Chec aperitiv  Preparare:
Puneti intr-un castron faina, praful de copt si doua varfuri de cutit de sare. Faceti la mijloc o adancitura, incorporati ouale si amestecati turnand cate un pic de lapte. Adaugati uleiul, maslinele si sunca taiata cubulete. Amestecati bine toate ingredientele, sarati si piperati.

Se poate pune in plus o jumatate de gogosar din otet taiat cubulete, frunze de patrunjel taiate marunt si putina nucsoara.

Varsati aluatul intr-o forma de chec unsa cu ulei si dati-l la cuptorul incins la 180 grade. Lasati-l la copt o ora si 15 min.

Cand este gata rasturnati-l pe un gratar si cand este rece taiati-l felii sau cubulete.
Chec aperitiv  Preparare: Puneti intr-un castron faina, praful de copt si doua varfuri de cutit de sare. Faceti la mijloc o adancitura, incorporati ouale si amestecati turnand cate un pic de lapte. Adaugati uleiul, maslinele si sunca taiata cubulete. Amestecati bine toate ingredientele, sarati si piperati. Se poate pune in plus o jumatate de gogosar din otet taiat cubulete, frunze de patrunjel taiate marunt si putina nucsoara. Varsati aluatul intr-o forma de chec unsa cu ulei si dati-l la cuptorul incins la 180 grade. Lasati-l la copt o ora si 15 min. Cand este gata rasturnati-l pe un gratar si cand este rece taiati-l felii sau cubulete.