Blogs Home » Arte » Fotografie » tutoriale bogdan

tutoriale bogdan

Un blog cu diverse tutoriale...editare foto, fotografie, programe free.

Articole Blog

01. Descarca Adobe Photoshop CS6+activare - Jul 18, 2012 4:56:00 PM
Binecunoscuta aplicaţie de editare foto Adobe Photoshop CS6 necesită resurse de sistem relativ mici. Într-o perioadă dominată de procesoare quad core, aplicaţia cere doar o unitate dual-core care să ruleze la o frecvenţă de 2 GHz. Memoria RAM minimă este de 1 GB, dar după cum bine ştim, pentru a folosi Photoshop în condiţii decente avem nevoie de 4 GB RAM.
Noutăţile pe care le aduce Photoshop CS6 sunt vizibile încă din start, prima schimbare majoră fiind interfaţa. Lucrul cu Layere a fost şi el îmbunătăţit, la fel şi funcţiile automate de editare şi cele de bază. Spre exemplu funcţia Content Aware, care înlătură automat watermark-ul dintr-o imagine.
Photoshop CS6 vă pune la dispoziţie şi unelte de editare video, ce-i drept la nivel de bază şi nu comparabile cu aplicaţii dedicate profesionale precum Final Cut.
Prima data mergeti pe site-ul Adobe pentru a descarca versiunea de proba(trial) de aici .
Dupa ce ati terminat cu descarcatul...(atentie,la instalare bifati optiunea trial),mergeti si descarcati
crack-ul amtib dll de aici apoi click dreapta copy amtib dll-.intrati in My computer-C-Program Files-Adobe-Adobe Photoshop CS6 si prin metoda Copy and Replace(click dreapta),introduceti amtib dll
in folderul Photoshop.Atentie faceti aceasta operatiune inainte sa deschideti Photoshopul pentru prima data
(faceti operatiunea exact dupa ce ati terminat de instalat Photoshopul).Cam asta-i tot,
pentru intrebari lasati un mesaj mai jos si nu uitati sa dati un like!

02. Gadget Social Bookmarking pentru Blog - Jul 18, 2012 6:04:00 AM
Pune un Gadget Social Bookmarking(pozitie de ou) pe pagina de blog.La trecerea cu mouse-ul peste acest "ou",el se va deschide pe orizontala,dezvaluind mai multe butoane pentru a putea partaja mesajele dumneavoastra de pe Blog pe :Facebook,Twitter,Google+,Blogger,Linkedln,StumbleUpon,Share This.
Cum faceti asta : mergeti la Sabloane-Editati HTML-Bifati Extindeti sabloanele de control si cu ajutorul tastelor Ctrl+F cautati </head>.Copiati codul de mai jos si il introduceti inainte de </head>(deasupra lui).
-------------------------------------------------------------------------
<!-- Start Egg Bookmarking Gadget Code From http://www.gj37765.blogspot.com/ --><script src='http://w.sharethis.com/gallery/shareegg/shareegg.js' type='text/javascript'/><script src='http://w.sharethis.com/button/buttons.js' type='text/javascript'/><script type='text/javascript'>stLight.options({publisher: &quot;bea50586-2b9f-448d-947a-01385f28e305&quot;, onhover:false}); </script><link href='http://w.sharethis.com/gallery/shareegg/shareegg.css' media='screen' rel='stylesheet' type='text/css'/><!-- End Egg Bookmarking Gadget Code From http://www.gj37765.blogspot.com/ -->--------------------------------------------------------------------------
In continuare  copiati codul de mai jos si il introduceti inainte de </body>(deasupra lui).
-------------------------------------------------------------------------
<!-- Start Egg Share Code From http://www.gj37765.blogspot.com/ --><div style='position: fixed; bottom: 2%; left: 2%;'><div class='shareEgg' id='shareThisShareEgg'/></div><script type='text/javascript'>stlib.shareEgg.createEgg(&#39;shareThisShareEgg&#39;, [&#39;facebook&#39;,&#39;twitter&#39;,&#39;googleplus&#39;,&#39;linkedin&#39;,&#39;blogger&#39;,&#39;stumbleupon&#39;,&#39;sharethis&#39;], {title:&#39; <data:blog.pageTitle/>&#39;,url:&#39;<data:blog.url/>&#39;,theme:&#39;shareegg&#39;});</script><a href="http://www.gj37765.blogspot.com/">Blogger Gadgets</a><!-- End Egg Share Code From http://www.gj37765.blogspot.com/ -->
----------------------------------------------------------------------------
Modificati ce apare scris cu rosu dupa preferinte :sus-jos,dreapta-stanga si salvati.Asta-i tot.
Lasati un comentariu sau intrebare mai jos si nu uitati sa dati un like! 
03. Pune "Follow us on Twitter" pe Blog - Jul 18, 2012 5:17:00 AM
In aceasta postare am sa va arat cum puteti pune pe blogul dumnevoastra,in partea dreapta a paginii insigna "Follow Us On Twitter".Sunt mai multe modele de "pasarele" sa spunem asa,dar am ales aceasta varianta pentru ca mi sa parut mai simpla si "da mai bine"pe blog.
Cum faceti asta :
Mergeti la Aspect/Adaugati un obiect gadget/HTML-Javascript si introduceti codul de mai jos :


--------------------------------------------------------------------------
<a href='http://gj37765.blogspot.in'><img alt='Tips Tricks And Tutorials' src='http://3.bp.blogspot.com/_rKG-ziTSNUQ/TQ5eV0U0EiI/AAAAAAAACik/xo2eFaDbfrE/s1600/best+blogger+tips.png'/></a><div style='position: fixed; bottom: 20%; right: 0%;'/><a href="http://www.twitter.com/birzubarzu" target="_blank"><img src="http://3.bp.blogspot.com/-Ej0MZ2lS_6s/T_mtHYrhYlI/AAAAAAAADbU/_h842Kjh_uI/s1600/%5Bwww.gj37765.blogspot.com%5Dfollow+on+twitter+float.png" /></a></div><a href="http://gj37765.blogspot.in" target="_blank">Fixed Twitter Gadget</a>
 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Nota Schimba username cu rosu cu numele tau username de Twitter!
Lasa un comentariu sau intrebare mai jos,si nu uita sa lasi si un Like!


04. Descarca Nero 7.8.5.0+serial - Jul 15, 2012 3:53:00 PM
Nero este următoarea generaţie de  media digital integrata şi divertisment . Acesta dispune de noua funcţionalitate de ultimă oră,  de conţinut media- video si audio extrem de simplu.
Această suită uşor de utilizat este foarte puternica si vă oferă libertatea de a crea, copia, arde, edita, partaja şi de a  încărca online. Oricare ar fi acestea- muzica, video, foto, şi  date - partajati cu familia şi prietenii oricând, oriunde.
Cu uşor Nero StartSmart  viaţa ta digitală nu a fost niciodată mai flexibilă, şi distractiva.
Nero caracteristici:
Rapid şi uşor, arde, Autobackup, şi funcţii de copiere Fişiere de rezervă la CD-uri, DVD-uri, si discuri Blu-ray Muzica copie, arde, încărcaţi, şi creati ca un adevarat DJ Foto şi video încărcati rapid in Nero  si in alte comunitati on-line Descarcati Nero de aici,si inlocuiti serialul care va apare cu acesta de aici . Asta-i tot.Ptr. nelamuriri lasati-mi un mesaj.
05. Descarca Adobe After Effects CS6+activare - Jul 15, 2012 1:32:00 PM
         Adobe After Effects CS6- software-ul vă permite să livrati efecte cinematografice vizuale şi grafice de mişcare mai repede decât oricând înainte cu o memorie  noua si o performanta mult mai mare.Extindeţi-vă creativitatea cu  text şi formă,efecte noi, ,tablou de bord cu opţiuni rapide, tracker  foto 3D.uşor de utilizat.
Mergeti aici pe pagina celor de la Adobe si descarcati varianta trial.Important-dupa ce terminati cu instalarea programului in calculator,inainte de a deschide programul trebuie sa-i faceti un patch.Descarcati patch ptr.32bitt de aici  +patch ptr.64bitt de aici  .Introduceti amtib dll pe32bitt sau 64 bitt acolo unde este programul instalat:pe 32 bitt in C-ProgramFiles-Adobe-Suport Filles si dati click dreapta copy and replace,iar daca este instalat pe 64bitt faceti la fel C-Progr.Filles(x86)...etc.Bucurati-va de After Effects activat!Ptr.probleme,lasati mesaj.                                              
06. Descarca Photoshop Elements 10+activare - Jul 15, 2012 12:27:00 PM
Photoshop Elements 10 include ceea ce multe organizatii au nevoie intr-un program de editare a imaginilor. Utilizatorii pot: elimina efectul de ochi rosii; ajusta culorile, ilumina, contrast, umbre si pot scoate in evidenta sau chiar pot crea compozitii din fotografii multiple si sa efecteze alte sarcini standard de editare a imaginilor.
   Elements nu are caracteristicile high-end ca Photoshop, dar inca mai ofera instrumente standard de editare, un sistem de evidenta pentru gestionarea fotografiilor si tutoriale pentru incepatori. Toate aceste ar trebui sa fie suficiente pentru a crea fotografii cu aspect deosebit pentru un site, o biblioteca foto on-line sau chiar creearea materialelor de baza pentru imprimare cum ar fi brosuri si afise. Elements a neglijat suportul pentru colorarea CMYK (tipul de colorare folosit pentru tiparire profesionala), asa ca nu va fi capabil sa creeze imagini cu adevarat profesionale pentru materialele tiparite.
Pentru a descarca programul,mergeti pe pagina celor de la Adobe si luati programul ca trial(click jos pe download).Dupa ce instalati Adobe Manager,continuati pana ce descarcati tot programul,dupa care Atentie,inainte sa deschideti pentru prima data programul se descarca dll-ul.click aici pentru a descarca dll-ul.Se copie(click dreapta copy) dll-ul si se baga(click dr.Copy and Replace )acolo unde sa instalat programul,in C-Program Files(x86)-Adobe-Photoshop Elements10(folderul albastru).Cam asta-i tot,bucurati-va de noul program.Daca aveti probleme,lasati un comentariu.
07. Cum recuperezi fisierele sterse din calculator - Jul 15, 2012 9:52:00 AM

Poţi să le recuperezi din hard drive pe gratis. Poţi să recuperezi şi fişierele şterse permanent, aşa că nu intra în panică. Vezi cum se face:

Pasul 1: Nu instala niciun program si nu face nicio schimbare la calculator pana cand nu ti-ai recuperat ceea ce ai sters:
Chiar daca datele se afla inca salvate pe hard drive-ul tau dupa ce le stergi, calculatorul nu le recunoaste si le vede ca spatiu liber. Asta insemna ca daca instalezi alte programe risti sa le pui peste cele pe care vrei sa le recuperezi.

Pasul 2: Downloadeaza un program gratuit de recuperare a datelor:
Astfel de programe sunt: Pandora Recovery (pandorarecovery.com), FreeUndelete (officerecovery.com/freeundelete) sau Recuva (piriform.com/recuva). Downloadeaza versiune portabila nu cea instalabila pentru a nu scrie peste programele sensibile. Si mai bine este sa downloadezi versiune portabila pentru flash drive si sa o utilizezi de pe un USB, ca sa fii sigur ca nu ai instalat programul peste spatiul "liber" pe care vrei sa il recuperezi.

Pasul 3: Da start mecanismului de recuperare si selecteaza tipul de fisier dupa care te uiti:
Daca selectezi toate tipurile de fisiere iti poate lua mult timp, asa ca e bine sa iti restrangi cautarea. In urmatoarea pagina, selecteaza locatiile in care vrei sa cauti si apoi apasa "Start" pe urmatoarea pagina. Daca stii numele exact al fisierului este si mai bine. Daca nu, scrie o parte din numele fisierului in cutiuta de cautare, selecteaza ariile de cautare si da click pe "Scan".

Pasul 4: Ai rabdare:
Da-i voie programului sa lucreze cat are nevoie. Asta poate dura de la cateva minute pana la cateva ore. Daca vezi fisierele pe care le cautai, atunci poti da "cancel" la restul cautarii, chiar daca nu s-a incheiat. Daca nu, lasa programul sa-si termine treaba.

Pasul 5: Selecteaza caseta din dreptul fiecarui fisier gasit pe care vrei sa il recuperezi:
Insereaza un USB flash drive in calculator pentru a recupera fisierele sau salveaza-le pe un alt hard drive daca ai unul. Exista sanse mai mari ca fisierele sa fie recuperate integral daca le salvezi pe un alt hard drive decat daca le salvezi pe acelasi hard de unde au fost sterse. Click pe "Recover" si selecteaza locatia unde vrei sa le salvezi.

ATENTIE! Daca nu ai reusit sa gasesti fisierele sterse, atunci repeta pasul 3 si selecteaza "Enable deep scan" pe ultima pagina. O astfel de scanare va gasi toate fisierele sterse de pe hard, chiar si pe cele care nu mai au numele original sau informatiile intacte. Cu toate astea, o astfel de scanare va dura mult mai mult, dar fisierele lipsa vor aparea cu sigurnata la finalul cautarii. succes!
08. Descarca Photomizer Pro - Jul 12, 2012 3:38:00 PM

Photomizer - un editor grafic de o nouă generaţie. El constată tot ceea ce trebuie să fie corectat şi oferă instrumentele adecvate pentru a face acest lucru. Cu Photomizer puteţi ajusta tonul, creşte contrastul si claritatea la imagine.Programul are un editor foto automat.Rezultatul este o imagine de înaltă calitate. Photomizer transformă imagini de proastă calitate, care altfel ar fi pierdute în mod iremediabil în fotografii naturale şi atractive fără a crea impresia de artificial in editare.
 Caracteristici principale:
* Detectarea automată a obiectului: pentru a manipula doar acele părţi ale imaginii, care ajuta la optimizarea impresiei de ansamblu
* Complet automat claritate
* Complet automata - contrast
*  Imagini cu definitie mai mare
* Intensitatea culorii imaginii prin re-ascuţire
* Manipularea de culoare pentru a obtine mai multe fotografii amuzante
* Sistem de control complet automat al culorii şi saturaţie
* Complet automata  balansul de alb
* Corectarea complet automata  luminos / întunecat
* Eliminarea de ceaţă şi alte influenţe meteo
* Eliminarea de nuanţe de culori nedorite
Formate suportate de intrare: JPG, BMP, TIFF şi RAW (RAW, CRW, ORF, 0.3 FR, Nef, Tiff, Raf, NRW, DNG, CR2 şi ARW..........)
Formate suportate de ieşire: JPG si BMP
* Mod de lot complet automat pentru manipularea fotografii
* Opţiuni suplimentare pentru optimizarea manuala a imaginilor pentru fiecare imagine
* Citeşte datele EXIF ​​fotografii şi OUG

Programul are o funcţie pentru captarea imaginilor direct de la aparatul de fotografiat.Programul sprijină conservarea  imaginilor în toate formatele populare, editarea şi  capacitatea de a aplica diverse efecte.
Nu uitati de activare!
descarca
09. Descarca Sothink Easy SWF - Jul 12, 2012 3:26:00 PM

SWF Easy este un producator de banner Flash, care este potrivit atât pentru începători cât şi pentru experţi. Pentru incepatori, oferă mai multe template-uri-stil, sute de resurse, peste 60 de efecte de animaţie cu care se poate termina un banner flash în clicuri. Pentru experţi, acesta oferă caracteristici complete de personalizare, care depăşesc în totalitate  generatoarele comune online. SWF Easy sprijină, de asemenea, resurse de extracţie de fişiere SWF şi simplifică foarte mult munca de proiectare.
 Şabloane bogate Banner
Sabloane colorate în patru dimensiuni diferite.
• Oferta 80 + template-uri gratuite şi  bannere, care sunt conforme cu specificatiile industriale generale.
• clasificate pe teme, dimensiuni si culori, puteţi găsi şi selecta orice în câteva minute.

• Oferta de sute de resurse grafice sau imagini. Clasificate în diferite categorii de utilizare.
Intrare Frog cuvinte cheie pentru a obţine toate elementele relevante pentru FROG în câteva secunde.
 Desen şi instrumente de editare ToolsProvide de bază pentru  desen şi editare.
• Include instrumente de desen, ca instrumente de linie, creion, stilou, dreptunghi Oval si de editare ca remodelare şi transformare.
• vă permite să editaţi un design Flash sau şabloane predefinite in banner într-un mod simplu.
Dimensiune 43mb.
descarca
10. Descarca Corel MotionStudio 3D 1.0.0.252 - Jul 12, 2012 3:01:00 PM

Pentru cei care stiu sau au mai lucrat in AfterEffects,va recomand un program asemanator,dar dupa parerea mea un pic mai "greoi".
Compania canadiana Corel a introdus un produs nou, denumit  MotionStudio 3D din seria Digital Media. Acest produs a fost prima încercare de Corel , nu numai pentru crearea a trei-dimensionale titluri, dar pentru animaţie complet, adecvat pentru utilizarea în proiectele de artă cele mai ambiţioase. MotionStudio 3D pune în aplicare  stilul corporativ al companiei. Lucrarea in acest program desigur incepe cu instrument de selecţie, în  paleta Easy, care permite în mod ideal solutii grafice gata facute, text şi pagini web.Pachetul este optimizat pentru a rula pe următoarea generaţie, permiţând astfel o mare viteza de procesare si afisare a obiectelor tridimensionale. De asemenea, programul vă permite să vizualizaţi modificările în proiect în timp real.
 MotionStudio 3D are statutul de low-cost  proiect, şi, în special axat pe aşa-numita "casa" pe piaţă.Produsul va fi util pentru utilizatorii obisnuiti si designeri implicate în proiectarea de pagini web şi titluri. De exemplu, cu MotionStudio 3D se pot crea lucruri spectaculoase, care va sari, răsuci şi exploda. În plus, produsul are un număr mare de efecte: fum, foc, zăpadă, şi mai mult. Mai mult decât atât, după finalizarea a efectului, aveţi posibilitatea să exportaţi cu uşurinţă proiectul în Corel VideoStudio Pro X4 pentru instalare.
Versiunea de program: 1.0.0.252
Ultima versiune: 1.0.0.252
Limba: English
Anul / Data: 2012
Bit adâncime de culoare: 32 bit 64
Compatibilitate cu Vista: complet
Compatibil cu Windows 7 ;full
Tratament: complet
Crack-tipe of medicine(in program)

Cerinţe de sistem:
Cerinţe minime de sistem:
Microsoft ® Windows ® 7, Windows Vista ® sau Windows ® XP cu ultimele pachete de servicii instalate (32-bit sau 64-biţi ediţii)
Intel ® Core ™ Duo 1,83 GHz, AMD Dual-Core 2.0 GHz sau mai mult
1 GB RAM (2 GB sau mai mult recomandat)
VGA 256MB VRAM sau mai mare (512 MB sau mai mult recomandat)
1 GB de spaţiu liber pe hard disc
Rezolutie minima: 1024 x 768
Nu uitati de activare!...si inarmati-va cu rabdare!
Programul are 520 mb deci pentru a descarca tot programul va trebui sa dati download in ordinea care urmeaza:
download part.1 download part.2
download part.3
11. Descarca Color Style pentru Adobe Photoshop - Jul 12, 2012 2:32:00 PM

ColorStyler oferă efecte impresionante la fotografii, recreează efecte tradiţionale de culoare si film şi da fotografiilor  un stil aparte. Acesta dispune de mai mult de 20 de tipuri de efecte şi o mulţime de opţiuni de mascare pentru aplicarea unui efect pe o anumita parte a fotografiei.
 ColorStyler este disponibil ca un plug-compatibil cu Photoshop pentru Windows si MacOS X, precum şi o aplicaţie independentă şi editor extern Lightroom pentru Windows.Plugin-ul functioneaza in zeci de aplicaţii grafice, inclusiv Photoshop, Photoshop Elements, Paint Shop Pro, Photo-Paint şi IrfanView. Toate versiunile de prelucrare cu imagini RGB cu 8-biţi şi 16-bit/channel.Aplicaţie independentă ColorStyler acceptă JPEG, TIFF, PNG, PSD, Camera Raw si DNG formate de imagine.
 32-bit:
• Adobe Photoshop (3 sau mai mare)
• Adobe Photoshop Elements
• Adobe PhotoDeluxe
• Adobe After Effects (4.1, 5.0 şi 5.5, )
• Adobe Illustrator (7 sau mai mare)
• Adobe ImageReady (2 sau mai mare)
• Adobe PageMaker (6,5 sau mai mare)
• ACDSystems (2 sau mai mare)
• ACDSystems Photo Editor (3 sau mai mare)
• ACDSystems Canvas (X sau mai mare)
• Şi alte editoare grafice (~ 70), sprijinirea module 0.8 BF
Nu uitati de activare(aveti serialul sau activatorul exe.in fisierul de download).
download12. Descarca Funny Photo Maker 1.15 - Jul 9, 2012 4:14:00 PM


Funny Photo Maker1.15 este o aplicaţie uşor de manevrat şi de încredere conceputa pentru a personaliza fotografiile cu efecte unice. Vă permite să vă bucuraţi de editare foto. Vă ajută să exportaţi fotografiile în fişierul de imagine şi de animaţie GIF. Se transformă cu uşurinţă fotografii în capodopere artistice si interesante. Funny Photo Maker are o interfata user-friendly, care vă permite să înţelegeti rapid programul .Procesul de editare per ansamblu este simplificat în 2 etape: proiectare şi de ieşire. Nu sunt necesare cunostinte  de editare grafică necesară. Puteţi adăuga cadre si o multime de efecte uimitoare ca mai apoi sa adaugati fotografia selectata.Nu uitati sa activati programul.
descarca
13. Descarca Adobe Audition CS6-full - Jul 9, 2012 4:00:00 PM

Adobe ® Audition ® CS6 software-ul oferă de înaltă performanţă, instrumente intuitive de editare audio, de amestecare, de restaurare, şi efecte. Caracteristici noi şi puternice, cum ar fi în timp real clip întindere, alinierea automată a vorbirii, şi de sprijin pentru suprafaţa de control a vă ajuta să realizeze proiecte mai repede decât oricând. Accelerarea de producţie audio cu Adobe ® Audition ® CS6 software-ul. Realiza mai mult în mai puţin timp cu editarea intuitiv, design de sunet, de prelucrare, de amestecare, şi instrumente de mastering, optimizat pentru film, video, fluxuri de lucru şi de radio.
La instalare nu uitati sa bagati serialul.
descarca
14. Descarca Camtasia Studio-full - Jul 9, 2012 3:36:00 PM
TechSmith Camtasia Studio 8.0.1 Build 897Camtasia Studio este solutia completa profesională pentru înregistrarea, editarea şi partajarea de înaltă calitate, ecran video de pe web, CD-ROM şi de playere media portabile, inclusiv iPod. Cu suport pentru o varietate de standarde video, vă puteţi asigura livrarea de conţinut, acum şi în viitor. Înregistra cu uşurinţă ecranul, PowerPoint, mai multe piste audio, şi video webcam pentru a crea clipuri video de instruire, screencast convingătoare şi prezentări, fără a părăsi vreodată biroul.
Dupa instalare nu uitati sa activati programul(descarcati programul cu tot cu serial) 
descarca


15. Un truc prin care prietenii nu te pot face de ras pe Facebook - Jul 8, 2012 3:23:00 PM
ATENTIE! la Setarilor automate, utilizatorii de Facebook n-au niciun fel de control asupra pozelor in care sunt etichetati de prietenii lor. Exista insa cateva setari foarte utile in acest sens.

Fie ca e vorba de fotografiile facute la o petrecere dupa ce ai consumat prea multe pahare sau de pozele pe care fostii parteneri nostalgici se hotarasc dintr-o data sa le impartaseasca cu restul lumii, tagurile pe Facebook pot fi un lucru nu tocmai placut pentru uni dintre noi. Ca sa nu mai punem la socotela prietenii pusi pe sotii, care de-abia asteapta sa te faca de ras in gluma cu o poza in care pur si simplu nu puteai iesi mai rau.

Există cateva setari foarte utile in acest sens pentru a scapa de surprize neplacute.

Tot ce trebuie sa faci este sa mergi in Privacy Settings (Setari de confidentialitate) si sa dai click pe butonul Edit Settings (Schimbati setarile) din dreptul rubricii "How Tags Work" (Cum functioneaza etichetele). Apoi trebuie sa activezi optiunile Timeline Review si Tag Review (vedeti imaginea de mai jos). In felul asta, de fiecare data cand cineva va incerca sa va tag-uiasca pe Facebook veti avea posibilitatea sa-ti dai acordul sau nu. Daca vei spune nu, fotografia nu va aparea pe Timeline-ul tau. SUCCES!


16. DriverEasy-detecteaza ce-ti lipseste din PC - Jul 8, 2012 3:20:00 PM


DriverEasy este un program ce detecteaza ce controlatoare iti lipsesc din PC si le descarca de pe net.

La inceput controlatoarele au functionat corect un timp dar acum unele au disparut din motive necuoscute sau din greseli facute de noi la o curatire a PC.

DriverEasy are acces la o baza de date cu controlatoare de toate tipurile audio.video,,scaner,modem,CD/DVD,USB,PCI etc. Cu ajutorul lui putem reinstala ce ne lipseste din calculator.

Descarca programul si verifica ce drivers iti lipsesc DriverEasy
17. Program pentru accesare pe net in anonimat - Jul 8, 2012 3:17:00 PM
GPass
Program care funcţionează ca un firewall
Daca iti pasa de confidenţialitatea ta pe net atunci cu ajutorul acestor programe dorinta ta devine realitate.
Stiai că de fiecare dată când vizitezi o pagină Web , adresa ta de IP este inregistrata? Sa-ti explic: Ori de câte ori vizitam o pagină de web, adresa noastra IP (Aceasta se referă la o cifră care identifică computer nostru), este înregistrată într-o bază de date, acest numar rămas inregistrat si le permite unora rau intentionai de a efectua operaţiuni ilegale sau sa atace direct calculatorul nstru cu virusi sau trojani.

Daca vrei sa incepi navegarea pe net pe invizibul ai doua optiuni:

1.Via Web este o increngatura de servere si cu programul nostru reusim ca adresa noastra de IP sa apara doar jumatate.

2.Prin paroxy-uri care este un softwuare cu o retea de mai multe calculatoare dar cu o iesire de IP care nici o data nu este aceasi.

Pentru descarcare sau mai multe informatii aici GPass
18. Descarca Firefox 3.6 RC 2 - Jul 8, 2012 3:08:00 PM
Firefox 3.6 RC2 Această versiune a veni cu mai multe modificări şi corecţii pentru problemele care au fost observate în anterior RC1 şi evident ramane cu aceeaşi listă de caracteristici pe care versiunea RC1 o are:

Noua versiune de Firefox 3.6 RC (release candidate) cateva noutati.

1. Un randament mai bun de JavaScript.
2. Suport pentru noile versiuni CSS, DOM y HTML5.
3. Suport pentru WOFF (Web Open Font Format).
4. Abilitatea de a schimba aspectul browser-ului cu un singur click.
5. Alerte plugin-uri întrerupte.
6. Video nativ poate fi acum afişate pe ecran complet.
7. Abilitatea de a executa scripturi asincron pentru a îmbunătăţi ori de cate ori se incarca paginile.

Firefox 3.6 RC2 este disponibil pentru descărcare de aici Firefox 3.6 in peste 70 de limbi pentru Windows, Mac OS şi Linux.
19. Descarca Avast versiunea 5.0 - Jul 8, 2012 3:07:00 PM
descarca antivirus avast 5.0 gratisA fost o surpriza din partea Companiei Alwil Software prezentarea noii versiuni a popularului antivirus AVAST! Versiunea 5.0 , care la fel ca si cele anterioare este cu licenta gratis , exita versiunea profesionala care ofera protectie totala si este cu licenta de plata.Aceasta versiune de moment este lansata numai pentru sistemul de operativ Windows 7/XP/Vista si ofera protectie foarte buna browser-ului : Firefox, Opera,Safari,Crome si Internet Explorer.
In aceasta versiune programatorii au facut optimizare programului in ideea de a consuma cat mai putine resurse din calculatorul nostru in momentul utilizari.

Il recomand cu toata incredere, liber de virusi, descarca de aici AVAST 5.0 marime fisier 57 Mb, descarcare completa intre 2 si 15 min in functie de viteza de net pe care o ai.
20. Avast antivirus-cum dezinstalezi total - Jul 8, 2012 3:05:00 PM

avast uninstall utilityDaca esti una din persoanele care au instalat in calculator un antivirus gratis cum este AVAST ar trebui sa sti foarte bine la cat de bun este tot asa de problematic poate fi la desinstalare.
De ce apare aceasta problema? Cand se elibereaza fisiere infectate unele sunt inmagazinate in spatiul de depozitare al antivirusului si acesta ar putea provoca colapsarea sistemului operativ.
Cu ajutorul Avast Uninstall Utility rezolvam problema cu desinstalarea AVAST in totalitate fara sa ramana nici o urma de el in calculator.

Descarca programul - site versiunea Engleza Uninstall Utility
21. Descarca antente pentru blog - Jul 8, 2012 3:03:00 PM

Te-ai plictisit de acelasi antet de pe blogul tau? Acum poti sa il schimbi cu unul modern.Aici vei gasi 50 de imagini dintre care poti alege pe ce-a care iti convine.
De asemenea unele dintre imagini vin insotite de fisiere PSD si daca sti sa lucreazi cu Photoshop atunci ai posibilitatea de a modifica aceste antete dupa gustul tau.

Cum instalam imaginea noua pe blog?
Dupa ce ai descarcat pachetul alegi imaginea dorita si mergem la Aspect -> Configurati antet aici este unde incarci imaginea aleasa de tine.


22. Cum poti inbunatati viteza de lucru a sistemului Windows - Jul 8, 2012 3:00:00 PM

Afla cum se poate inbunatati viteza de lucru a sistemului Windows.

SpeedUpMyPC este un instrument de analiză şi optimizare de Windows care ne permite să găsim elementele pe care le putem modifica sau şterge din sistem, astfel încât acesta sa îmbunătăţeasca performanţele PC-ULUI.

SpeedUpMyPC ia in considerare analiza CPU, memoria şi accesul la reţea, existenţa de fişiere temporare si care poate încetini în mod inutil viteza de lucru.

SpeedUpMyPC, de asemenea, include o listă de programe cu care se initiaza Windows şi ne afiseaza inclusiv programe instalate şi marimea lor ocupate de pe disc.Descarca SpeedUpMyPC 3.5
23. Descarca Google SketchUp 7.1 - Jul 8, 2012 2:58:00 PM
Google SketchUp 7 este un software care il puteţi utiliza de a creare modele 3D din cele mai diferite. Google SketchUp 7 va ofera o gamă in 3D de modelare si instrumente aferente pentru a realiza tot felul de imagini pe care ti le poti imagina. Aveţi posibilitatea să redecoreze camera ta, sa desenezi o nouă piesă de mobilier etc. Inclusiv aveti posibilitatea de a exporta animatia realizata pe YouTube. Puteţi construi modele de la zero, sau descărca ce ai nevoie de la oameni din întreaga lume care au realizat imaginisi le-au postat in Google 3D Warehouse, care este un depozit imens de modele şi gratuit.

Descarca gratis Google SketchUp 7.1
24. Descarca Magic Studio Pro7 Plus - Jul 8, 2012 2:57:00 PM

editor de audio gratisMagic Music Studio Pro 7 Plus este o solutie excelenta pentru productia audio. Magic Music Studio Pro 7 Plus poate transfera muzică de pe un CD pe un fisier in PC, poate înregistrare audio în practic orice format deci puteţi converti fişiere audio într-un alt format, puteţi utiliza editorul audio avansat pentru a crea muzica proprie şi melodii pe care pot transfera pe CD-uri. Magic Music Studio Pro 7 contine tot ce aveţi nevoie pentru crearea de muzica, cu un stil propriu uşor şi rapid. Acum poti extinde orizonturile tale digitale cu Magic Music Studio Pro 7.

Descarca gratis Magic Music Studio Pro7
25. Descarca FG Emulator 2 - Jul 8, 2012 2:55:00 PM

FG Emulator 2 reprezinta noua generatie de emulatoare de jocuri flash online.Permite organizar si descarcar jocurile tale flash favorite din pagini externe, si datorita puternicului sau Downloader de jocuri, de asemenea evita publicitatea de pe paginile de jocuri acesta fiind un mare avantaj, atunci cand vine vorba de a intra intr-un joc online.

Te poti bucura de asemenea de cele mai bune jocuri prezentate de utilizatori ai FG Emulator2.info.FG are suport pentru jocuri în formatul SWF şi FGR.

Descarca gratis FG Emulator2