Scriu cu drag, colectionez ganduri adunate din viata si le transform in texte pentru sufletul oamenilor.
 • Va astept si pe aceasta pagina de facebook, cu un like...:)
  Va astept si pe aceasta pagina de facebook, cu un like...:)
  Aanmelden of registreren om te bekijken
  Bekijk berichten, foto's en meer op Facebook.
 • Alteori, scriu  cuvinte-tunet ...acele cuvinte care îmi răsună, ca un zgomot în minte, însă pe care nu le pot interpreta. Nu le pot înţelege. Acele cuvinte, iată, apar în text atunci când mă aştept mai puţin; exact atunci când simt că sunt mai mânioasă şi când am nevoie să mă detaşez de ceea ce îmi face rău.
  Alteori, scriu  cuvinte-tunet ...acele cuvinte care îmi răsună, ca un zgomot în minte, însă pe care nu le pot interpreta. Nu le pot înţelege. Acele cuvinte, iată, apar în text atunci când mă aştept mai puţin; exact atunci când simt că sunt mai mânioasă şi când am nevoie să mă detaşez de ceea ce îmi face rău.
 • În mod normal, orice relaţie ar trebui să înceapă cu acceptarea omului de lângă tine, încercând, apoi, să îl modelezi şi să te laşi modelat...fără a folosi măşti! Din păcate, fiecare relaţie începe cu un handicap...cu handicapul măştilor...este mai simplu, mai puţin de muncit!


  ARTICOL INTREG, PE BLOG: http://lifeandsoulofficialpage.blogspot.ro/2014/08/despre-relatii.html
  În mod normal, orice relaţie ar trebui să înceapă cu acceptarea omului de lângă tine, încercând, apoi, să îl modelezi şi să te laşi modelat...fără a folosi măşti! Din păcate, fiecare relaţie începe cu un handicap...cu handicapul măştilor...este mai simplu, mai puţin de muncit! ARTICOL INTREG, PE BLOG: http://lifeandsoulofficialpage.blogspot.ro/2014/08/despre-relatii.html
 • Toamnă...ploaie de frunze arămii. Curcubeu de trăiri. Vârtej de sentimente. Lacrimi ale cerului. De fericire. De iubire. De emoţie. Mângâierea suavă a vântului. Briza răcoroasă a dimineţii. 

  Tomană...ploi răzleţe. Nori pufoşi, zâmbitori. Sau supăraţi, încruntaţi. Tunete. Fulgere. Picături ce dansează, mângâind pământul însetat.
  Toamnă...ploaie de frunze arămii. Curcubeu de trăiri. Vârtej de sentimente. Lacrimi ale cerului. De fericire. De iubire. De emoţie. Mângâierea suavă a vântului. Briza răcoroasă a dimineţii.  Tomană...ploi răzleţe. Nori pufoşi, zâmbitori. Sau supăraţi, încruntaţi. Tunete. Fulgere. Picături ce dansează, mângâind pământul însetat.
 • Îmi amintesc că eu doar îl priveam, iar el mi-a spus că, fiind femeie, trebuie să învăţ să mă respect mai mult. Să mă răsfăţ. Să mă odihnesc îndeajuns. Pentru că eu sunt "nucleu al familiei" şi trebuie să mă menţin sănătoasă - pentru oamenii dragi mie.
  Îmi amintesc că eu doar îl priveam, iar el mi-a spus că, fiind femeie, trebuie să învăţ să mă respect mai mult. Să mă răsfăţ. Să mă odihnesc îndeajuns. Pentru că eu sunt "nucleu al familiei" şi trebuie să mă menţin sănătoasă - pentru oamenii dragi mie.
  POVESTICUSENS.BLOGSPOT.COM
  Sănătatea-i mai bună decât toate!
  Sănătatea mea şi a oamenilor dragi mie este foarte importantă. De-a lungul timpului, am căutat spitale, de stat sau private, care să îmi pf...
 • Atunci
  când am băut, pentru prima dată, această apă, am simţit, pur şi simplu,
  cum toată energia universului se canalizează asupra mea. Am simţit că
  mă răcoresc şi că nu mai are nici o putere, asupra mea, temuta căldură.
  Atunci când am băut, pentru prima dată, această apă, am simţit, pur şi simplu, cum toată energia universului se canalizează asupra mea. Am simţit că mă răcoresc şi că nu mai are nici o putere, asupra mea, temuta căldură.
  POVESTICUSENS.BLOGSPOT.COM
  Apa este secretul unei vieţi sănătoase
  Vara aceasta a fost foarte călduroasă, iar eu am ales să mă hidratez cu foarte multă apă. Înainte, obişnuiam să beau apă de la robinet, pe ...
 • Frumoase
  pete de culori se întrepătrund, se îmbrăţişează,
  se îndrăgostesc...galben, portocaliu, roz, albastru. Nuanţe de albastru
  formează norii jucăuşi, ce parcă râd de inimioara formată, în
  joacă...
  Frumoase pete de culori se întrepătrund, se îmbrăţişează, se îndrăgostesc...galben, portocaliu, roz, albastru. Nuanţe de albastru formează norii jucăuşi, ce parcă râd de inimioara formată, în joacă...
  POVESTICUSENS.BLOGSPOT.COM
  A fost odată...o lume doar a mea
  A fost odată...ca niciodată. Aşa începe orice poveste. Apoi, faci cunoştinţă cu lumea de basm. O lume...doar a ta. O lume aşa cum ai vrea s...
 • Aceasta
  este vara în care eu mi-am pus toate speranţele. Este vara
  schimbărilor, este vara în care îmi doresc să mă reinventez, se mă
  redescopăr, să încerc lucruri noi. Este vara în care vreau să îmi ţin
  toate promisiunile pe care mi le fac. Este vara în care vreau să mă
  răsfăţ, să mă îngrijesc mai mult, să îmi fac noi prieteni.
  Aceasta este vara în care eu mi-am pus toate speranţele. Este vara schimbărilor, este vara în care îmi doresc să mă reinventez, se mă redescopăr, să încerc lucruri noi. Este vara în care vreau să îmi ţin toate promisiunile pe care mi le fac. Este vara în care vreau să mă răsfăţ, să mă îngrijesc mai mult, să îmi fac noi prieteni.
  POVESTICUSENS.BLOGSPOT.COM
  O vară TOCMAI pe gustul meu!
  Aceasta este vara în care eu mi-am pus toate speranţele. Este vara schimbărilor, este vara în care îmi doresc să mă reinventez, se mă redes...
 • Dans ... Cuplu.
  Iubire. Priviri suave. Zâmbete. Înţelegere printre paşi de dans.
  Piruete. Destin. Îmbrăţişări. Strângere de mână. Şoapte la ureche.
  Dans ... Cuplu. Iubire. Priviri suave. Zâmbete. Înţelegere printre paşi de dans. Piruete. Destin. Îmbrăţişări. Strângere de mână. Şoapte la ureche.
  POVESTICUSENS.BLOGSPOT.COM
  Către fericire...în paşi de dans
  Dans. Pace. Minune. Aripi. Zbor. Vis îndeplinit. Acorduri de speranţă. Paşi însre fericire. Dans ... Cuplu. Iubire. Priviri suave. Zâm...
 • Examenele, aşa cum au venit, au trecut
  Şi, o dată cu ele, facultatea s-a sfârşit.
  Greieraşul, pare-se, de fericire printre gânduri ireale s-a pierdut,
  Însă Furnicuţa l-a readus cu picioarele pe pământ, vorbindu-i cinstit:

  DACA VREI SA STII CE I-A SPUS FURNICA GREIERASULUI, INTRA PE ARTICOL! :)
  Examenele, aşa cum au venit, au trecut Şi, o dată cu ele, facultatea s-a sfârşit. Greieraşul, pare-se, de fericire printre gânduri ireale s-a pierdut, Însă Furnicuţa l-a readus cu picioarele pe pământ, vorbindu-i cinstit: DACA VREI SA STII CE I-A SPUS FURNICA GREIERASULUI, INTRA PE ARTICOL! :)
  POVESTICUSENS.BLOGSPOT.COM
  Greierele şi Furnica fac afacerea bună!
  Într-o zi, Greierele cu Furnicuţa se-ntâlniră La facultate ca să meargă Despre siguranţa financiară să înveţe, îşi doreau amândoi Î...
Mai Multe Postări