Femeia Scorpion - Prietena, iubita, sotie si mama
Femeia Scorpion este inzestrata cu o mirifica frumusete interioara, iesita din comun si plina de magnetism, fiind constienta sau chiar mandra de aceste atuuri ale sale. Cel putin in faza de debut a unei relatii de cuplu, are capacitatea de a-si infrana tendinta de a domina, lasandu-si partenerul sa preia initiativa. Adeseori, stie cum sa "hipnotizeze" un barbat si sa construiasca o autentica impartasire amoroasa.
Femeia Scorpion - Prietena, iubita, sotie si mama Femeia Scorpion este inzestrata cu o mirifica frumusete interioara, iesita din comun si plina de magnetism, fiind constienta sau chiar mandra de aceste atuuri ale sale. Cel putin in faza de debut a unei relatii de cuplu, are capacitatea de a-si infrana tendinta de a domina, lasandu-si partenerul sa preia initiativa. Adeseori, stie cum sa "hipnotizeze" un barbat si sa construiasca o autentica impartasire amoroasa.
WWW.DIANE.RO
Femeia Scorpion - Prietena, iubita, sotie si mama
Un blog despre relatiile dintre oameni, dragoste, astrologie, horoscop, vise, evolutie personala deschis comentariilor si parerilor celor mai diverse