Blogs Home » Profesional » Imobiliare » Top Oferte Imobiliare

Top Oferte Imobiliare

Blog cu oferte imobiliare de top, ce vine in sprijinul vanzatorilor, cumparatorilor, proprietarilor sau chiriasilor.

Articole Blog

01. Vanzare apartamente 2 , 3 camere in bloc nou, zona Militari - Nov 26, 2013 3:25:00 PM

Apartamente 2 , 3 camere de vanzare, in stadiul de constructie “la gri”, situate intr-un imobil nou P+11, construit in anul 2010, in zona statiei de metrou Lujerului din Militari, cu acces la toate mijloacele de transport in comun, in vecinatatea Hipermarketului Cora si in apropiere de Plaza Mall si AFI Cotroceni. Apartamentele au suprafetele utile (cu balcon inclus) cuprinse intre 73 – 77 mp, sunt decomandate, cu bucatarie inchisa si au urmatoarele dotari : usa metalica, tamplarie PVC cu geam termopan, instalatie sanitara (fără obiecte sanitare), instalatie electrica (fără prize, întrerupătoare şi corpuri de iluminat), instalatie gaz metan, instalatie aer conditionat (fără aparat), interfon, instalatie cablu TV, sonerie, contor electric, contor de gaz, apometru, tablou electric, centrala termica pe gaz metan, calorifere, racordare la apa, canal, gaze, electrica. Apartamentele nu cuprind: gresie, faianta, parchet, usi de interior. Variantele de plata sunt cash sau orice fel de credit bancar, inclusiv Prima Casa.Preturile sunt cuprinse intre 61000 Euro si 74000 Euro (cu TVA 5% inclus).
02. Apartament 4 camere de vanzare, zona Regie - Gara de Nord - Oct 30, 2013 6:51:00 PM

Apartament 4 camere de vanzare, situat la parter, intr-un imobil 2S+P+8, construit in anul 2001 intr-o zona exclusivista, in cadrul unui ansamblu rezidential, aflat la distante egale (15 minute de mers pe jos) fata de Carrefour Orhideea si Gara de Nord si la 7 minute de mers cu masina de KM 0 al capitalei. Este decomandat, avand suprafata utila de 137 mp. Se preteaza foarte bine pentru birou dar si pentru locuit. Este compus din 4 camere, 1 bucatarie inchisa cu acces in balconul inchis, 1 baie de serviciu, 1 hol mare, 1 camara. Baia principala a fost desfiintata, iar spatiul aferent acesteia poate fi utilizat ca spatiu de depozitare. Apartamentul are urmatoarele dotari si finisaje: gresie, faianta, parchet, termopan, aparate de aer conditionat, alarma, cablaj TV / telefon / internet, izolare termica. Apartamentul mai este prevazut si cu o boxa la subsol si un loc de parcare in garajul subteran, ambele incluse in pretul de vanzare. Are cadastru si intabulare. In cadrul condominiului din care face parte imobilul, exista un spatiu verde generos, prevazut cu alei, banci si gradina de flori, de care locatarii beneficiaza pentru a face plimbari in aer liber si pentru a se relaxa; de asemenea, exista si un loc de joaca amenajat pentru copii, un teren de baschet / fotbal, o parcare supraterana pentru locatari si una pentru vizitatori. Ansamblul rezidential beneficiaza de paza, supraveghere video iar accesul auto in incinta se face cu telecomanda.Pretul : 180000 Euro 

03. Inchiriere apartament 2 camere, zona Gara de Nord - Plevnei - Oct 3, 2013 4:22:00 PM
Apartament 2 camere de inchiriat, situat la etajul 2, intr-un imobil nou 2S+P+8, construit in anul 2012 intr-o zona exclusivista, aflat la distante egale fata de Carrefour Orhideea si Gara de Nord, langa un ansamblu rezidential si la 7 minute de mers cu masina de KM 0 al capitalei. Este decomandat, avand suprafata utila de 65 mp. Este compus dintr-un living, 1 dormitor, o bucatarie inchisa, 1 baie, 2 balcoane. Apartamentul are urmatoarele dotari si finisaje: gresie, faianta, parchet, termopan, aparate de aer conditionat si este mobilat si utilat. Pretul de inchiriere: 650 Euro / luna (mobilat) sau 600 Euro / luna (nemobilat).

04. Vile la cheie de vanzare, localitatea Magurele - Ilfov - Sep 12, 2013 3:06:00 PM

Vile P+3 la cheie de vanzare, cu finisaje superioare, situate foarte aproape de Bucuresti – Sud, la 10 km de centrul capitalei, intr-un ansamblu rezidential in constructie, din localitatea Magurele, judetul Ilfov, intr-o zona linistita, departe de agitatia orasului. Suprafata utila a unei vile este de 140 mp, la care se adauga terasa individuala de 54 mp aflata la nivelul 3, care poate fi un spatiu ideal pentru gradina suspendata, plaja, piscina, gratar, loc de joaca, etc. Fiecare vila are urmatoarele dotari si finisaje: izolatie exterioara cu termosistem si tencuiala decorativa, incalzire centrala proprie cu centrala termica pe gaz, usa metalica la intrare, geamuri termopan cu tamplarie PVC, parchet laminat, usi de interior din lemn, gresie si faianta in baie si bucatarie, vopsele lavabile, tablou electric individual, cablu TV, internet, telefonie. Ansamblul beneficiaza si de o curte proprie de 100 mp.Pretul: 95000 Euro (TVA inclus).05. Spatii comerciale P+ Et.1 de inchiriat, zona Plevnei - Orhideea - Jun 18, 2013 12:05:00 PM

Spatii comerciale la gri, de vanzare, situate la parter si la etajul 1, intr-un imobil nou 2S+P+8, construit in anul 2012 intr-o zona exclusivista, aflata la distante egale fata de Carrefour Orhideea si Gara de Nord, langa un ansamblu rezidential si la 7 minute de mers cu masina de KM 0 al capitalei. Spatiul de la parter are suprafata utila de 150 mp iar cel de la etajul 1 are suprafata utila totala de 210 mp dar care se poate imparti in 2 suprafete, aferente pentru 2 spatii comerciale distincte, de 120 mp, respectiv de 90 mp. Spatiile au intrari separate. Se pot vinde la gri sau finisate interior, conform cererii cumparatorilor si se preteaza pentru multiple activitati. Astfel, pot fi destinate atat unui sediu de banca, dar si unor clinici, farmacii, centre de infrumusetare, supermarket, etc. Pretul de vanzare este de 1500 Euro + TVA / mp pentru parter si de 1400 Euro + TVA / mp pentru etajul 1, cu finisaje, sau de 1300 Euro + TVA / mp, respectiv 1200 Euro + TVA / mp fara finisaje. Separat, se pot achizitiona locuri de parcare in garajul subteran, la pretul de 10000 Euro / loc.

06. Spatii comerciale de vanzare, intre Carrefour Orhideea si Gara de Nord - Jun 3, 2013 4:44:00 PM
Spatii comerciale la gri, de vanzare, situate la parter si la etajul 1, intr-un imobil nou 2S+P+8, construit in anul 2012 intr-o zona exclusivista, aflata la distante egale fata de Carrefour Orhideea si Gara de Nord, langa un ansamblu rezidential si la 7 minute de mers cu masina de KM 0 al capitalei. Spatiul de la parter are suprafata utila de 150 mp iar cel de la etajul 1 are suprafata utila totala de 210 mp dar care se poate imparti in 2 suprafete, aferente pentru 2 spatii comerciale distincte, de 120 mp, respectiv de 90 mp. Spatiile au intrari separate. Se pot vinde la gri sau finisate interior, conform cererii cumparatorilor si se preteaza pentru multiple activitati. Astfel, pot fi destinate atat unui sediu de banca, dar si unor clinici, farmacii, centre de infrumusetare, supermarket, etc.
Pretul de vanzare este de 1700 Euro + TVA / mp pentru parter si de 1500 Euro + TVA / mp pentru etajul 1, fara finisaje. Separat, se pot achizitiona locuri de parcare in garajul subteran, la pretul de 10000 Euro / loc.
 


07. Apartament 2 camere lux, aflat la distante egale intre Carrefour Orhideea si Gara de Nord - May 31, 2013 2:52:00 PM
Apartament 2 camere lux, aflat la etajul 1 al unui imobil nou S+P+11, construit in anul 2009, aflat la distante egale intre Carrefour Orhideea si Gara de Nord . Este decomandat, avand suprafata utila de 78 mp. Este compus dintr-un living cu bucatarie deschisa, un dormitor, o bucatarie, o baie, un hol si un balcon deschis. Finisajele si dotarile cuprind: gresie, faianta, parchet, usa metalica, A/C, calorifere noi, centrala de bloc, cu contorizare separata pe apartament, cablaj pentru internet / TV / telefon, videointerfon, paza. Apartamentul se poate vinde mobilat si utilat. Separat se pot achizitiona locuri de parcare in garajul subteran iar vizitatorii au acces auto in parcarea exterioara de langa imobil. Zona se afla la 7 minute de mers cu masina de KM 0 al capitalei, cu multiple facilitati : shopping, restaurante si cafenele la Carrefour Orhideea, in apropiere se afla Bricostore Orhideea, Gara de Nord, Spitalul Militar si Spitalul Witting, mijloace de transport in comun la 5 minute de mers pe jos, metrou relativ aproape (Basarab, Grozavesti); exista de asemenea posibilitati de agrement in parcurile din zona cu locuri de joaca pentru copii si in Gradina Botanica.
Pretul de vanzare: 120000 Euro.

08. - May 17, 2013 8:56:00 AM
Teren intravilan de vanzare, situat in comuna Magurele din judetul Ilfov, intr-o zona bine plasata in Cartierul Florilor, intre doua vile deja construite, finisate si locuite. Terenul este foarte aproape de Bucuresti, la limita sectorului 5. Are suprafata de 540 mp, cu deschidere de 15 m spre nord. Exista retea de energie electrica langa teren, urmand a se dota si cu retea de gaze in viitor. Apa se obtine prin forare la 10 m adancime. Accesul se face pe un drum pietruit iar distanta de la teren pana la soseaua principala asfaltata, este de aproximativ 1 km.
Pretul este de 48 Euro / mp.
 

09. Inchiriere Hala Depozitare, Bucuresti, Salajan, B-dul Theodor Pallady - Apr 18, 2013 8:35:00 AM
Hala de depozitare de inchiriat, avand suprafata utila de 300 mp (20 m lungime si 15 m latime) si inaltimea de 6 m, aflata in apropierea statiei de metrou 1 Decembrie 1918. Accesul in curtea betonata a proprietatii - pietonal, auto-marfa - se face dintr-o strada asfaltata, adiacenta la bulevardul Theodor Pallady. Spatiul de inchiriat, cu acces separat, reprezinta o treime din intreaga constructie (an 2009) si beneficiaza de utilitati, canalizare, apa curenta in curte, climatizare, comune cu celelalte doua treimi ale constructiei, care este utilizata de proprietar. Hala are structura metalica amvelopata cu panouri tip sandwich si are ca dotari: pardoseala din rasina epoxidica, geamuri termopan si usa cu sistem de deschidere automata, trape de fum, instalatie de climatizare, sistem de alarma si supraveghere cu camera video. Pretul: 4 Euro / mp, 1200 Euro / luna.


Hala de depozitare de inchiriat, avand suprafata utila de 300 mp (20 m lungime si 15 m latime) si inaltimea de 6 m, aflata in apropierea statiei de metrou 1 Decembrie 1918. Accesul in curtea betonata a proprietatii - pietonal, auto-marfa - se face dintr-o strada asfaltata, adiacenta la bulevardul Theodor Pallady. Spatiul de inchiriat, cu acces separat, reprezinta o treime din intreaga constructie si beneficiaza de utilitati, canalizare, apa curenta in curte, climatizare, comune cu celelalte doua treimi ale constructiei, care este utilizata de proprietar. Hala are structura metalica amvelopata cu panouri tip sandwich si are ca dotari: pardoseala din rasina epoxidica, geamuri termopan si usa cu sistem de deschidere automata, trape de fum, instalatie de climatizare, sistem de alarma si sup
raveghere cu camera video. Pretul: 4 Euro / mp, 1200 Euro / luna.
10. Apartament de 3 camere de vanzare, in Bucuresti zona Militari - Feb 21, 2013 12:49:00 PM

Apartamentul se afla intr-o zona adiacenta la Bulevardul Iuliu Maniu, pe strada Apusului.  Este situat la etajul 2 din 4 intr-un imobil construit in 1965 si reabilitat termic in 2007.  Este semidecomandat, are suprafata construita de 75 mp iar cea utila de 62 mp. Este renovat complet, dotat cu gresie, faianta, parchet, usa metalica si este pregatit pentru centrala proprie, putandu-se debransa oricand de la reteaua de termoficare. Imobilul se afla in imediata apropiere a magazinelor, pietei, scolilor, liceelor si gradinitelor din zona si la cateva minute distanta fata de transporturile in comun, inclusiv fata de metrou. Apartamentul dispune si de un loc de parcare in fata blocului.Pretul de vanzare al apartamentului este de 59900 Euro. 
Detalii suplimentare la: [email protected] 

11. Apartamente de 2 camere de vanzare, in Predeal - Feb 21, 2013 8:59:00 AM
Aflat intr-o zona exclusivista in Valea Prahovei, si anume pe platoul Cioplea din Predeal, imobilul se incadreaza perfect in peisajul montan. Pe fatada regasim taria pietrei, caldura lemnului - prin prezenta lui in tamplaria exterioara dar si in pardoselile de stejar iar vitrajele mari invita natura sa patrunda in casa. Apartamentele de 2 camere sunt decomandate si sunt situate la etajele 1 si 2, ale unui imobil nou, regim inaltime P+4, constructie 2009. Suprafata construita de 82 mp este compartimentata intr-un living spatios cu o suprafata de 43,5 mp, cu iesire catre terasa de 8.59 mp, bucataria are 8.93 mp, dormitorul cu dressing avand 15.71 mp,  si sala de baie de 5.82 mp. Apartamentele au in living si dormitor parchet masiv din stejar, in bucatarie si baie gresie de import, usile sunt furniruite cu stejar iar tamplaria exterioara este din lemn startificat meranti cu geam termopan. Terasele sunt placate cu klinker. Acensorul imobilului este Schindler si are o capacitate de 7 persoane.  
Printre facilitatile imobilului regasim: centrala proprie, videointerfon, usa de intrare antiefractie placata cu furnir de stejar. Pretul de vanzare al apartamentului este de 115000 Euro (inclusiv TVA).Pretul include si o cota parte din apartamentul de la demisol ce are destinatia de locuinta de serviciu pentru administratorul imobilului.

Detalii suplimentare la: [email protected]