De fiecare dată când sunt invitată la o
nuntă sau la un eveniment, candy barul este primul lucru pe care îl
observ. Dacă acum 2 ani când am avut noi nunta, a găsi prăjiturile
perfecte pentru candy bar, a fost o adevărată provocare, mai nou toate
cofetăriile oferă prăjituri în miniatură pentru nunți, petreceri. De
cele mai multe ori, prăjiturile pe care le găsesc sunt lipsite de
culoare, gust, calitate, din păcate nu sunt făcute din pasiune.
Și dacă tot vorbim de pasiune, o să vă spun despre Pasticceria Madrione , visul Ionelei Mureșan. Pe Ionela am cunoscut-o la o degustare de fresh yogurt la Fresh Kiss Frozen yogurt ,
vorbea cu atât de multă pasiune despre patiserie, prăjituri, deserturi
încât îți era mai mare dragul să o asculți. Zilele trecute am aflat că a
trecut la următorul pas din cariera, dar și pasiunea ei – și-a deschis
propriul laborator de cofetărie.
nuntă sau la un eveniment, candy barul este primul lucru pe care îl
observ. Dacă acum 2 ani când am avut noi nunta, a găsi prăjiturile
perfecte pentru candy bar, a fost o adevărată provocare, mai nou toate
cofetăriile oferă prăjituri în miniatură pentru nunți, petreceri. De
cele mai multe ori, prăjiturile pe care le găsesc sunt lipsite de
culoare, gust, calitate, din păcate nu sunt făcute din pasiune.
Și dacă tot vorbim de pasiune, o să vă spun despre Pasticceria Madrione , visul Ionelei Mureșan. Pe Ionela am cunoscut-o la o degustare de fresh yogurt la Fresh Kiss Frozen yogurt ,
vorbea cu atât de multă pasiune despre patiserie, prăjituri, deserturi
încât îți era mai mare dragul să o asculți. Zilele trecute am aflat că a
trecut la următorul pas din cariera, dar și pasiunea ei – și-a deschis
propriul laborator de cofetărie.
De fiecare dată când sunt invitată la o
nuntă sau la un eveniment, candy barul este primul lucru pe care îl
observ. Dacă acum 2 ani când am avut noi nunta, a găsi prăjiturile
perfecte pentru candy bar, a fost o adevărată provocare, mai nou toate
cofetăriile oferă prăjituri în miniatură pentru nunți, petreceri. De
cele mai multe ori, prăjiturile pe care le găsesc sunt lipsite de
culoare, gust, calitate, din păcate nu sunt făcute din pasiune.
Și dacă tot vorbim de pasiune, o să vă spun despre Pasticceria Madrione , visul Ionelei Mureșan. Pe Ionela am cunoscut-o la o degustare de fresh yogurt la Fresh Kiss Frozen yogurt ,
vorbea cu atât de multă pasiune despre patiserie, prăjituri, deserturi
încât îți era mai mare dragul să o asculți. Zilele trecute am aflat că a
trecut la următorul pas din cariera, dar și pasiunea ei – și-a deschis
propriul laborator de cofetărie.