Preturi Transport

Preturile noastre difera in functie de distanta, greutate sau a marfurilor transportate, timp si alte criterii. De asemenea, in cazul in care aveti nevoie de oameni care sa va ajute cu manipulatul mobilei, acestia vor fi platiti separat. Preturi Transoport mobila in Bucuresti
Pret pe transport de mobila in Bucuresti pentru o autoutilitara de 11 mc este de la 50 lei si include 120 de minute stationare. Peste aceasta stationare, se plateste pret suplimentar de 50 lei/ora de stationare.
Preturi transport mobila cu autoutilitara de 36 mc este de la 200 lei si include 120 de minute stationare. Cost suplimentar 100 de lei/ora de stationare.
Pentru  transport mobila interurban , pretul se calculeaza in functie de numarul de kilometri parcursi. Pretul pe km in afara Bucurestiului incepe de la 1 RON / km si se calculeaza dus-intors. Aceste preturi sunt valabile pentru distante mai mari de 300 km (dus-intors). Pentru distante mai mici se calculeaza pretul pe intreaga mutare, nefiind posibil un pret pe km.
http://www.transportdemobila.com/
Preturi Transport Preturile noastre difera in functie de distanta, greutate sau a marfurilor transportate, timp si alte criterii. De asemenea, in cazul in care aveti nevoie de oameni care sa va ajute cu manipulatul mobilei, acestia vor fi platiti separat. Preturi Transoport mobila in Bucuresti Pret pe transport de mobila in Bucuresti pentru o autoutilitara de 11 mc este de la 50 lei si include 120 de minute stationare. Peste aceasta stationare, se plateste pret suplimentar de 50 lei/ora de stationare. Preturi transport mobila cu autoutilitara de 36 mc este de la 200 lei si include 120 de minute stationare. Cost suplimentar 100 de lei/ora de stationare. Pentru  transport mobila interurban , pretul se calculeaza in functie de numarul de kilometri parcursi. Pretul pe km in afara Bucurestiului incepe de la 1 RON / km si se calculeaza dus-intors. Aceste preturi sunt valabile pentru distante mai mari de 300 km (dus-intors). Pentru distante mai mici se calculeaza pretul pe intreaga mutare, nefiind posibil un pret pe km. http://www.transportdemobila.com/