Ex Psiholog, Ex Visator, Ex Optimist
 • Vrei să te spovedești și nu știi cum? Nu știi nici măcar ce-i aia? E o chestie pe care o faci să scapi de păcatele pe care le ai, să poți face altele! Și dacă nu știi ce e alea păcate, sunt aici să te ajut! Uite:
  Pe crestinortodox.ro   este o listă de păcate. LISTĂ!!! 193 de păcate de care probabil nici nu știai că există.
  Vrei să te spovedești și nu știi cum? Nu știi nici măcar ce-i aia? E o chestie pe care o faci să scapi de păcatele pe care le ai, să poți face altele! Și dacă nu știi ce e alea păcate, sunt aici să te ajut! Uite: Pe crestinortodox.ro   este o listă de păcate. LISTĂ!!! 193 de păcate de care probabil nici nu știai că există.
 • Plecasem de la ideea că noi, cei născuți în anii 80 am avut o copilărie mult mai culeanu decât copiii anilor 90. În plus, s-a ajuns de chiar și cei născuți după 90 cred acest lucru. E ca și cum eu aș regreta că nu am fost copil în evul mediu, să mă joc cu ceilalți copii de-a vrăjitoarea și inchiziția.
  Plecasem de la ideea că noi, cei născuți în anii 80 am avut o copilărie mult mai culeanu decât copiii anilor 90. În plus, s-a ajuns de chiar și cei născuți după 90 cred acest lucru. E ca și cum eu aș regreta că nu am fost copil în evul mediu, să mă joc cu ceilalți copii de-a vrăjitoarea și inchiziția.
 • Din articol: Istoria hobby-ului se întinde leneș mult în urmă... până la facerea lumii. Primul hobby a venit de la Dumnezeu.
  După cum se știe, îi plăcea să se joace țărână, să modeleze diverse figurine din lut. Așa își mai ocupa timpul până termina cu facerea lumii.
  Din articol: Istoria hobby-ului se întinde leneș mult în urmă... până la facerea lumii. Primul hobby a venit de la Dumnezeu. După cum se știe, îi plăcea să se joace țărână, să modeleze diverse figurine din lut. Așa își mai ocupa timpul până termina cu facerea lumii.
 • Din cuprins: Românii folosesc ulei alimentar în loc de motorină. Nu e ceva nou, totuși... o știre interesantă ar fi fost dacă inventa cineva un ceva prin care să pui ulei în rezervor, cartofi în motor și pe țeava de eșapament să iasă cartofi pai. 
  Din cuprins: Românii folosesc ulei alimentar în loc de motorină. Nu e ceva nou, totuși... o știre interesantă ar fi fost dacă inventa cineva un ceva prin care să pui ulei în rezervor, cartofi în motor și pe țeava de eșapament să iasă cartofi pai. 
 • Știați că se caută rezumatele? Mai nou, și pentru manuale
  Știați că se caută rezumatele? Mai nou, și pentru manuale
Mai Multe Postări