Blogs Home » Profesional » Afaceri » ROMASIG Broker Blog

ROMASIG Broker Blog

Aici gasesti tot ce trebuie sa stii despre domeniul asigurarilor din Romania. Cele mai recente stiri si noutati sunt publicate zilnic pentru cititorii blogului.

Articole Blog

01. Asigurările Carte Verde își schimbă culoarea de la 1 iulie! - May 27, 2020 7:23:20 AM

Asigurările Carte Verde își schimbă culoarea de la 1 iulie! Biroul Asigurătorilor de Autovehicule din România (BAAR) a anunțat că polițele de asigurare Carte Verde vor fi tipărite pe hârtie albă în loc de culoarea verde, așa cum este în prezent. Așadar, șoferii care călătoresc în străinătate trebuie să fie atenți la acest aspect.

Decizia de schimbare a culorii este conformă cu reglementările care guvernează Sistemul Carte Verde și polițele încheiate înainte de această dată își păstrează valabilitatea până la expirare.

The post Asigurările Carte Verde își schimbă culoarea de la 1 iulie! appeared first on RCA ieftin | Asigurare RCA ieftin online 2019 | Calculator tarife RCA.


02. Ce amenda primesti daca iesi din localitate fara declaratie! - May 18, 2020 11:39:40 AM

Trecerea de la starea de urgenta la stare de alerta a dus la relaxarea anumitor restrictii, in timp ce altele au fost pastrate in continuare. Ce amenda primesti daca iesi din localitate fara declaratie! Regula este inclusă în Hotărârea Comitetului pentru Situaţii de Urgenţă, iar amenda va fi aplicată începând de azi, odată cu intrarea

The post Ce amenda primesti daca iesi din localitate fara declaratie! appeared first on RCA ieftin | Asigurare RCA ieftin online 2019 | Calculator tarife RCA.


03. Ce piese auto verificam inainte de venirea caldurii! - May 12, 2020 10:33:37 AM

Ce piese auto verificam inainte de venirea caldurii, aflam in articolul de jos! Mai este putin pana cand ne vom bucura de venirea anotimpului cald, asa ca din ce in ce mai multe persoane se gandesc deja la o vacanta binemeritata (bineinteles dupa ce Starea de Urgenta se ridica), intr-o destinatie cat mai indepartata. Uleiul.

The post Ce piese auto verificam inainte de venirea caldurii! appeared first on RCA ieftin | Asigurare RCA ieftin online 2019 | Calculator tarife RCA.


04. RAR a lansat o nouă versiune pentru aplicația Istoric Vehicul! - May 7, 2020 11:45:35 AM

RAR a lansat o noua versiune pentru aplicatia Istoric Vehicul. Astfel vine în sprijinul clienţilor săi care vor să cunoască cât mai multe informaţii despre vehiculul de care sunt interesați. Registrul Auto Român (RAR) a lansat anul trecut o aplicatie online care oferă o serie de informații utile despre orice mașină, cum ar fi numărul

The post RAR a lansat o nouă versiune pentru aplicația Istoric Vehicul! appeared first on RCA ieftin | Asigurare RCA ieftin online 2019 | Calculator tarife RCA.


05. Ce se intampla daca masina nu a fost pornita de mult timp! - Apr 14, 2020 3:58:12 PM

Ce se intampla daca masina este trasa pe dreapta in loc sa o conducem periodic. Vorba din batrani, conform careia „masina care nu circula se strica” este foarte adevarata. Mai jos va prezentam cateva lucruri care se strica atunci cand nu mergi cu ea. În primul rând examinează acumulatorul mașinii. Pentru că nu a fost

The post Ce se intampla daca masina nu a fost pornita de mult timp! appeared first on RCA ieftin | Asigurare RCA ieftin online 2019 | Calculator tarife RCA.


06. Cum avizez o dauna auto in perioada COVID-19(coronavirus)? - Mar 23, 2020 6:08:12 AM

Industria de asigurari din Romania a luat in ultimele zile, in ritm accelerat, o serie de masuri speciale pentru a-si proteja atat clientii, cat si angajatii de riscul infectarii cu noul coronavirus, asigurand, in acelasi timp, continuitatea operatiunilor curente. Asiguratorii ofera astfel posibilitatea de constata si instrumenta o dauna auto online sau acceand aplicatii special

The post Cum avizez o dauna auto in perioada COVID-19(coronavirus)? appeared first on RCA ieftin | Asigurare RCA ieftin online 2019 | Calculator tarife RCA.


07. Stiati cum este construita o anvelopa? Din cate straturi este alcatuita? - Mar 17, 2020 10:08:40 AM

Mulți oameni cred că o anvelopa este o simplă creație de cauciuc care iese dintr-o matriță, dar în realitate, anvelopa radială modernă este o componentă complexă. Pentru a vă ajuta să înțelegeți cât de multe straturi există pe anvelopa modernă, regasiti mai jos o prezentare a acesteia. 1. Bandă de rulare: zona lată de cauciuc

The post Stiati cum este construita o anvelopa? Din cate straturi este alcatuita? appeared first on RCA ieftin | Asigurare RCA ieftin online 2019 | Calculator tarife RCA.


08. Soferii vor putea sa foloseasca din nou telefoanele cand conduc! - Mar 13, 2020 11:36:50 AM

Soferii vor putea să folosească telefoanele când conduc, dar numai cu accesorii hands free. Camera Deputaților a adoptat, ca for decizional, pe 10 martie, un proiect legislativ de aprobare a Ordonanţei Guvernului nr. 11/2019 pentru modificarea şi completarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr.195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, care prevede că șoferii, bicicliștii sau

The post Soferii vor putea sa foloseasca din nou telefoanele cand conduc! appeared first on RCA ieftin | Asigurare RCA ieftin online 2019 | Calculator tarife RCA.


09. Cel mai tare Bentley din istorie, noul Bacalar! VIDEO - Mar 10, 2020 11:12:46 AM

Este numit din start cel mai rar Bentley cu două uși din epoca modernă și expresia supremă a unei decapotabile de lux. Bentley a prezentat noul model Mulliner Bacalar, echipat cu un motor W12 de 6.0 litri ce dezvoltă 660 de cai putere și 900 Nm. Producția fiind limitată la doar 12 exemplare, toate fiind

The post Cel mai tare Bentley din istorie, noul Bacalar! VIDEO appeared first on RCA ieftin | Asigurare RCA ieftin online 2019 | Calculator tarife RCA.


10. De ce este important sa se anunte asiguratorul RCA cand vinzi masina! - Mar 4, 2020 12:25:31 PM

A intrat în vigoare o nouă lege care îi obligă pe proprietarii de masini sa anunte asiguratorul RCA  în cazul în care doresc să își vândă propria mașină. Dincolo de obligația legală de notificare, mai există anumite motive de ordin juridic și factual pentru care un vânzător ar avea interesul să își anunțe asigurătorul cu

The post De ce este important sa se anunte asiguratorul RCA cand vinzi masina! appeared first on RCA ieftin | Asigurare RCA ieftin online 2019 | Calculator tarife RCA.