Despre mine

Mobila Comanda Bucuresti

Pasionat de mobila la comanda, proiectare si executie - mobilapegustultau.ro

Blogs Home » Profesional » Servicii » Mobila la comanda

Mobila la comanda

Un blog despre mobila la comanda de la www.mobilapegustultau.ro cu toate categoriile ei: mobila bucatarie, mobila living, mobila dormitor, mobila hol si dulapuri cu usi glisante. Discutam de la idee pana in faza de proiect executat.

Articole Blog

01. Mobila bucatarie Bucuresti - Jun 28, 2013 4:35:00 PM
mobila bucatarie bucurestiMobila bucatarie BucurestiEsti din Bucuresti si te-ai decis sa-ti personalizezi bucataria? - te asteptam pentru un proiect de mobila bucatarie Bucuresti la Mobilapegustultau.ro asa cum iti doresti. Iti materializam ideea plecand de la ideile si experienta dobandite si te ajutam sa-ti transformi proiectul in realitate, astfel incat sa te bucuri de o mobila de bucatarie ergonomica, fiabila si bine accesorizata!
Toate tipurile de mobilier bucatarie la comanda sunt realizate din PAL melaminat grosime 18 mm la care aplicam numai cant ABS de 2 mm si 0,4 mm, PAL cu postforming sau MDF frezat si infoliat, PFL melaminat grosime 4 mm, blaturi termorezistente, iar corpurile suspendate au sistemul de prindere ascuns. In cazul mobilierului de bucatarie, sistemele de amortizare la inchidere sunt foarte utile dar in acelasi timp si necesare, bucatariile fiind zonele cele mai frecventate ale locuintei.
02. Mobila la comanda - mobila de bucatarie moderna - May 10, 2012 5:50:00 PM
Discutand despre mobilier, tendinte ultimilor ani ne demonstreaza ca din ce in ce mai multi romani aleg sa-si execute mobila la comanda, varianta care este pe deplin justificata avand in vedere avantajele mobilierului executat la comanda in raport cu mobila de serie.

Mergand pe aceeasi linie a tendintelor, vrem sa spunem cateva cuvinte si despre mobila de bucatarie moderna unde, exista acelasi trend ascendent.

mobila bucatarie modernaMobila de bucatarie moderna
Mobila de bucatarie la comanda inseamna o mobila cu un design mai aerisit, mai putin inghesuit, o mobila mai ergonomica si functionala, iar din punct de vedere coloristic, este evident ca sunt preferate culorile puternice, vii, cum ar fi: portocaliu, verde, rosu etc.
Bineinteles ca si accesoriile moderne dar si materialele disponibile isi au rolul lor in aceasta combinatie.
03. Mobila bucatarie la comanda - May 7, 2012 6:22:00 PM
Fiind primul post pe blogul nostru unde vom discuta despre tot ceea ce inseamna mobila la comanda - de la idee pana la proiectul final - ne-am propus ca varful de lance al discutiilor sa-l cedam proiectelor de mobila bucatarie la comanda.
Considerentul care sta la baza acestei decizii este faptul ca mobila de bucatarie este cea mai solicitata dintre toate tipurile de mobila executate la comanda de-a lungul timpului.
Acest lucru se datoreaza faptului ca tot mai multe gospodine doresc sa-si personalizeze bucataria, personalizare care, incepe cu mobila si se continua cu decoratiunile.

mobila bucatarieMobila de bucatarie la comandaIndiferent ca discutam de o bucatarie de mici dimensiuni - cum ar fi cazul bucatariilor de bloc sau bucatarii mai generoase ca spatiu disponibil - cazul bucatariilor apartamentelor mai noi sau cele de la casa, mobila de bucatarie executata la comanda are cateva avantaje deloc de neglijat:

poate fi conceputa tinand cont de spatiul destinatpoate fi usor asortata cu culorile gresiei si faianteiexistenta unei game de culori foarte mare (atat culori mate cat si culori lucioase)posibilitatea alegerii accesoriilor necesare (balamale, glisiere, manere, scurgator etc)posibilitatea inglobarii electrocasnicelor in mobilier (masina de spalat vase, masina de spalat rufe, cuptor, plita, hota)Pe langa cele mentionate mai sus, mai putem adauga si posibilitatea alegerii materialelor din care poate fi executat un proiect de mobila bucatarie: PAL melaminat care poate fi mat sau lucios, MDF infoliat sau vopsit sau lemn.