• Cuvinte, definiții, expresii, conjugări, declinări - toate cuvintele limbii române
    Cuvinte, definiții, expresii, conjugări, declinări - toate cuvintele limbii române
    Toate cuvintele limbii romane | Dictionar explicativ
    Toate cuvintele limbii române cu definiții și explicații. Cuvinte care încep cu, se termină cu sau conțin grupuri de litere. Anagrame, conjugări, declinări.
  • Dragilor,


    Am nevoie de cativa bloggeri care sunt dispusi sa afiseze un link doar pe prima pagina a blogului lor. Linkul va fi de forma [text 2-5 cuvinte][link][text 2-5 cuvinte], iar site-ul catre care duce va fi un cunoscut site de poker. Puteti vedea o mostra pe www.tipizat.com, in partea din dreapta sus.


    Calitatea blogurilor: 
    PR >= 1
    OBL (outbound links) <= 30
    Alexa cat mai mic.


    Daca sunteti interesati, va rog sa-mi trimiteti o oferta pentru un astfel de  link pe prima pagina timp de 6 luni (dofollow) la adresa bazaconia[at]gmail[dot]com.  Preturile trebuie sa fie in EUR.


    De asemenea,  daca doriti mai multe detalii,  va rog sa-mi scrieti la aceeasi adresa ( bazaconia[at]gmail[dot]com )


    Va rog sa mentionati daca acceptati plata prin paypal (nu este o conditie obligatorie, dar este varianta preferata de plata..


    Multumesc,
    Mircea, Bazaconii online
    Dragilor, Am nevoie de cativa bloggeri care sunt dispusi sa afiseze un link doar pe prima pagina a blogului lor. Linkul va fi de forma [text 2-5 cuvinte][link][text 2-5 cuvinte], iar site-ul catre care duce va fi un cunoscut site de poker. Puteti vedea o mostra pe www.tipizat.com, in partea din dreapta sus. Calitatea blogurilor:  PR >= 1 OBL (outbound links) <= 30 Alexa cat mai mic. Daca sunteti interesati, va rog sa-mi trimiteti o oferta pentru un astfel de  link pe prima pagina timp de 6 luni (dofollow) la adresa bazaconia[at]gmail[dot]com.  Preturile trebuie sa fie in EUR. De asemenea,  daca doriti mai multe detalii,  va rog sa-mi scrieti la aceeasi adresa ( bazaconia[at]gmail[dot]com ) Va rog sa mentionati daca acceptati plata prin paypal (nu este o conditie obligatorie, dar este varianta preferata de plata.. Multumesc, Mircea, Bazaconii online
Mai Multe Postări