Servicii la transportul de mobila

Firma noastra va mai poate sta la dispozitie si cu servicii de  transport mobila  in cazul achizitionarii. La fel ca si la celelalte servicii, punem la dispozitie personal calificat la cerere, pentru a va duce bunurile in siguranta, la domiciliul dorit.
Alegandu-ne pe noi, veti avea garantia unui serviciu de transport mobila profesional; bunurile dumneavoastra vor ajunge intacte la domiciliu, iar pretul se va ridica la asteptari.
Asiguram infolierea mobilierului pe durata transportului
Pentru o mai buna siguranta a bunurilor dumneavoastra, am avut grija sa ne echipam cu accesorii de infoliere, corzi elastice, cutii cu materiale antisoc pentru a va proteja mobilierul ori alte bunuri fragile. Dorim ca serviciile de transport mobila Bucuresti sa se ridice intotdeauna la asteptarile clientului.
Mutari apartamente, locuinte si firme

Pe langa serviciile clasice de transport, suntem specializati, si ne putem numi calificati in  mutari firme , locuinte, apartamente, birouri, sau alte locatii mari.
Apeland la noi, veti avea parte de o mutare in liniste, preturi accesibile, si cel mai important - marfurile din firma vor ajunge intacte in locatia dorita.
In serviciile de mutari apartamente(locuinte), birouri, sedii ori firme, vom avea grija sa punem cat mai mult personal la manipulare si montaj pentru ca mutarea de firma sa se execute rapid, inteligent si fara pierderi de timp.

✆  0760-614-691 / 0721-188-607
© 2012 Mutari-Mobila.com
http://www.mutari-mobila.com/
Servicii la transportul de mobila Firma noastra va mai poate sta la dispozitie si cu servicii de  transport mobila  in cazul achizitionarii. La fel ca si la celelalte servicii, punem la dispozitie personal calificat la cerere, pentru a va duce bunurile in siguranta, la domiciliul dorit. Alegandu-ne pe noi, veti avea garantia unui serviciu de transport mobila profesional; bunurile dumneavoastra vor ajunge intacte la domiciliu, iar pretul se va ridica la asteptari. Asiguram infolierea mobilierului pe durata transportului Pentru o mai buna siguranta a bunurilor dumneavoastra, am avut grija sa ne echipam cu accesorii de infoliere, corzi elastice, cutii cu materiale antisoc pentru a va proteja mobilierul ori alte bunuri fragile. Dorim ca serviciile de transport mobila Bucuresti sa se ridice intotdeauna la asteptarile clientului. Mutari apartamente, locuinte si firme Pe langa serviciile clasice de transport, suntem specializati, si ne putem numi calificati in  mutari firme , locuinte, apartamente, birouri, sau alte locatii mari. Apeland la noi, veti avea parte de o mutare in liniste, preturi accesibile, si cel mai important - marfurile din firma vor ajunge intacte in locatia dorita. In serviciile de mutari apartamente(locuinte), birouri, sedii ori firme, vom avea grija sa punem cat mai mult personal la manipulare si montaj pentru ca mutarea de firma sa se execute rapid, inteligent si fara pierderi de timp. ✆  0760-614-691 / 0721-188-607 © 2012 Mutari-Mobila.com http://www.mutari-mobila.com/