Mitul lui Cupidon si Psyche - Legende antice ale dragostei
Potrivit sursei acestui mit, opera "Magarul de aur" a lui Lucius Apuleuis, intr-un oarecare regat grecesc, cultul Afroditei / Aphrodite (Venus, in mitologia romana) pierdea in continuu teren din pricina faptului ca oamenii erau de parere ca Psyche, cea mai tanara fiica a regelui, era cu mult mai frumoasa decat zeita dragostei si a frumusetii. Mai mult decat atat, printesa incepuse sa fie adorata asemeni unei zeite.
Mitul lui Cupidon si Psyche - Legende antice ale dragostei Potrivit sursei acestui mit, opera "Magarul de aur" a lui Lucius Apuleuis, intr-un oarecare regat grecesc, cultul Afroditei / Aphrodite (Venus, in mitologia romana) pierdea in continuu teren din pricina faptului ca oamenii erau de parere ca Psyche, cea mai tanara fiica a regelui, era cu mult mai frumoasa decat zeita dragostei si a frumusetii. Mai mult decat atat, printesa incepuse sa fie adorata asemeni unei zeite.
WWW.DIANE.RO
Mitul lui Cupidon si Psyche - Legende antice ale dragostei
Un blog despre relatiile dintre oameni, dragoste, astrologie, horoscop, vise, evolutie personala deschis comentariilor si parerilor celor mai diverse