe diverse pagini , privind din acest aspect  viteza mai redusa de lucru poate fi luata ca un avantaj al unui calculator de o generatie mai veche pentru ca acesta datorita puteri de lucru   nu l lasa pe cel mic sa intre pe diverse pagini ce l ar putea influenta negativ.