Despre mine

Mezei Nicoleta

Hi, I’m D90player , I LOVE FASHION and shooting people )) Want to be(come) my model ? ? ? contact me at : [email protected] (subject...

Blogs Home » Profesional » Servicii » Nails Design

Nails Design

Aspectul mainilor unei femei este precum o cartea de vizita. De aceea unghiile noastre necesita o ingrijire permanenta si foarte mare atentie. Acolo unde unghiile naturale sunt subtiri, roase, exfoliate intervine manichiura artificiala reprezentata cel mai bine de unghiile tehnice respectiv unghiile false.Se poate opta pentru Gel(constructie sau pe tips),Acryl (constructie sau pe tips)sau Gel Lac de protectie.

Articole Blog

01. OneStroke Design - Feb 17, 2013 3:15:00 PM


02. Contact: - Feb 11, 2013 10:17:00 PM
Cluj-Napoca-Manastur Salon
0762638072
03. Galerie Foto GEL/ACRYL - Feb 8, 2013 11:22:00 AM


04. Step by Step - Feb 8, 2013 11:19:00 AM

Cum aplic gel pe unghii

 Unghii construite din gel - metoda clasicaPasii de urmat:1. Dezinfectez mainile clientei si ale mele cu un produs dezinfectant avizat.2. Degresez unghiile naturale ale clientei LICHID DEGRESANT.3. Scurtez unghiile prin taierea si/sau pilirea lor. Cu cat unghiile sunt mai scurte, cu atat va fi mai usoara asezarea sablonului. Atentie: in acest caz nu rotunjesc colturile unghiilor naturale.4. Imping cuticulele, daca este cazul tai pielitele care eventual m-ar deranja la constructia  unghiilor false.5. Curat suprafata unghiilor naturale cu o perie sa vad daca am curatat bine.6. Pilesc superficial suprafata unghiilor naturale cu un buffer de duritate medie si cu o pila de duritate medie (180)7. Cu o perie putin mai dura deprafuiesc cu atentie unghiile.8. Aplic Primer-ul, care este degresant, deshidratant si dezinfectant. Dupa aplicarea acestei solutii am grija din nou sa nu se atinga nimic de suprafata unghiilor.9. Dupa uscarea primer-ului (unghiile devin mai albe, nu prezinta urme ude) aplic gelul de baza, care este un gel de baza foarte subtire. Aplic intr-un strat foarte subtire pe toate unghiile. Se tin mainile in lampa pentru aproximativ 2 -3 minute.10. Aplic sablonul cu atentie sa nu se formeze spatii intre unghia naturala si sablon. Atentie totodata si la colturile unghiilor sa intre sablonul perfect sub unghie.11. Aplic gelul de constructie, formez extensiile unghiilor naturale. Gelul se aplica intr-un strat subtire pe suprafata unghiilor naturale, la colturi si la margini, se pune accent ca intre unghie si sablon sa nu existe denivelari. 12. Aplic gel alb intr-un strat subtire. Cu cat linia smile este mai curbata cu atat french-ul va arata mai frumos. Se ia in considerare si forma unghiilor naturale ale clientei.13. Daca este cazul, aplic un al doilea strat subtire de gel french. 14. Aplic gel rozaliu pe patul unghiei, astfel unghia nu va avea denivelari din cauza gelului alb. 15. Aplic ultimul strat de gel apoi pun cate o picatura in plus in punctul de stres pentru a forma dambul corect al unghiei.16. Mainile clientei raman in lampa pentru inca vreo 5 minute.17. Fixez gelul, adica indepartez surplusul de gel. (Dupa fixare suprafata unghiilor nu va mai fi lipicioasa.)18. Cu o pila dreapta pilesc marginile unghiilor, le dau forma ceruta de clienta.19. Pilesc putin suprafata unghiilor construite din gel cu buffer, astfel denivelarile se observa mai usor. Cu o pila corectez aceste denivelari.21. Pilesc gelul la marginile unghiilor sa nu existe denivelari nici la nivelul intalnirii gelului cu unghia naturala.22. Deprafuiesc unghiile.23. Aplic gel pentru luciu.24. Apoi aplic ulei de cuticule sa hidratez zonele agresate in timpul procedurii. 

Nail ART


05. Ce sunt unghiile tehnice? - Feb 8, 2013 11:19:00 AM