Romania Tourist Info este un portal turistic social, ce are ca scop crearea unei colecții vaste de obiective turistice românești de valoare, atât amenajate cât și în stare naturală și greu de găsit, pentru a le putea oferi doritorilor într-un cadru organizat și foarte eficient.

Având o gamă largă de informații concrete, descriere, galerie foto, accesibilitate, hărți, coordonate geografice, precum și o serie de mecanisme de căutare, noi credem că putem ușura procesul de localizare și maximiza plăcerea de a vizita aceste locuri. Turismul românesc suferă grav în lipsa unei promovări eficiente și suntem convinși că putem remedia acest lucru cu ajutorul tău, și ai celorlați români prin intermediul acestui portal.

Eficiența portalului depinde foarte mult de cantitatea de informație de care dispune. Dacă ai vizitat obiective în România care crezi că merită văzute, participă și tu. Îți vom fi reunoscători și noi și cei călători în baza informațiilor oferite de tine. Vizitează-ne pe blog să afli mai multe și să participi cu noi în promovarea turismului românesc.
    Nimic de afișat