Blogs Home » Știință/Tehnică » Tehnologie » Silicon-Valley

Silicon-Valley

Silicon-Valley un nou blog despre noile tehnologii aparute

Suntem o echipa tanara dornica sa se afirme! Echipa noastra este formata din tineri studenti pasionati de digital advertising ce doresc sa ofere publicului din romania ultimele informatii despre cele mai noi inventii.

Portalul nostru are 3 categorii principale IT si calculatoare unde puteti afla informatii despre marile companii din piata IT, Telecomunicatii, unde va tinem la curent cu stiri din acest domeniu si Echipamente / Utilaje unde va putem ajuta sa va promovati produsele!

Pagina noastra de Facebook va tine la curent cu stiri din domeniul high tech.

Forumul Silicon-Valley va sta la dispozitie pentru discutii despre tehnologie si noi inventii, deci hai sa formam o noua comunitate!

Va asteptam cu drag sa aflati stiri despre noile tehnologii aparute pe blogul echipei Silicon-Valley.Articole Blog

01. Știința confirmă: Sufletul uman trăiește după moarte - Feb 22, 2020 10:11:54 PM

Rezultatele sunt: ​​creierul uman poate fi similar cu un „computer biologic”, iar conștiința umană poate fi similară cu un program …

Articolul Știința confirmă: Sufletul uman trăiește după moarte apare prima dată în SILICON-VALLEY.RO: Noile tehnologii aparute - Cele mai noi inventii.


02. „Am dormit pe străzi în Belgia, iar acum îmi deschid propria afacere în Capitală”. Cine este Sorin Petrariu. - Feb 2, 2019 10:38:32 AM

Intr-o lume in care egalitatea de sanse este mai mult un concept frumos decat o realitate, viata ne demonstreaza ca …

Articolul „Am dormit pe străzi în Belgia, iar acum îmi deschid propria afacere în Capitală”. Cine este Sorin Petrariu. apare prima dată în SILICON-VALLEY.RO: Noile tehnologii aparute - Cele mai noi inventii.


03. Invitatie Conferinta Targetare si Campanii Eficiente - Nov 6, 2018 4:05:46 PM

Va invitam la Conferinta Targetare si Campanii Eficiente organizata de PR2Advertising pe data de 8 noiembrie 2018 la Premier Palace …

Articolul Invitatie Conferinta Targetare si Campanii Eficiente apare prima dată în SILICON-VALLEY.RO: Noile tehnologii aparute - Cele mai noi inventii.


04. Sterge efectele imbatranirii cu un stilou magic: Dermapen - Oct 16, 2018 12:43:36 PM

Terapia cu micro ace sau Dermapen foloseste multiple ace care strapund pielea cu o functie de vibratie automata. Dermapenul in …

Articolul Sterge efectele imbatranirii cu un stilou magic: Dermapen apare prima dată în SILICON-VALLEY.RO: Noile tehnologii aparute - Cele mai noi inventii.


05. IMPRIMANTA 3D: Revoluția design-ului industrial - Nov 16, 2017 12:11:55 AM

Cum funcționează imprimarea 3D? Totul începe cu crearea unui model 3D în calculatorul dvs. Acest design digital este de exemplu …

Articolul IMPRIMANTA 3D: Revoluția design-ului industrial apare prima dată în SILICON-VALLEY.RO: Noile tehnologii aparute - Cele mai noi inventii.


06. Dubai va avea o nouă monedă, emCash - Oct 3, 2017 2:25:18 PM

Guvernul de la Dubai a dezvăluit detalii cu privire la propria criptomonedă, numită emCash. Din știrile majore oferite de Emiratele Arabe Unite, …

Articolul Dubai va avea o nouă monedă, emCash apare prima dată în SILICON-VALLEY.RO: Noile tehnologii aparute - Cele mai noi inventii.


07. iPhone 8: Un BONUS DE 90 DE MILIOANE $ pentru Tim Cook - Aug 31, 2017 7:53:30 AM

Directorul executiv al Apple, Tim Cook, va primi 89.6 milioane de dolari ca bonus după ce interesul pentru iPhone 8 …

Articolul iPhone 8: Un BONUS DE 90 DE MILIOANE $ pentru Tim Cook apare prima dată în SILICON-VALLEY.RO: Noile tehnologii aparute - Cele mai noi inventii.


08. Facebook are YouTube în vizor - Aug 29, 2017 7:32:38 AM

Atunci când gigantica companie de social media Facebook a anunțat că intenționează să lanseze un hub propriu pentru conținut video …

Articolul Facebook are YouTube în vizor apare prima dată în SILICON-VALLEY.RO: Noile tehnologii aparute - Cele mai noi inventii.


09. S.U.A. avertizează: FIDGET SPINNER-UL este un PERICOL! - Aug 14, 2017 5:31:38 PM

S-a constatat în ultimele luni că fidget spinner-ele ce funcționează cu baterii se pot încinge periculos de mult, fapt care …

Articolul S.U.A. avertizează: FIDGET SPINNER-UL este un PERICOL! apare prima dată în SILICON-VALLEY.RO: Noile tehnologii aparute - Cele mai noi inventii.


10. NVIDIA GTX 1080 Ti: Succes răsunător pe NASDAQ - Jul 27, 2017 9:40:34 AM

NVIDIA a fost pentru mulți ani practic o companie în care nu merita să investești deoarece afacerea sa cu GPU …

Articolul NVIDIA GTX 1080 Ti: Succes răsunător pe NASDAQ apare prima dată în SILICON-VALLEY.RO: Noile tehnologii aparute - Cele mai noi inventii.