• Campionatului European de Fotbal se va desfășura în Franța, între 10 iunie și 10 iulie 2016, și va aduce câteva noutăți...
  Campionatului European de Fotbal se va desfășura în Franța, între 10 iunie și 10 iulie 2016, și va aduce câteva noutăți...
 • La mulți ani, România! La mulți ani, români!


  Am publicat primul articol dintre cele două propuse pentru ziua de astăzi. Acesta conține o scurtă istorie a Ligii 1, o trecere în revistă a cupelor europene, atât a celor existente, cât și a celor desființate, dar și cele mai bune rezultate obținute de echipele românești în cadrul acestora.
  La mulți ani, România! La mulți ani, români! Am publicat primul articol dintre cele două propuse pentru ziua de astăzi. Acesta conține o scurtă istorie a Ligii 1, o trecere în revistă a cupelor europene, atât a celor existente, cât și a celor desființate, dar și cele mai bune rezultate obținute de echipele românești în cadrul acestora.
 • Acum două zile am anunțat că voi publica două articole speciale pe 1 decembrie și că voi reveni cu mai multe detalii în zilele ce urmează. Așadar, primul dintre ele se va numi Momente în fotbalul românesc (1) – Cluburile și ca să vă faceți o idee mai clară despre ce este vorba, v-am lăsat mai jos un teaser.
  Acum două zile am anunțat că voi publica două articole speciale pe 1 decembrie și că voi reveni cu mai multe detalii în zilele ce urmează. Așadar, primul dintre ele se va numi Momente în fotbalul românesc (1) – Cluburile și ca să vă faceți o idee mai clară despre ce este vorba, v-am lăsat mai jos un teaser.
 • De Ziua României, pe 1 decembrie 2015, voi posta două articole speciale despre performanțele echipelor românești de fotbal, atât cluburile cât și naționala, în competițiile internaționale. Cu mai multe detalii voi reveni în ziele următoare. Până atunci vă las un teaser.
  De Ziua României, pe 1 decembrie 2015, voi posta două articole speciale despre performanțele echipelor românești de fotbal, atât cluburile cât și naționala, în competițiile internaționale. Cu mai multe detalii voi reveni în ziele următoare. Până atunci vă las un teaser.
 • Brazilia, una dintre cele mai bune naționale de fotbal din lume, a câștigat de-a lungul istoriei 5 trofee de Cupă Mondială, urmată de Italia și Germania, cu câte 4 titluri fiecare. În același timp, naționala Selecao este singura echipă care a participat la toate turneele finale ale Campionatului Mondial, reușind de nu mai puțin de 17 ori să treacă de faza grupelor.
  Brazilia, una dintre cele mai bune naționale de fotbal din lume, a câștigat de-a lungul istoriei 5 trofee de Cupă Mondială, urmată de Italia și Germania, cu câte 4 titluri fiecare. În același timp, naționala Selecao este singura echipă care a participat la toate turneele finale ale Campionatului Mondial, reușind de nu mai puțin de 17 ori să treacă de faza grupelor.
 • 10 lucruri despre Campionatul Mondial de Fotbal din 1994, turneul la care Diego Maradona și-a încheiat participările și România a înregistrat cea mai bună performanță a sa.


  https://www.facebook.com/CristiVStanBlog
  10 lucruri despre Campionatul Mondial de Fotbal din 1994, turneul la care Diego Maradona și-a încheiat participările și România a înregistrat cea mai bună performanță a sa. https://www.facebook.com/CristiVStanBlog
 • Continuăm seria de articole #laCupaMondială cu un articol special: România la Cupa Mondială. Chiar dacă acum ne calificăm greu la competițiile între naționale, atât Euro cât și Campionatul Mondial de Fotbal, a fost o perioadă când țara noastră era nelipsită de la Cupa Mondială, fiind o adversară de temut și învingând echipe ca Argentina, Anglia și Columbia.
  Continuăm seria de articole #laCupaMondială cu un articol special: România la Cupa Mondială. Chiar dacă acum ne calificăm greu la competițiile între naționale, atât Euro cât și Campionatul Mondial de Fotbal, a fost o perioadă când țara noastră era nelipsită de la Cupa Mondială, fiind o adversară de temut și învingând echipe ca Argentina, Anglia și Columbia.
 • În ultima perioadă, în industria jocurilor video, sumele obținute de companii din vânzarea produselor lor au crescut semnificativ, făcând-o una dintre cele mai profitabile industrii. Producătorii de la Hollywod au simțit potențialul jocurilor și au zis să mai stoarcă niște bani din buzunarele fanilor, transformându-le în filme. Mai jos aveți o listă cu 5 filme inspirate din jocurile video, în ordinea apariției.


  PS: În această seară, de la 20:00, articol special ‪#‎peblog‬. Mai multe detalii pe pagina de facebook https://www.facebook.com/CristiVStanBlog . ‪#‎generațiadeaur‬ ‪#‎fotbal‬
  În ultima perioadă, în industria jocurilor video, sumele obținute de companii din vânzarea produselor lor au crescut semnificativ, făcând-o una dintre cele mai profitabile industrii. Producătorii de la Hollywod au simțit potențialul jocurilor și au zis să mai stoarcă niște bani din buzunarele fanilor, transformându-le în filme. Mai jos aveți o listă cu 5 filme inspirate din jocurile video, în ordinea apariției. PS: În această seară, de la 20:00, articol special ‪#‎peblog‬. Mai multe detalii pe pagina de facebook https://www.facebook.com/CristiVStanBlog . ‪#‎generațiadeaur‬ ‪#‎fotbal‬
 • La un an după lansarea BMW M4 Coupé, BMW M prezintă, în avanpremieră, un model de înaltă performanţă ce poate fi utilizat pe şosele, dar mai ales pe circuite: BMW Concept M4 GTS.
  La un an după lansarea BMW M4 Coupé, BMW M prezintă, în avanpremieră, un model de înaltă performanţă ce poate fi utilizat pe şosele, dar mai ales pe circuite: BMW Concept M4 GTS.
 • #PeScurt Prima partidă dintre Steaua și Dinamo a avut loc pe 21 noiembrie 1948, iar în această seară are loc a 133-a întâlnire. Cele mai importante statistici sunt prezentate în articolul de mai jos, pe care vă invit să îl citiți:  
  #PeScurt Prima partidă dintre Steaua și Dinamo a avut loc pe 21 noiembrie 1948, iar în această seară are loc a 133-a întâlnire. Cele mai importante statistici sunt prezentate în articolul de mai jos, pe care vă invit să îl citiți:  
Mai Multe Postări