Blogs Home » Edu » Dezvoltare personala » Profesionist în viaţă

Profesionist în viaţă

Acest blog este dedicat în primul rând celor care fac parte din lumea vânzărilor. Împreună putem învăţa unii de la alţii. Pe acest blog, găseşti zilnic câte un articol dedicat domeniului vânzărilor. Nu eu am dat gaura în macaroane, însă vă pot fi de folos fără să vă daţi seama. Mulţumesc pentru că mă citiţi celor care o faceţi!

Articole Blog

01. TU, ce fel de negociator eşti? - Jan 28, 2014 9:26:00 PM
Urmăreşte filmuleţul până la capăt! Merită. Poate îţi vei da seama de anumite lucruri.
02. Cum se motivează agenţii de vânzări? - Jan 16, 2014 9:55:00 PM
Răspunsul: în filmuleţul de mai jos!
Enjoy!


03. La mulţi ani! - Dec 31, 2013 7:26:00 PM
Vă salut dragilor!

Încheiem acest an aşa cum se cuvine, transmiţându-ne gânduri frumoase, alese, optimiste şi trăind cu speranţa unui nou an mai prosper, mai matur în deciziile fiecăruia dintre noi şi în speranţa că noul an va fi anul de cotitură pentru mulţi dintre noi. Sper ca fiecare dintre dumneavoastră să păşească cu încredere pe drumul spre succes, pe aleea fericirii si pe poteca aurită cu prosperitate!

La mulţi ani 2014!
04. De ce un copil este cea mai mare realizare în viaţă? - Dec 8, 2013 10:36:00 PM
Păi d-aia! Vă salut dragilor! Nu am mai scris de mult timp, de fapt chiar de când am acest nou job. Mda, cred că vă imaginaţi cum este noul job, dacă eu nu am mai scris de când m-am angajat aici.

Vreau să împărtăşesc cu voi minunea ce a avut loc în viaţa mea, şi anume, faptul că pe 29 Noiembrie 2013, ora 11:00, scumpa mea soţie a născut o fetiţă perfect sănătoasă pe numele ei Sofia Lorena.

Şi vreau să explic în câteva cuvinte, din punctul meu de vedere, de ce răspundem la întrebarea "Care este cea mai mare realizare a ta?", instantaneu..copilul sau copiii.
Până acuma mă lăudam cu rezultatele de la job sau cu realizările din armată. Acuma, aş răspunde fără să clipesc...copilul meu...fetiţa mea. Până să nască soţia mea, am fost tare şi mare, plin de mine, gândind faptul că nu mă poate schimba în vre-un fel notabil venirea pe lume a unui copil. Toţi îmi spuneau...las că vezi tu când o să ai copii, las că vezi tu când îţi ţii copilul în braţe cum va fi, las că vezi tu cum te vei schimba. Eu, trăgând pofticios din ţigara-mi nelipsită la vremea aceea, le spuneam, vezi-ţi de treabă...viciile şi hobiurile nu mi le pot schimba după cum bate vântul.

Iată că a venit vremea, când am parte de o minune şi pot spune că Bogdan cel de odinioară a plecat 4ever. Cel mai ciudat şi plin de mister moment, a fost, nu când s-a rupt apa soţiei mele şi am zburat la spital, ci atunci când am auzit din sala de naşteri urletul fetiţei mele. Acela dragilor, este primul moment în care devii o legumă în sensul frumos, însă şi mai intens, este momentul în care asistenta iese pe hol cu pruncul şi întreabă cine este tatăl (sau cine este Dl. xxxxx). Eu unul, în momentul în care a ieşit asistenta pe hol şi m-a întrebat...dvs. sunteţi tatăl?, fiind singura naştere la momentul acela, văzând mogâldeaţa aia mică, roşie, înfăşată ciudat, nu am putut decât să întreb dacă pot să o ating. Lucru ce s-a şi întâmplat, moment în care am început să lăcrimez şi să fiu incapabil să am vre-o reacţie. Nici măcar, nu am întrebat dacă soţia este bine. Ei bine, acela este momentul magic, care-ţi schimbă puţin ideologia, momentul în care realizezi că ai parte de binecuvântarea lui Dumnezeu, mai ales că şi copilul şi fetiţa sunt perfect sănătoase.

Astfel, cred că, fără ca noi să conştientizăm, momentul acela te schimbă într-un fel în care nu-ţi poţi controla sentimentele şi gândurile. Se întâmplă lucruri pe care nu le putem ştii şi pe care nu avem cum să le explicăm. Nimeni nu poate explica, cum este posibil fenomenul procreării la oameni, nimeni nu poate explica fenomenul alinierii atomilor în momentul în care un preot îşi bagă mâna în apă pentru a o sfinţii, şi sunt multe lucruri pe lumea asta care nu pot fi explicate acum.

Vă doresc tuturor, să aveţi parte de o minune dacă nu aveţi deja, la fel ca cea pe care am trăit-o eu şi până data viitoare vă transmit gânduri alese şi sărbători cu bucurie!
05. Un nou început FAntastic! - Jul 14, 2013 6:25:00 PM
Simba Invest, un partener de încredere!

DA, acesta este motto-ul companiei în care activez în prezent, motto pe care mi-am propus să-l reprezint cu succes şi mândrie în piaţă.

Am fost înfiat de altă familie. Este vorba despre Simba Invest. De fapt mi-am schimbat doar tatăl (în locul TDG-ului a venit Simba), mama rămânând aceeaşi (Henkel & Schwarzkopf).

La prima vedere, vreau să cred că, am făcut doi paşi înainte venind la Simba. Găsesc o firmă foarte serioasă, cu aspiraţii înalte şi cu obiective măreţe la care vreau şi eu să contribui. Deja sunt în a doua săptămână de vânzări la Simba şi vreau să spun că am început cam greu din vagi motive(dar nu stau rău), însă sunt virusat cu optimismul şi atitudinea unui agent de vânzări profesionist, astfel încât sunt convins că inevitabil va fi bine.

De fapt am rămas cu starea bine de la primirea pe care ne-au făcut-o cei de la Henkel şi Simba.O primire şi un tratament de 4 stele şi o petrecere de 5 stele. Ceva din petrecere puteţi vedea în filmuleţul de mai jos!

Mă retrag, nu înainte de a vă ura tuturor zile însorite şi presărate cu succes!
Spor la treabă!06. Entuziasmul agentului de vânzări - Jun 10, 2013 9:51:00 AM
Vă salut dragilor! Ce mai faceţi? Cum merg vânzările?

Astăzi sunt foarte entuziasmat şi m-am gândit să vorbesc puţin despre entuziasmul unui agent de vânzări.

Am observat că atunci când mergi vesel pe rută şi cu un entuziasm debordant, toţi se uită miraţi şi puţin ciudat la tine. Astăzi am intrat la un client în stilu-mi caracteristic...vesel şi pus pe molipsitul celor din jurul meu...şi cum intru direct cu perlele mele: Pom de pere altoit, bună ziua, bun găsit! Dau mâna cu doi agenţi, săru.mâna şefa! Ce mai faceţi? Bine, dar ce-i cu tine, ai câştigat la loto? Nuuu şefa, dar azi îmi merge aşa de bine!!! Am dat numai peste clienţi dispuşi să-mi facă comenzi şi chiar mi-a mers bine până acuma (evident că eu aveam numai o comandă, deci am minţit). Dar ce, ai promoţii bune sau ce...? Da şefa, luna asta am promoţii de SENZAŢIE! Terminaţi cu băieţii şi vă prezint totul cu plăcere!

Ca să nu o mai lungesc, vă spun că a scăpat foarte repede de agenţii aceia şi a venit la mine şi mi-a făcut şi o comandă bună. Am plecat vesel şi binedipsus, evident cu altă dumă: Flori frumoase, flori de pere...Mulţumesc, la revedere!

Ideea este atunci când eşti entuziasmat, reuşeşti fără să vrei să-i molipseşti şi pe cei din jurul tău. Mai are rost să vorbim despre impactul unui agent vesel care-ţi luminează oarecum ziua? NU, n-are rost. Atunci când acţionezi cu entuziasm, automat cauzezi sentimente pozitive. Te faci memorabil. Îl faci pe client să-şi dorească să mai treacă "nebunul" pe la el.

Cum poţi fi entuziasmat, când tu ai griji şi probleme acasă? Păi poţi. Şi-ţi voi spune nişte lucruri pentru care te vei supăra puţin. În primul rând, entuziasmul unui agent face diferenţa dintre agenţii profesionişti, cei care au succes şi agenţii care se mulţumesc că au un servici şi că se plimbă pe benzina firmei. Mingea este la tine în curte prietene. Tu trebuie să acţionezi, nu altcineva. Fii actor frate, încearcă să fii altcineva pe rută! Încearcă să fii comic, vesel, entuziast, plin de energie şi voie bună! Încearcă să citeşti bancuri şi lucruri care te binedispun. Memorează-le pentru a le spune pe rută.

Hai să-ţi dau un exemplu cum te poţi euntuziasma din senin! Eu am câteva melodii preferate. Una dintre ele "Little Richard - Good Golly Miss Holly" o cânt în fiecare dimineaţă de 2-3 ori imaginându-mi că sunt la Vocea României. Şi-mi imaginez cum se întorc toate scaunele şi cum dansează Horia Brenciu şi publicul. Şi uite aşa mă trec nişte fiori care-mi dau o stare deosebită de plăcere. Sunt detalii personale, poate o să râdeţi de mine, dar nu este nici o problemă, altfel nu le relatam. Poate ai şi tu o melodie, două, trei care-ţi fac plăcere. Ascultă-le dimineaţa şi cântă-le cu voce tare! O să-mi mulţumeşti!
Alt exemplu despre cum te poţi înveselii din senin este următorul:
Eu am un cd plin cu bancuri. Sunt bancurile lui Sorin Tănase. Le găsiţi pe net, vă descurcaţi voi! Pune-ţi bancuri în maşină şi ascultă-le jumate de oră, să vezi cum vei începe să te destinzi şi chiar vei râde fără ca tu să vrei!

Sunt ele mai multe exemple, dar totul ţine de tine prietene. Nu trebuie să te învăţ eu cum să te comporţi şi cum să faci vânzări, însă poate ai citit o idee sau o frântură care-ţi poate schimba atitudinea.
Din punctul meu de vedere atitudinea unui agent de vânzări în faţa unui client, este cea mai importantă în ceea ce priveşte colaborarea cu acel client.

Vă mulţumesc pentru timpul acordat! Mult succes şi atenţie la oportunităţi!

"Numai entuziasmul poate da naştere la înfăptuiri măreţe."
07. Banc: Musca-n vin - May 22, 2013 8:29:00 PM
Reprezentanţii mai multor naţiuni s-au întâlnit într-un restaurant. Toţi au cerut câte un pahar de vin, dar când a venit vinul, în fiecare pahar era o muscă.
Neamţul a cerut alt vin în acelaşi pahar. (Wir sparen.)
Englezul – vin nou în pahar nou.
Finlandezul a scos musca şi a băut vinul.
Rusul a băut vinul cu tot cu muscă.
Chinezul a mâncat musca, dar nu a băut vinul.
Evreul a prins musca şi i-a vândut-o chinezului.
Norvegianul a prins musca şi s-a dus la pescuit.
Irlandezul a mărunţit musca şi i-a trimis paharul englezului.
Scoţianul a prins musca de gât şi a zis: „Scuipă imediat tot ce ai băut!”
Americanul a deschis proces împotriva restaurantului, cerând daune de milioane.
Românul a băut trei sferturi de pahar şi a cerut să-i fie schimbat.
Morala: Atenţie la câte mocăciuni iţi pui în ofertă!
08. Despărţirea de TDG! - May 17, 2013 11:19:00 AM
 
A sosit clipa despărţirii! Tocmai am fost anunţat de Marius (şeful meu) că nu mă aflu pe lista celor care  vor continua la TDG.  Asta pentru că se restructurează echipa la nivel naţional.

Atât de rău mi-a picat această veste, încât mă simt un nimeni, mă simt la fel ca atunci când a murit bunicul meu. Am aşa o trăire şi o suferinţă interioară pe care nici eu nu mi-o pot explica. Adevărul este că, atât de tare m-am ataşat şi m-am integrat în TDG, încât respiram şi-mi curgea prin vene doar TDG. Ei, uite că acuma parcă nu mai am aer să respir.

Am întâlnit la TDG nişte oameni deosebiţi. Înainte de TDG, am mai lucrat la 4 firme de distribuţie, fapt ce m-a făcut să realizez diferenţele. Condiţiile de muncă au fost foarte bune, cele mai bune. Şef ca Marius (TDG), nu am mai avut până acuma şi nu ştiu dacă o să mai găsesc. El este omul care m-a făcut să mă maturizez în 2 ani cât alţii în 10. Am învăţat atât de multe chestii şi am aflat atât de multe secrete ale vânzării de la el, încât acuma, la orice firmă voi merge sunt convins că voi avea rezultate extraordinare. Pentru asta îţi mulţumesc Marius! Ai şi vei avea toată stima mea.

Se mai încheie o etapă din viaţa mea şi pentru că TDG merită, m-am gândit să dedic acest ultim articol lor, oamenilor TDG cu promisiunea că-mi voi aduce aminte cu plăcere de ei tot timpul şi cu promisiunea că ori de câte ori voi avea drum pe la Alba Iulia, mă voi abate 10 minute să bem o cafea!

Închei cu lacrimi fierbinţi, mulţumindu-vă tuturor celor din TDG pe care v-am cunoscut, pentru sfaturile voastre la timpul oportun, pentru momentele în care am simţit respectul vostru, pentru ajutorul vostru în momentele de nevoie, pentru simplele voastre zâmbete care au făcut mai mult decât 1000 de cuvinte, pentru tot!

A fost o experienţă de SENZAŢIE!

Cu stimă şi consideraţie, Bogdan al vostru!
09. Capsulele Persil sunt de SENZAŢIE! - Apr 23, 2013 11:05:00 PM
Vă salut dragilor! Astăzi vreau să fac reclamă capsulelor (periniţe după cum le zice lumea). Şi fac asta din două motive:
1. Este un produs pe care eu îl vând şi în care cred cu entuziasm.
2. Persil Duo-Caps, chiar sunt de SENZAŢIE!
Deci vreau să vă spun că, de când au apărut pe piaţă capsulele Persil, nevasta mea spală numai cu ele. Iar eu sunt foarte impresionat de mirosul extraordinar pe care-l au. Chiar mă mir că cei de la Henkel, nu scot un balsam de rufe cu mirosul din capsulele Persil. Pe lângă miros, vreau să vă spun că hainele sunt super pufoase. Nu trebuie să mă credeţi pe cuvânt, pur şi simplu încercaţi-le o dată! Se găsesc în comerţ spre vânzare şi la bucată (1,50 lei capsula) şi la cutie de 15 bucăţi şi la pungă economic de 32 bucăţi.

 
Îmi închid aici pledoaria despre Persil Duo-Caps, în speranţa că v-am făcut curioşi şi cu îndemnul de a-mi trimite un feedback despre ele!

Vă mulţumesc pentru timpul acordat citind acest articol şi vă urez tuturor succes în toate!
10. Am împlinit 2 ani în TDG - Mar 8, 2013 8:22:00 AM
Vă salut dragilor!
În primul rând vreau să urez un sincer şi călduros La mulţi ani! tuturor femeilor şi mămicilor!

Este o zi deosebită, o zi specială în care apreciem şi iubim mai mult femeia. Pentru mine personal, mai este un motiv de bucurie astăzi. Împlinesc fix 2 ani de când am intrat în această mare şi frumoasă familie a TDG. Pe lângă acest lucru, mai este un motiv de bucurie, acela de a fi român. Mă bucur foarte mult pentru victoria Stelei din meciul de ieri cu Chelsea. Sunt un Dinamovist convins, însă mai presus de toate sunt Român. Felicitări tuturor steliştilor!

Revenind la aniversarea mea în cadrul TDG, pot să spun că nu mi-am pierdut deloc mândria de a fi TDG-ist. NU, din contră. Sunt mult mai îndrăgostit de această firmă, de oamenii cu care lucrez (în mod special îl respect pe Marius Pitea), de condiţiile de lucru, de maşina mea :)). Am resimţit în aceşti doi ani respect şi încredere din partea TDG şi pentru asta, vă mulţumesc vouă TDG-işti!

 Îţi mulţumesc ţie în mod special, Marius Pitea! Fără tine, nu aş mai fi fost azi în TDG. Vă mulţumesc vouă, dragi colegi de filială...facturistelor mele dragi, gestionarului de depozit, manipulanţilor, şoferilor şi vouă agenţilor, colegii mei de filială! Vă mulţumesc cu respect vouă dragii mei directori Adi Pană şi Iulia Popescu!

În încheiere, mă retrag cu gânduri alese în ceea ce priveşte activitatea mea în TDG pe termen lung. Îmi doresc să evoluăm împreună, să câştigăm împreună şi să ne dezvoltăm frumos, la fel de frumos precum caracterele pe care le avem noi TDG-iştii!

Vă doresc tuturor multă sănătate, succese nebănuite, putere de muncă şi o viaţă de care să nu aveţi regrete la bătrâneţe!
11. O secvenţă de vânzare interesantă - Feb 24, 2013 10:57:00 PM
Răsfoiam internetul şi mi-a atras atenţia această secvenţă de vânzare foarte reuşită. Este foarte interesant modul în care-şi propune produsul acest chelner. Practic, pentru a-i satisface dorinţa clientului (aceea de a lua masa), chelnerul foarte isteţ scoate la iveală calităţile produsului pe care îl are, evidenţiîndu-le pe cele negative ale celorlalte posibile produse pe care le-ar fi putut alege clientul. Foarte tare!
12. Voi cum vă ajutaţi clienţii? - Feb 18, 2013 10:35:00 PM
Vă salut dragilor!

Dacă luna trecută a fost una foarte bună pentru mine, luna asta este exact opusul. Îmi merge atât de slab, încât nici nu mai am puterea să fiu entuziast pe rută.

Şi nu ştiu cum se face, că exact acuma când nu merg vânzările, exact acuma este o presiune în plus din partea şefului (pe bună dreptate, nu-l condamn) şi tot acuma în luna Februarie, parcă au înnebunit toţi clienţii mei cu expiratele lor.

Deci nu este zi, nu este zonă în care măcar un singur client să nu-mi spună că are ceva expirat. Acuma, produsele pe care le vând eu, le mai vând şi alţii. Nu prea îmi este la-n-demână să verific dacă acum 1-2 ani, eu i-am vândut la acel client produsul x şi nici nu mă agit prea tare. Prefer să bag mâna în buzunar şi să-i rezolv eu problema clientului.

M-am gândit că, dacă salarul pe luna trecută a fost unul mai mare ca până acum,  să îmi pun de-o parte 100 lei cu care să cumpăr produse idem cu cele expirate şi să-mi ajut clienţii. Problema este că deja mi-am terminat bugetul şi nu mi-am rezolvat problemele. Ce am câştigat prin faptul că mi-am băgat banii în aşa ceva? În primul rând mi-am întărit şi mai mult imaginea mea şi pe cea a TDG-ului, în acelaşi timp şi relaţia în magazinele cu pricina. În al doilea rând, cei care au beneficiat şi cei care vor beneficia de ajutorul meu, mi-au onorat dorinţele în ceea ce priveşte comenzile mele (adică, le-am cerut şi eu să mă ajute cu o comandă la ceea ce am eu nevoie). Sunt şi persoane care nu m-au ajutat, însă am obţinut o promisiune pentru finalul lunii, final ce mă aştept să fie furtunos prin comenzi. Şi mai sunt şi clienţi pe care i-am ajutat şi de la care nu am primit ajutor. Asta este! Este alegerea mea (sunt convins că sunt privit drept fraier de unii dintre voi cei din lumea vânzărilor), însă ăsta-s eu şi prefer să fiu mulţumit de mine însumi în primul rând.

Dacă aveţi vre-o idee în ceea ce priveşte schimbul expiratelor la clienţi, vă aştept cu drag să-i daţi curs!13. Pregăteşte-te înainte să mergi la un interviu! - Feb 12, 2013 6:36:00 PM
Salutări dragilor! Ştiu că este o perioadă neagră pe piaţa muncii. Se găsesc joburi proaste, iar cele bune se dau doar pe relaţii şi experienţă maximă. Este greu, trăim vremuri grele, vremuri în care trebuie să ţinem de jobul pe care-l avem cu dinţii. Asta o putem face doar dând maxim din potenţialul nostru. Sau dacă nu maxim, măcar să realizăm cifrele. DA! Asta-i interesează ei (cei mari), cifrele. Dacă eşti pe cale să mergi la un interviu, îţi recomand să urmăreşti filmuleţele de mai jos şi să te pregăteşti "ghini di tăt"!
14. Mândru că vând BREF - Feb 8, 2013 3:45:00 PM

15. Atitudinea contează! - Feb 7, 2013 9:11:00 PM
Salutări fraţilor! Vă propun să vă amuzaţi puţin şi eventual să meditaţi la unele aspecte transmise subtil de acest videoclip. Este vorba de ATITUDINE.
16. Am început anul în forţă - Feb 2, 2013 9:44:00 AM
Vă salut dragilor!

Ce mai faceţi? Cum aţi început anul? Cum a fost luna Ianuarie pentru voi?

Pentru mine şi colegii din filiala noastră, luna Ianuarie a fost o lună neaşteptat de bună! Dacă luna Decembrie a fost o lună slabă, sub aşteptări în ceea ce priveşte vânzările, luna Ianuarie a fost una foarte bună. Am reuşit să spargem bariera pesimistă care a fost pusă la sfârşitul anului trecut.
Vorbeam de sărbători şi cu alţi colegi din alte domenii ale vânzărilor şi-mi spuneau că Ianuarie este o lună moartă iar Februarie va fi puţin mai bună. Îmi spuneau că aşa a fost din totdeauna cu primele două luni din an. Şi ascultându-i, s-a creat o impresie negativistă pentru ceea ar fi însemnat vânzări în Ianuarie şi Februarie.

Vacanţa prelungită pe care am avut-o în timpul sărbătorilor de iarnă, plus concediul din prima săptămână din Ianuarie (Mulţumesc şi respect TDG pentru această posibilitate!), mi-au dat prilej de meditaţie. Eu, autodidact ce sunt, nu am pierdut vremea doar dormind şi relaxându-mă, ci am citit zilnic, mi-am stabilit obiectivele personale atât din punct de vedere profesional cât şi din punct de vedere personal şi am învăţat nişte lucruri noi pe care abia aşteptam să le pun în practică pe teren.

Am început munca din 7 Ianuarie şi vreau să vă spun că pofta de muncă ce am avut-o şi-a spus cuvântul la finalul lunii, când şeful ne-a adunat la o şedinţă (motiv cu care ne-am făcut şi analizele medicale periodice) de unde m-am întors bucuros cu un entuziasm aparte. Este prima dată în doi ani de zile când îl văd pe şeful meu bucuros şi mulţumit de echipa lui de vânzări. Şi asta îţi crează o impresie şi o dorinţă de a-i şi de a-ţi menţine această stare lună de lună.

Nu ştiu dacă este cu putinţă să am aceleaşi realizări în Februarie, însă entuziasmul şi atitudinea cu care am început acest an, nu s-au epuizat, ba din contră parcă îmi doresc şi mai mult.

În încheiere, vă doresc tuturor mult succes, s-aveţi parte de un an memorabil cu împliniri şi succese nebănuite!

Un minut de succes poate şterge ani de nereuşite. by Robert Browning
17. Cică...piei satană în numele lui Isus din Nazaret! - Jan 18, 2013 10:25:00 PM
Bestial frate dialogul dintre o nebună şi un ţigan contrabandist cu ţigări! :)) Ascultaţi cearta lor. Sigur vă amuzaţi.
18. Un film absolut bestial!!! World War Z - Jan 11, 2013 9:46:00 PM

19. Nu lucrezi la 18,19,20 ani?! - Jan 8, 2013 11:57:00 AM
Vă salut dragilor!
Mă gândeam să le dau o idee unor prieteni tineri de-ai mei. Şi ce poţi să-i recomanzi unui tânăr de 18 ani, care abia a terminat liceul şi nu are nici o viziune?

Am mai multe idei şi recomandări pentru tinerii de genul mai sus menţionat. Dar astăzi vă expun o singură idee profitabilă la un calcul simplu.

Cred că dacă vrei cu adevărat să-ţi faci banii de buzunar singur din munca ta, asta dacă nu eşti un trântor incontestabil care stă doar pe calculator toată ziua şi se bazează pe faptul că mămica şi tăticul oricum au grijă de tine, o idee bună pentru început ar fi aceea de a te angaja la o spălătorie auto. Frate, astea merg în orice anotimp. Sunt şi lucruri negative, dar şi lucruri pozitive.

Lucrurile negative: Cel mai important lucru negativ este faptul că stai toată ziua în umezeală, cu mâinile în apă, chit că-i iarnă, chit că-i vară, cu menţiunea că IARNA NU-I CA VARA! 
Lucrurile pozitive: La un calcul simplu, ai salar fix 600-800 plus ciubucurile. Faci 10 maşini pe zi (doar 10, să fim serioşi?!) x 3 lei de maşină ciubuc (unii îţi lasă mai mult, alţii mai puţin, alţii deloc) = 30 lei ciubuc pe zi. Munceşti o lună întreagă fără Dumineca ai aproximativ 800 numai ciubuc, plus 600 salar = 1400 lei. Alt lucru pozitiv este faptul că poţi să întâlneşti oameni mari, oameni şmecheri care îţi pot propune te miri ce joburi sau ce şanse de dezvoltare profesională. Mai are rost să-ţi zic că te dezvolţi psihic şi fizic, sau faptul că-ţi faci părinţii mândrii de tine că înveţi să te descurci singur în viaţă şi faptul că produci peste 1400 lei pe lună?

Sunt lucruri pe care tu singur le cântăreşti în balanţa creierului tău, însă eu am fost modest cu calculele. Se câştigă bani, de nu-ţi imaginezi. Eu ţi-am dat o idee astăzi. Voi veni zilnic cu alta nouă, însă deciziile tu le iei. Şi prima decizie importantă pe care trebuie să o iei, este dacă ai timp de pierdut!

PS: Poza este la caterincă, v-aţi dat seama nu?

20. Maestre, Dumnezeu să te ierte! - Jan 5, 2013 3:46:00 PM
Dumnezeu să te ierte şi să te odihnească în pace Maestre!
Să te ierte pentru că ţi-ai dorit să fii incinerat după moartea-ţi ciudată!
Nici eu, ca mulţi alţii nu am fost de acord cu incinerarea maestrului. Nu-i normal frate. Este simbolul cinematografiei Româneşti, a făcut zeci de filme istorice, care pentru mine personal reprezintă izvorul sentimentelor de mândrie naţională. Mihai Viteazul a fost, este şi va rămâne cel mai frumos film românesc ever. Asta şi pentru faptul că sunt un naţionalist convins. Până acuma, când s-a aflat de moartea maestrului, nici nu ştiam de această tânără duduie care-i este soţie. E treaba lor, sentimentele lor, însă nu prea-mi place de ea. Simt că a fost o căsătorie de faţadă. Coana asta ştie că maestrul a avut un fiu biologic şi probabil dorinţa maestrului de a fi incinerat a căzut perfect pentru ea ca motiv al deciziei luate. Astfel a scăpat de testul ADN ce a r fi urmat în cazul în care se arăta la faţă şi fiul natural biologic al lui Sergiu Nicolaescu. Asta este! Rămân cu un gust amar. Mi-aş fi dorit să văd o slujbă grandioasă la care să fie prezenţi aproximativ 5000 soldaţi ai armatei române, să fie prezenţi toţi cei care ştiu să respecte şi să aprecieze frumoasele pagini de istorie scrise de maestrul Sergiu Nicolaescu! Dumnezeu să-l odihnească în pace!
21. Just nature - Nov 3, 2012 3:09:00 PM

22. Un film interesant - MAMA - Oct 20, 2012 2:49:00 PM


23. Balada lui Căcărău! - Aug 3, 2012 8:23:00 PM
Ce ziceţi de ăştia de la Kamikaze? Iată ce baladă au inventat!
24. Cum să-ţi donezi plombele?! - Jun 26, 2012 7:26:00 AM
Campania "Salvaţi Roşia Montană" a mai lansat un clip în acest sens avându-l ca protagonist pe Dragoş Bucur. De această dată, pentru mine nu a mai avut acelaşi impact ca primul clip cu Maia Morgenstern. Este doar o copie, puţin mai şocantă, cu acelaşi mesaj. Oricum felicit producătorii şi pe Dragoş pentru prestaţia sa. Un singur lucru aş spune: dacă în primul clip ai crede că poţi dona cerceii şi celelalte bijuterii, acum nu cred că ai fi atât de nebun să-ţi scoţi plombele să le donezi. Deci nu prea are iz de adevăr. Dar merită să pierzi 1 minut din viaţă să vezi clipul!
25. Vă este milă de Năstase? Jeg de om! - Jun 22, 2012 11:52:00 AM
Nu mă feresc să-mi ascund dizgraţia la adresa lui Năstase, pentru că şi el şi mulţi alţii par eroi sau binefăcători ai acestei Ţări nenorocite de gloata de ciumpalaci, când de fapt sunt nişte hoţi jegoşi şi prefăcuţi. Am observat că unii ştiu să stea strâmb şi să gândească drept în ceea ce priveşte faza asta cu şarlatania asta pusă la cale de Năstase. Auzi, a vrut să se sinucidă! Bă boule, dacă vroiai cu adevărat nu te căcai pe tine până să-ţi dai un glonţ. Luai şi-ţi băgai plumbul în cap şi asta era. Acuma erai pe lumea de dincolo unde probabil încercai să-l cumperi şi pe Sf. Petru.