Ma numesc Cristina Miculete, am 24 ani si impreuna vom incepe o calatorie spre arta, mai exact spre arta feminina!

Cum s-a nascut acest blog? Viitor psiholog, aflata in calatoria spre dezvoltarea personala te invit in acest coltisor, pe Tine tanara domnisoara, doamna spre a ne cunoaste si spre a descoperi impreuna cine suntem mai presus de varsta, culoarea parului, aspect fizic si stil vestimentar. Cum sa te cunosti pe tine insati, cum sa comunici cu ceilalti, cum sa ai parte de viata mult visata, cum sa traiesti la un nivel superior si cum sa faci fata problemelor care apar pe drumul spre destinatie?

Cine sunt eu?

De multe ori catalogata visatoare, ma consider o fiinta complexa cu picioarele pe pamant care se afla in continua cautare. Ma intreb adesea daca am ajuns sa ma cunosc indeajuns pe mine insami si de fiecare data Eul meu interior imi ofera surprize. Omul in sine, personalitate complexa, izvor de resurse, parcurge etape si etape spre cunoastere.

Am fost copil, am fost om, am fost epava si acum am renascut ca pasarea Phoenix. Am descoperit calea spre lumina si inca o parcurg in fiecare zi!

Am inceput sa scriu pentru mine, pentru tine, pentru noi si vreau sa impartasesc cu tine ce a functionat pentru mine, ce a functionat pentru altii si daca Alegi sa incerci si Tu.

”Nu conteaza anii din viata ta, conteaza viata din anii tai”- Abraham Lincoln

Daca esti aici gandindu-te ca varsta are importanta in procesul dezvoltarii tale si ca nu mai ai nici o sansa sa fii o femeie cu adevarat implinita, fericita poti alege sa ramai sau sa pleci!

Tu alegi!

Esti frumoasa, ai tot ce iti doresti, esti o adevarata opera de arta feminina?Atunci poti alege sa pleci sau sa ni te alaturi si impreuna sa impartasim experientele si pragurile prin care am trecut, sa oferim una alteia solutii care au functionat pentru noi , putere, energie si empatie.

Am ales sa scriu pentru mine si pentru Voi din pasiunea de a trai, din pasiunea de a darui celorlati si din pasiunea pentru zambete. Al meu si al Vostru….
    Nimic de afișat