Previziuni despre viitor
Dacă am discuta cu o persoană de vârstă înaintată și l-am întreba cum ar fi văzut el lumea anului 2014 în urmă cu 50 de ani, probabil că vom primi un răspuns diferit de ceea ce este astăzi în jurul nostru. Mai mult ca sigur, acea pesoană nu ar fi prevăzut Uniunea Europeană, ascensiunea Chinei, dezmembrarea URSS-ului, controlul asupra populației, tehnologia avansată de care dispunem azi, etc. Sau da ?  M-am gândit să schițez și cum cred eu că va fi viață pe planeta noastră peste 50 de ani. Nu am pretenția unui vizionar și nici cunoștințele științifice ale unui scriitor SF, însă voi încerca pe parcursul a mai multor articole să subliniez cu ce cred eu că se va confruntă omenirea în perioada următoare.
Previziuni despre viitor Dacă am discuta cu o persoană de vârstă înaintată și l-am întreba cum ar fi văzut el lumea anului 2014 în urmă cu 50 de ani, probabil că vom primi un răspuns diferit de ceea ce este astăzi în jurul nostru. Mai mult ca sigur, acea pesoană nu ar fi prevăzut Uniunea Europeană, ascensiunea Chinei, dezmembrarea URSS-ului, controlul asupra populației, tehnologia avansată de care dispunem azi, etc. Sau da ?  M-am gândit să schițez și cum cred eu că va fi viață pe planeta noastră peste 50 de ani. Nu am pretenția unui vizionar și nici cunoștințele științifice ale unui scriitor SF, însă voi încerca pe parcursul a mai multor articole să subliniez cu ce cred eu că se va confruntă omenirea în perioada următoare.
CONSPIRATIISIMISTERE.WORDPRESS.COM
Previziuni despre viitor
  -prima parte- Dacă am discuta cu o persoană de vârstă înaintată și l-am întreba cum ar fi văzut el lumea anului 2014 în urmă cu 50 de ani, probabil că vom primi un răspuns diferit de ceea ce este…