ERRARE

ACTUL I (lumina albastra, slaba)
Cele trei scaune sunt asezate unul spre intrarea din dreapta, altul spre intrarea din stanga si altul in mijlocul scenei.
Deasupra scaunului din mijlocul scenei, se afla o spanzuratoare. Ordinea scaunelor este, de la stanga spectatorului la dreapta, I, II, III, scaunul II gasindu-se sub spanzuratoare. Pe fiecare scaun este asezat cate un actor, sufletul si vocea fiecarui scaun!
Intra Moartea, precipitata, potriveste scaunul mai bine sub spanzuratoare, face un pas inapoi, il priveste cu duiosie, isi freaca mainile satisfacuta, urca pe el, incercand sa potriveasca si spanzuratoarea dar nu ajunge la aceasta, coboara nervoasa, mai face cateva masuratori, se uita iar la scaun si spanzuratoare si, deodata, izbucneste intr-un ras puternic. La un moment dat se opreste, observand publicul din sala. Il priveste indelung si pe acesta, parca masurandu-l, priveste spre spanzuratoare si iar spre public.
continuarea pe www.parereamea.blogratuit.ro
ERRARE ACTUL I (lumina albastra, slaba) Cele trei scaune sunt asezate unul spre intrarea din dreapta, altul spre intrarea din stanga si altul in mijlocul scenei. Deasupra scaunului din mijlocul scenei, se afla o spanzuratoare. Ordinea scaunelor este, de la stanga spectatorului la dreapta, I, II, III, scaunul II gasindu-se sub spanzuratoare. Pe fiecare scaun este asezat cate un actor, sufletul si vocea fiecarui scaun! Intra Moartea, precipitata, potriveste scaunul mai bine sub spanzuratoare, face un pas inapoi, il priveste cu duiosie, isi freaca mainile satisfacuta, urca pe el, incercand sa potriveasca si spanzuratoarea dar nu ajunge la aceasta, coboara nervoasa, mai face cateva masuratori, se uita iar la scaun si spanzuratoare si, deodata, izbucneste intr-un ras puternic. La un moment dat se opreste, observand publicul din sala. Il priveste indelung si pe acesta, parca masurandu-l, priveste spre spanzuratoare si iar spre public. continuarea pe www.parereamea.blogratuit.ro