De cele mai multe ori,atunci cand vrem ceva,sau pe cineva,dorinta de a vrea ,de a avea acea persoana ,creste intensitatea interesului pentru relatie.
Uneori , îi auzim " mai este putin ,si o sa fim impreuna" Acel moment "impreuna" face sa sporeasca si mai mult interesul!
Mai tine-ți minte când vruiam ceva pe care o sa il avem peste câteva zile,săptămâni,luni?Mai stiti sentimentul?Eu zic ca se aseamănă.Normal,nu compar un lucrur ,cu o persoana,ci doar compar dorința omului de avea ceea ce isi doreste cu desavarsire,sentimentul in sine!!
De cele mai multe ori,atunci cand vrem ceva,sau pe cineva,dorinta de a vrea ,de a avea acea persoana ,creste intensitatea interesului pentru relatie. Uneori , îi auzim " mai este putin ,si o sa fim impreuna" Acel moment "impreuna" face sa sporeasca si mai mult interesul! Mai tine-ți minte când vruiam ceva pe care o sa il avem peste câteva zile,săptămâni,luni?Mai stiti sentimentul?Eu zic ca se aseamănă.Normal,nu compar un lucrur ,cu o persoana,ci doar compar dorința omului de avea ceea ce isi doreste cu desavarsire,sentimentul in sine!!