IUBESC OAMENII... in toata diversitatea lor ...cu toate starile lor...pentru ca simt ca am fost si sunt fiecare dintre ei...
pentru "detalii" ma gasiti pe :
http://adinaamironesei.blogspot.com/
 • 1500 de pagini web cu flux de articole în timp real te așteaptă pe Portalul Universul Cunoașterii!  Vrei să  observi dintr-o privire tot ce a apărut nou ? Setează portalul ca pagină de pornire! Trimite link-ul și prietenilor tăi! Cineva ar putea avea nevoie de aceste informații! Secțiunile sunt centralizate în tabelul din antet :)
  1500 de pagini web cu flux de articole în timp real te așteaptă pe Portalul Universul Cunoașterii!  Vrei să  observi dintr-o privire tot ce a apărut nou ? Setează portalul ca pagină de pornire! Trimite link-ul și prietenilor tăi! Cineva ar putea avea nevoie de aceste informații! Secțiunile sunt centralizate în tabelul din antet :)
 • La prima vedere Universul pare a avea o structură haotică și este destul de greu de surprins dovezi ale design-ului său inteligent. Și totuși, de-a lungul istoriei,  mulți oameni au bănuit că nu poate fi chiar totul la întâmplare sau mai mult, că nu poate fi nimic la întâmplare...:)
  La prima vedere Universul pare a avea o structură haotică și este destul de greu de surprins dovezi ale design-ului său inteligent. Și totuși, de-a lungul istoriei,  mulți oameni au bănuit că nu poate fi chiar totul la întâmplare sau mai mult, că nu poate fi nimic la întâmplare...:)
  ADINAAMIRONESEI.BLOGSPOT.COM
  Armonia dintr-un tipar al Universului - fractalii
  Cursuri, consiliere si informatii utile pentru autocunoastere, dezvoltare personala, documentare și evolutie constienta
 • "Crossroads: Labor Pains of a New Worldview" - un documentar nou nouț (din decembrie 2012) care aduce argumente noi în vederea schimbării mentalității la nivel de societate plecând de la nivel individual pentru a Crea însfârșit Noua Lume în care să trăim cu toții în deplină armonie. Vizionare plăcută! :)
  "Crossroads: Labor Pains of a New Worldview" - un documentar nou nouț (din decembrie 2012) care aduce argumente noi în vederea schimbării mentalității la nivel de societate plecând de la nivel individual pentru a Crea însfârșit Noua Lume în care să trăim cu toții în deplină armonie. Vizionare plăcută! :)
  ADINAAMIRONESEI.BLOGSPOT.COM
  Durerile nașterii unei noi viziuni asupra Lumii [documentar nou]
  Cursuri, consiliere si informatii utile pentru autocunoastere, dezvoltare personala, documentare și evolutie constienta
 • Portalul Universul Cunoașterii te așteaptă cu cele peste 1400 de pagini web indexate și actualizările acestora!   Vrei să fii la curent cu toate aceste informații? Setează portalul ca pagină de pornire și poți observa dintr-o privire tot ce a apărut nou! Trimite link-ul și prietenilor tăi! Cineva ar putea avea nevoie de aceste informații! :)
  Portalul Universul Cunoașterii te așteaptă cu cele peste 1400 de pagini web indexate și actualizările acestora!   Vrei să fii la curent cu toate aceste informații? Setează portalul ca pagină de pornire și poți observa dintr-o privire tot ce a apărut nou! Trimite link-ul și prietenilor tăi! Cineva ar putea avea nevoie de aceste informații! :)
 • „Noi judecăm lumea după aparențe. Științele de ultimă oră ne arată însă că lumea nu se reduce numai la capacitatea noastră de percepție. Dincolo de capacitatea minții noastre există multe alte dimensiuni. Asta spune fizica cuantică și psihologia transpersonală.” ( Dumitru Constantin Dulcan - renumit neurolog român, autor ). 
  Dacă vă doriți să pătrundeți mai profund în tainele Universului prin prisma științifică dar și prin aceea a conștiinței vă recomand cu drag următoarea emisiune. :)
  „Noi judecăm lumea după aparențe. Științele de ultimă oră ne arată însă că lumea nu se reduce numai la capacitatea noastră de percepție. Dincolo de capacitatea minții noastre există multe alte dimensiuni. Asta spune fizica cuantică și psihologia transpersonală.” ( Dumitru Constantin Dulcan - renumit neurolog român, autor ).  Dacă vă doriți să pătrundeți mai profund în tainele Universului prin prisma științifică dar și prin aceea a conștiinței vă recomand cu drag următoarea emisiune. :)
  ADINAAMIRONESEI.BLOGSPOT.COM
  Dimensiunea spirituală a Universului
  Cursuri, consiliere si informatii utile pentru autocunoastere, dezvoltare personala, documentare și evolutie constienta
Mai Multe Postări