Aspecte astrologice in iunie 2014
Horoscopul lunii iunie 2014 trebuie sa tina seama de doua aspecte astrologice retrograde care, daca sunt bine intelese, isi pot pierde influenta negativa, mijlocind calea catre punerea in valoare unor conjuncturi si evenimente complexe ori contradictorii. Turnura retrograda a lui Mercur si cea a lui Neptun ne avertizeaza sa abordam cu seriozitate si responsabilitate oamenii din jurul nostru, sa ne infranam subiectivismul si sa profitam de un exces de intuitie si imaginatie prin prisma unei atitudini cat mai realiste si mai practice. 
Aspecte astrologice in iunie 2014 Horoscopul lunii iunie 2014 trebuie sa tina seama de doua aspecte astrologice retrograde care, daca sunt bine intelese, isi pot pierde influenta negativa, mijlocind calea catre punerea in valoare unor conjuncturi si evenimente complexe ori contradictorii. Turnura retrograda a lui Mercur si cea a lui Neptun ne avertizeaza sa abordam cu seriozitate si responsabilitate oamenii din jurul nostru, sa ne infranam subiectivismul si sa profitam de un exces de intuitie si imaginatie prin prisma unei atitudini cat mai realiste si mai practice. 
WWW.DIANE.RO
Aspecte astrologice in iunie 2014
Un blog despre relatiile dintre oameni, dragoste, astrologie, horoscop, vise, evolutie personala deschis comentariilor si parerilor celor mai diverse