Femeia Capricorn - Prietena, iubita, sotie si mama
Este foarte dificil sa definesti cu precizie profilul personalitatii unei femei Capricorn. Ea poate fi fata extrem de atractiva care atrage toate privirile de pe o plaja insorita a marii, dar si o cercetatoare cufundata intr-o munca de laborator, intr-un experiment avand darul de a salva omenirea. Indiferent cum arata pe dinafara, in strafundurile sufletului sau este o femeie interesata de siguranta, autoritate, respect si pozitie sociala.
Femeia Capricorn - Prietena, iubita, sotie si mama Este foarte dificil sa definesti cu precizie profilul personalitatii unei femei Capricorn. Ea poate fi fata extrem de atractiva care atrage toate privirile de pe o plaja insorita a marii, dar si o cercetatoare cufundata intr-o munca de laborator, intr-un experiment avand darul de a salva omenirea. Indiferent cum arata pe dinafara, in strafundurile sufletului sau este o femeie interesata de siguranta, autoritate, respect si pozitie sociala.
WWW.DIANE.RO
Femeia Capricorn - Prietena, iubita, sotie si mama
Un blog despre relatiile dintre oameni, dragoste, astrologie, horoscop, vise, evolutie personala deschis comentariilor si parerilor celor mai diverse