Sfarsitul capitalismului si nasterea statului  politienesc global


O sa incerc sa fac un mic rezumat al ceea ce se va intampla pe aceasta prea frumoasa planeta pentru cei ce sunt prea preocupati cu treburile cotidiene si nu au timp sa priveasca in jur, pe voi ceilalti va voi plictisi dar sunt sigur ca daca tot ati ajuns pana aici veti continua. Planeta noastra care milenii de-a randul ne-a fost gazada, ne-a hranit si ne-a adapostit, se va transforma intr-o imensa inchisoare. 


Poate ca generatiile ce vor trai in viitor nu vor considera ca sunt asuprite dar privind din prisma noastra de acum faptele ne conduc catre aceasta idee. Metodele folosite pot fi catalogate de catre unii drept crime impotriva umanitatii iar altii vor considera ca oamenii nu vor lasa aceste lucruri sa se intample.


http://conspiratiisimistere.wordpress.com/2013/08/11/planul-elitelor-pentru-o-noua-ordine-sociala-ii/
Sfarsitul capitalismului si nasterea statului  politienesc global O sa incerc sa fac un mic rezumat al ceea ce se va intampla pe aceasta prea frumoasa planeta pentru cei ce sunt prea preocupati cu treburile cotidiene si nu au timp sa priveasca in jur, pe voi ceilalti va voi plictisi dar sunt sigur ca daca tot ati ajuns pana aici veti continua. Planeta noastra care milenii de-a randul ne-a fost gazada, ne-a hranit si ne-a adapostit, se va transforma intr-o imensa inchisoare.  Poate ca generatiile ce vor trai in viitor nu vor considera ca sunt asuprite dar privind din prisma noastra de acum faptele ne conduc catre aceasta idee. Metodele folosite pot fi catalogate de catre unii drept crime impotriva umanitatii iar altii vor considera ca oamenii nu vor lasa aceste lucruri sa se intample. http://conspiratiisimistere.wordpress.com/2013/08/11/planul-elitelor-pentru-o-noua-ordine-sociala-ii/