Norocul in citate, aforisme, proverbe
Dupa ce am trecut in revista mii de citate, aforisme, maxime, proverbe si cugetari despre noroc, atat pe internet cat si in biblioteca, am fost pusa in situatia de a face o selectie cat mai stricta, mai adevarata si mai frumoasa. In reflectiile de mai jos puteti descoperi, asadar, in cuvinte cat mai relevante, cum norocul poate fi un ajutor, o povara, o oportunitate adusa de munca, de intamplare sau de intortocheatele si misterioasele cai ale vietii.
Norocul in citate, aforisme, proverbe Dupa ce am trecut in revista mii de citate, aforisme, maxime, proverbe si cugetari despre noroc, atat pe internet cat si in biblioteca, am fost pusa in situatia de a face o selectie cat mai stricta, mai adevarata si mai frumoasa. In reflectiile de mai jos puteti descoperi, asadar, in cuvinte cat mai relevante, cum norocul poate fi un ajutor, o povara, o oportunitate adusa de munca, de intamplare sau de intortocheatele si misterioasele cai ale vietii.
WWW.DIANE.RO
Norocul in citate, aforisme, proverbe
Un blog despre relatiile dintre oameni, dragoste, astrologie, horoscop, vise, evolutie personala deschis comentariilor si parerilor celor mai diverse