Apa oxigenata, "medicamentul-minune" pentru gradina ta  Credeai cca apa oxigenata Este Utila Doar for Change to a-ti culoarea parului SAU a scris o-ti ranile dezinfecta?  Gresit!  Apa oxigenata Este ONU fi dezinfectant FOARTE grijă bun poate folosit cu succes si in gradina ta.  Iata cum Poti folosi Interkultureller Austausch www.grenzenlos.or.at, "medicament-minune" poveste a scris plantele:                Cel mai Eficient dezinfectant naturale  Plantele au nevoie de oxigen pentru a se dezvolta in conditii bune si tocmai asta contine apa oxigenata: apa si oxigen. Foloseste apa oxigenata pe post de fertilizator pentru a ajuta semintele sa germineze. Intr-un borcan cu 500 de mililitri de apa distilata adauga 8% apa oxigenata si amesteca bine. Introdu semintele si lasa-le la caldura 3-4 ore. In acest fel, semintele vor germina mult mai repede, iar plantele vor fi mult mai sanatoase.
Peroxidul de hidrogen poate fi folosit si pentru a vindeca plantele bolnave. Foloseste aceeasi solutie ca pentru fertilizare, insa pune-o intr-o sticla cu atomizor. Stropeste frunzele atacate de daunatori. "Medicamentul" este folosit mai ales in gradinile de legume, pentru ca este natural si nu dauneaza sub nicio forma legumelor. Apa oxigenata distruge organismele producatoare de boli prin oxidare si este considerata cel mai sigur si mai eficient dezinfectant natural din lume.
Ingrasamant pentru o planta sanatoasa
Poti folosi apa oxigenata si ca ingrasamant natural. Inainte sa plantezi rasadul, toarna o cana de apa in care ai pus o lingura de peroxid. Planta va creste sanatoasa si nu va fi afectata de daunatori.
Un alt beneficiu al apei oxigenate este ca previne efectele negative ale excesului de apa. Mai exact, peroxidul de hidrogen nu lasa radacinile udate prea mult sa putrezeasca, intrucat ii furnizeaza plantei un nivel ridicat de oxigen.
Mai poti folosi apa oxigenata si ca dezinfectant pentru apa cu care uzi gradina. Peroxidul actioneaza asemenea clorului, insa nu este toxic cu conditia sa nu il folosesti in cantitati exagerate.
Asadar, apa oxigenata este o solutie ieftina si la indemana pentru gradina casei tale.
 
Apa oxigenata, "medicamentul-minune" pentru gradina ta  Credeai cca apa oxigenata Este Utila Doar for Change to a-ti culoarea parului SAU a scris o-ti ranile dezinfecta?  Gresit!  Apa oxigenata Este ONU fi dezinfectant FOARTE grijă bun poate folosit cu succes si in gradina ta.  Iata cum Poti folosi Interkultureller Austausch www.grenzenlos.or.at, "medicament-minune" poveste a scris plantele:                Cel mai Eficient dezinfectant naturale  Plantele au nevoie de oxigen pentru a se dezvolta in conditii bune si tocmai asta contine apa oxigenata: apa si oxigen. Foloseste apa oxigenata pe post de fertilizator pentru a ajuta semintele sa germineze. Intr-un borcan cu 500 de mililitri de apa distilata adauga 8% apa oxigenata si amesteca bine. Introdu semintele si lasa-le la caldura 3-4 ore. In acest fel, semintele vor germina mult mai repede, iar plantele vor fi mult mai sanatoase. Peroxidul de hidrogen poate fi folosit si pentru a vindeca plantele bolnave. Foloseste aceeasi solutie ca pentru fertilizare, insa pune-o intr-o sticla cu atomizor. Stropeste frunzele atacate de daunatori. "Medicamentul" este folosit mai ales in gradinile de legume, pentru ca este natural si nu dauneaza sub nicio forma legumelor. Apa oxigenata distruge organismele producatoare de boli prin oxidare si este considerata cel mai sigur si mai eficient dezinfectant natural din lume. Ingrasamant pentru o planta sanatoasa Poti folosi apa oxigenata si ca ingrasamant natural. Inainte sa plantezi rasadul, toarna o cana de apa in care ai pus o lingura de peroxid. Planta va creste sanatoasa si nu va fi afectata de daunatori. Un alt beneficiu al apei oxigenate este ca previne efectele negative ale excesului de apa. Mai exact, peroxidul de hidrogen nu lasa radacinile udate prea mult sa putrezeasca, intrucat ii furnizeaza plantei un nivel ridicat de oxigen. Mai poti folosi apa oxigenata si ca dezinfectant pentru apa cu care uzi gradina. Peroxidul actioneaza asemenea clorului, insa nu este toxic cu conditia sa nu il folosesti in cantitati exagerate. Asadar, apa oxigenata este o solutie ieftina si la indemana pentru gradina casei tale.