Despre mine

Za'Ombla Tyna

Fire sociabila, energica, mereu dornica de experiente noi, cu o dorinta puternica de perfectionare in tot ceea ce fac.Astept parteneriate, schimb de l...

Blogs Home » Personal » Personale » Un Blog Simplu

Un Blog Simplu

Încerc să te pun cât de cât în temă cu lucrurile pozitive ce ne înconjoară și pe care probabil refuzi să le vezi, citești, faci. Aici vei găsi o selecție firească a unor articole ce merită promovate, precum și idei și concepții personale cu care poți fi sau nu de acord.

Articole Blog

01. Primul ajutor în ceea ce privește încărcarea telefonului mobil - Sep 4, 2017 4:12:00 PM
                    Cel mai mult îmi place să călătoresc, iar pe lângă asta îmi fac de fiecare dată un obicei din a povesti familiei, pe bază de imagini, despre tot ceea ce am explorat. Destinație cu destinație am învățat din ce în ce mai mult cum să-mi fac un „bagaj eficient”, punând pe primul plan împachetarea produselor de reală „urgență”.                 Din kit-ul meu de „urgență” pentru călătorii nu lipsește niciodată UNICA- bateria externă ABC Tech de unică folosință. Această baterie este creată exact pentru momentele în care telefonul tău, fie el un smartphone obișnuit sau chiar un Iphone trebuie „resuscitat” pentru o perioadă de timp.

Salvarea ta atunci când nu vrei să ratezi nimic
Unica este deosebit de utilă pentru mine atunci când călătoresc cu trenul pe distanțe destul de mari. Cum nu de multe ori se găsesc prize la clasa a II-a, există momente în care rămân fără baterie la telefon și nu reușesc să-mi anunț părinții sau prietenii că am ajuns cu bine sau de unde să vină să mă ia. De asemenea, în cazul în care în timpul călătoriei se ivește vreo problemă, cu bateria de unică folosință de la ABC Tech pot fi sigură că telefonul meu e pe mâini bune în caz că va ceda.Pe de altă parte, la diferite evenimente, concerte ori drumeții montane este cel mai probabil ca din dorința de a imortaliza cât mai multe momente și peisaje, să „epuizez” stocul de energie al telefonului. Prin design-ul său foarte compact, bateria ABC Tech încape în orice geantă, de la rucsacul montan, până la plicul elegant de la nuntă, pentru a fi mereu la îndemână atunci când am nevoie.

De unde se poate procura bateria externă de unică folosință?

                Bateria de urgență UNICA poate fi achiziționată de la  magazinele Quickmobile, o companie ce are la purtător peste 150 de branduri de IT&C  și de fashion, mereu în concordanță cu nevoile societății actuale. Mai pe scurt, Quickmobile te ține la curent cu cele mai noi gadget-uri în fiecare zi, atât online, cât și prin filialele din mai marile orașe ale țării, precum București, Timișoara, Constanța sau Iași.                 De asemenea, veți găsi aceste baterii la toate festivalurile renumite din țară.

Cum se utilizează bateria externă de unică folosință?

                Bateria de urgență UNICA este disponibilă în două modele, micro USB și pentru Apple, fiind foarte ușor de folosit pentru a încărca un smartphone sau chiar și alte gadget-uri:1.       Scoatem bateria din ambalaj.2.   Îndepărtăm piedica și capacul de protecție al conectorului.

3.       O conectăm la dispozitivul nostru. De menționat este faptul că bateria externă Unica este capabilă să ofere o singură încărcare, fiind astfel potrivită pentru o singură utilizare. Aceasta se poate utiliza și pentru încărcări scurte și repetate, iar în aceste condiții bateria are o valabilitate de un an de zile.100% reciclabilă, cu extra-bonus

Trebuie să știi că bateriile de urgență ABC Tech dispun de certificare ROHS, dar și de garanție.
Imediat după ce ai folosit aceste baterii nu uita că ai posibilitatea de a le recicla, la punctele de colectare buyback de la care vei primi în schimb și un cadou. Sunt 3 tipuri de magazine la care poți transforma bateria consumată și reciclată într-un cadou: Quickmobile- vei primi cadou un fidget spinner, Sole- vei primi la schimb o mască de față și Brewtiful- vei primi la schimb o cafea de specialitate. 
Află mai multe despre buyback aici.


Care sunt momentele din viața ta în care această baterie de unică folosință ar fi salvat situația?

Share Buttonvar hupso_services_c=new Array("twitter","facebook_like","facebook_send","google","pinterest","linkedin","email","print");var hupso_counters_lang = "en_US";
02. Dacia Plant: Natură în slujba omenirii de 15 ani - Jun 21, 2017 11:04:00 AM
A fost odată ca niciodată un om care-și dorea cu orice preț să găsească cheia sănătății pentru omenire. A cutreierat munți și văi, cu toiagul și desaga în spate, investigând fiecare plantă și descoperindu-i proprietățile benefice, căci a ajuns la concluzia că natura este cel mai puternic aliat al tuturor ființelor vii, menținând întotdeauna echilibrul pe pământ. S-a sfătuit cu mulți cercetători din domeniul medical și farmaceutic, iar cu ajutorul cunoștințelor fitoterapeutice a născut un concept care avea să fie mai târziu ecoul unei companii farmaceutice de suplimente alimentare, 100 % românescă, de un înalt  prestigiu.                 În tot acest timp, omul a continuat a îmbina munca cu pasiunea, pentru a demonstra tuturor că produsele din plante sunt eficiente și ajută la menținerea sănătății corpului și minții, cât și la tratarea anumitor boli. Cinsprezece ani de lucru intens într-o făbricuță bazată pe principii precum: sănătatea naturală, tradiția, armonia, valoarea și inovația; de culturi proprii de plante exigent monitorizate; raportarea la tehnologiile de ultimă generație din lumea modernă; dar și rețetele originale au contribuit la creșterea încrederii și a gradului de satisfacție al unui brand românesc „născut” în anul 2002 și anume, Dacia Plant.

Plantele atent cultivate de companie sau achiziționate de la producători sunt trecute printr-un filtru al calității și transformate în comprimate, siropuri, pulberi sau gemoderivate 100 % naturale, cu un efect terapeutic bine definit. Dacia Plant a știut cum să fructifice bogățiile țării noastre, ce are resurse nenumărate de plante medicinale, utilizate încă din cele mai vechi timpuri de oamenii simpli.

Cu ocazia aniversării a 15 ani de activitate, de muncă intensă în dezlegarea misterelor ascunse în plante, de slujbă în folosul sănătății, Dacia Plant sărbătorește în data de 2 iulie, printr-un cadou pentru toți oamenii care au avut încredere în acest brand: un concert în Piața Sfatului din Brașov, având-o ca protagonistă pe trupa Phoenix, printre mulți alți artiști. Fabrica Dacia Plant este construită după normele GMP, având deja numeroase brand-uri în subordine, binecunoscute de români. Printre acestea se numără:

- „Detoxicolon”- un puternic detoxifiant intestinal, format dintr-un complex de 15 plante medicinale și zeolit.- „Sublima”- un brand pentru sănătatea feminină, cu produse pentru echilibrare hormonală a organismului, ideale în afecțiuni genitale și ale aparatului urinar, menopauză sau pentru menținerea siluetei.

- „Interferonat”- stimulent natural al sintezei de interferon, având efect de regenerare hepatică, fiind eficient în susținerea funcției hepatice.

- „Specialiștii plantelor”- promotorul fitoterapiei, ce are la bază cercetări laborioase asupra compoziției plantelor și izolarea principiilor active din acestea, conținând produse ca: Silimarină, Hepatoesențial.

 Acestea sunt doar puținele dintre suplimentele alimentare aflate sub egida Dacia Plant, atât de apreciate de consumatori. La ceas aniversar, vă invităm să participați și la concursul care vă poate face să fiți mai aproape de Dacia Plant, așa cum a fost ea aprope de oameni în slujba menținerii sănătății, în Piața Sfatului din Brașov, fredonând melodiile trupei Phoenix pe data de 2 iulie.Puteți câștiga un weekend pentru 2 persoane la Brașov, bucurându-vă de concert sau 14 pachete aniversare cu produse Dacia Plant, printr-un selfie cu cel mai îndrăgit produs Dacia Plant și postarea acestuia printr-un comentariu, chiar aici, etichetând și persoana cu care doriți să vizitați Brașovul. 
Perioada de desfășurare a concursului este 7-23 iunie, iar câștigătorii vor fi selectați prin tragere la sorți, luni pe 26 iunie.Share Buttonvar hupso_services_c=new Array("twitter","facebook_like","facebook_send","google","pinterest","linkedin","email","print");var hupso_counters_lang = "en_US";
03. Un altfel de eu- Eul civic - Jun 16, 2017 5:09:00 PM
Dragă jurnalule,

                Știu că am lipsit din viața ta o bună bucată de vreme. Te răsfoiesc și râd de fiecare ghidușenie pe care ți-am povestit-o, despre fiecare timiditate sau părere pe care îmi era frică să o expun, despre teama de eșec și de faptul că nu mă consideram capabilă.                 Am avut motive întemeiate să o fac: nu a fost vorba nici despre vreun job bine plătit, deși am câștigat numeroase experiențe inedite și prietenii; nici despre vreo poveste de dragoste, deși pot spune că în ultimii patru ani din viața mea am trăit destule momente încărcate de emoție.

A fost odată...prima întâlnire...

                Toate temerile mele au început să fugă încetul cu încetul, începând cu anul 2013, asemeni unor nori cenușii care se risipesc izgoniți de razele soarelui, iar „soarele” pentru mine a însemnat o bucățică de hârtie albă- un mini-formular cu o siglă roșie pe spate. Cu el am făcut cunoștință la primii pași timizi de student-boboc, făcuți într-o sală imensă de teatru, acompaniați de Gaudeamus și visând la o carieră în alb.

Apoi a fost mai mult decât atât...

                La scurt timp după ce l-am completat, m-am pomenit donând sânge pentru prima oară în viața mea, alături de alți voluntari; am renunțat la raftul meu de jucării cu care erai obișnuit pentru a aduce de Crăciun zâmbetul pe buzele unor copii cu deficiențe; am pășit înarmată cu o vorbă bună în casele bătrânilor uitați de lume, întrebându-i de sănătate; am pus umărul la ecologizat spațiile în care adesea mă plimbam dezgustată de gunoiul existent; am reușit să sprijin visători ca și mine să se pregătească pentru admiterea la facultate. 
  

Am devenit puțin mai civic...

Sunt lucruri mici, pe care am continuat să le fac cu suflet, căci prin toate acestea, am reușit să sculptez un eu mai plin de inițiative, implicat, devotat, responsabil...mai pe scurt: civic. 
Prin implicare civică am construit involuntar o familie, în care m-am refugiat adesea pentru a mă relaxa „constructiv”.  Am călătorit și am cunoscut și poveștile altor ONG-uri din țară, iar aceste scopuri comune au făurit prietenii pe viață.  De toate aceste experiențe mă bucur în fiecare zi ca voluntar în cadrul ONG-ului Societatea Studenților Mediciniști Galați, încercând să-i conving și pe alții să ni se alăture.  De ce eul civic?

                Pe parcursul timpului am învățat că în noi există un potențial uriaș, pe care voluntariatul ne ajută să-l scoatem la lumină, să-l perfecționăm și prin care ne ajută să creăm legături cu persoane care au aceleași scopuri ca și noi. Este defapt o acțiune atât de simplă, prin care putem contribui la păstrarea și îmbunătățirea fiecărei „părticică” în care ne ducem existența prin lucruri simple, ce tot timpul au stat la baza schimbării.

Și tu poți deveni mai civic!

                Promotorul implicării civice în anul 2017 în România este ONGFest- Festivalul Organizațiilor Neguvernamentale, locul unde ONG-urile și grupurile civice din România își spun povestea. ONGFest 2017 este finanțat prin Programul de cooperare Elvețiano-Român, având Kaufland România ca sponsor principal, iar  printre obiectivele prioritare se numără: 

consolidarea relației ONG- cetățean, atât de benefică pentru societatea în care trăim;conștientizarea populației cu privire la activitățile pe care le desfășoară           ONG-urile, în vederea creșterii numărului de voluntari și a redirecționării a 2% din impozit către acestea;promovarea ONG-urilor pentru a fi mult mai susținute pe viitor;încropirea unor dezbateri publice care să antreneze cetățeni, voluntari, presă și instituții publice- elemente cheie ce duc la prosperitatea societății civile.
          Astfel, pe 17 și 18 iunie la București- Parcul Herăstrău, pe 24 iunie la Iași- Grădina Palas și pe 1 iulie la Cluj-Napoca- Strada Potaissa avem ocazia de a afla cât de multe lucruri frumoase se fac în România, sub bolta simțului civic, care nu trebuie să lipsească niciunuia dintre noi. Făcând voluntariat, te descoperi pe tine însuți, capeți abilități și le perfecționezi, ai ocazia de a lucra în echipă, de a avea satisfacția că ai conlucrat alături de alte mâini la o mică schimbare; devii mai încrezător în forțele tale, căci ele sunt alimentate de reușită și poți descoperi povești frumoase la tot pasul.  
Poftiți la festival! Poftiți la implicare civică!Share Buttonvar hupso_services_c=new Array("twitter","facebook_like","facebook_send","google","pinterest","linkedin","email","print");var hupso_counters_lang = "en_US";
04. Korill- Un supliment pentru inima ta - Jun 7, 2017 1:24:00 PM
          Putem spune că la fiecare pas suntem înconjurați de emoții, de la prima întâlnire, până la primul sărut, de la examenul de licență și până la interviul de angajare, suntem adaptați să facem față zilnic cumulului de trăiri, din care ne șlefuim pe noi înșine. Fiecare etapă a vieții presupune emoții, iar fiecare zi este gata să ne ofere noi oportunități, să ne ajute să ne descoperim, iar la fiecare colț mai pândește și câte o provocare. Nu întotdeauna ceea ce simțim este pozitiv, căci uneori mai presărăm și o doză de furie, egoism, rachiună sau se abate asupra noastră un val de tristețe. Toate sentimentele sunt constructive, dar pe atât de tare pe cât ne călesc pentru viață, pe-atât de mult ne pot afecta și sănătatea.                 În ultima vreme se vorbește din ce în ce mai mult despre stres, un factor nelipsit din viața cotidiană: stresul de a da randament cât mai bun la locul de muncă, grija pâinii de mâine pentru copii sau calculul cheltuielilor zilnice ori relațiile defectuoase interumane ne alimentează cu o „boală”, care este pe atât de invizibilă și nedureroasă, pe atât de gravă. Când suntem stresați sau acaparați de sentimente negative ne odihnim mai puțin, avem o dietă defectuoasă și tendința de a sta izolați. Printre principalele consecințe care izvorăsc din aceaste probleme sunt: stările depresive, un posibil început de gastrită sau probleme cu glanda tiroidă, însă cel mai afectat pare a fi aparatul cardiovascular.

                Tot mai multe persoane au probleme cardiace de la o vârstă fragedă, majoritatea dintre aceștia fiind diagnosticați prea târziu. Bolile de inimă sunt dintre cele mai diverse, de la hipertensiune arterială, până la cardiopatii, iar netratate corespunzător pot conduce la episoade de infarct miocardic, care se pot solda cu moartea. Cardiacul „confirmat” trebuie să ia medicație toată viața pentru a preveni aceste riscuri, să aibă o dietă atent controlată, lipsită de sare, să fie atent la efortul fizic pe care îl depune, ori la perioadele caniculare din an.                Un alt factor asociat tot mai adesea cu bolile de inimă este și colesterolul, care se poate depune pe artere și vene, formând plăci ateromatoase, care împiedică un debit corespunzător de sânge și un aport optim de oxigen și substanțe nutritive către țesuturile organismului. Nivelul colesterolului crește prin  consumul de alimente grase, dar și stresul cotidian poate conduce la exacerbare, prin urmare echilibrul colesterolului nu poate fi întotdeauna controlat strict din dietă.                Există totuși numeroase căi prin care ne putem proteja de afecțiunile cardiovasculare, care odată instalate ne urmăresc toată viața, iar numeroase studii au demonstrat cu succes acțiunea acizilor grași precum omega 3, omega 6, principii ce pot fi regăsite în numeroase uleiuri de pește, dar și în uleiul de krill. 
                O importantă sursă din acest produs o reprezintă suplimentul Korill, produs de Sanience. Capsulele moi conțin 500 de miligrame de astfel de ulei, sub formă de capsule moi, ușor de administrat. Produsul susține sănătatea aparatului cardiovascular, refăcând necesarul de acizi grași esențiali și de antioxidanți naturali, nutrienți importanți pentru organism. 
                Aceste grăsimi benefice omega-3 reduc semnificativ riscul de debut al bolilor cardiace sau al declanșării atacului de cord, dar au și un rol important în funcționarea creierului, îmbunătățirea memoriei, întărirea sistemului imunitar și favorizează și mobilitatea articulațiilor.


                Krill-ul este o specie de animal marin, un crustaceu ce se regăsește în toate oceanele lumii, iar denumirea de krill se traduce din norvegiană ca fiind „puiet de pește”. 


Uleiul de krill este deja cunoscut pentru faptul că reglează nivelul colesterolului și al trigliceridelor, astfel că protejează sistemul cardiovascular, menținând și tensiunea arterială în limite normale, fiind un aport benefic de acizi grași esențiali și antioxidanți naturali, asemeni uleiului de pește. 
          Pentru ca inima ta să funcționeze, arborele cardiovascular trebuie „udat” cu Korill- ulei de krill.Share Buttonvar hupso_services_c=new Array("twitter","facebook_like","facebook_send","google","pinterest","linkedin","email","print");var hupso_counters_lang = "en_US";
05. Nivea HairMilk- ritualul de îngrijire al părului tău - May 22, 2017 3:41:00 PM
Întotdeauna am căutat ce este mai bun pentru părul meu, pornind de la șampoane până la diverse măști preparate în casă sau achiziționarea altora din comerț. În ultima perioadă, am avut curajul de a testa primul șampon de la Nivea ce conține proteine din lapte: Nivea HairMilk, alături de balsamul de păr din inovatoarea gamă. Pot spune că niciun șampon nu m-a surprins atât de plăcut prin mirosul delicat, nu foarte strident, care persistă pe păr, dar și prin textura cremoasă, mătăsoasă, deosebit de ușor de aplicat și clătit. Înarmată cu Nivea HairMilk și ținând cont  de sfaturile de frumusețe pentru păr de la Nivea, pot spune că după fiecare spălare, firul de păr este mult mai moale, hidratat și regenerat și îl pot pieptăna și aranja mult mai ușor.Printre sfaturile Nivea de care țin cont se numără: evitarea pieptănării părului atunci când acesta este umed, pentru a preveni ruperea firelor de păr, masarea scalpului la șamponare, pentru stimularea circulației și utilizarea limitată a feonului și a plăcii de păr, care-l supun unui tratament termic ce are drept consecințe electrizarea, uscarea excesivă a firului de păr și vârfuri despicate. Consider că un păr frumos și sănătos este atuul oricărei femei și fiecare dintre noi merităm produse care să ne ferească de intemperiile zilnice, ce pot duce la deteriorarea acestuia sau la căderea excesivă a firelor de păr. Poate nu știai, dar părul tău are o durată de viață de aproximativ 5 ani și are nevoie de toate vitaminele și mineralele pentru a se menține sănătos și puternic pe această durată, iar un singur fir de păr poate susține 100 grame, echivalentul unei bucăți de ciocolată, deci și dieta este un factor de impact asupra sănătății părului.Folosesc deja de aproximativ trei săptămâni Nivea HairMilk- șampon și balsam pentru păr normal și obișnuiesc să îmi spăl părul de două ori pe săptămână, lăsându-l să se usuce de la sine. De obicei aplicam lunar și ulei de ricin pentru a-i favoriza creșterea, combinat cu ulei de cocos. Părul meu era deseori uscat după spălare, era neplăcut la atingere și foarte încurcat, fapt ce s-a remediat în ultima perioadă de la utilizarea  șamponului Nivea.Formula inovatoare de la Nivea este special creată pentru renegerarea firului de păr, fără a-l încărca, iar proteinele naturale pătrund în profunzimea firului de păr, conferindu-i și un strat protector la suprafață. 
Dar pentru că am fost curioasă să aflu dacă același efect este resimțit și de cercul meu de prietene, le-am sfătuit și pe ele să încerce Nivea și să-și exprime opinia, iar rezultatele vorbesc de la sine. Iată câteva folografii făcute imediat după prima spălare cu șamponul Nivea HairMilk:

Încearcă și tu #NIVEAhairmilk și exprimă-ți opinia!

Share Buttonvar hupso_services_c=new Array("twitter","facebook_like","facebook_send","google","pinterest","linkedin","email","print");var hupso_counters_lang = "en_US";
06. Primăvara este anotimpul curățeniei și al renovărilor - Apr 4, 2017 6:03:00 AM
Cu toții știm, încă de pe vremea când eram mici, de faptul că la primul ciripit  de rândunică și prima rază de soare mai strașnică, mama se apuca de scuturat toată casa. Când ne trezeam buimăciți de somn și nu știam ce-i cu haosul acela, primeam mereu drept răspuns „Este primăvară: Să facem curățenie”. Vrând nevrând nu scăpam fără de mătură și făraș în mână, iar toată lumea trebuia să se supună faptului că se fac noi schimbări. De la covoare spălate, până la un dulap nou, o altă nuanță de var pe perete sau o mână de lac pe masa din sufragerie, mirosul acela „de curat” ne duce mereu cu gândul la primăvară.  Dar timpurile trec, iar omenirea evoluează în favoarea ușurării treburilor zilnice. Pe baza aceluiași principiu a luat naștere și depozitonline, un adevărat „colos virtual” al materialelor de construcții, ce pune la bătaie cele mai bune produse necesare pentru finisaje, acoperișuri sau termoizolație. Dacă până acum trebuia să caști gura prin hale imense de astfel de produse, a venit și timpul să le poți analiza din confortul propriei locuințe, având mereu la dispoziție consultanți care te vor îndruma pentru ca proiectul tău să iasă așa cum ți-ai propus, iar materialele necesare să fie livrate în deplină siguranță cât mai rapid.  Acest magazin online este potrivit pentru mine, deoarece am găsit toate produsele necesare pentru a construi o casă de la A la Z: obiecte sanitare, unelte, pavaje și borduri, feronerie, cherestea, pachete pentru termoizolație, scule electrice, generatoare, căzi și cabine de duș, scări și schele, chiar și electrocasnicele necesare pentru dotarea noului cămin.  Spre exemplu, grădina de primăvară este locul în care îmi place cel mai mult să mă relaxez atunci când am puțin timp liber, departe de orașul aglomerat, savurând o cafea aromată și admirând natura acompaniată de trilul păsărilor.  Am găsit pe site o lampă de grădină cu acumulator solar pitic și termometru care sigur s-ar potrivi lângă măsuța mea de afară.
Pentru a întreține grădina, am cu siguranță nevoie și de o mașină de tuns iarba, mai ales că la magazinul depozit-online o găsesc la un preț destul de accesibil, iar mai mult decât atât, o pot plăti chiar și în rate, cu cardul.

În concluzie, depozit online este cea mai accesibilă platformă care te motivează să te apuci de construit, renovat, modernizat, iar acest lucru reiese din numărul  de avantaje de care te poți bucura, precum:- experiență de peste 8 ani în domeniul vânzărilor de materiale de construcții; - consultanți de vânzări la dispoziția clienților, chiar și sâmbăta;- opțiunea de cerere-ofertă;- promoții săptămânale;
- contract de custodie marfă;- produse de înaltă calitate și consultanță permanentă pentru alegerea acestora;- prețuri negociabile la materialele de construcții;- livrări făcute cu autoutilitare proprii ale magazinului, iar pentru comenzi de peste 600 lei, în limita a 5 kg au transport gratuit;
- cadouri și discounturi;
- peste 25.000 de produse, de cea mai bună calitate;
- posibilitatea de retur a produselor în termen de 14 zile.Share Buttonvar hupso_services_c=new Array("twitter","facebook_like","facebook_send","google","pinterest","linkedin","email","print");var hupso_counters_lang = "en_US";
07. Acel moment când ai nevoie de protecție...folie de protecție - Apr 3, 2017 7:01:00 PM
Cu siguranță că atunci când vine vorba de  telefonie mobilă mă risc să spun că sunt blestemată. Și nu, nu pentru că mi-ar pica semnalul rețelei  sau pentru că abonamentul nu-mi permite să țin internetul activ la discreție, ci pentru că de fiecare dată am un noroc chior când vine vorba de „durata de viață” a unui telefon mobil în mâinile mele. Practic fiecare dispozitiv de genul care a avut neșansa să fie în „custodia” mea a pățit-o. Fie că a fost vorba de un impact masiv de pardoseală, am așezat lucruri grele peste el sau chiar a fost plonjat din pătură direct de la etajul 4, telefoanele mobile din viața mea au fost supuse la grele încercări. Am să vă povestesc despre un moment în care folia de protecție chiar ar fi salvat telefonul meu. Eram într-una din minunatele zile în care trebuia să analizăm câte ceva printr-un laborator al facultății. Ca de obicei, eu îmi uitasem mănușile acasă, dar nu că m-aș fi înghesuit să lucrez cu cine știe ce bacterii pe frotiuri diverse. Așteptam cuminte ca alți colegi să realizeze preparatele pe lamele, iar eu doar să le vizualizez și să-mi completez foaia de observație cu desene de bacili, coci și alte minusculozități care ne înconjoară și uneori ne îmbolnăvesc. Totuși plimbându-mă ca să observ cum colegii mei însămânțează niște proaspete medii de cultură cu bacterii, cu un ochi în telefon și unul la masa de lucru, am atins din greșeală cu mâneca de la halatul meu niște ustensile care erau să pice și să se spargă. După ce le-am prins, am conștientizat cu profundă dezamăgire că telefonul meu nu a mai avut norocul să fie prins, iar ecranul lui s-a făcut fire firișoare, la impactul cu gresia. A urmat un moment de reculegere...dispozitivul mai funcționa cât de cât, dar display-ul era ca o pânză de păianjen, care la primul contact cu fondul de ten din obrajii mei sau ploaia, clar că nu ar mai fi funcționat deloc. Dacă aș fi știut de magazinul online Husă Folie Protecție, probabil că telefonul meu avea șanse mari să supraviețuiască. Acest magazin cuprinde o gamă variată de accesorii de bună calitate, dedicate telefoanelor mobile și tabletelor, pentru cele mai faimoase brand-uri ale momentului, precum: Samsung, Apple, HTC, Nokia, LG, etc. La o „plimbare virtuală” prin magazin veți putea observa accesorii care mai de care mai originale, cu modele pentru toate gusturile, folii de calitate și produse de actualitate.
Cu siguranță că husa de silicon pentru Allview m-ar fi salvat de cumpărarea unui telefon nou, iar cu serviciile de livrare în toată țara și ofertele de weekend prin care beneficiați de discount 10% în intervalul orar 13:00-23:00 sau de vouchere de 20%, respectiv 30% la viitoarele comenzi, aș fi fost o clientă veche a acestui magazin. O folie de sticlă securizată Allview ar fi fost atunci victima poveștii mele de mai sus, nicidecum telefonul în sine.

În concluzie, Huse Folie Protecție este accesoriul care nu trebuie să lipsească telefonului tău. De la folii de sticlă securizate, până la huse tip carte, de silicon cu diferite modele, bumpere metalice, acest magazin online îți pune la dispoziție toate instrumentele care pot crește durata de viață a telefonului tău și-l poate feri de riscurile la care este supus zilnic, de utilizatori ca mine.
Share Buttonvar hupso_services_c=new Array("twitter","facebook_like","facebook_send","google","pinterest","linkedin","email","print");var hupso_counters_lang = "en_US";
08. Cărțile de vizită- asul din mâneca oricărei afaceri de succes - Mar 24, 2017 12:24:00 PM
           Afacerile grozave pornesc de la o idee, dar oricât de bine ar fi gândite și puse la punct, este întotdeauna nevoie de promovarea acestora prin diferite mijloace. După părerea mea, cel mai important mod de a te face vizibil în viața oamenilor, prin ceea ce poți să le oferi, este prin prezentarea cărții de vizită. Acest „mic cartonaș” colorat este asul tău din mânecă în ceea ce privește imaginea ta și a funcției pe care o ocupi, dar și a afacerii pentru care dedici timp și suflet.Indiferent că este vorba despre o întâlnire cu clienții, un târg de joburi la care te-ai gândit să-ți amplasezi un stand ori o conferință în care ai ocazia să cunoști diverși antreprenori, aceste cărți de vizită sunt eticheta ta de prezentare, prin care te poți face cunoscut, dar poți și să cunoști alte persoane cu care poți colabora pe viitor.            Cred că fiecare dintre noi avem în portofel câteva cărți de vizită adunate de la diferite persoane cu care am luat contact, de la cabinetul de stomatologie, până la diverse cabinete de avocatură, fundații, asociații, pe care știm cum să le găsim ori de câte ori avem nevoie și le putem chiar recomanda și altora.                 Am participat de nenumărate ori la diferite întâlniri, iar de fiecare dată când primeam câte o carte de vizită, am realizat că ar fi fost mult mai bine să dau una la schimb. M-am apucat astfel să încerc să-mi creez un design pentru propria carte de vizită, însă nu știam dacă galbenul e prea țipător, ori dacă albastrul folosit este prea închis sau cum să organizez informațiile pe respectivul blank.            Atunci mi-am dat seama că  pentru o imagine impecabilă, am nevoie de profesioniști, un cuvânt ce caracterizează pe deplin URBAN Print- print shop-ul care stă în spatele unei personalizări reușite pentru cartea ta de vizită. Aici găsești numeroase categorii de cărți de vizită, cât se poate de interesante, de la cărți de vizită cartonate, transparente, lăcuite, până la cele ștanțate sau din plastic. Nu în ultimul rând, vă puteți bucura de finisaje precum: laminare, rotunjire colțuri, multistrat sau diferite finisaje premium.


           Site-ul dedicat exclusiv cărților de vizită dispune de o multitudine de modele din care poți alege ce ți se potrivește mai bine, iar dacă ai imaginație și ți-ar realizat deja o schiță care să te pună în valoare, URBAN Print este gata să tipărească setul comandat de tine, chiar și în regim de urgență.             Modelul meu preferat și care mă reprezintă în totalitate este cel al cărților de vizită business, căci mi se par foarte rafinate și denotă profesionalism și seriozitate. Din acestă gamă, în topul favoritelor mele stau șabloanele business fusion și business digital.

Eu am ales să-mi personalizez imaginea prin cărțile de vizită made by URBAN Print, tu ce mai aștepti?
Share Buttonvar hupso_services_c=new Array("twitter","facebook_like","facebook_send","google","pinterest","linkedin","email","print");var hupso_counters_lang = "en_US";
09. Ghici cine printează pe orice? - Feb 1, 2017 8:37:00 AM
      Afacerea ta este cu siguranță cea mai profitabilă sau poate este afacerea aia de care vrei să vorbească toată lumea, să-și amintească cu drag de logo-ul tău, să-l recunoască-n media și să te recomande ca un bun profesionist. Dar toate aceste lucruri au nevoie clar: de reclamă, și nu una oarecare, ci prin obiecte personalizate. Îmi place să colecționez aceste „personalizabile” de la fiecare eveniment unde am avut ocazia să particip. Fie că a fost vorba de o conferință, un congres sau o întâlnire între organizații studențești, mi-a plăcut că am putut lua cu mine un soi „de bucățică” a ceea ce s-a petrecut acolo: ecusoane, mape, agende sau pixuri personalizate. Toate acestea le-am păstrat, ca să-mi amintească cu drag de „ce făceam eu pe vremea aia” și cât de minunate au fost locurile în care-am colindat cu valiza dosită de cămăși.      Pentru toți cei care doresc să-și facă remarcat brand-ul, evenimentul, asociația sau să trasmită un mesaj de impact prin acțiunile lor, folosindu-se de personalizare, eu le recomand cu drag: URBAN Print. De ce ei? Pentru simplul fapt că printează pe orice, folosind cele mai avansate tehnologii digitale pentru ca personalizarea și promovarea ta să iasă impecabil: DTG (imprimare direct în țesătura tricoului), UV (cu personalizare policromie, cerneală albă, lăcuire selectivă pentru orice promoționale cu suprafață plană), Print Solvent sau Termotransfer. 
             URBAN Print este un importator direct pentru promoționale din gama Cool, Stanley&Stella, Roly, M.O., de aceea la acest print shop vei găsi întotdeauna cele mai bune oferte, fără adaosuri suplimentare, iar pe lângă toate acestea sunt adăugate pe site în permanență produse noi, tocmai pentru a satisface orice solicitare din partea clientelei. Printre avantajele de care poți beneficia dacă alegi ca pilonii promovării tale să fie powered by URBAN Print se numără: simulare gratuită pentru produsele personalizate, transportul gratuit (în București, pentru comenzi peste 200 lei) și personalizarea rapidă cu DTG sau UV în 24 de ore.
          În zilele noastre, pentru a te face remarcat printre cei ce activează în același domeniu cu tine, ai nevoie întotdeauna să faci altceva. Personalizarea este necesară pentru a te diferenția de ceilalți, pentru a te face remarcat în felul tău și este vitală când este vorba, spre exemplu de cărți de vizită sau agende personalizate.          Eu personal umblu toată ziua cu agenda în rucsac, pentru că e un mod practic de a lua notițe în orice circumstanțe, e ca un fel de „remember” la ce am de făcut, ce trebuie să cumpăr și o colecție de date de contact și adrese. Iar faptul că o primești din partea angajatorului sa a unei instituții pe care o reprezinți atrage privirile curioase ale multor persoane și te face să te mândrești cu ceea ce reprezinți. Din această categorie fac parte și blocnotes-urile, deloc de neglijat atunci când ai de notat sarcini importante, iar eu chiar mă pot bucura de unul marca Andre Philippe, accesoriul perfect al agendei mele, însoțit de un pix din plastic cu mină argintie, ce se regăsește în gama variată de produse a URBAN Print.
       Cărțile de vizită sunt de cele mai multe ori eticheta unei afaceri, a persoanelor care stau în spatele unui brand de renume, iar zecile de modele cartonate și finisate premium din care poți alege pe URBAN Print satisfac și cele mai pretențioase nevoi: de la cărți de vizită simple, până la cele premium, online sau de lux. 

         Câteva dintre avantajele pentru care merită să te apuci de răsfoit pentru găsirea modelului care să te reprezinte și pe care doar la URBAN Print le găsești se numără:• livrarea se face în toată țara, iar în sediul URBAN Print din București se poate testa cartonul pentru cărțile de vizită și se pot realiza pe loc machete;• plata se poate realiza online cu cardul, ceea ce te scutește de taxa ramburs;• cărțile de vizită se pot realiza și în regim de urgență;• poți beneficia de cartoane speciale, rotunjirea colțurilor, laminare, finisaje premium.
       În concluzie, merită să faci o vizită „virtuală” a print shop-ului URBAN Print pentru a te convinge de prețurile avantajoase pentru o gamă variată de produse personalizate: tricouri, brelocuri, insigne, agende, pixuri și multe altele, dar nu în ultimul rând le poți face o vizită și la adresa: str. Ilioara 14B, Parter, București, de luni până vineri între 9:00 și 17:30, iar dacă nu găsești pe nimeni acasă nu ezita să apelezi la numărul de telefon: 0741 090 797 sau să trimiți un e-mail pe adresa: [email protected] Spor la personalizat!Share Buttonvar hupso_services_c=new Array("twitter","facebook_like","facebook_send","google","pinterest","linkedin","email","print");var hupso_counters_lang = "en_US";
10. Campania „De ZECE” - Jan 10, 2017 8:32:00 PM
Cu siguranță fiecare dintre noi a avut un mentor...sau mai mulți în viață. Sunt sigură că în spatele fiecarui om de succes, cu personalitate și caracter puternic dăinuie o persoană care a oferit tot suportul și s-a sacrificat.
De-a lungul vieții mele, am întâlnit mulți oameni care m-au ambiționat și și-au pus amprenta asupra mea. Am avut exemple de urmat pretutindeni: de la părinți, până la profesori, voluntari din toată țara, cât și din Galați.
Vrei să faci și tu cunoscut românul tău de 10? Oricare ar fi el: voluntar, personalitate, profesor, alege să-l promovezi „DE ZECE”: https://www.facebook.com/events/417791108553089/ . 


#zece
Deseori întâlnim oameni ce merită pe deplin această notă, dar față de care nu avem mereu ocazia să ne exprimăm aprecierea. Relaționăm la tot pasul cu persoane pe care le admirăm, de la care învățăm, care ne ajută, ne inspiră, oameni ce trebuie cunoscuți.Uniunea Națională a Studenților din România te invită să te alături campaniei noastre. Spune-ne cine este românul tău de 10 şi care sunt lucrurile ce au dus la afirmația ta.Urmăreşte evenimentul pentru a face cunoştință cu românii noştri de 10, din toate domeniile şi de orice vârstă.O campanie marca: Uniunea Națională a Studenților din România!

Share Buttonvar hupso_services_c=new Array("twitter","facebook_like","facebook_send","google","pinterest","linkedin","email","print");var hupso_counters_lang = "en_US";
11. Alege ținuta așa cum ești tu... - Sep 30, 2016 8:41:00 AM
      Te-ai gândit vreodată la cum ar arăta rochia visurilor tale? Pentru noi femeile, pare că niciodată garderoba nu este destulă. Niciodată nu găsim în maldărul de haine și încălțăminte ținuta evenimentului la care ne dorim să participăm, chiar dacă dosim acolo lucruri pe care poate nu le-am purtat vreodată și nici n-o vom face. 
      Niciodată un bărbat nu poate înțelege de ce atâta bătaie de cap chiar și pentru o simplă ieșire în oraș, unde ar trebui să ne îmbrăcăm comod, să ne simțim bine, nu să stăm ca pe ghimpi. Pentru el e foarte simplu: duș, parfum, puțin gel de păr și tricoul adidas din dulap. Dar femeile sunt mult prea preocupate de ce-o să zică lumea, vor să îl facă mândru pe cel pe care-l țin la braț, chiar dacă acesta nu conștientizează asta. Cum poți să fii cât mai naturală într-o lume plină de măști? 
     Uneori ne dorim să ieșim din anonimat atât de tare, încât o dăm în penibil. Uităm cu adevărat cauza pentru care am ieșit în lume în ziua aceea: să ne distrăm, să facem o escapadă din cotidian, să ne simțim comod alături de cei dragi, nu să pozăm fashion, să defilăm ca la parada modei prin localuri. Puțin îmi pasă de criticile celor din jur, iar dacă acei critici fac parte din cercul de prieteni, ar trebui excluși. Înseamnă că nu îmi sunt chiar prieteni, că nu mă cunosc cu adevărat sau nu sunt pregătiți să mă accepte așa cum sunt. La fel vă sfătuiesc și pe voi să faceți, fetelor! Îmbrăcați-vă cum vă simțiți libere, frumoase!
        Answear are pregătite câteva rochii de damă care mi-au intrat la suflet. V-am mai spus și aici că ANSWEAR înseamnă defapt locul unde cele mai moderne și cunoscute 200 de mărci ale lumii  pun la dispoziție atât domnilor, cât și doamnelor o gamă infinită de îmbrăcăminte și accesorii care ies din tipar. 
Vă prezint astfel 5 rochii Answear,  cu care eu aș ieși din casă la diferite ocazii:
- O petrecere pe cinste sau nunta celor mai buni prieteni ar fi un motiv numai bun de purtat rochia Mesh, din colecția Missguided, un model în cloș, confecționat din tricot neted. Fiind neagră, se poate asorta cu orice și nici nu scoate în evidență imperfecțiunile corpului.

- Când vine vorba de cumpărăturile pentru cina în familie, potrivită mi se pare rochia Casey, din colecția Diesel. Țesătura ornamentală realizează un aspect copilăresc, iar rochia inspiră simplitate, delicatețe și inocență, tocmai ceea ce trebuie să reflecte o femeie.

- Un interviu de angajare poate fi trecut cu brio dacă alegi rochia Ciciliano, din colecția Silvian Heach. Este mulată pe corp, o combinație clasică de alb cu negru care-ți conferă încredere în tine și dă bine în fața angajatorului.


- Plimbarea de seară cu prietenele, urmată de statul la taifas la o cană de ceai este tot ce îți trebuie pentru a te relaxa după o zi încărcată, dar...îți mai trebuie ceva: rochia Condove, din colecția Silvian Heach. Vaporoasă, deosebit de comodă, dar totodată elegantă datorită modelului drept va stârni curiozitatea printre prietenele tale.


- La întâlnirea cu partenerul de viață, poți atrage atenția și fără îmbrăcăminte vulgară. Rochia din colecția Simple are o țesătură netedă, o culoare ce nu te dezavantajează deloc și pune destul de bine în evidență senzualitatea.

De azi înainte este timpul să te simți frumoasă în felul tău, să ai încredere în tine, să-ți depășești limitele, pentru că ai un aliat de încredere: Answear.ro! 

Share Buttonvar hupso_services_c=new Array("twitter","facebook_like","facebook_send","google","pinterest","linkedin","email","print");var hupso_counters_lang = "en_US";
12. Ce unul dezmembrează, altul asamblează... - Sep 14, 2016 4:22:00 PM
Vremea călduroasă încă ne face cu ochiul, așa că n-ar fi rău să o pun de-o escapada la munte. Cât durează să-mi aleg cu colțișor din valoroasele regiuni turistice ale României și să-mi pregătesc valiza? Pare simplu, dar nu e deloc...Îmi plac călătoriile cu trenul, dar parcă m-am săturat de-atâtea ore pierdute, bilete cumpărate pe ultima sută de metri și urcat valiza deasupra capului. Tot bătându-mi capul cu ce bagaj să-mi fie mai ușor de cărat, mi-am pierdut tot entuziasmul, am început să oftez și să mă uitam nepăsătoare în oglindă.Când...deodată...Zic: „N-ar fi rău să-mi cumpăr o mașină, să încapă și aia și cealaltă...”.
- Oglindă, oglinjoară, ce mașină mi s-ar potrivi ca să mă plimb prin țară? 
- Păi bun e și un Seat Ibiza, și un Fiat Doblo, dar nu-i rău nici un VW Polo.
- Păi bine bine, aleg eu VW-ul Polo, dar intervin destule: stai că îi trebuie asigurare, stai să vedem de impozit, taxă de poluare, unde mai pui că se mai și îmbolnăvește!
- Cum? Cum să se îmbolnăvească?
- Uite că la o mașină starea de „sănătate” e șubredă ca a omului: lui îi pică un rinichi, mașinii îi pică motorul, omul are probleme cu  inima, mașina cu alternatorul,omul are dermatoze, mașinii începe să i se deregleze cutia de viteze. Și tot așa...
- Poate sunt eu o oglindă, dar oare să fie astea dezavantajele care să determine lumea să nu se mai folosească de mașini? Tu nu ai auzit de Dezmembraripenet.ro? 
-Păi de unde să aud, dacă de-abia ce mi-am propus să-mi cumpăr autoturism? Ia spune tu mai bine despre ce este vorba!
- Povestea sună cam așa: A fost odată ca niciodată, o bursă de piese auto, în care toate parcurile de dezmembrări postau anunțuri cu piese sau mașini. Ba mai mult decât atât, orice om îngrijorat ca și tine, de buna funcționare a mașinii avea posibilitatea să ceară oricând piesa mult visată...sau mult stricată, dând de veste la toate parcurile despre nevoile lui și putând să aleagă cea  mai bună oferă. Se spune că acolo găsești de la anvelope, caroserii și până la sisteme de transmisie sau de răcire motor. - Și ce-mi spui mie toate astea? Eu vreau o mașină nouă, nu una dezmembrată!
- Tu nu știi că ce unul dezmembrează, altul asamblează? Acest site este deosebit de util, căci piesele pe care le cauți sunt acum mult mai accesibile și la prețuri convenabile. Spre exemplu la dezmembrări VW Polo găsești tot ce ți se poate strica la o astfel de mașină: de la alternator, portiere, motor, cutie de viteze, până la radiator, electromotor sau compresor. 
- Deci să recapitulăm:
Indiferent de ce mașină aș avea, în cazul în care nu funcționează cum trebuie, identific problema, postez o cerere cu piesa de care am nevoie, parcurile de dezmembrări afiliate site-ului îmi trimit ofertele proprii la „doleanța” mea, iar eu o aleg pe cea mai atractivă, din  confortul propriei locuințe, doar deschizând un e-mail. Sună foarte bine!
Fiecare mașină de dezmembrat este însoțită de detalii despre livrare, preț, poze și informații amănunțite, iar fiecare vânzător are câte un calificativ, care-i sporește gradul de încredere și oglindește recunoștința cumpărătorilor. Astfel, tu poți ști de la cine să cumperi la sigur tot ce ai nevoie. Așa că ține minte:
De turbina s-a stricat,Ori bujia ți-a picat,Nu te speria prea tare,Le găsești la dezmembrare.
Dar nu căuta oriunde, Nu pierde timp fără folos, Prețuri și oferte cu care să te mulțumeștiDoar la Dezmembraripenet.ro găsești!
Share Buttonvar hupso_services_c=new Array("twitter","facebook_like","facebook_send","google","pinterest","linkedin","email","print");var hupso_counters_lang = "en_US";
13. E toamnă...acoperă-mi umerii cu ceva... - Sep 13, 2016 9:59:00 AM
E toamnă...au început să pălească salcâmii, au început toți pomii să-și picure frunze aurii pe pământ, în fața mândrilor brazi care dăinuie veșnic verzi. Primele picături de „răcoare” au părăsit timide cerul din care poposesc legănate de vânt. Stând pe terasă realizez că umerii mei s-au răcit doar în ie, tot așteptând apusul Soarelui. „S-a dus vremea de tricouri și bluze vaporoase, domnișoară!”, mi-am spus.
Dar mai țin eu minte oare unde mi-am lăsat paltonul? Meditând la o cană de ceai, am căutat răspunsul. M-am tot gândit, m-am răsucit: „A! Îmi trebuie un palton nou!”. Mi-am luat laptop-ul în brațe și am început căutările, precum un detectiv care analizează minuțios orice mișcare suspectă, iar norocul de a mă înnoi mi-a surâs din prima. Deja m-am văzut îmbrăcată de la Answear.ro, căci iată cum paltonul meu se afla rătăcit printre altele, care mai de care mai elegante, călduroase și feminine.
ANSWEAR înseamnă defapt locul unde cele mai moderne și cunoscute 200 de mărci ale lumii, dintre care amintim Mango, Vero Moda, Adidas, Nike, Diesel, Valentino, etc. pun la dispoziție atât domnilor, cât și doamnelor o gamă infinită de încălțăminte, îmbrăcăminte și accesorii care ies din tipar. Originar din Polonia, iar ulterior extins și în Cehia și Slovacia, platforma ANSWEAR.COM a luat ființă în decembrie 2010, începând să funcționeze din februarie 2011.
De la geci iarnă de damă și până la papuci crocs, acest site oferă articole pentru toate buzunarele, care pun în lumină atât femeile, cât și bărbații. Pe lângă faptul că beneficiezi de suport prin Serviciul Relații Clienți disponibil de luni până vineri, între 9:00 și 18:00, ai livrarea produselor gratuită la cumpărături începând cu 150 RON, cât și retur gratuit dacă ești client înregistrat, expedierea articolelor făcându-se chiar în ziua comenzii tale.  Pe parcurs, te poți bucura și de programul de loialitate dacă te înscrii în clubul cumpărătorilor Answear, primind puncte pentru fiecare produs comandat, care pot fi ulterior transformate în beneficii (la fiecare achiziție poți primi 10% din valoarea ei retur în cont).
Revenind la paltonul meu, consider că acest accesoriu nu trebuie să lipsească din garderoba niciunei doamne sau domnișoare care se respectă. Paltonul nu numai că ne ferește de frig pe o suprafață mare a corpului, acoperind coapsele și pulpa piciorului, dar poate fi și  asortat foarte ușor unei ținute de birou sau conferință.
Debutul toamnei și al primăverii, în care sezonul răcoros își face simțită prezența, poate fi acompaniat cu Paltonul Inverness. Acesta face parte din colecția Medicine, având și o gluga „ștregărească” care îți poate proteja părul de moderatele intemperii din această perioadă.
 


Pentru serile și zilele cu adevărat friguroase, paltonul UnderCover, un model izolat cu căptușeală este o variantă de luat în calcul. Culoarea îl face să poată fi asortat cu orice ținută, iar o eșarfă atent așezată în jurul gâtului sporește gradul de protecție conferit de guler. 

Dacă ești adepta culorilor îndrăznețe, paltonul Cory ar putea fi ceea ce cauți de atâta timp.
Vorba multă, sărăcia omului...așa că mă pun pe comandat, mai ales că vreau să prind și câteva dintre reducerile substanțiale făcute de ANSWEAR în această perioadă.
Te invit să faci la fel și să îmi spui cu ce ți-ai împrospătat garderoba. Share Buttonvar hupso_services_c=new Array("twitter","facebook_like","facebook_send","google","pinterest","linkedin","email","print");var hupso_counters_lang = "en_US";
14. Au mai rămas doar 2 zile. Ce mai aștepți? - May 6, 2016 2:56:00 PM
Au mai rămas doar 2 zile până la simularea examenului de admitere la Facultatea de Medicină și Farmacie din cadrul Universității „Dunărea de Jos” din Galați. Dacă ești hotărât în privința viitorului tău și îți dorești să faci carieră în domeniul sănătății, nu rata această oportunitate. Ai încă timp să te înscrii pe: http://simulare.ssmg.ro/.Ce este Simularea Examenului de Admitere?Este un proiect sub egida Facultății de Medicină și Farmacie din Galați, fiind realizat în colaborare cu Societatea Studenților Mediciniști Galați (SSMG), care dorește să-i ajute pe candidați să se acomodeze cu atmosfera de examen, dar și să-și testeze pregătirea până în prezent. Cui se adresează proiectul?Grupul țintă este reprezentat de elevi din clasele a XII-a, care finalizează licee sau colegii, dar și altor persoane care-și doresc să se numere printre studenții Facultății de Medicină gălățene. Cum va decurge simularea propriu-zis?Participanții înscriși pe site trebuie să se prezinte de la ora 8:00 la locația simulării- corpul CDT (MG) al Facultății de Medicină și Farmacie Galați, strada Eroilor, colț cu Nicolae Bălcescu (fosta Policlinică), unde achită la fața locului taxa de participare, în valoare de 25 RON, iar accesul în sălile de examen le este permis începând cu ora 8:30. La ora 9:00 ușile vor fi închise și se va începe examinarea propriu-zisă, care va dura 3 ore (la fel ca și examenul standard), timp în care participanții vor fi supravegheați riguros de voluntarii SSMG. Ulterior finalizării timpului de lucru, conform unor șabloane predefinite se vor calcula notele de admitere  obținute de fiecare participant, iar la final se va face un clasament cu cei „admiși/respinși”. După aceasta, există o sesiune de discuții libere, în care studenți de la specializări și ani diferiți de studiu vor oferi informații și vor încerca să răspundă la cât mai multe întrebări venite din partea candidaților. Despre organizatori:SOCIETATEA STUDENŢILOR MEDICINIŞTI GALAŢI (SSMG) a fost înfiinţată pe 26 iunie 2009, fiind o organizaţie democratică şi independentă, faţă de orice autorităţi publice locale sau centrale, partide politice, sindicate, or-ganizaţii non-guvernamentale, fundaţii, culte religioase, instituţii de în-văţământ, precum şi faţă de orice alte persoane fizice sau juridice de drept public sau privat române sau străine, dar îşi rezervă dreptul de a întreţine cu acestea relaţii de colaborare, precum şi dreptul de a exprima punctele de vedere ale membrilor săi faţă de orice chestiune de interes public. Asociaţia îşi desfăşoară activitatea în scopul promovării şi apărării drepturilor şi inte-reselor profesionale, sociale şi culturale ale membrilor săi, precum şi a satisfacerii nevoilor acestora în domeniile: ştiinţific, cultural, social, civic etc., din cadrul „FACULTĂŢII DE MEDICINĂ ŞI FARMACIE” GALAŢI. SOCIETATEA STUDENŢILOR MEDICINIŞTI GALAŢI este membră a UNSR (Uniunea Naţională a Studenţilor din România) cu drepturi depline.
Organizatorii îți urează mult succes!
Share Buttonvar hupso_services_c=new Array("twitter","facebook_like","facebook_send","google","pinterest","linkedin","email","print");var hupso_counters_lang = "en_US";
15. A fi sau a nu fi însoțiți de butonii de cămașă? - May 3, 2016 9:04:00 AM
        Vă întrebați probabil ce valorăm noi în viața voastră...de ce este bine să ne aveți alături? Poate o parte dintre voi ne consideră demodați, dar cum se face totuși că ne aflăm în prim plan la prezentările de modă ori în diferite magazine? Cu ajutorul nostru, oamenii de afaceri se fac remarcați și sunt înveliți  într-o aură de eleganță.            Ne numim butoni cămașă și suntem indispensabili ținutelor business sau de gală, partenerii din umbră a celor mai rafinați bărbați, trăsături delicate ce-ți definesc propriul stil. Suntem butonii eleganți, ce îți conturează încheietura mâinii în cel mai nobil moment al vieții tale- căsătoria, făcând-o mândră pe cea care pășește la brațul tău pe drumul vieții și suntem acolo când îți încununezi apogeul în carieră. Te facem remarcat la cine festive, să fii demn de admirația fiecărei femei.
             Probabil că știți că în lumea afacerilor, ținuta nu se iartă. Hainele pe care le porți sunt de cele mai multe ori un criteriu în a obține un teren, a câștiga o licitație sau a încheia un parteneriat durabil cu puternici colaboratori, căci după cum afirma și un proverb spaniol „Adevărul nu trebuie arătat gol, ci în cămaşă”. Sunt nenumărate procese câștigate în lume de avocați bine îmbrăcați și cu o parte din „teme” făcute acasă. Asta nu înseamnă neaparat că pentru a-ți câștiga respectul într-o societate, trebuie să scoți din buzunar economiile de-o viața pentru excursia din Maldive, multă lume considerând că aceste accesorii (butonii) sunt scumpe și că este suficient să se afișeze cu o cămașă albă, un costum și niște pantofi lăcuiți. Da! Este destul dacă vrei să te menții în anonimat. Totuși, nici nu vă cerem să exagerați în a vă dichisi: Ați văzut bărbați de succes care să se împodobească ca un brad de Crăciun cu bijuterii? Nu! Pentru că stilul masculin nu presupune ghirlande la gât, ci ceva mai practic: butoni de cămașă.
De-aici puteți trage singuri concluziile: A fi sau a nu fi însoțiți de butonii de cămașă?
DA! Pentru că noi suntem cei ce-ți oglindesc personalitatea, caracterul, ne asortăm bine și cu nasturii cămășii, dar și cu acul cravatei, suntem „arma secretă” a unui bărbat, pe lângă ceas și batista de buzunar. Suntem acolo:·   Când vrei să ai un as în mânecă: Pe lângă papion, cravată sau batistă de buzunar, îți poți pune în lumină întreaga ținută care te reprezintă, asortând-o cu butoni cu pietricele, ca de exemplu:


 Când vrei să-ți etalezi pasiunile chiar la încheietura mâinii: Suntem ceea ce cauți atunci când vrei să transmiți un mesaj, însoțit de o notă de bun gust și rafinament. Fie că ești pasionat de muzică, fotografie, ești supereroul în viața cuiva sau un microbist înrăit, putem reflecta toate acestea pentru tine! Noi suntem butonii haioși:


Când treci prin diferite etape ale vieții și te dezvolți. Suntem perfecți pentru orice vârstă- de la butoni de cămașă viu colorați pentru tineri, până la butoni vintage pentru cei care au depășit  „ale tinereții valuri”.Când vrei să oferi o surpriză plăcută cuiva drag: Suntem un accesoriu numai bun de făcut cadou unui tată- pentru a-i mulțumi pentru toată grija acordată pe parcursul vieții, unui soț iubitor, pentru a-i demonstra cât de mult îl apreciem ori pentru prietenul vitezoman sau petrecăreț din gașcă. Însoțiți de o elegantă casetă de butoni, suntem cadoul original care ar bucura orice gentleman. 


Cu alte cuvinte, butonii de cămașă nu trebuie să fie absenți din garderoba unui bărbat modern. Fie că sunt butoni clasici, casual, de ceremonie (butonii de mire)  sau personalizați, din cristal sau sticlă suntem un simbol al bunăstării, ce-ți întregesc imaginea de succes. Dacă te-am convins că te merităm, ne găsești aici: Share Buttonvar hupso_services_c=new Array("twitter","facebook_like","facebook_send","google","pinterest","linkedin","email","print");var hupso_counters_lang = "en_US";
16. 8 motive pentru care să alegi Algarve în următoarea ta aventură turistică - Apr 3, 2016 8:56:00 AM
Povestea spune că...la circa 4000 de km de România, binecuvântată cu nisipuri scăldate în ape limpezi de un albastru azuriu, atent mângâiate de razele soarelui, răsare spendida regiune sudică din Portugalia: Algarve. Aici a luat ființă acum mult timp și municipiul Faro, un oraș-port contopit cu Oceanul Atlantic, capitala celei de-a șaptea regiuni administrative din țară, cel mai sudic punct al acesteia, un loc presărat cu istorie, vreme blândă și restaurante superbe. Iată câteva motive pentru care să alegi această regiune în viitoarea ta expediție:
1. Orașul Faro- Nu se știe dacă veți mai ajunge prea curând prin această regiune, așa că nu trebuie să ratați capitala cochetă, cu parcuri și piețe deosebite, cu un iz de antichitate imprimat de drumurile pietonale și cafenelele în aer liber. Cidade Velha- partea veche a orașului-port adăpostește central Catedrala din Faro, cu elemente arhitecturale ale secolului XIII-XIV. Ieșind din această porțiune, aveți posibilitatea de a închiria bărci pentru diferite excursii din Porta Nova. 

2. Peste 9 plajele stâncoase, restrânse, ce creează un cadru intim și te lasă să te bucuri de soare la superlativ: Praia do Camilo, Praia Dona Ana, Praia de Quarteira, Praia da Falesia, Praia da Marinha, Para de Odeceixe, Praia de Tavira, Praia do Carvoeiro și Praia Dos Olhos d Agua. Dintre acestea, preferata mea este cea din fostul sătuc pescăresc Carveiro, deoarece îmbină malurile stâncoase pe care sunt clădite locuințe și terase, cu nisipul auriu al unei plaje discrete, inclusă pe lista celor cu Blue Flag din Portugalia.
3. Parcurile de distracție din zonă relaxează pe timpul zilei atât adulții, cât și copii. Din iunie până în septembrie te poți bucura de unul dintre cele mai mari parcuri acvatice din Portugalia, Aqualand, ce te va cuceri cu Kamikaze, Crazy Race, Banzai sau Mini Park. Alături de cei dragi vei avea parte de o aventură printre tobogane, saltele gonflabile, piscine cu valuri sau fântâni. Dacă ajungeți în această regiune, nu trebuie să ratați Zoomarine, situat în Guia, la câțiva km de Albufeira, unde spectacolele cu delfini, foci, lei de mare și păsări tropicale sunt la ordinea zilei.


4. Sporturi în aer liber, ce-ți asigură porția de sănătate: Algarve deține circa 40 de terenuri de golf, pe grade diferite de dificultate, bine întreținute, cotate deseori ca fiind cele mai bune din lume. Soarele și zumzetul valurilor îți vor fi spectatori la meciurile de golf. Caracteristic acestei zone turistice mai sunt și sporturile nautice. Curenții atlantici, climatul cald, golfurile protejate de vânt, dar și cumulul de plaje au făcut din surfing un mod constant „de viață” al turiștilor din Algarve. Chiar dacă nu ești experimentat în acest sport care te face să simți cu adevărat vibrația valurilor, în Coasta de Vest poți lua cursuri de la cei mai buni surferi- în regiune fiind chiar și o Școală de Surf, cu instructori certificați. Un alt sport „exotic” pe care ai ocazia să-l încerci este kiteboarding-ul. Un zmeu gonflabil și puțin vânt te pot propulsa deasupra apei, făcându-te să-ți iei doza de adrenalină dublă, căci combină surf-ul cu snowboard-ul. 
5. Viață de noapte: Pentru iubitorii nopților albe, Albufeira are un întreg bulevard- The Strip plin cu baruri și cluburi, pe o distanță de 3 km. Turiștii europeni apreciază aceste localuri, pe care le populează în vacanțele lor, dansând alături de localnici. Cel mai cunoscut club este situat însă înafara orașului- Kadoc și deține circa 5 ringuri de dans, o terasă ce imită o grădină tropicală și muzică de la cei mai buni DJ din Europa. Un alt club popular se află în interiorul complexului turistic Vilamoura- Blackjack Disco Club. Pentru persoanele mai liniștite, iahturile scumpe ce alunecă pe apa limpede sau magazinele de suveniruri, ori cafenelele din stațiune, amestecate cu o „repriză” de bowling, karting și echitație sunt soluția perfectă. 
6. Evenimentele locale- Diferitele campionate de Powerboat, raliurile de mașini, evenimentele motorcross, de navigație sau golf te vor ține cu sufletul la gură pe tot parcursul sejurului. Diferitele festivaluri, precum Festival da Ceveja- închinat berii, Festivalul Sardinelor din Portimao, Festivalurile Medievale din Silves, Lagos di Catro Marim sau cel al Fructelor de Mare din Olhao, contopite cu sunetul concertelor în  aer liber, petreceri pe plaje sau seri de jazz îți vor lăsa amintiri plăcute despre regiunea Algarve.


7. Deliciile culinare: Experiențele culinare cu adevărat unice se trăiesc la Vila Joya, restaurant de tip gourmet, printre puținele clasate cu 2 stele Michelin din Portugalia, din incinta hotelului Vila Joya Boutique Hotel. Preparatele de o calitate superioară, cu ingrediente proaspete din resurse locale îți vor delecta papilele gustative.
Alte localuri la fel de renumite sunt și: Dom Carlos Restaurante, Luar da Foia, Restaurante Boia Bar, Tico Tico Snack Bar, A Cabana Restaurante sau Cockerel Country Kitchen.
8. Pachetele turistice atractive și spațiile de cazare cu standarde ridicate: Spațiile de cazare din Algarve îndeplinesc dorințele fiecăruia- fie că ai nevoie de un loc intim în care să petreci luna de miere sau să celebrezi relația de cuplu cu partenerul de viață, vrei să te relaxezi într-un concediu alături de familie sau gașca de prieteni, în această regiune găsești vile și hoteluri aspectuoase, de la 3 la 5 stele, ce oferă servicii ireproșabile. După buget și nevoie te poți caza la: Auramar 3*, Vilamoura Albufeira, Atismar 3*. Vila Dom Pedro Marina 4*, din stațiunea VilaMoura Albufeira este cu adevărat un loc unde te vei simți răsfățat, fiind amplasată între plajă și portul pentru iahturi, la 250 m de nisipul scăldat de soare și presărat cu șezlonguri și umbrele, rezervat special pentru turiștii cazați în acest spațiu. Cu siguranță după ce vei păși pe acest tărâm de poveste, vei putea să completezi lista de motive pentru care Algarve este un colț de rai mult dorit de turiști. Achiziționează-ți acum biletul de avion spre aventura vieții tale, pentru că nu ai nimic de pierdut! Agenția Aero Travel, una dintre cele mai de top din România, tour operatori pe cele mai iubite destinații ale românilor, Skiathos, Parga, Sivota, etc. îți readuce în vizor, cu cele mai bune oferte de cazare și zbor o destinație valoroasă a Europei .
Astfel, tu câștigi timp liber petrecut alături de familie, istoria în imagini și clădiri a orașului Faro- capitala regiunii sudice, experiența unor sporturi inedite și la modă printre localnici, bucuria de a asculta sunetul valurilor atlantice, atingând nisipul auriu, oportunitatea de a te relaxa la spa sau la petrecerile tematice, ori priveliștea inedită cu delfini de la ZooMarine. 
Share Buttonvar hupso_services_c=new Array("twitter","facebook_like","facebook_send","google","pinterest","linkedin","email","print");var hupso_counters_lang = "en_US";
17. Congresul Internațional „MedEspera”- Chișinău- 12-14 mai 2016 - Jan 23, 2016 1:05:00 PM
Asociația Studenților și Rezidenților în Medicină (ASRM) din Republica Moldova, în parteneriat cu Universitatea de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu” organizează în perioada 12 -14 mai 2016 cea de-a șasea ediție a Congresului Internațional pentru Studenți și Tineri medici „MedEspera”, în Chișinău, Republica Moldova. Vă puteți înscrie atât ca participant activ- cu lucrare științifică, cât și ca participant pasiv, ambele tipuri de înscrieri facilitându-vă accesul la programul social, workshop-uri și conferințe. Lista de taxe o găsiți mai jos:În fiecare an, acest eveniment medical reunește studenți din toate colțurile lumii, care au ocazia să cunoască cele mai avansate tehnici în domeniul medical și farmaceutic, să fie premiați pentru cercetările lor, dar și să colaboreze la workshop-uri ca: Noduri și Suturi, Noțiuni de Prim Ajutor etc. Iată câteva poze din edițiile precedente:

Nu uita că abstractul lucrării trebuie făcut în limba engleză, la fel ca și prezentarea orală. Pe lângă faptul că ai ocazia să cunoști oameni de seamă ai medicinei, cu care să ai un limbaj comun, poți vizita și Combinatul de Vinuri de la Cricova și multe alte obiective turistice interesante din Republica Moldova. Este o deosebită oportunitate, deoarece accesul în această țară se face doar pe baza buletinului.Mai multe detalii puteți afla de la: Corina SCERBATIUC- CONDUR, președinta acestui Congres Medical de excepție. ASRM datează ca asociație studențească încă din 1999, fiind inaugurată și aprobată pe data de 8 decembrie 1999. Asociaţia Studenţilor şi Rezidenţilor se prezintă ca o expresie a voinţei şi doleanţelor studenţilor USMF „Nicolae Testemiţanu”, care în fiecare an de activitate îşi dă toată străduinţa pentru a proteja drepturile studenţilor USMF şi a da viaţă ideilor lor. Acest ONG are un parteneriat activ, bine consilidat începând de acum doi ani cu Societatea Studenților Mediciniști Galați (SSMG), realizând numeroase schimburi de experiență și legând prietenii durabile. 
Share Buttonvar hupso_services_c=new Array("twitter","facebook_like","facebook_send","google","pinterest","linkedin","email","print");var hupso_counters_lang = "en_US";
18. Prietenul la nevoie se cunoaște: Telecredit - Jan 18, 2016 2:46:00 PM
Știm cu toții că avem momente în viața când visele noastre au aripi ce se frâng ușor și uneori idealurile nu pot fi atinse. Dar nimic nu se face fără sacrificiu și dăruire. Trecând prin diferite etape ale vieții încep să apară scântei în creierul nostru, precum: „Vreau propria mea afacere”, „Vreau să fiu independent și să am locuința mea”, „Vreau o vacanță exotică”, „Vreau să nu dau socoteală părinților pe felul cum îmi cheltui banii de buzunar” etc.
 Concepția omenirii este că în spatele oricărei idei trebuie să stea un suport financiar solid. Eu spun că trebuie să existe doar dorința arzătoare de a-ți îndeplini acel obiectiv și planul său, în detaliu: cum va arăta, despre ce va fi vorba, cum se va concretiza, avantaje și deazavantaje. Dacă îți vei schița aceste lucruri în agenda proprie vei observa că răsfoind-o după mult timp, ai realizat deja tot ce ai planificat minuțios cu un simplu creion al imaginației, căci „Banii nu încep niciodată o idee. Este întotdeauna ideea ce porneşte banul” (Owen Laughlin).Ca să fim totuși și în sfera realității, nu pot să neg faptul că banii te motivează să realizezi anumite lucruri și ai mare nevoie de ei pentru a transpune viziunea ta în realitatea ta. Dar nu numai ideile mărețe au nevoie neaparat de ajutor financiar. Poate te-ai îmbolnăvit și nu ai cum să-ți plătești medicamentele sau poate s-a ivit ocazia să mergi la un festival de muzică în altă țară, dar nu dispui de bani să îți iei biletul cât încă mai sunt reduceri.
Atunci când ai nevoie de ajutor financiar, ai două posibități: împrumuți de la rude sau prieteni sau apelezi la o instituție bancară. În prima situație, vei fi „bombardat” cu tot soiul de întrebări de la curioșii din viața ta: „Ce faci cu atâția bani?”, „Cum de ai rămas fără niciun ban de la salariu?”, „De ce nu faci economii?”, iar în cea de-a doua, procesul este greoi, impune multe condiții, necesită multe acte și aprobări, iar timpul poate să facă diferența în anumite situații.
Dar mai există și o a treia cale, pe care îndrăznesc să o numesc scurtătură: Începând cu data de 01.09.2014, nevoile tale nu ar trebui să fie rezolvate nici pe umărul vecinului, nici pe scaunul brokerilor, pentru că există: Telecredit - o instituție financiară nebancară, dar autorizată de către BNR unde poți apela cu încredere dacă ai rămas fără bani. Este confidentul tău, căruia nu trebuie să-i dai explicații referitoare la situația care te-a determinat să ceri bani urgent. E de-ajuns să ai vârsta minimă de 18 ani, domiciliul în România, să fii angajat sau pensionar, să primești venitul în cont și să ai atașat un card bancar aferent lui și să deții o adresă de e-mail și un telefon.
Nici n-o să-ți vină să crezi cât de mult au evoluat lucrurile în ziua de azi! Nici măcar nu trebuie să mergi la bancă ori să semnezi contracte în care te pierzi citind și căutând adevărata dobândă. Poți solicita un împrumut rapid, online și cât se poate de sigur:

Tot ce trebuie să faci este să alegi suma prin deplasarea cursorului, cât și data de rambursare, cum am făcut eu aici:Trebuie să ai în vedere faptul că durata maximă pentru un împrumut este de 30 de zile, iar la prima aplicare pentru un credit vei putea primi până la 500 lei.Urmează crearea unui cont de utilizator pe site:Confirmă contul, care va rămâne același și pentru aplicările ulterioare. (Vei primi simultan două coduri pentru confirmare, unul pe telefon și altul pe e-mail)
Trimite documentele necesare în format electronic prin intermediul contului de utilizator.Vei avea nevoie de o copie a cărții de identitate pe care să notezi „Conform cu originalul” și să semnezi, extrasul de cont pe ultimele 30 de zile scanat. Pentru încredere, la început ți se vor  cere acte precum fluturașul de salariu sau cuponul de pensie, dar după ce ai devenit client Telecredit, împrumutul tău se poate finaliza fără niciun act.Iar după ce primești aprobarea, poți avea banii livrați în cont în aceeași zi.
Prin solicitarea unui credit și plata lui la timp vei putea intra în programul de fidelitate al instituției. Astfel ai parte de avantaje precum: la următoarele cereri nu va mai fi nevoie să recompletezi datele tale personale, aprobarea împrumutului se va face imediat, fără niciun document, suma maximă va crește de la pragul de 500 lei la 1500 lei și ai ocazia de a câștiga premii în urma concursurilor organizate de platformă pentru clienții ei. 
ATENȚIE! Atunci când faci un astfel de credit rapid, trebuie să te gândești foarte bine dacă ai neaparată nevoie de acei bani și dacă ești capabil să-i restitui în termenul stabilit. Fă-ți cu atenție calculele și cere suma exactă, ce-ți este necesară. Nu uita de data scadentă, iar dacă totuși apar probleme neprevăzute nu uita să contactezi de urgență creditorii cu cel puțin 3 zile înainte. Se mai poate acorda o refinanțare dacă utilizatorul achită la data scadentă dobânda aferentă creditului inițial, iar comisionul de refinanțare este 0. Dacă poți rambursa creditul și mai devreme decât trebuia inițial, e cel mai avantajos pentru tine, scăpând astfel de costuri suplimentare. Dă dovadă de responsabilitate și conștiinciozitate și cel mai important: Asumă-ți faptele!A fi o persoană de cuvânt este o mare calitate. La fel cum ți s-a oferit privilegiul de a beneficia de niște bani la nevoie, tot așa trebuie să ții cont și de înapoierea lor la termen.

Dacă nu te-am lămurit încă despre utilitatea acestei platforme de finanțare nebancare, apelează cu încredere la numărul de telefon 021.9933, de luni până vineri, în intervalul orar 8.00: 21.00 sau trimite un e-mail la adresa [email protected]
Share Buttonvar hupso_services_c=new Array("twitter","facebook_like","facebook_send","google","pinterest","linkedin","email","print");var hupso_counters_lang = "en_US";
19. Ai blog? BlogAwards și Blogatu.ro te invită să participi până pe 25 Decembrie la campania Crăciunul Bloggerilor 2015! - Dec 21, 2015 10:16:00 AM
                                                                         logomas
BlogAwards organizează, în parteneriat media cu Blogatu.ro, competiția Crăciunul Bloggerilor 2015, campanie cu premii totale în valoare de peste 5000 lei, ale cărei sponsori sunt: Scutecila, Allview, FlorideLux, Starshiners, Just4Girls și Dwyn.Bloggerii sunt invitați să-și pună în valoare creativitatea prin participarea la 6 campanii cu teme diverse și atractive. Campaniile aflate în desfășurare sunt afișate mai jos:Campania Scutecilă.roDeadline: 23 Decembrie 2015Premii:Locul 1: 300 RonLocul 2: 200 RonLocul 3: 100 Ron
Campania AllviewDeadline: 20 Decembrie 2015Premiu: Smartphone Allview X2 Soul Style
Campania FlorideLuxDeadline: 22 Decembrie 2015Premii:Locul 1: 6 comenzi x 200 lei fiecare (premiu în valoare totală de 1200 lei, consumabil într-un an de zile, după dorința câștigătorului)Locul 2: 3 comenzi x 200 lei fiecare (premiu în valoare totală de 600 lei, consumabil într-un an de zile, după dorința câștigătorului)Locul 3 – 1 comanda de 200 lei, consumabil într-un an de zile, când dorește câștigătorul
Campania StarShinerSDeadline: 23 Decembrie 2015Premii:Locul 1: Produse în valoare de 500 lei, la alegere din magazinul StarShinerSLocul 2: Produse în valoare de 400 lei, la alegere din magazinul StarShinerSLocul 3: Produse în valoare de 300 lei, la alegere din magazinul StarShinerS
Campania Just4GirlsDeadline: 19 Decembrie 2015Premii:Locul 1: 500 leiLocul 2: 300 leiLocul 2: 200 lei
Campania DwynDeadline: 22 Decembrie 2015Premii:Locul 1: Voucher pentru cumpărături de la Dwyn.ro în valoare de 500 ron
Premiul 2: Tabletă cu Android în valoare de minim 200 ronPremiul 3: Smartphone cu Android în valoare de minim 200 ronPremii de consolare: 10 Vouchere pentru cumpărături de la Dwyn.ro în valoare de câte 50 ron.Primele trei premii vor fi acordate autorilor celor mai reușite articole înscrise în concurs, conform criteriilor de jurizare, iar premiile de consolare, constând în vouchere pentru cumpărături de câte 50 lei, vor fi acordate după cum urmează:1. Un premiu celui mai original articol2. Un premiu celui mai amuzant articol3. Un premiu celei mai interesante povești4. Un premiu celui care a atras cele mai multe share-uri5. Un premiu celui care a promovat de cele mai multe ori în social media articolul6. Un premiu celui care a atras cele mai multe comentarii7. Un premiu celui care a răspuns la cele mai multe comentarii8. Un premiu blogger-ului care a direcționat cele mai multe vizite către site-ul Dwyn.ro9. Un premiu celui mai tehnic blogger10. Un premiu celei mai tehnice blogger-ițeRegulament:Bloggerii înscriși în Campania Crăciunul Bloggerilor 2015 pot alege la ce campanii participă (un blogger poate participa la o singură campanie, la două sau la toate campaniile). Dacă un blogger participă la o singură campanie, poate câștiga oricare din premiile aferente acelei campanii.Clasamentul concursului Crăciunul Bloggerilor 2015 se realizează în funcție de media notelor obținute de fiecare participant de-a lungul concursului la campaniile individuale din Crăciunul Bloggerilor și a notei obținute în urma articolului de promovare.Premiul cel mare va fi acordat bloggerului cu nota finală cea mai mare la finalul evenimetului.Foarte important: Oricând te-ai înscrie, ai șanse la premiile fiecărei campanii individuale. Punctele sunt valabile doar pentru premiile Clasamentului Crăciunul Bloggerilor 2015.Premiile fiecărei campanii individuale vor fi acordate în termen de 45 de zile de la finalizarea jurizării.Un blogger se poate înscrie într-o campanie individuală cu minim unul și cu maxim trei articole.Participați și câștigați!Share Buttonvar hupso_services_c=new Array("twitter","facebook_like","facebook_send","google","pinterest","linkedin","email","print");var hupso_counters_lang = "en_US";
20. FlorideLux- Regina oricărui moment din viața ta - Dec 19, 2015 9:21:00 PM
Scumpa mea regină...

În prag de Crăciun mi-ai bătut la ușă și ți-ai desprins din rochia ta bogată o frumoasă coroană cu care mi-ai încodeiat locuința. Acum holul miroase a brad, așa cum an de an a mirosit, în întâmpinarea sărbătorilor de iarnă. Ai venit să ne colinzi și să ne umpli sufletul și casa de aranjamente florale deosebite.
Cu greu mi-am putut dezlipi ochii de la tine și de la mozaicul de petale care-și spunea povestea prin culoare, miros și eleganță. Ai reușit să ridici florile naturale la rang de artă, le-ai dat valoare și ai însuflețit orice ghiveci care-ți iese din mână. Uitându-mă la tine, mi-am dat seama că te cunosc de undeva...Nu ești tu oare florăria online care pecetluiește iubirea a doi tineri îndrăgostiți și le concetrează dragostea într-o inimă de buchet? Nu ești tu oare cea care a fost martoră încreștinării prin taina botezului a copiilor inocenți? Încă nu îmi amintesc numele tău, dar tot ce știu este că livrezi bucurie și prospețime prin flori, buchete, aranjamente și cadouri pentru orice eveniment din viața oamenilor, oriunde în România. Știu doar că ramurile tale s-au extins de la București până la Brașov și Cluj-Napoca pentru a ajuta cât mai multe persoane să se regăsească în natură și să o contopească cu cele mai importante momente din viețile lor.
Aș putea spune că te-aș recunoaște dintr-o mie...dar îmi scapă numele tău. Îți știu rafinamentul, delicatețea, dar ți-am uitat cu desăvârșire numele. Îți cunosc notele de eleganță și măiestria...cândva am mai primit de la tine o petală de viață transpusă într-un coș frumos de flori.
Și iată că mi-am amintit. Ai apărut în viața mea într-o mohorâtă zi de primăvară. Eram prea ocupată să observ că trebuie să am mai multă grijă de mine. Vroiam ca totul să iasă perfect la birou, dar nimic nu ieșea perfect pentru mine personal. Mă hrăneam din bucuria altora, căci eram incapabilă de a o genera pe a mea. Brusc, când am zărit o bucată din tine pe măsuța mea, am realizat cât de frumoasă trebuie să fie viața, câtă putere zace în aceste flori, pentru ca parfumul lor să te treazească la realitate, să te revigoreze și să te facă să zâmbești. Ai fost motivul fericirii mele și mi-ai făcut atât ziua, cât și săptămâna mai bună....Oare tu să fii? FlorideLux?
Bineînțeles. Doar tu ești cea capabilă de a face orice femeie să te îndrăgească. Cum am putut să uit de buchetele minunate la care trudești pentru ca oamenii să le poată comanda non-stop de pe site-ul tău? Cum am putut uita că tu livrezi aceste minunății gratuit, alături de o felicitare cu gânduri bune? Am să dau de veste tuturor despre numele și creațiile tale demne de apreciat:În primul rând, știu că poți mulțumi cele mai pretențioase gusturi, iar dacă totuși nu reușești oferi garantat banii înapoi. Dar nu ai cunoscut niciodată eșecul, deoarece ai în spatele tău o armată de oameni pregătiți să îndeplinească vise: operatori care ascultă cu atenție dorințele clienților, floriști care le transpun într-o realitate peste măsura așteptărilor, livratorii care se asigură că florile vor ajunge la destinație intacte și managerii care se gândesc zilnic cum să optimizeze serviciile pentru cumpărători. Fie că este vorba despre un coș cu flori, un aranjament pentru nuntă sau botez sau pur și simplu un aranjament de Crăciun, FlorideLux ține cont de florile care-ți plac, dar și de bugetul în care dorești să te încadrezi. Pe lângă plante frumos colorate și condiționate adecvat, această florărie este înzestrată cu darul de a le combina cu cele mai îndrăznețe accesorii: de la șiraguri cu mărgele, până la batoane de scorțișoară și nuci de cocos. 

Inventivitatea este unul dintre cuvintele ce caracterizează și atrage totodată orice privire asupra acestei florării. Nici nu vă imaginați cât de multe „ipostaze cu flori” are de oferit: animale din flori, cutii cu flori sau torturi din flori.Un alt motiv pentru care ar trebui să faci o comandă de pe site-ul FlorideLux este faptul că în perioada 2- 31 decembrie 2015 primiți cadou la orice comandă un glob de zăpadă cu înălțimea de 8 cm, ce va fi livrat împachetat și numai bun de oferit celor dragi de sărbători.Pe lângă toate aceste avantaje, aici poți găsi și aranjamente specifice zodiei sau anotimpului în care doriți să oferiți o asemenea atenție. Pentru zodia mea- leu, am găsit niște combinații de culori și plante la care nu m-aș fi gândit vreodată:


În plus, fidelitatea îți este răsplătită prin Cardul de fidelitate FlorideLux, valabil atât offline, cât și online. Astfel, vei avea 20% reducere permanent în toate magazinele FlorideLux pentru a putea achiziționa flori pentru momentele cele mai importante din viața ta.
Viitorul florăriilor a cunoscut un alt nume. Cu alte cuvinte, acest atelier în care imaginația se împletește cu bunul gust și limbajul florilor este comun cu al trăirilor tale este reprezentat cu măiestrie de FlorideLux.
Share Buttonvar hupso_services_c=new Array("twitter","facebook_like","facebook_send","google","pinterest","linkedin","email","print");var hupso_counters_lang = "en_US";
21. Ținuta ideală: Atunci când vrei să faci parte dintr-o poveste... - Dec 14, 2015 9:26:00 AM
Dragă Moș Crăciun,

    Am auzit că anul acesta ai foarte mulți copii cuminți care trebuie să-și primească darurile în noaptea de ajun și că trudești din greu cu spiridușii tăi să le îndeplinești toate visele. Deși mai ai timp mai bine de o săptămână să pui totul la punct, scrisorile cu dorințe fel de fel sosesc necontenit în căsuța ta poștală. Brazii au început deja să fie împodobiți și casele acoperite cu luminițele care să-ți călăuzească drumul.        Ți-am citit anunțul tău cu privire la faptul că ai avea nevoie de o secretară care să gestioneze pachetele pentru noaptea de ajun în sania ta imensă, căci te temi că după atâta lucru în atelierul tău, vei încurca darurile între ele și nu vei face ștrengarii satisfăcuți pe deplin. Îmi place să îmi asum responsabilități și faptul că voi avea în mâini speranțele copilărești împachetate frumos m-ar bucura nespus. Îmi plac oamenii și îmi place să îi ajut, iar mai apoi să mă bucur de licărirea de fericire din ochii lor.           Pentru un asemenea interviu, ar trebui să dovedesc Moșului prin atitudinea mea, dar și prin postura și ținuta mea că sunt cea mai potrivită pentru acest post, ar trebui să inspir încredere. Atitudinea mi-am cultivat-o de-a lungul timpului, dar cu ținuta...recunosc că am avut și eu un mic secret, așa cum Moș Crăciun are și el o mulțime de secrete. Am apelat la „Winter Dream”, unde am găsit hăinuțe pe care le-am asamblat asemenea unui puzzle, pentru a-mi crea imaginea pe care mi-o doresc atunci când voi păși în atelierul cu jucării pentru angajare. 1. O secretară trebuie să poarte clar- o cămașă. Dar ca să mă asortez și cu Moșul, culoarea roșie mi se pare cea mai potrivită. Am ales una foarte comodă, fiind relativ o cămașă simplă, dar cu un accesoriu din perle care o face deosebită. Se închide la spate cu un nasture și este dintr-un material ușor transparent, ceea ce o face feminină, elegantă. Culoarea roșie inspiră pasiune și căldură sufletească, este culoarea iubirii, iar eu îmi voi centraliza toată iubirea pentru a face fapte bune.Bluza PrettyGirl Pearled Burgundy2. Cu atenție am ales însă și fusta- din bumbac și elastan, cu un accesoriu metalic pierdut la nivelul șoldurilor, cu talie înaltă, ce dă senzația de subțiere a corpului, mulată. Negru a fost întotdeauna o culoare a clasicilor, ce exprimă rafinament și bun gust. Plus că este o culoare ce avantajează pe toată lumea.Fusta PrettyGirl Unselfishly Black3. La Moșul acasă va fi foarte frig, așa că am nevoie de un palton călduros. Pune în evidență talia, iar dantela te îmbracă într-o aură de gingășie, specific feminină. Este căptușit pe interior, având gulerul detașabil, din blană ecologică. În zilele reci de iarnă voi radia de fericire purtându-l, fără să fie nevoie să renunț la eleganță. Palton LaDonna Best Impulse Red4. Iar pentru a pleca la drum, îmi trebuiesc niște cizme din piele cu care să străbat drumul până la Moșul. Ele trebuie să fie comode, căci drumul e lung, iar eu sunt destul de înaltă și nu e nevoie să port tocuri.Cizme Mexton Great Toe BlackDar stați, înainte de a pleca în căutarea job-ului de „Ajutor de Moș Crăciun”, trebuie să spun tuturor doamnelor și domnișoarelor unde am descoperit aceste haine minunate și cum pot intra și ele în posesia lor: StarShiners este răspunsul. Un brand online de îmbrăcăminte ce a luat ființă încă din 2008, în România a ajuns astăzi să mulțumească femei din toată Europa, având propriile colecții, specifice anotimpului, tendințelor în modă, asociate cu arta de a te îmbrăca frumos. Dacă sunteți curioase să testați calitatea materialelor și hăinuțele provenite de la brand-uri de renume: PrettyGirl, Mexton, LaDonna, MissQ, etc. o puteți face și în Lotus Center din Oradea- Bihor, ce s-a deschis în data de 5 decembrie 2015. Așadar, vă puteți scălda într-o mare de culori și tot aici puteți găsi cele mai frumoase rochițe pentru revelion sau cele mai deosebite cadouri pe care le puteți face celor dragi de sărbători.


Share Buttonvar hupso_services_c=new Array("twitter","facebook_like","facebook_send","google","pinterest","linkedin","email","print");var hupso_counters_lang = "en_US";
22. Sărbătorile început cu : Crăciunul Bloggerilor 2015 - Dec 6, 2015 7:15:00 PM
A trecut o lună decând mi-am abandonat blogul. Defapt au trecut și mai multe luni decând am renunțat a mai scrie des...am fost într-o criză de timp care nu mi-a permis nimic...doar să trăiesc, urcând și coborând de la etajul 4 de câteva ori pe zi, lăsând cana de cafea pe jumătate plină. Azi, am destul timp să privesc calendarul și să-mi dau seama că sărbătorile de iarnă bat deja la ușă. Începând cu 6 decembrie- Sfântul Nicolae- bucuria oricărui copil, care-și curăță cuminte ghetele și le așează în prag, trăgând cu ochiul din vârful patului până la miez de noapte.
Dar în ghetuța mea de Moș Nicolae am găsit anul acesta un bilețel care sună cam așa:„Ai crescut mare, peste tine au nins 21 de ierni. Deja ai început să ai primele responsabilități, griji, să socotești facturi și să nu mai știi cum să împarți banii. Ai început deja să te gândești la un loc de muncă, la viitor și la meseria pe care ți-ai ales-o. Ai început să studiezi și să-ți presari oameni, evenimente și lucruri pe drumul vieții tale. Nu cred că mai este cazul să cauți jucării, hăinuțe sau dulciuri în ghetuțe, dar cred că a sosit momentul să faci singură rost de ele. Iar pentru asta, ai cel mai esențial indiciu: BlogAwards.”
Ce este BlogAwards? Este o platformă online prin care bloggerii din toată țara pot concura, realizând articole pe diverse teme, cele mai creative fiind premiate generos de sponsori. Reprezintă un avantaj de a te face cunoscut în blogosferă, dar și de a cunoaște viziunea celorlalți bloggeri asupra unor subiecte pe care ai fi dispus și tu să le abordezi.Ce face BlogAwards? Campanii prin care antrenează bloggerii să scrie despre anumite companii, pentru a câștiga premiile aferentei fiecăreia. Ce surpriză a pregătit site-ul pentru această perioadă? Campania Crăciunul Bloggerilor 2015. Astfel, cu premiile câștigate din truda condeiului tău, poți face o bucurie tuturor celor dragi ție. Poate știi că tatăl tău are nevoie de un telefon nou, deci ce ar fi să concurezi pentru un Allview X2 Soul Style? Sau poate ai dori să oferi cele mai rafinate flori ființei care ți-a dat viață și atunci poți recomanda florăria online FlorideLux. Dar parcă nici ție nu ți-ar strica o rochiță nouă de Crăciun de la StarShiners, ori vreun costum de crăciuniță de la Just4girls. Sau ce ar fi să îi oferi celei mai bune prietene un voucher pentru cumpărături de la DwynShop? Cu puțină muncă, creativitate și imaginație la purtător, toate aceste vise se pot transforma în realitate. Poate te întrebi: „Ce șanse am eu? Sunt atâția bloggeri de top, care au deja experiență!”. Așa am spus și eu cândva, dar am acceptat provocările de blogawards și am început a scrie. După ce am câștigat primul premiu am fost motivată să scriu, am citit articolele altor bloggeri, amuzându-mă sau având o deosebită admirație pentru modul lor frumos de a realiza un post. Poate am să te admir și pe tine. E timpul să fii propriul tău Moș Crăciun! 
Ca orice concurs, necesită citirea cu atenție a regulamentului:
Art. 1. Bloggerii înscriși în Crăciunul Bloggerilor 2015 pot alege la ce campanii participă (un blogger poate participa la o singură campanie, la două sau la toate campaniile). Dacă un blogger participă la o singură campanie, poate câștiga oricare din premiile aferente acelei campanii.
Art. 2. Clasamentul Crăciunul Bloggerilor 2015 se realizează în funcție de media notelor obținute de fiecare participant de-a lungul concursului la campaniile individuale din Crăciunul Bloggerilor și a notei obținute în urma articolului de promovare. Premiul cel mare va fi acordat bloggerului cu nota cea mai mare la finalul evenimetului.
Art. 3. Nota finală se va calcula după urmatoarea formulă: media notelor + notă articol promovare împărțite la 2.
Art. 4. În caz de egalitate, câștigătorul va fi ales de către Echipa BlogAwards prin jurizarea articolului de promovare a concursului.
Art. 5. Premiile fiecărei campanii individuale vor fi acordate de către sponsori, în termen de 45 de zile de la finalizarea jurizării. La acest regulament se adaugă regulile prevăzute în fiecare campanie individuală din cadrul Crăciunul Bloggerilor 2015. Campaniile individuale participante vor fi anunțate pe pagina BlogAwards cu link către campanie în partea superioară a articolului.
Art. 6. Un blogger se poate înscrie cu minim unul și cu maxim trei articole.
Art. 7.Noi sponsori se vor alătura Crăciunul Bloggerilor 2015 pe parcursul desfășurării acesteia.
Art. 8. Evenimentul se va încheia pe data de 24 Decembrie 2015, câștigătorul fiind anunțat în maxim 2 săptămâni de la finalizare pe pagina BlogAwards.
Art. 9. Lansăm programul Blogger Partener BlogAwards: vom avea un câte un blogger partener/lună.
Acesta va fi bloggerul care a câștigat cele mai multe campanii în luna anterioară.
Mult succes și abia aștept să te văd printre câștigători!Share Buttonvar hupso_services_c=new Array("twitter","facebook_like","facebook_send","google","pinterest","linkedin","email","print");var hupso_counters_lang = "en_US";
23. Congresul Național cu participare internațională pentru studenți, farmaciști și medici rezidenți „GalMed”- ediția a VI-a - Nov 7, 2015 12:58:00 PM
Tu știi ce vei face la sfârșitul lunii? Societatea Studenților Mediciniști Galați are onoarea să vă invite la cea de-a șasea ediție a Congresului Național cu participare internațională pentru studenți, farmaciști și medici rezidenți „GALMED”, ce se va desfășura în perioada 26- 29 noiembrie 2015, în parteneriat cu Facultatea de Medicină și Farmacie din cadrul Universității „Dunărea de Jos” Galați. Eveniment unic în viaţa studenţească medicală gălăţeană, „GalMed” aşteaptă aproximativ 300 de studenți, farmaciști și medici rezidenți din toată țara, dar și dinafara granișelor (Republica Moldova, Ucraina, Franța, Italia , Suedia) și personalități din sistemul medical, universitar, pentru  o manifestare ştiinţifică de  înaltă ţinută academică. Proiectul îşi propune să fie o formă deosebită de comunicare, cunoaştere şi schimb de experienţă pentru participanţi. Se doreşte încurajarea studenţilor să redacteze și să prezinte lucrări științifice, să facă publice rezultatele obținute în urma studiilor clinice și cercetărilor la care au contribuit, cât și să promoveze un ghid de bune practici în domeniul medical, subliniind cele mai importante idei enunțate în cadrul discuțiilor între reprezentați de seamă ai sistemului de sănătate din România și cei care sunt mai noi în branșă.Evenimentul este creditat atât cu puncte EFC, cât și cu puncte EMC. Vă puteți înscrie atât ca participanți activi, cu lucrare, cât și ca pasivi- asistând doar la conferințe și workshop-uri.

Termenul limită de înscriere este 20 noiembrie, iar înscrierile se fac exclusiv online. Pentru mai multe detalii despre eveniment: www.galmed.ssmg.ro
Cam așa s-au desfășurat edițiile precedente:

Share Buttonvar hupso_services_c=new Array("twitter","facebook_like","facebook_send","google","pinterest","linkedin","email","print");var hupso_counters_lang = "en_US";
24. #Colectiv - Nov 6, 2015 7:36:00 AM
Sunt de-a dreptul impresionată de numărul de oameni care s-au adunat braț la braț să se revolte împotriva hoțiilor politice. Dacă m-ar fi întrebat vreodată cineva, cum aș vedea începutul unei revoluții în zilele noastre, nu m-aș fi gândit niciodată că trebuie să ardă niște oameni de vii ca lumea să aibă o motivație să iasă în stradă. Dar cred că motivația a pornit de această dată din faptul că acolo erau tineri, iar tinerii, prin energia lor, majoritatea încă neinițiați în sistemul corupt național, speră și au puterea, împreună să producă schimbarea. Dacă pentru persoanele în vârstă, o țară demnă și care să se bucure de bogățiile sale este deja de domeniul viselor, tinerii încă mai cred în vise.După incidentul de la Club Colectiv, București vedeam tot timpul pe rețelele de socializare părinți, frați, surori disperați căutându-și „victima”, implorând „dați share, poate a văzut-o cineva”. Erau chipuri tinere ca al meu, pline de bucurie, care emanau iubire, dar care ulterior au fost recunoscute la IML. Erau arse din temelii.  Probabil că acele chipuri au lăsat o cicatrice în sufletul multora dintre noi și nu pot fi uitate. Căci ele ne-au făcut să ne dăm seama cât suntem de vinovați cu toții și asta ne macină cumplit. Ne-au arătat, prin moartea lor, câtă răutate zace în fiecare dintre noi, câtă sete de avuție, câtă lăcomie, câtă ură pentru cel care realizează mai mult, câtă mânie pentru cei care au altă naționalitate sau religie. 
Am fost plăcut impresionată și de mulțimile de oameni care au fost solidari cu incidentul din capitală, văzând reportaje cu tineri, mame și copii din toată țara, ba chiar și din Chișinău sau diasporă. Este o dovadă vie că românii, în esență sunt uniți, dar că îi desparte ura, dezamăgirea că nu-și pot crește adecvat copii, că nu văd un viitor luminos în țara lor și trebuie să aleagă căile străinătății. Oamenii nu au dorit scandal, au protestat civilizat, cuminți, cântând imnul, spunându-și ofurile comune. I-au îndemnat pe cei care doresc „lupte de stradă” să stea mai bine în casă...căci morții nu merită furie. Mesajele „Nu plecăm acasă, morții nu ne lasă”, „Parlamentul judecat pentru sângele vărsat”, „Mișcarea suntem noi”, „Ieșiți din casă dacă vă pasă”, „Corupția ucide”, „Săriți cu toții și strigați tare, că România nu e de vânzare” au fost glasul miilor de oameni din toate colțurile țării...paharul s-a umplut, iar acest incident a rămas înfipt ca un cuțit în inimă. Acest eveniment a zdruncinat ceva înăuntrul nostru, a făcut sufletul să se activeze, ne-a deschis ochii. Pe mine m-a făcut să vrea să mă schimb, apoi să am pretenții de la ceilalți. M-a făcut să conștientizez că în societatea noastră nu ne-a mai rămas nimic, suntem goi de cultură, civilizație, demnitate, respect și iubire de sine și de aproape. Chiar și biserica în care oamenii își puneau speranță în suferință a ajuns să fie politizată, arătată cu degetul pentru că ea nu mai oferă nicio mângâiere. Pentru că ne-a făcut să ne mâniem, că ne-a influențat credința. Că judecă după genuri muzicale și haine. Biserica a uitat că trebuie să călăuzească suflete, nu trupuri. Dacă nu vii la 3 liturgii, deja ți-ai pierdut îngerul păzitor? Nu e nimic. Pentru că au mai rămas câțiva îngeri și pe la Spitalul de Arși, Floreasca și nu numai care să aline suferința victimelor, au mai fost și câțiva care nu au plutit doar deasupra incidentului, ci și-au frânt mâinile să resusciteze. 
Meditează, citește, află-ți drepturile, căci:
Invit toți bloggerii să se alăture mulțimii din stradă, să-și exprime liber ideile și să nu renunțe la visele lor niciodată.


Share Buttonvar hupso_services_c=new Array("twitter","facebook_like","facebook_send","google","pinterest","linkedin","email","print");var hupso_counters_lang = "en_US";
25. Ai blog? BlogAwards și Blogatu.ro te invită să participi până pe 2 Noiembrie la campania Toamna Bloggerilor 2015! - Sep 17, 2015 7:11:00 AM
Toamna Bloggerilor 2015
BlogAwards organizeaza, in parteneriat media cu Blogatu.ro, competitia Toamna Bloggerilor 2015, campanie cu premii totale in valoare de peste 10000 lei, ale carei sponsori sunt:Green Future, WebHosting4.net si OSEOM, FloriCuDrag.ro,SmartProtection, AnimalulFericit.ro, Floraria Mobila, Allview,LaNovia si Aranjamente Florale Nunta.Bloggerii sunt invitati sa-si puna in valoare creativitatea prin participarea la 9 campanii (este posibil ca pe parcursul campaniei sa fie adaugate noi concursuri) cu teme diverse si atractive.Campaniile aflate in desfasurare sunt afisate mai jos.Cum ar arata nunta visurilor meleDeadline: 25 Septembrie 2015
Campania Green FutureDeadline: 30 Septembrie 2015
Cum mi-a schimbat Internetul viata?Deadline: 30 Septembrie 2015
Campania Flori Cu DragDeadline: 30 Septembrie 2015
Campania SmartProtectionDeadline: 30 Septembrie 2015
Campania AnimalulFericit.roDeadline: 22 Septembrie 2015
Campania Floraria MobilaDeadline: 30 Septembrie 2015
Campania AllviewDeadline: 30 Septembrie 2015

Deadline: 9 Octombrie 2015
Regulament:Bloggerii inscrisi in Campania Toamna Bloggerilor 2015 pot alege la ce campanii participa (un blogger poate participa la o singura campanie, la doua sau la toate campaniile). Daca un blogger participa la o singura campanie, poate castiga oricare din premiile aferente acelei campanii.Clasamentul concursului Toamna Bloggerilor 2015 se realizeaza in functie de punctajul obtinut de fiecare participant de-a lungul concursului.Foarte important: Oricand te-ai inscrie, ai sanse la premiile fiecarei campanii individuale. Punctele sunt valabile doar pentru premiile Clasamentului Toamna Bloggerilor 2015.
Premiile fiecarei campanii individuale vor fi acordate de catre sponsori, in termen de 45 de zile de la finalizarea jurizarii.Un blogger se poate inscrie intr-o campanie individuala cu minim unul si cu maxim trei articole.Noi sponsori se vor alatura Campaniei Toamna Bloggerilor 2015 pe parcursul desfasurarii acesteia.Participa si castiga!Share Buttonvar hupso_services_c=new Array("twitter","facebook_like","facebook_send","google","pinterest","linkedin","email","print");var hupso_counters_lang = "en_US";