Giveaway: Ofer doua domenii unor bloggeri de calitate,seriosi,  pretabile la o trecere pe domeniu propriu ( de la blogspot sau wordpress). Ofer hosting si instalare teme premium, respectiv ajutor in migrarea articolelor/paginilor etc. Domeniile sunt vreausafiueu.com si brokenhearts.info . 
Condiții: Like and Share paginii Ganduri.info :
https://www.facebook.com/gandurisipareri
Extragerea se va face în data de 7 mai prin random.org. După ce ați dat like și share lăsați un comentariu pe pagină cu "particip" ( este creată o postare în acest sens). Mulțumesc!
Giveaway: Ofer doua domenii unor bloggeri de calitate,seriosi,  pretabile la o trecere pe domeniu propriu ( de la blogspot sau wordpress). Ofer hosting si instalare teme premium, respectiv ajutor in migrarea articolelor/paginilor etc. Domeniile sunt vreausafiueu.com si brokenhearts.info .  Condiții: Like and Share paginii Ganduri.info : https://www.facebook.com/gandurisipareri Extragerea se va face în data de 7 mai prin random.org. După ce ați dat like și share lăsați un comentariu pe pagină cu "particip" ( este creată o postare în acest sens). Mulțumesc!