Istoria secretă – Maria Orsic, Societățile secrete Vril și Thule

Pentru a înțelege legătura dintre societățile esoterice, mai mult sau mai puțin secrete, și fenomenul denumit “OZN” la mijlocul secolului trecut, trebuie să trecem în revistă câteva noțiuni ce aparent nu au legătură cu acest subiect însă sunt strâns legate între ele.

Este posibil ca Societatea Vril să nu fi reușit să atingă performanțele pe care le-a avut dacă nu ar fi existat un medium pe nume Maria Orsic. Cu noscută și că Maria Orsitsch s-a născut în Viena la 31 Octombrie 1895. Tatăl sau Tomislav, era imigrant din Zagreb iar mama sa, Sabiene Orsic era din Viena. În tinerețe Maria Orsic s-a alăturat mișcării naționaliste germane ce dorea alipirea Austriei cu Germania. În 1919 s-a mutat la Munchen unde a intrat în contact cu societatea Thule și Vril.

Despre Maria Orsitsch, Traute Lafrenz, Sigrun, Gudrun şi Heike. se spune că erau foarte frumoase și că aveau părul lung, un semn care avea să devină distinctiv pentru membri societătii Vril. Totodată aceste femei dețineau puteri superanaturale ce le permitea să între în contact cu anumite entități sau ființe extraterestre.
Istoria secretă – Maria Orsic, Societățile secrete Vril și Thule Pentru a înțelege legătura dintre societățile esoterice, mai mult sau mai puțin secrete, și fenomenul denumit “OZN” la mijlocul secolului trecut, trebuie să trecem în revistă câteva noțiuni ce aparent nu au legătură cu acest subiect însă sunt strâns legate între ele. Este posibil ca Societatea Vril să nu fi reușit să atingă performanțele pe care le-a avut dacă nu ar fi existat un medium pe nume Maria Orsic. Cu noscută și că Maria Orsitsch s-a născut în Viena la 31 Octombrie 1895. Tatăl sau Tomislav, era imigrant din Zagreb iar mama sa, Sabiene Orsic era din Viena. În tinerețe Maria Orsic s-a alăturat mișcării naționaliste germane ce dorea alipirea Austriei cu Germania. În 1919 s-a mutat la Munchen unde a intrat în contact cu societatea Thule și Vril. Despre Maria Orsitsch, Traute Lafrenz, Sigrun, Gudrun şi Heike. se spune că erau foarte frumoase și că aveau părul lung, un semn care avea să devină distinctiv pentru membri societătii Vril. Totodată aceste femei dețineau puteri superanaturale ce le permitea să între în contact cu anumite entități sau ființe extraterestre.
CONSPIRATIISIMISTERE.WORDPRESS.COM
Istoria secretă – Maria Orsic, Societățile secrete Vril și Thule
Pentru a înțelege legătura dintre societățile esoterice, mai mult sau mai puțin secrete, și fenomenul denumit „OZN” la mijlocul secolului trecut, trebuie să trecem în revistă câteva noț…