Despre mine

Nobili Design

Servicii profesionale:design interior,amenajari interioare,decoratiuni interioare pentru case,vile,apartamente si spatii comerciale.Pentru detalii viz...

Blogs Home » Profesional » Afaceri » Mobila italiana - Mobila clasica dormitor - Mobila living de lux

Mobila italiana - Mobila clasica dormitor - Mobila living de lux

Suntem importatori directi de mobila italiana din lemn realizata in stil clasic de lux pentru dormitoare si livinguri. Colectia de mobilla italia cuprinde paturi tapitate, canapele, fotolii, mese, scaune, divane, comode, set living realizate la comanda din mdf si lemn de nuc. Vindem prin proiectele de design interior mobilier living italia, mobilier dormitor italia , canapele de lux, fotolii si scaune de la cei mai renumiti producatori de mobila italiana din lemn.Articole Blog

01. Mobilier dormitor italian stil new classic - Jan 22, 2021 10:51:00 AM

 Dacă sunteți în căutarea unui mix între clasici pretențioși și simplitatea liniilor de stil modern, atunci vă sfătuim să aruncați o privire mai atentă asupra stilului neoclasic. El a absorbit cele mai bune trăsături ale stilului modern , dar în același timp a rămas fidel formelor și canoanelor caracteristice ale clasicilor care nu se demodeaza niciodată.  Va prezentam mobilierul new classic italian.

Neoclasicismul, în primul rând, este interesant pentru versatilitatea sa; este potrivit pentru o casă de țară mare și pentru un apartament de oraș. De aceea, utilizarea acestui stil în interior este cea mai frecventă.


Interiorul, realizat în stil neoclasic, arată solid și scump. Nuanțele naturale sunt utilizate cel mai adesea în decorarea pereților, cum ar fi bej, auriu, ciocolată, maro, gri, măslin, albastru, argint și așa mai departe. Pot fi combinate între ele, orice combinație a acestor culori va arăta demnă și elegantă. În proiectarea spațiilor, este permisă utilizarea unor elemente decorative precum stâlpi, pilaștri, rozete ajurate sau mulaje din stuc, dar toate acestea ar trebui să fie într-o versiune ceva mai ușoară decât ar fi un clasic strict.

Citeste si: Ce trebuie sa stii atunci cand alegi mobila italiana

Principiile principale ale creației neoclasice sunt simetria, funcționalitatea și ordinea. Două amplasate simetric blide una față de cealaltă , două fotolii , două console sau două canapele , pereche lămpi sau picturi, vaze sau sconces- toate acestea sunt un exemplu de aranjament clasic al obiectelor pentru acest stil. Prezența unui șemineu, care, de regulă, acționează ca centrul compoziției, în jurul căruia are loc o amenajare suplimentară a obiectelor, va da autenticitate stilului. În același timp, este important ca camera să nu fie aglomerată inutil, neoclasicismul presupune mult aer și spațiu. Mobilierul poate fi ceremonial clasic, decorat cu sculpturi și patină, tapițat cu țesături scumpe, sau poate fi ușor, în spiritul clasicismului american.

Cititi si articolul: Mobila dormitor clasica producatori Italia

Neoclasicismul se caracterizează printr-un decor restrâns. Articolele elegante realizate cu aur sau cupru vor accentua doar eleganța și rafinamentul interiorului. Picturile în rame clasice ușoare, prezența articolelor din porțelan îi vor oferi aerisire. Cu toate acestea, un sentiment al proporției ar trebui să fie prezent în toate.


Atunci când alegeți mobila dormitor clasica este important să ne amintim că acest stil nu mai este la modă și timp. Făcând clasicele mai democratice și mai flexibile, adaptându-le la modernitate, este încă standardul gustului impecabil și al eleganței rafinate.


02. Ce trebuie sa stii atunci cand alegi mobilier italian de brand - Jan 22, 2021 10:21:00 AM

 Astăzi vom vorbi despre cum să distingem mobilierul italian real de o copie, ce să căutăm și cum să descoperim un vânzător care nu este importator oficial pe un anume brand din Italia.
De ce sa alegi mobila originala italiana?

Chiar la începutul călătoriei sale spre îmbunătățirea locuințelor, propunerile fabricilor chineze par destul de atractive, deoarece pentru același preț, în loc de o canapea, vânzătorul promite un living întreg. Pare tentant, dar ce se află în spatele prețului scăzut? Să ne dăm seama.


Sunt realizate de cei mai renumiti designeri

Cea mai mare parte a valorii unui mobilier italian pentru living provine din finisaje premium. Cu toate acestea, această circumstanță în sine nu este o trăsătură distinctivă. Materialele de lux pot fi folosite și pentru a crea replici, ceea ce este adesea cazul mobilierului clasic. Diferența constă în experiența procesării materialelor și în criteriile de alegere a materiilor prime de la producători . Cu greu veți observa diferențe în calitatea prelucrării lemnului sau a pansamentului din piele în fotografie, cu toate acestea, în realitate, acesta poate fi un defect vizibil semnificativ. În acest caz, nu numai aspectul suferă, ci și durabilitatea mobilierului.

Calitatea materialelor din care sunt fabricate

Numai un specialist profesionist poate trage o concluzie cu privire la calitatea materialelor utilizate. Dar există câteva secrete. Fii atent mai întâi la mirosul de lemn. Mobilierul italian nou, pentru prima dată, continuă să miroasă a lemn proaspăt, în timp ce mobilierul fals poate avea un miros chimic neplăcut care nu dispare în timp. În plus, falsificatorii se zgârcesc adesea la tăierea zonelor interioare sau a detaliilor ascunse. Inspectați cu atenție sertarele și sertarele, spatele mesei și scaunele înainte de a cumpăra - dacă aveți în față un fals, veți vedea materiale mai ieftine, cusături inegale și alte defecte.

Vizitati salonul de mobila de la Milano

Diferența constă în mentalitatea producătorilor.

 Italia a fost un trendetter în moda mobilierului de mulți ani: la Milano are loc principalul eveniment pentru producătorii și designerii de mobilă din întreaga lume - Salone del Mobile . Producătorii se străduiesc să creeze condiții flexibile pentru clienți, menținând în același timp identitatea corporativă și calitatea înaltă. Într-o situație cu falsuri, totul este diferit - obiectivul principal al unei astfel de producții este de a obține profit maxim într-un timp scurt.

Citeste si despre: Dormitoare clasice italiene Importatori oficiali de mobila italiana

Cea mai vizibilă este diferența dintre mobilierul italian contemporan și falsurile din China (nu trebuie confundat cu mobilierul de designer din China). Acordați atenție simetriei părților care se blochează și prezenței golurilor. Acest lucru este fundamental important pentru articolele cu un model de lemn vizibil, cum ar fi o masă sau bufet . Aveți grijă - un model divergent poate distruge cu ușurință impresia generală a mobilierului.

Branduri italiene de mobilier

Este nevoie de mărci italiene de la unu la trei ani pentru a dezvolta o colecție completă de mobilier. Designeri și dulgheri proprii sunt implicați în lucrare, uneori sunt invitați maeștri recunoscuți. Fiecare model trece prin etapele de desen, model tehnic și testare. Un meșter italian are nevoie de mai mult de patru luni pentru a perfecționa firul singur. Producția ieftină nu are timp pentru o etapă atât de lungă, care cu siguranță își are consecințele.

Pune pret pe calitate nu pe costuri mici de achizitie

Este destul de simplu să creezi iluzia asemănării externe atunci când vine vorba de o fotografie dintr-un catalog sau de pe un site web, dar mobilierul real este o altă problemă. Replicile mobilierului modern suferă cel mai adesea de proporții, ceea ce schimbă complet percepția. Ceea ce este important nu este o diferență specifică, ci combinația lor. 


Descopera si colectia: Mobilier dormitor stil clasic

Deci, diferențele în grosimea blatului, unghiul teșitului, culoarea bazei metalice, absența sigiliilor pe picioare transformă un produs elegant într-o asemănare incomodă. În clasic, detaliile sunt cel mai adesea afectate. Sculptura ornamentată își pierde detaliile și rugozitatea inerente artizanatului. Vopseaua este utilizată pentru a acoperi firele de pe falsuri, dar nu și pe folie. lucrul cu acesta este mult mai dificil.

Pretul corect pentru mobila italiana

Un criteriu important în jurul căruia planează multe mituri. Există economii reale? Întotdeauna va fi mai ieftin să cumpărați o copie decât originalul din Italia, dar merită să ne amintim că exemplarele diferă și prin calitate. Deci, un fals bun, ca să spunem așa, va costa cu doar 20-30% mai puțin decât prototipul. Adăugăm lipsa de service post-garanție, obscuritate completă pentru respectarea standardelor de mediu, durata de viață redusă și defecte minore. Merită această economie de bani? Tu decizi.

Mobilier dormitor italian

Dacă vorbim despre mobilier personalizat, nu vă lăsați prea mult să verificați prețurile pentru articolele necesare de la reprezentanții oficiali înainte de a cumpăra. În funcție de condițiile încheiate, prețul poate varia de la 5 la 20%. De exemplu, prețul pentru un dormitor complet echipat pentru mărci de top începe de la 20.000 EUR fără reduceri. Dacă mobilierul selectat costă jumătate din prețul mediu de piață, ar trebui să fii în gardă.


Cum să vă protejați atunci când alegeți mobilier de marcă

Alegerea furnizorilor de încredere este poate una dintre regulile de bază care vă vor proteja de cumpărarea de mobilier de calitate scăzută. În plus, este dificil pentru cumpărător să înțeleagă imediat toate complexitățile producției de mobilă. Deci o ușoară asimetrie, acoperirea parțială a vopselei cu elemente decorative, diferite bucle în pictură nu sunt defecte! Dimpotrivă, astfel de detalii demonstrează doar că mobilierul este creat de mâinile unui maestru și că un alt astfel de mobilier nu poate exista nicăieri în lume. 

Dormitoare clasice italiene

Puteți vizita zeci de saloane, puteți petrece zile studiind literatura specială și un sortiment de fabrici sau ne puteți contacta pentru sfaturi... Designerii și consultanții profesioniști vă vor ajuta să selectați rapid și precis mobilierul în funcție de dorințele dumneavoastră. Vor vorbi sincer despre avantajele și dezavantajele soluțiilor de interior specifice, promoțiile actuale și noutățile. Puteți fi complet încrezător în alegerea dvs. și în calitatea mobilierului pe care îl cumpărați sub marca „made in Italy”.


03. Mobila Dormitor clasica din Lemn producatori Italia - Aug 19, 2020 12:50:00 PM
Mobilier de dormitor în stil clasic din Italia. Italia gama larga de dormitoare vă permite să alegeți elemente în dormitor și să îndeplinească nevoile cumpărătorului la cererea sa.
 

Imagini de mobilier dormitor clasic din Italia a se vedea în magazinul nostru - salon de mobilier Italia Club din Bucuresti.
 Mobilier clasic italian dormitor din materiale naturale - o gamă de lemn - paturi, dulapuri, dulapuri, dulapuri - va decora casa ta și să-l confortabil, confortab Dormitor clasic Casanova 21010 Fabrica Euro
 Design Mobila din Italia este deja aici. Faceți cunoștință cu mobilierul italian real de la fabrica Euro Design. Fabrica de Design Euro este unul dintre cei mai populari producători de mobilă, faima lor pe care au câștigat-o pentru că se apropie de munca lor cu un control precis al calității și libertății de gândire în design pentru colecțiile lor. Nu este nevoie de multe cuvinte pentru a descrie mobilier italian de Casanova pentru un dormitor euro design. Trebuie doar să aruncăm o privire și să înțeleagă imediat totul, colecția de mobilier Casanova matrice pentru dormitor include nu numai elemente frumoase pe picioare, dar, de asemenea, de încredere în calitatea sa. 
Mobilier la comanda de la producător Compania este specializată în fabricarea de mobilier și design pe comenzi individuale. Avem un ansamblu profesional, instalarea și reconstrucția produselor. Materialele utilizate sunt puternice, prezentabile, diverse și ecologice. Soiuri de produse Oferim mobilier în următoarele categorii: Produse de mobilier încorporate din lemn roșu, alb, MDF, DSP, alte materii prime în diferite stiluri. Căști de bucătărie din lemn și materiale artificiale. Moderne și clasice pentru copii pentru băieți și fete. Dulapuri încorporate și cu șnurea, spume pentru holuri, living, dormitor. Produse pentru cabana: foișoare, pivnițe, scări și magazii.
Dulapuri de diferite dimensiuni. 
 Livrare și plată Aici nu numai că puteți comanda ieftin bunuri de calitate, dar să plătească pentru ele în diferite moduri: Numerar. Pe hartă. Livrarea se efectuează în Bucuresti și în regiune, în plus, puteți ridica întotdeauna la punctul de auto-livrare. Transportul în alte regiuni se efectuează cu ajutorul companiilor profesionale de curierat. Pre-produsele sunt trimise la asamblare, astfel încât să puteți elimina erorile de proiectare. Livrare garantată în timp util, compania angajează șoferi politicoși și atenți și expeditori. Avantaje De ce este profitabil să cumperi de la noi? Oferim următoarele beneficii de colaborare: Capacitatea de a apela un specialist calificat de design și design la domiciliu. Pregătirea bazei schițelor la fața locului, de acord cu proiectul final cu clientul.
 Producția include un control strict al calității. Rezultatul este garantat a fi de înaltă calitate și exacte datorită pre-asamblare. Eficiența fabricării pe dimensiuni individuale, condițiile de cooperare sunt confirmate de contractul încheiat cu clientul. Comandați un mobilier puternic și elegant în cadrul companiei, care va satisface cerințele și nevoile dumneavoastră. Produsele sunt fabricate din materii prime ecologice și sigure, ceea ce contribuie la funcționarea îndelungată a produselor. Transfer bancar. Calendarul de producție de bucătărie Valentin dimensiunea 5 la 2.54m dintr-o gamă de stejar depinde de volumul de muncă actual de producție și dorește de urgență de la client. Vă rugăm să trimiteți o cerere în avans sau să ne contactați pentru detalii. 
Canapelele non-transformatoare sunt clasice de mobilier moale care decorează camera de zi, de studiu, bucătărie și alte camere din cameră. Astăzi puteți alege o mulțime de diferite canapele-transformatoare, dar canapele drepte, fără un mecanism de transformare rămân foarte populare și de a găsi clienții lor. Care sunt avantajele lor? Scopul principal al canapelei este să stea, nu să doarmă. Aceasta este o alternativă excelentă la un scaun sau scaun, care are o upieculare diferită, decor, forma picioarelor, spătar și alte nuanțe, dar "esența" rămâne neschimbată - creează o zonă de recreere convenabilă.
 Dacă nu aveți nevoie de locuri de dormit suplimentare sau doriți să puneți o canapea confortabilă într-o cameră care nu implică o astfel de oportunitate sau necesitate, atunci plătiți prea mult pentru funcții inutile de transformare nu este necesar - este mai bine să cumpere o canapea fără transformare! Într-un astfel de model, designerii plătesc toată atenția lor la confort! Ce ar trebui să vă concentrați atunci când cumpără un model non-pliere? Nivelul corespunzător al înălțimii scaunului; Rezistența, elasticitatea și fiabilitatea umpluturii; Spatele drept și forma practică a canapelei. Fabrica de mobila Triumph va ofera un catalog imens de modele cu upholorths diferite, diferite dimensiuni și toate formele la prețuri accesibile în Krasnodar!
04. Mobilier din Ratan Lemn si nu numai - Aug 19, 2020 11:12:00 AM
Mobilier din rattan în interiorul apartamentului: cele mai bune soluții; Suntem obișnuiți să vedem mobilier de răchită în interiorul țării sau țării, pe terasele deschise ale cafenelelor și restaurantelor, precum și pe balcoanele apartamentelor. Cu toate acestea, în ultimii ani, mobilier de răchită din rattan artificial poate fi găsit mai des și mai des în interioarele urbane. Vă arătăm mobilier de răchită excelent poate arata in interiorul apartamentului și modul în care completează perfect camere de zi.

Ce interioare vor fi potrivite pentru mobilier de răchită?În mod tradițional, mobilier de răchită rattan în apartament a fost folosit de designeri pentru a crea coloniale, rustic și eco-stiluri. Dacă sunteți aderenți ai uneia dintre aceste zone în design interior, apoi mobilier de răchită pentru tine - opțiunea ideală! Acesta poate fi folosit pentru a decora pe deplin apartamentul: de la hol și baie la camera de zi, dormitor și bucătărie. Cu toate acestea, astfel de mobilier va fi util în crearea de alte stiluri de interior! Piesele de mobilier împletite vor adăuga luminozitate camerelor de zi clasice stricte sau vor completa interiorul scandinav.
 Mobilierul laconic cu forme geometrice potrivite va diversifica interioarele minimaliste, iar elementele de design modern vor adăuga coaja la camerele de zi și dormitoarele high-tech. Ei bine, cu ajutorul mobilierului de răchită luminos și colorat puteți crea un interior eclectic interesant. Mai ales mobilier de răchită devine relevant recent, atunci când există o tendință pentru ecologie și armonie cu natura. La urma urmei, rattan artificial se repetă pe apariția materialelor naturale pentru țesut. În același timp, este excelent pentru utilizarea în apartamente cu aer uscat și o mulțime de dispozitive de încălzire. Mai mult decât atât, mobilier țesut manual va adăuga statutul de a oricărui interior urban.

 Mobilier împletit pentru camera de zi și dormitorDoriți să vă diversificați rapid și simplu camera de zi? Apoi se adaugă la interior potrivit în culoare și scaun de răchită stil. Pentru camerele de zi clasice poate fi un scaun cu țesut delicat, picioare îndoite și spate rotunjit, completate de perne decorative de culori delicate. În plus, un balansoar tradițional sau o canapea clasică va fi o opțiune excelentă pentru camera de zi. Pentru interioare minimaliste scaune potrivite de nuanțe lemnoase întunecate și forme stricte. Ei bine, pentru a diversifica interiorul modern va ajuta popular în vest scaune suspendate. Ele au fost inventate în anii 1950 în țările scandinave și au câștigat rapid popularitate în întreaga lume. În plus, un scaun suspendat dintr-un rattan în apartament - nu numai o bucată elegantă de interior, dar, de asemenea, un loc minunat pentru odihnă și intimitate. O altă parte integrantă a camerei de zi sau dormitor - cafea mică, ceai sau noptiere. În cazul mobilierului de răchită din fața ta se deschide din nou o selecție uriașă de culori, forme și texturi. În plus față de mesele de cafea clasice din rattan artificial, cu un blat de sticlă, puteți pune în camera de zi, de exemplu, un piept de răchită. Un astfel de piept va combina o masă confortabilă și spațiu de depozitare, care este deosebit de important pentru apartamente mici. Mobilier din rattan artificial pentru bucatarie De regulă, în bucătărie petrecem la fel de mult timp ca în camera de zi: gătim mâncare, ne adunăm ca o familie pentru cină și bem ceai cu prietenii. Prin urmare, doriți ca bucătăria să devină cea mai confortabilă parte a apartamentului. În același timp, este important ca mobilierul de bucătărie să fi fost nepretențios în exploatare. Aceasta este doar mobilier perfect din rattan artificial! În orice interior bucătărie se va potrivi perfect seturi de scaune de răchită și scaune de luat masa. Datorită texturii și nuanțelor lemnoase naturale, acestea creează confort și adaugă luminozitate interiorului. În plus, rattanul artificial rezistă perfect la efectele apei și umezelii excesive, nu există pete de grăsime, alimente sau băuturi. Ei bine, dacă încă supliment scaune și scaune de luat masa cu perne de mobilier, apoi de la o astfel de bucătărie pur și simplu nu vreau să plece! O altă soluție excelentă pentru bucătărie sau cămară - dulapuri de răchită. Astfel de dulapuri nu sunt numai sămi, dar oferă, de asemenea, o bună ventilație naturală în ele însele. De aceea, acestea sunt perfect stocate cereale, condimente și produse din făină. Acest lucru este valabil mai ales pentru cămară rece sau camere cu umiditate ridicată. Mobilier împletit în baie, hol și balcon Holul este de fapt fața apartamentului tău. La urma urmei, este, în primul rând a se vedea toți oaspeții care au venit. Prin urmare, mobilier pentru hol ar trebui să fie nu numai confortabil, spațiu și funcțional, dar, de asemenea, prezentabil. Perfect cu această sarcină va face față cu cufere de răchită, poufs și banchete. În plus, rattan artificial nu se teme de haine umede, pantofi și umbrele! Baia este o parte importantă a apartamentului. Cu toate acestea, de regulă, nu diferă de suprafață mare. Prin urmare, mobilierul pentru baie ar trebui să fie spatioasă și nu voluminoase, precum și apă și rezistent la apă. În acest caz, vă va ajuta rafturi de rattan artificiale. Ele nu vor rezista numai la efectele umezelii, dar, de asemenea, nu vor fi acoperite cu ciuperci sau mucegai. În plus, mobilier de răchită este perfect ventilat, astfel încât să nu vă puteți face griji cu privire la lucrurile stocate în rafturi. Balconul este o altă mică parte a apartamentului, care are un impact mai agresiv asupra mediului. Și nu este numai în umiditate ridicată, dar, de asemenea, în expunerea excesivă la lumina soarelui. Prin urmare, o opțiune mai bună pentru proiectarea unui balcon sau loggia decât mobilier de răchită din rattan artificial, și nu vin! Ea nu se estompeze sub soare, nu se teme de frig, căldură și umiditate excesivă.
05. Mobilier Dormitor ,piese mobilier ,accesori - Aug 19, 2020 9:35:00 AM
 Dormitorul este o cameră specială în casă, este o zonă de relaxare și relaxare. Interiorul dormitorului trebuie să se gândească prin detalii, pentru că depinde de modul în care se termină și în cazul în care ziua ta va începe. Fiecare persoană furnizează dormitorul în felul său: cineva pune în el un pat spațios cu noptiere, altele completează situația cu un dulap-coupe, o măsuță de toaletă sau un tv-tub. Amenajarea camerei depinde de zona camerei și de scopul funcțional. În cazul în care dormitorul este mic, nu-l supraîncărcați cu căști pompoase, pereți sau dulapuri, suficient pat cu bollards. Garderoba în acest caz poate fi dus la camera de zi, care este foarte adecvat și concis. 
Regula principală - dormitorul ar trebui să fie confortabil și spațios. Toate elementele de mobilier pentru dormitor ar trebui să fie alese luând în considerare designul interior general și gustul proprietarilor. Cu toate acestea, merită să se concentreze pe calitatea mobilierului achiziționat, în mod ideal, în cazul în care mobilierul este fabricat din materii prime naturale. Paturile din seturile de dormit au baze ortopedice, încorporate sau detașabile. Aici puteți ridica o saltea cu un bloc de primăvară sau de primăvară.
 Vă rugăm să rețineți: este important ca nu numai mobilierul, ci și textilele și așternuturile să fie realizate din materii prime naturale. Patul este în centrul scenei în dormitor, iar alegerea sa merită să fie apropiată în mod responsabil. Înainte de a cumpăra, ne gândim la dimensiunea patului, înălțimea, lățimea și lungimea. Gândiți-vă că ați putea dori să alegeți un model cu sertare retractabile sau încorporate, rafturi la tăblie sau cu un mecanism de ridicare. Ca un loc de dormit, în scopul de a economisi spațiu în cameră, unele gazde preferă să cumpere o canapea. Această soluție nu este potrivită pentru somnul zilnic și poate dăuna sănătății. În ciuda apariției canapelelor ortopedice cu o varietate de mecanisme de transformare, pot exista încă probleme cu spatele.


 Deci, stick la versiunea clasică a patului - pat, tahta.Este de dorit pentru a decora dormitorul în nuanțe pastelate, această paletă se adaptează la somn și promovează relaxarea. Nu excludeți în întregime culori luminoase, este destul de adecvat să se plaseze accente saturate - perne colorate, abajur de contrast. Lumanari si iluminat supus va ajuta pentru a crea un mediu intim. Pentru a citi înainte de culcare ar trebui să ofere o sconce mici la capul patului. Mobilier clasic și modern pentru corp 
Mobilierul de caz este format din diferite elemente de mobilier și vă permite să modelați interiorul în mod independent, precum și să stocați convenabil lucruri. În mod convențional pot fi împărțite în mobilier modern și clasic. Să încercăm să înțelegem care sunt diferențele dintre ele și care sunt asemănările lor. Elementele au constat în Mobilierul modular clasic include elemente standard: dulap, dulap, dulap, rafturi deschise. Și aici, din păcate, câteva opțiuni pentru aranjamentul lor - doar două sau trei.
 Mobilierul modern este mai divers. Setul poate fi mai multe module: de la dulapuri moderne- coupes la noptiere la modă pentru TV și alte echipamente. Foarte des rafturi și dulapuri sunt echipate cu iluminat. Toate componentele pot fi atașate la perete, pe partea de sus a reciproc în diferite combinații. În acest caz, decideți să plasați modulele. Dar puteți avea încredere și profesioniști și să cumpere kituri gata făcute.

Mobilier pentru mobilier de incintăMobilier modular clasic este, de obicei, echipat cu mânere rotunde sau ovale, aur sau bronz. Mobilier modern poate fi fără accesorii, la toate, de exemplu, un "push-open" sistem este instalat. Materiale pentru cadre. Setul tradițional de mobilier de incintă este adesea realizat din CPD laminat, iar modelele mai scumpe și de elită sunt realizate din lemn. Mobilierul este acoperit cu furnir natural, lăcuit sau colorat. Fațadele moderne, plate, sunt realizate din dale DSP sau MDF nu foarte scumpe. Foarte des seturile sunt completate de fațade din sticlă, aluminiu și alte elemente metalice. 
Pentru finisare mobilier clasic folosi în principal furnir din lemn roșu sau negru, pere, mere, nuc și chiar lemn de trandafir sau eucalipt. Atunci când decorarea mobilierului modern, se utilizează diferite smalț colorat, care sunt bine adaptate pentru forme geometrice clare. Un furnir este, de asemenea, utilizat, perfect potrivit pentru fatade mobilier modern sofisticat.
06. Mobilier confortabil dormitor într-un apartament , casa KRONAS - Aug 19, 2020 9:24:00 AM
 Cel mai dificil de a proiecta setul cu cască de mobilier este bucătăria. Cu toate acestea, acest lucru nu este chiar cazul. Mobilier dormitor nu este inferior bucătării în complexitate. La urma urmei, pe aceeași zonă limitată trebuie să fie în măsură să plaseze un pat confortabil și un dulap spațioasă, precum și să organizeze o zonă pentru auto-îngrijire. După toate acestea, ar trebui să existe loc pentru a muta în jurul camerei mici. Sarcina nu este simplă, dar este rezolvabilă. În acest material puteți găsi recomandări practice cu privire la proiectarea mobilierului pentru dormitor. Principiul de bază al proiectării Este suficient să adere la principiul principal - să abandoneze stereotipurile. La urma urmei, până în prezent, în cele mai multe cazuri, diferența dintre căștile de mobilier pentru dormitor constă în culoarea carcasei și fațade, precum și prezența unor elemente decorative pentru decorare. 


Acestea sunt toate detaliile secundare de azi. Principalul lucru este funcționalitatea, comoditatea și utilizarea rațională a spațiului limitat. Pat: În ciuda design-ului diferit din interior, toate paturile moderne confortabile sunt la fel. Baza lor este un cadru metalic ușor și durabil, cu lamel flexibil cu arcuri. Deoarece somnul confortabil depinde mai mult de o saltea bună, nu trebuie să căutați alte opțiuni pentru designul de bază. Este suficient cadru de țevi goale, care mai târziu vor fi acoperite cu țari, tăblie și picior. Acest design simplu se caracterizează printr-o bună stabilitate și un nivel ridicat de confort. Atunci când proiectarea, aveți nevoie pentru a avea grijă de altceva - să utilizați spațiul de sub pat cât mai eficient posibil. La urma urmei, volumul acestei zone este ușor inferior dulapului superficial cu 2 uși. Pur și simplu împingând lucruri inutile sub pat, așa se întâmplă adesea - nu cea mai bună opțiune. Tot acest spațiu ar trebui să fie ușor accesibile și utilizate pentru a stoca lucrurile potrivite.
 Există două modalități de a obține acest rezultat. Fiecare dintre ele are argumente pro și contra. Pentru a face alegerea corectă, trebuie să ia în considerare ambele metode. Cutii: De obicei, patul este echipat cu 4 cutii, care sunt aranjate în perechi pe fiecare parte. Cu toate acestea, pot exista alte opțiuni pentru distribuirea acestor elemente. Versiunea finală depinde de amplasarea patului în dormitor. Utilizarea sertarelor vă permite să accesați rapid lucrurile care sunt depozitate sub saltea. Se recomandă utilizarea ghidajelor cu bilă de extensie completă cu o capacitate de încărcare de aproximativ 50 kg pentru a completa elementele retractabile. Partea de jos a cutiilor ar trebui să fie făcute nu din DWP, ci din placaj sau LDSP. Datorită acestui set-up, perne, pături, lenjerie de pat și alte elemente pot fi plasate sub pat. Împărțirea întregii zone interne în 4 compartimente retractabile vă permite să mențineți ordinea fără probleme și să nu faceți eforturi atunci când nominalizați cutii. Datorită unui ghid de încredere pentru bile, oferă o extensie ușoară și fără probleme.
 Pentru a nu se simți inconfortabil în timpul funcționării, se recomandă ca fațadele cutiilor să fie echipate cu mânere de inset, iar pentru mobilierul clasic vor fi mânere-scoici potrivite. În această versiune de cules pat, ar trebui să ia în considerare faptul că lungimea ghidurilor este de 600-650 mm. Există, de asemenea, modele de 700 mm, dar au o capacitate de încărcare mai mică. În același timp, lățimea patului este de 1600-1800 mm. Cu alte informații, adâncimea totală a cutiei variază între 800-900 mm și, datorită lungimii limitate a ghidajelor, nu va putea avansa complet în afara carcasei. E fără importanță, dar minus. În plus, ar trebui să se ia în considerare faptul că nu întotdeauna caseta va fi capabil să avanseze și 700 mm - pur și simplu nu are suficient spațiu în afara patului. Că astfel de momente nu au devenit o "surpriză" după instalarea de mobilier personalizat, totul ar trebui să fie gândit și luat în considerare în etapa de proiectare.
 Uneori este chiar util să se elaboreze un plan pe podeaua aranjamentului de mobilier. Mecanism de ridicare Cadrul metalic cu șipci poate fi echipat cu ascensoare puternice cu gaz. Acest design împreună cu salteaua se ridică cu ușurință și este ținut într-o poziție deschisă. Atunci când alegeți componente, ar trebui să ia în considerare faptul că ascensoare convenționale de gaz pentru fațade nu pot fi utilizate în astfel de scopuri. Ei nu vor fi în măsură să dețină pe cadru de greutate cu șipci și saltea. În orice caz, este imposibil să se facă un astfel de înlocuitor de dragul economiei. La urma urmei, structura ridicată poate cădea spontan în momentul în care lucrurile sunt eliminate din spațiul de sub-acoperiș.
 Această situație este plină de răni grave. Cu condiția ca ascensoarele corespunzătoare să fie echipate, sistemul de re-marcă este destul de fiabil. Acesta oferă acces deplin la conținut intern din trei părți. Pentru a menține ordinea sub pat, este recomandabil să împărțiți pereții despărțitori în mai multe compartimente. Capacitatea unui astfel de compartiment este cu aproximativ 20% mai mare decât cea a cutiilor. Cu toate acestea, acest sistem de stocare pierde la mecanismele retractabile, în care este mai dificil pentru a ajunge la lucruri situate în zona centrală a spațiului sub-corp. În plus, după fiecare ridicare a saltelei, este necesar să se umple din greu patul. Piept Instalarea într-un dormitor mic al dulapului este un lux inaccesibil și utilizarea irațională a metri pătrați rare. 
Dulapul ocupă suficient spațiu cu o capacitate mică. Cel mai adesea este pe culoar și previne deplasarea în jurul dormitorului. Este mult mai practic să abandoneze dulap, și câteva cutii retractabile pentru a integra în cazul cabinetului. Bollards de pat Un alt element suplimentar într-un dormitor mic este un tub de pat. Luminile pot fi fixate pe perete, iar pentru telefon, un pahar de apă și diverse lucruri mici pentru a găsi un alt loc lângă pat. De la bollard cu siguranta trebuie să refuze, pentru că nu este practic să ia atât de mult spațiu de dragul a două cutii mici și capacitatea de a pune lângă telefon. 
Design noptieră în loc de noptieră În loc de noptiere este recomandabil să se instaleze spume înguste. Baza lor poate fi aceeași cu cea a bollards - aproximativ 280 x 400 mm. Penalii sunt instalate pe ambele părți ale patului și între ele atârnat un mezanin peste tăblie. În cazul în care structura ar trebui să fie stabilită în conformitate cu toate regulile, nu este nimic în neregulă că peste cap atârnă mobilier. Puțini oameni sunt confuzi de paturile copiilor pe două niveluri, iar un mic modul cu balamale provoacă brusc temeri.
 Aceasta este abordarea greșită. Este suficient să se respecte toate recomandările pentru instalarea în condiții de siguranță și nu vă puteți face griji cu privire la nimic. Pentru a asigura siguranța, se vând dulapuri reglabile de încredere de fabricat în Italia. Ele pot rezista la o sarcină de până la 120 kg. În plus, compartimentul mezanin este atașat la fiecare spume cu ajutorul șapelor de mobilier. Acest design are un nivel ridicat de siguranță și are o capacitate crescută în comparație cu noptierele tradiționale. Pentru un dormitor mic, acest lucru este ideal. Penali Nivelul inferior al spumelor este recomandat să fie echipate cu 3-4 cutii, iar în zona superioară pentru a instala o ușă batantă. Pentru a nu bate din palme fațadele despre corp, trebuie să utilizați bucle de mobilier și ghiduri cu portarii. Dacă aveți de gând să facă un dormitor într-un stil modern, puteți abandona mânerele tradiționale și dota aceste module cu profiluri de Gola. Aceste sisteme vă permit să deschideți uși și sertare fără utilizarea mânerelor de mobilier. Puteți citi mai multe despre profilurile Gola Volpato într-o revizuire specială cu privire la aceste sisteme moderne convenabile. 
Antresol Înălțimea totală a compartimentului mezanin este de 600-700 mm. În interiorul acestui dulap superficial deasupra patului puteți instala 2-3 rafturi. Înălțimea modulului ar trebui să fie astfel încât, în picioare pe saltea, a fost ușor pentru a ajunge la compartimentul de sus. De obicei, nivelurile superioare ale spumei și compartimentul mezanin sunt aceleași. În același timp, raftul inferior al modulului cu balamale ar trebui să fie deasupra tăbliei la o astfel de distanță încât este posibil să se așeze pe pat și să nu se lovească la cap. Aceasta este o tehnică de siguranță de bază, care trebuie să fie respectate la proiectarea astfel de mobilier.
 Atunci când alegeți sisteme de deschidere pentru fațadele compartimentului mezanin, nu se recomandă instalarea buclelor de leagăn obișnuite. Este mai bine să utilizați mecanisme de ridicare sau dispozitiv glisant. În cazul în care preferința este acordată fațadelor cu deschidere verticală, în loc de ascensoarele obișnuite cu gaz, este recomandabil să se instaleze ascensoare care conduc fără probleme pânzele ușii în sus. Această metodă de deschidere este cea mai optimă într-o astfel de situație. Cu sisteme de ridicare modernizate, puteți ridica cu ușurință fațada la înălțimea dorită. 
Pentru a închide, nu trebuie să ajungă la nivelul superior al entresols. Cabinet Pentru un dormitor mic doar un dulap. Modelul cu pânze de ușă batante nu este potrivit pentru motivul că deschiderea fațadelor necesită un loc în afara clădirii. Cu o lipsă de spațiu și o anumită locație în raport cu fiecare alte mobilier din acest loc poate pur și simplu nu este suficient pentru ruperea completă a ușilor cu lățimea de pânze 400-450 mm. Sistemele glisante sunt cea mai bună opțiune pentru astfel de cazuri. 
Mecanismul de viteze durează de obicei până la 80 mm în cazul cabinetului, astfel încât este considerat cel mai economic în ceea ce privește gestionarea spațiului. Adâncimea optimă a dulapului pentru un dormitor mic, excluzând spațiul ocupat de fațadele glisante, este de 500 mm. Această dimensiune este necesară pentru a plasa cu ușurință haine pe bara ovală pe umeri. Cu toate acestea, aceasta nu este o cerință obligatorie. Dacă nu puteți plasa mobilier cu o astfel de adâncime, puteți reduce dimensiunile. În acest caz, pentru a stoca lucruri pe umeri va trebui să utilizeze alte dispozitive - umerașe retractabile. Acestea sunt prezentate în vânzarea de diferite modele, care vă permite să ridicați un dispozitiv pentru dulapuri cu diferite adâncimi ale carcasei. Puteți afla să formeze spațiul interior al dulapului într-o revizuire separată. Cu toate acestea, atunci când proiectarea mobilier pentru un dormitor mic, există nuanțe care trebuie să fie luate în considerare: 
Nu este recomandat să depozitați îmbrăcămintea exterioară în dulapul dormitorului. Cel puțin locul pentru plasarea sa este alocat rațional pe principiul rezidual - după ce fără daune vor fi distribuite în cazul compartimentului pentru depozitarea lenjeriei, lenjerie de pat, cămăși, bluze, costume, fuste și pantaloni. Același lucru este valabil și pentru pantofi. Este recomandabil să se integreze în cazul de bord de călcat cabinet retractabil și un coș de lucruri spălate. Asta e cea mai rațională cale. La urma urmei, pentru călcat de obicei va trebui să caute în continuare un loc în afara dulapului. Și în cazul pentru instalarea sa va avea nevoie de un compartiment foarte mic. În plus, este foarte convenabil să fier lucruri și curățați-le imediat în dulap.
 Cel mai bine este să utilizați coșuri retractabile pentru a depozita lenjeria de pat, prosoapele și lenjeria de pat. Această metodă va găsi rapid lucrurile potrivite și oferă o aerisire completă a birourilor, astfel încât să nu existe mirosuri neplăcute. Dacă doriți să integrați cufărul în dulap, este logic să distribuiți cutiile în zonele inferioare ale tuturor birourilor, mai degrabă decât să le instalați într-o secțiune una peste alta. Zonele medii sunt mai bine pentru a devia pentru rafturi obișnuite și tije ovale .

Masă de toaletă Scopul acestei piese de mobilier pentru dormitor nu necesită o creștere a adâncimii cazului, astfel încât designul poate fi permis să-l restrânge la dimensiunea necesară. Pentru a crește capacitatea este recomandabil să se echipeze masa cu un număr mare de cutii de mică adâncime cu organizatorii. Această organizație spațială va oferi acces deplin la facilitățile de îngrijire și de a ajuta la menținerea ordinii în cadrul birourilor. Pentru o mai bună stabilitate, o masă îngustă ar trebui să fie fixat pe perete cu suporturi de cabinet reglabile. În cazul în care lățimea blatului nu este suficientă, puteți instala un raft de rulare sub ea pentru a crește suprafața suprafeței de lucru. Este logic să dotați oglinda cu lămpi cu LED-uri. Cel mai bine este să utilizați corpuri încorporate care constau din profile de aluminiu, panglici cu LED-uri și dozatoare. Acest set de masa de toaletă vă va permite să refuzați să instalați o sconce. Lămpile cu LED-uri compacte vor crea fluxul necesar
07. Mobilier pentru dormitor copii - Aug 19, 2020 9:11:00 AM
Alegerea mobilierului pentru dormitorul fetei este un eveniment responsabil, deoarece în această cameră copilul nu numai că se va relaxa, dar, de asemenea, petrece timpul liber și de studiu. Subiecții mediului ar trebui să îndeplinească anumite funcții, să corespundă vârstei copilului și să ia în considerare hobby-urile sale. Rolul de mobilier în dezvoltarea copilului Psihologii pentru copii cred că identificarea sexului copilului are mecanisme complexe. Acest proces începe la o vârstă foarte fragedă - la 2-3 ani. Este influențată de modul de educație pe care părinții l-au preferat și de lumea din jurul lui. 

Dormitorul este un loc unde copilul este o lungă perioadă de timp, astfel încât mediul în ea va contribui la dezvoltarea feminității la fete și trăsături masculine la băieți. Mobilier proiectat pentru dormitorul fetei este ușor să se distingă de băiat în netezimea și moliciunea liniilor și formelor, precum și prin schema de culori delicate, textura și decor. Cu alegerea corectă de piese de mobilier din creația tânără este sigur să crească o femeie reală. Caracteristici de mobilier pentru dormitoare pentru copii Mobilier dormitor fata trebuie să îndeplinească cerințele generale pentru mobilier destinate pentru copii. Toate materialele, inclusiv consumabilele, trebuie să fie de origine naturală. 
Lemn de înaltă calitate, materiale naturale de uproautificare, acoperiri de vopsea sigure și de înaltă tehnologie, și cleiuri sunt capabile să asigure siguranța sănătății copilului, și să garanteze confortul. Mobilier pentru dormitorul fetei trebuie să îndeplinească cerințele ortopedice. Atunci când se organizează un pat alege un pat cu o înălțime normală, care are o bună stabilitate, și echipat cu o saltea ortopedică. Înălțimea mesei și a scaunului ar trebui să corespundă creșterii copilului, ceea ce va contribui la dezvoltarea sistemului musculo-scheletic și nu va provoca tulburări de postură. Capacitățile tehnologice vă permit să produceți acest mobilier cu înălțime reglabilă. 
Mobilier pentru fata ar trebui să fie funcționale, și să îndeplinească nevoile amantei ei. Dimensiunile și configurația produselor nu ar trebui să aglomereze camera, și să servească ca un obstacol în calea jocurilor sau mișcării copilului. Mobilierul spațios și compact este cea mai bună soluție pentru un dormitor pentru copii. i Copaci lumina cu nuante pastelate calde sunt cele mai bune materiale și soluție de culoare de mobilier pentru fete. Designerii nu recomandă utilizarea de combinații contrastante de culori, astfel încât să nu distrugă atmosfera fabuloasă a dormitorului. Mobilier cu o structură din lemn, decorate cu sculpturi sau desene, este destul de potrivit în dormitorul copiilor. O versiune bună a designului mobilierului - acoperire cu vopsea, în armonie cu interiorul. 
Dormitorul fetei folosește căști sau ridică separat obiectele. Există multe opțiuni pentru proiectarea și proiectarea patului. Printre ele există atât modele clasice decorate cu tăblie sculptată, și modificări originale. Într-o cameră mică poate fi instalat mobilier, care dorm este pe al doilea nivel. Atributele obligatorii în dormitorul fetei sunt diverse accesorii - cuverturi de pat elegante, perne decorative și perne sub formă de jucării. Una dintre caracteristicile distinctive ale mobilierului de corp pentru fete este capacitatea, ca numărul de costume, accesorii, pantofi și diverse lucruri mici care depășesc nevoile băieților. Un spațiu de depozitare confortabil și compact poate servi ca un dulap, iar pentru obiecte mici este perfect piept de dimensiuni mici. 
Design individual de mobilier va crea o singură compoziție, în armonie cu stilul interiorului camerei. Rafturi sau podele deschise pot fi folosite pentru jucării, cărți și elemente pentru creativitate. În cazul în care dormitorul fetei este destul de spațioasă, masa de toaletă cu o oglindă poate mulțumi fashionista tineri. Când ajungeți la adolescență, se recomandă schimbarea situației dormitorului copilului. În acest caz, este optim să se utilizeze mobilier funcțional de stil clasic, și o atmosferă fabuloasă a copilăriei poate fi creat cu o varietate de accesorii.
 Alegerea pieselor individuale de mobilier trebuie abordată în mod deosebit. Ele pot completa, actualiza, schimba interiorul dvs., oferindu-vă posibilitatea de a fi înconjurat de lucrurile preferate. Datorită multor ani de experiență, vom putea selecta opțiuni exclusive pentru fabricarea de mobilier aparent standard. Desfășurăm întregul proces de producție de la achiziții de mobilă până la produs finit. În consecință, veți primi nu doar mobilier elegant, ireproșabil, dar și o soluție funcțională care să vă potrivească dvs. și familiei voastre. 
Alegerea unui dormitor: cum să comandați cea mai bună opțiune? În fiecare casă, un dormitor este un colț special, confortabil, ascuns de ochii indurerați, capabil să inspire prin confortul și stilul său. Gândindu-ne cum să creăm o astfel de atmosferă armonioasă, cum să umplem dormitorul, cum să-l facem neobișnuit și elegant, încercăm să găsim cea mai bună soluție și combinații. Cumpărați un dormitor format din mobilier de dulap, un set de dormitoare modulare, fiecare element separat cu o varietate de stiluri, materiale, texturi și detalii - toată varietatea de opțiuni complică adesea decizia și mai mult și nu ne permite să obținem plăcere reală din alegerea noului nostru dormitor. Astăzi vom vorbi despre principalele puncte în procesul de alegere a unui dormitor și vom discuta despre opțiuni specifice pentru soluții adecvate.
 În primul rând, hai să decidem asupra stilului viitorului dormitor. Cel mai probabil că tratezi această cameră cu o trepidare specială și înțelegi deja cel puțin aproximativ că, de exemplu, mobilierul într-un stil clasic se încadrează în viziunea ta interioară, iar modernul, deși un stil interesant, este în locul tău în această cameră. Atunci când comandați un dormitor , alegerea unei direcții stilistice care vă este plăcută este punctul de pornire de la care vor urma acțiuni suplimentare. Acum trebuie să înțelegeți câteva dintre cele mai importante criterii pe care le vom ține cont de dormitorul dvs. obilierul pentru dormitor vă va servi mai mult de un an și trebuie să fie de cea mai înaltă calitate, fiabil și durabil. 
Având în vedere timpul petrecut în dormitor, vă recomandăm, dacă este posibil, să comandați fabricarea unui dormitor din materiale naturale, ecologice, dintre care cea mai mare parte este lemnul, lemnul masiv și derivatele sale. Ultimele tendințe în alegerea unui dormitor sugerează că setul optim ar trebui să includă un pat, o noptieră - noptiere și un loc pentru depozitarea lucrurilor - un sertar sau un dulap. O masă de îmbrăcăminte, oglindă, bănci și otomane adaugă confort versiunii laconice. Mobilierul pentru dormitor este doar cazul în care o soluție gata, care și-a dovedit calitatea și fiabilitatea, poate fi integrată în interiorul dvs. individual, alegând specii de lemn, texturi, prelucrare, adăugare de materiale textile și iluminat. 
Acum, să analizăm propunerile specifice despre cum poți alege un dormitor în Cherkasy , ținând cont de toate criteriile și tendințele descrise. Compania „Tree Center” oferă dormitoare la comandă în orice oraș al Ucrainei , soluții gata făcute (seturi de mobilier) sau chiar o opțiune complexă - un set de mobilier gata făcut cu dorințele dvs. individuale. Pornim de la materiale naturale, un ciclu complet de producție și prezența tuturor elementelor pentru completarea unui dormitor. Un exemplu este setul de dormit „Roma” .
 Fabricat din lemn masiv, cenușă, arin și format dintr-un pat (selectați dimensiunea, cadrul, capătul), noptierele, sertarele, oglinzile și băncile - o opțiune excelentă pentru un dormitor clasic ușor și sofisticat. Dacă vă interesează mai mult un dormitor cu un set atât de larg de mobilier, dar în tonuri de lemn închis cu amenajări memorabile, aruncați o privire la setul de dormitoare „Florence” . Un exemplu de mai laconic, dar care păstrează noblețea și stilul lemnului, poate fi un set de dormit „Veneția” , care constă dintr-un pat, o noptieră, un sertar și este ideal combinat cu alte elemente ale decorului existent în casa ta. O altă opțiune pentru decorarea dormitorului tău poate fi mobilierul din lemn natural cu diferite metode de prelucrare și acoperire.
 Compania „Tree Center” oferă un dormitor „Carmen” din arin și cenușă, pictate în culori pastelate. Un astfel de set este potrivit dacă doriți să adăugați soluții vizuale neobișnuite la designul clasic al unui dormitor din lemn. O altă opțiune pentru decorarea dormitorului tău poate fi mobilierul din lemn natural cu diferite metode de prelucrare și acoperire. Compania „Tree Center” oferă un dormitor „Carmen” din arin și cenușă, pictate în culori pastelate. Un astfel de set este potrivit dacă doriți să adăugați soluții vizuale neobișnuite la designul clasic al unui dormitor din lemn.

08. Mobilier ,firme ,Italia , canapele ,paturi ,sifoniere - Aug 19, 2020 8:39:00 AM
Mobilierul luminat este considerat a fi cel mai bun. Care este meritul ei? Dacă vorbim despre canapele și paturi din această clasă, acestea au un aspect foarte prezentabil și sunt extrem de durabile, deoarece sunt realizate din cele mai bune materiale. Aproape toate high-end mobilier este fabricat din materiale naturale și scumpe. Acestea includ piele, specii rare de arbori, metale neferoase și țesături naturale. Din ce sunt realizate mobila de lux? Mulți producători interpretează conceptul de "mobilier de elită" în felul lor, dându-se drept canapele sau paturi de serie obișnuite. Este bine, în cazul în care calitativ făcute, și apoi se întâmplă altfel. Știați că calitatea materialelor este cel mai important factor care distinge mobilierul tipic de mobilierul de lux?


 Cea mai recentă modă pentru mobilier high-end, sau în cazul în care va fi adecvat canapele de lux? Mobilierul moale Elite nu este conceput doar pentru a vă relaxa în fața televizorului cu o ceașcă de ceai după o zi lungă de muncă. Moda pentru canapele VIP a pășit foarte departe, iar astăzi acest mobilier poate fi văzut într-o varietate de interioare de elită. În brațele de lux Calitatea înaltă a mobilierului nostru high-end atrage vederi, iar luxul se simte de la prima atingere. Nici tu, nici oaspeții tăi nu veți găsi vreo rugozitate sau inexactitate în ea. Toate liniile sunt perfecte, toate detaliile corespund între ele. Grupul A.L.F. este unul dintre cei mai mari producători de elemente de interior din lume. 
Corporate Mission Group: Îmbunătățirea continuă a calității prin actualizarea propriilor oferte în conformitate cu cele mai recente tendințe globale în domeniul mobilei Tomasella Mobilier - Privind înapoi, crearea viitorului Clasicii sunt nemuritori. Acesta este motivul pentru mobilier în stil reținut, clasic întotdeauna arată adecvat și frumos. Mobilier de dormitor Tomasella's Monaco este o dovada ca Mobilierul de lux este întotdeauna în cerere, în special de la producătorii italieni Mobilierul este baza oricărui interior, este prezența sa care stabilește întreaga cameră un anumit ton și stil. O face frumoasă, confortabilă și confortabilă pentru viață.
Ce mobilier este exclusiv și de elită? Aceste elemente de interior sunt de înaltă calitate, frumos, sunet și mai presus de toate scumpe. Materiile prime și materialele de cea mai înaltă clasă sunt utilizate pentru producția de mobilier high-end. Și designerii și designerii sunt maeștri de înaltă clasă crea o atmosferă italiană în propria casă Este general acceptat faptul că designerii italieni sunt trendsetters din lume. Acest lucru este valabil pentru îmbrăcăminte, arhitectură și interioare.
 Stilul italian are multe avantaje. Cea principală este o combinație de simplitate și sofisticare. Datorită acestui lucru, stilul italian este popular nu numai la domiciliu, dar peste tot în lume. Interiorul apartamentului în stilul de manierism Manierismul în italiană înseamnă pretențiozitate, excesivitate, manierism. Termenul caracterizează nu numai o anumită epocă în dezvoltarea artei predominant italiene de la mijlocul până la sfârșitul secolului al XVI-lea, dar, de asemenea, denotă în mod convențional o serie de tendințe stilistice. Design interior în stil italian Austeritate și exprimare, simplitate și lux - aceste concepte par incompatibile. Cu toate acestea, stilul italian de interior vă face să vedeți opusul. Se pare că a absorbit măreția solemnă a palatelor romane și alinarea naturii mediteraneene. Decorarea locuinței este îmbibată cu ideea de stabilitate, dar există întotdeauna un sentiment de luminozitate uimitoare. 
Stil vintage în design interior Cuvântul "vintage" în interior implică un amestec de stiluri. Cel mai adesea vechi sau în vârstă de artificial (imitație de tehnici și tehnici antice) elemente de decor sunt țesute în interiorul modern. Pentru mai mult de două decenii ocupă invariabil nișă în rândul jucătorilor de frunte de pe piața mondială de mobilier, Treccani combină un catalog mare de mobilier de lux și accesorii, concepute nu numai pentru interioare de locuințe private, dar, de asemenea, pentru complexe hoteliere mari Crearea de adevărate capodopere de mobilier este imposibilă fără o cunoaștere profundă a tehnologiilor, testate de secole, și cele mai recente realizări, în special o atenție deosebită la munca manuală, complexitatea proporțională cu arta bijuteriilor, și inovații tehnologice. 
Printre numeroasele produse ale companiilor moderne de mobilier, doar câteva diferă în capacitatea lor uimitoare de a crea capodopere mobilier real. Ele transforma complet interiorul cu prezența lor, făcând note de aristocratice și de lux, perfecțiunea gustului și stil magnific Filozofia lui Gianluca Donati este de a îmbunătăți fără a-și pierde rădăcinile Gianluca Donati este un mobilier de lux "Made in Italy" ale cărui colecții întruchipează epoci artistice întregi. Vestiarele și dormitoarele elite sunt realizate din materiale de finisare de înaltă calitate și lemn valoros. Astfel de mobilier nu va decora numai zona de recreere, dar, de asemenea, face cât mai confortabil posibil.
 Cel mai bun mobilier de dormitor mercury Arredamenti Producția de mobilier de ultimărat pentru dormitoare și camere de zi este specialitatea principală a fabricii de mobilă Mercury Arredamenti. Formele laconice, dezvoltate de designerii companiei, permit să facă interiorul zonei de recreere neobișnuit, dar în același timp cât mai convenabil posibil. Mobilier Presotto este un clasic pentru viața modernă Valorile de bază din spatele filozofiei Lui Presotto sunt anii de experiență, calitatea Made in Italy, inovația, creativitatea și durabilitatea. 
Fiabilitatea, soluțiile excelente de mobilier și designul rafinat al mărcii au fost apreciate în Italia și în întreaga lume din 1948. Florence Art - practic modern și clasic chic Florence Art este o reflectare a Florenței, cu dragostea sa de frumusețe și pasiune pentru arta renascentistă. Brandul în sine este o extensie a tradiției florentine nu numai geografic (principalele unități de producție ale companiei sunt aici), dar, de asemenea, spiritual.
09. Bucătărie „Provence” mese ,scaune piese - design și decor - Aug 19, 2020 8:22:00 AM
 Pentru cei care au decis să decoreze interiorul bucătăriei în stilul Provence, fabrica de mobilă SV oferă un set de bucătărie cu același nume. Împreună cu acest set de bucătărie, veți primi nu numai un interior practic, în care veți găsi toate modulele și componentele necesare, dar și designul, tradițional pentru stil, în culori diferite. În fabricarea setului de bucătărie Provence, producătorul folosește o combinație de două materiale pentru a obține un preț accesibil pentru set pentru cumpărători, menținând în același timp un aspect atractiv. 

Deci, pentru fațadele bucătăriei „Provence” se folosește MDF, iar pentru corpurile modulelor de bucătărie - PAL laminat al preocupării austriece EGGER. În culori, producătorul oferă mai multe opțiuni simultan: textură albă, Trufe, Denim, Stejar turcoaz, Stejar Macassar, Fistic structural, Stejar cafea. Mânerele din metal cu acoperire ceramică mențin stilul general și fac căștile și mai atractive. În ciuda acoperirii texturate a fațadelor, este capabil să ofere o protecție fiabilă împotriva umidității și murdăriei care nu pătrunde în interior și este îndepărtată cu ușurință de la suprafață, astfel încât menținerea bucătăriei curată și ordonată cu setul Provence nu va fi o problemă. 
Nuanțele suculente și conținutul funcțional la un preț economic sunt principalele avantaje ale bucătăriei Valeria Cu aceasta, este ușor să echipezi o bucătărie confortabilă în culori luminoase și să o faci practică și modernă. mobilierul elegant și sofisticat din colecția Sylvia, nu numai zonele funcționale principale din sufragerie, dar și spațiul suplimentar al camerei nu va fi trecut cu vederea. Vitrina Sylvia, completată de un sertar, va prelua o parte semnificativă a depozitării în sufragerie, rămânând în același timp o parte armonioasă a interiorului clasic. Pentru cei care s-au săturat de soluții interioare stereotipate pentru bucătărie, fabricile oferă mai multe opțiuni care combină stilul impecabil și combinațiile de culori neobișnuite, rămânând în interiorul clasicilor restrânși.
 Bucătărie „Frumoasă” în culoarea stejarul texturat cu cerneală este una dintre aceste opțiuni Nuanțele întunecate în decorarea bucătăriei pot umple interiorul cu un confort special, menținând în același timp stil și funcționalitate. Un astfel de design este oferit de mobilierul pentru bucătărie „Terra”, în culoarea Smoky soft Când interiorul unui living clasic, decorat în culori deschise, necesită un plus funcțional pentru zona atașată, acordați atenție meselor de cafea din colecția Silvia Fie că este vorba despre o masă dreptunghiulară cu inserție din sticlă sau o masă rotundă cu picioare mai înalte, alegeți opțiunea care va completa armonios interiorul
Interiorul bucătăriei, care este la fel de departe de splendoare sau simplitate excesivă, este o colecție modulară de mobilier pentru bucătărie Fațade elegante și conținut funcțional, textură neobișnuită și nuanțe la modă - cu bucătăria Glacier este ușor să vă asamblați propriul set elegant și modern. O bucătărie compactă și funcțională pentru o bucătărie mică, cu o atmosferă confortabilă - doar o astfel de bucătărie este ușor de echipat cu colecția Provence Designul laconic cu motive vintage în design îl face elegant, iar simplitatea de execuție nu anulează deloc farmecul special care este tradițional pentru stilul Provence. 
Pentru a echipa o zonă de luat masa într-o bucătărie mică, economisind mai mult spațiu liber, este ușor cu o masă, a cărei parte a mesei se pliază în jos și vă permite să-i reduceți suprafața atunci când nu este nevoie de o masă mare. Astfel, masa Alexander și scaunele Liga-2 se vor completa cu succes în interiorul bucătăriei și vor ajuta la dotarea unei zone de luat masa confortabile, ținând cont de dimensiunile și amenajările tradiționale ale bucătăriei. Bucătărie modernă, cu design original de fațade - toate acestea sunt bucătărie Terra În culoarea luciu de cappuccino, completat de inserții texturate negre mat, cu efect volumetric, arată mai ales elegant. 
Soluțiile Ultramodern coexistă cu confortul și căldura tradițională a lemnului natural - bucătăria Terra respectă pe deplin această descriere și acționează ca un exemplu de bucătărie practică modernă pentru cei care obișnuiesc să aleagă soluții non-standard. Interiorul modern al bucătăriei necesită soluții practice care vor menține un stil special - fără detalii inutile, laconice și atractive în simplitatea sa elegantă. Setul pentru bucătărie indeplinește aceste cerințe. Pentru a face o bucătărie mică practic și elegant în virtutea colecției de mobilă Terra Un finisaj neobișnuit care combină culori și efecte diferite, dimensiuni bune ale modulelor și umplerea lor vă va permite să dotați chiar și un spațiu mic cu beneficii maxime, menținând în același timp un stil unic.
10. Mobilier dormitor stil clasic italian - Aug 19, 2020 8:09:00 AM
Un dormitor este o cameră care ne oferă zilnic confort, căldură și somn complet, oferind oportunitatea de a ne relaxa după o zi grea la serviciu și de a câștiga forță pentru noi realizări. Starea noastră de spirit, bunăstarea și performanța depind de cât de corec,t este echipată această cameră. De aceea, ar trebui acordată o atenție adecvată dezvoltării interiorului dormitorului. Cum să echipezi corect dormitorul astfel încât să fie cât mai confortabil, frumos și funcțional? Această întrebare îngrijorează orice persoană care a început reparațiile. Luați în considerare principalele secrete ale creării unui interior pentru dormitor. Dormitorul în culori deschise este cea mai bună soluție pentru toată lumea Este bine cunoscut faptul că procesul de amenajare a oricărei încăperi ar trebui să înceapă cu alegerea culorilor. Potrivit multor psihologi și designeri, nuanțele deschise vor fi cea mai bună alegere. Un dormitor modern în culori deschise va fi foarte confortabil, cald și va face posibilă aducerea la viață chiar a unor idei de design foarte îndrăznețe.
 Absolut orice combinație de nuanțe va arăta grozav în interiorul unui dormitor luminos: de la tandemul de cireș și albastru până la combinația clasică de alb și negru. O cameră decorată în alb este perfectă pentru o persoană blândă și romantică, iar un interior al dormitorului în culori deschise la culoare va fi cea mai bună soluție pentru o persoană de afaceri. Având preferință culorilor deschise, va fi posibilă și experimentarea multă cu mobilier, accesorii și finisaje. Culoarea, stilul și forma lor sunt limitate doar de imaginația ta!
 Alegerea de mobilier în interiorul unui dormitor luminos Într-un dormitor modern luminos, mobilierul trebuie selectat pe baza a trei criterii principale: 1. Dimensiunea camerei. 2. obiceiurile și preferințele dvs. personale3. Stilul general al camerei. 
Dacă camera este foarte mică, atunci mobilierul ușor și multifuncțional este potrivit pentru ea. În designul dormitorului, mobilierul ușor vă va permite să creați un spațiu „aerisit” și ușor, nelimitat vizual din punct de vedere vizual. Atunci când alegeți mobilierul pentru un dormitor mare, nu vă puteți limita propria imaginație - poate fi un pat imens cu patru postere, multe otomane moi, un boudoir elegant al doamnei și alte obiecte interioare.
Cel  mai  important este că mobilierul selectat este combinat între ele și cu stilul general al camerei. De asemenea, atunci când alegeți mobilier, ar trebui să luați în considerare propriile dvs. obiceiuri. Dacă îți place să te uiți la televizor înainte de a te culca, atunci trebuie să ai grijă să cumperi rafturi pentru echipamente, iar dacă cititul este modul tău preferat de petrecere a timpului liber, atunci interiorul dormitorului în culoare deschisă poate fi diluat cu noptiere luminoase și extraordinare pentru lămpi de podea.
 Iluminarea dormitorului în culori deschise În ceea ce privește organizarea iluminatului, dormitorul este întotdeauna diferit de celelalte camere. Într-o astfel de încăpere, nu puteți utiliza o singură sursă de lumină sub forma unui candelabru de tavan mare. Cea mai bună soluție ar fi iluminatul local sub formă de mici aplice sau lămpi de podea. Există întotdeauna multă lumină naturală în proiectarea unui dormitor luminos, de aceea, pentru iluminarea artificială, se recomandă alegerea lămpilor cu posibilitatea de a regla nivelul luminii. 
Prin reglarea intensității, puteți crea iluminatul optim pentru orice nevoie. În interiorul dormitorului, tapetele ușoare sunt folosite mult mai des decât cele întunecate. De aceea, merită să acordați preferință candelabrelor luminoase, aplicelor și lămpilor de podea. Pe fundalul tapetului delicat, aplicațiile originale și colorate arată mai impresionante.
11. Mobilier Bucatarie , Patuti, comode ,,Confort,, - Aug 19, 2020 8:01:00 AM
Designul dormitorului ar trebui să corespundă caracterului proprietarului său: să fie original pentru cei cărora le place să iasă în evidență, să fie calmi pentru cei cărora le place să fie singuri și tăcuți, să fie curajoși pentru cei care nu se tem să-și asume riscuri și să experimenteze... Oricum, designul dormitorului este o reflectare a noastră, pentru că aici este cel mai prețios și aproape de inimă. de a crea un interior elegant, modern și confortabilDormitoare? 

Trebuie să porniți de la aspect. De exemplu, trebuie să decideți dacă aveți nevoie de un dressing în dormitor sau dacă doriți să instalați un dulap în cameră, dacă instalați o partiție în cameră ... De asemenea, trebuie să aibă grijă de zonare, subliniind zona pentru somn, zona de recreere și nevoile personale. Odată ce această problemă este rezolvată, trebuie să trecem la comunicații și iluminat. Nivelul de iluminare a camerei afectează în mod direct percepția sa. Multe chiar să ia în considerare locația camerei în apartament înainte de a defini camera ca un dormitor.
 Designul culorii dormitorului trebuie să fie calm, confortabil, relaxant. Dintr-o paletă de culori se va potrivi nuanțe pastelate calde: piersici, nisip, bej, roz moale, lăptos, pudră. Scara verde va face camera mai proaspete, pașnică, suculent, dar albastru va da răcoare cameră. Din mobilierul din dormitor ar trebui să fie: un pat, spațiu de depozitare (tumba, dulap, dulap, rafturi), boudoir sau o masă mică, care efectuează aceleași funcții, poof sau scaun pentru odihnă. Numărul și dispunerea mobilierului ar trebui să corespundă dimensiunilor camerei și nu încalcă confortul proprietarilor. În ceea ce privește stilul de design dormitor, cel mai bine este să ascultați propriile preferințe.
Cel mai adesea pentru interior alege Provence, clasice, neoclasice, vintage, fuziune, contemporani, stiluri istorice, art deco. Alegerea direcțiilor moderne în design, este necesar să se ia în considerare faptul că acestea gravitează spre minimalism și simplitate, dar implică funcționalitate sporită. În ceea ce privește stilurile mai reținute, clasice și rafinate, acestea vor aduce confortul necesar pentru designul general. Nu există nici o îndoială că amenajarea spațiului personal ar trebui să fie încredințate profesioniștilor. Numai astfel încât să vă veți asigura că interiorul dormitorului va fi elegant, confortabil, practic.
 Contactati-ne pentru a discuta despre designul exterior dorit sau pentru un design interior de la Visarteam (Vizartim). Fabrica de mobila "Comfort Furniture" Fabrica de mobila Comfort Furniture este specializata in productia de mobilier pentru corp atat pentru casa cat si pentru birou. Mobilier confort prezintă întreaga gamă de mobilier de incintă: bucătării, dormitoare, holuri, dulapuri, camere de zi, birouri scrise și calculator, mobilier în baie, camere pentru copii.
 Mobilierul confort reprezintă tendințe importante și idei de design de mobilier. Aici veți găsi mobilier unic, inovator .Toate piesele de mobilier din incintă sunt realizate cu ajutorul tehnologiei moderne, ceea ce îl face fiabil și durabil. Magazinul nostru online va mulțumi fiecare membru al familiei dumneavoastră. Printre gama largă puteți alege mobilier fiabil, confortabil și practic, care se face pe echipamente moderne. Aici puteți cumpăra mobilier pe orice buget. 


Cumpararea de mobilier în magazinul online mobilier Confort economisi timp, pentru că nu aveți nevoie pentru a merge la cumpărături, site-ul prezintă o gamă largă de bunuri cu o descriere detaliată. De asemenea, cumpararea de mobilier online economisi bani, pentru că ați cumpărat produsul la prețul producătorului, fără magazin mark-up-uri. 
Avantajele noastre: Prezența unei baze de producție moderne vă permite să faceți o varietate de mobilier la comenzi individuale Fiabilitatea, funcționalitatea și durabilitatea produselor se realizează prin utilizarea de echipamente puternice și materiale ecologice. Program 3D pentru plasarea vizuala a mobilierului, ajutor in pregatirea proiectelor (proiecte de plasare, vizualizare proiect, etc.)
12. Mobilier pentru Apartamente , case mici si nu numai - Aug 19, 2020 7:44:00 AM
Designul modern al apartamentului de 75 mp din Trecătoarea Dimitrov, care combină elemente de minimalism și contemporan, este ideal pentru un cuplu tânăr cu vederi progresive asupra vieții. Combinația dintre alb și negru creează echilibrul optim al culorilor, iar accentele de fistic, ocru și albastru adaugă o luminozitate. Pentru a complica interiorul și a-l face mai interesant, designerul grupului "Fundamental" a completat atmosfera cu elemente arhitecturale originale. În proiectarea camerei de zi este un bar pe bază de coloană, într-un dormitor ușor - o nișă cu o zonă boudoor, care poate juca, de asemenea, rolul unui loc de muncă, în baie - grinzi strălucitoare pe tavan. În zona publică a apartamentului cu două camere, care include bucătărie-living-sufragerie și coridor, toate "lucrări" pentru a extinde spațiul: și ferestre mari, și fațade oglindite ale dulapului încorporat, și panouri în oglindă pe coloane. Iar în interiorul dormitorului, autorul proiectului a creat un mediu privat exclusivist, cu ajutorul tapetului și textilelor, nuanță albastră liniștitoare,
 Stilul scandinav a câștigat inimile multor admiratori cu simplitatea și confortul său. Pur și simplu - nu înseamnă ieftine. Pentru a crea stilul scandinav, de regulă, suntutilizate elemente naturale: piatră, lemn, metal, textile, iar acestea nu sunt materiale ieftine. Unii consideră stilul scandinav ascetic. Suntem gata să argumentăm cu această declarație. Scandinavia este nordul, iar natura nordică își oferă culorile și dictează propriile reguli. Este puritatea zăpezii albe, transparența gheții, cerul gri-albastru, verdeața luxuriantă, pietrele gri și dorința eternă de lumină. 

Designerii sunt foarte abil folosi vârfurile naturii, cu îndrăzneală amestecarea diferitelor nuanțe de lumină de gri, alb, albastru, combinându-le cu lemn cald, sticlă sau piatră brută. Tonuri lejere de mobilier și pereți sunt concepute pentru a adăuga lumină în cameră, iar nuanțele luminoase de decor vor adăuga confort și armonie, fără supraîncărcarea spațiului. Sunt linii curate și mult aer. Funcționalitate și ergonomie. Tot ce ai nevoie la îndemână, nimic de prisos, fiecare lucru are locul său și importanța în crearea interiorului. Stilul Scandi este foarte diplomatic, se intelege cu usurinta cu alte stiluri: loft, modern, neoclasic. El nu este străin de elemente art deco, materiale naturale scumpe și elemente de decor vintage.
 În zilele noastre, stilul scandinav a câștigat o popularitate uriașă în crearea de interioare moderne de apartamente mici inteligente, apartamente studio și bucătării. Acesta vă permite să faceți rapid și buget o reparare de calitate a spațiilor, de a crea un interior modern confortabil într-un stil sau într-o combinație de mai multe stiluri, aproape de tine în spirit și starea de spirit. Tonurile luminoase ale pereților vor crește vizual spațiul, inflexiuni luminoase ale decorului (nu ostentative, dar curate, nuanțe proaspete în tapițeria mobilierului) va crea armonie și pace a minții.
 Texturi nu va da doar u sentiment de căldură în cameră, dar, de asemenea, într-adevăr cald în vreme rece umedă. Mobilierul modular va oferi ergonomie și funcționalitate. Lămpi de podea fabric și sutien culori contrastante luminoase de la teracotă și maro la crimson și cărămizie luminoase va crea o atmosferă confortabilă în cameră și se adaugă volum. Wish brutalitate - se adaugă negru sau gri închis în textile sau mobilier tapițerie, în elementele de decor - metal sau piatră. Placi de caramida alba in stilul de pod va decora nu numai bucatarie, dar, de asemenea, evidenția perfect zona tv în Principalul atu este lumina Iluminatul joacă un rol primordial în crearea interiorului în stilul scandinav. 
Cantitatea și calitatea de iluminat, chiar și unghiul de cădere de lumină, poate schimba complet toate decizia stilistică a interiorului. Scandinavia este o lipsă de soare și lumină, cer noros, o oră scurtă de lumină, și, prin urmare, lămpile nu sunt doar o sursă de lumină, dar, de asemenea, o parte integrantă a decorului. Designerii oferă un număr foarte mare de lămpi, candelabre, lămpi. Varietatea și ciudățenia formelor este izbitoare. În trend totul, de la lămpi ascetice la lămpi de plastic ireale, care seamănă cu puritatea de gheață curată. Pentru a crea candelabre de epocă, meșterii se inspiră din stilurile istorice, reînviend motivele trecutului, folosind metal, alamă, cupru.
 Toate acestea vă permit să oferiți confort și individualitate stilului scandinav. Proiectarea ferestrelor Stilul scandinav nu spune nu perdelelor. Trebuie doar să se apropie cu înțelepciune la alegerea de haine pentru ferestre, astfel încât cât mai multă lumină posibil pătrunde în cameră. Perdele de lenjerie de lumină, tul poate fi o soluție excelentă Bucătăria în stil scandinav satisface o mare varietate de gusturi. În mod ideal, este vorba de pereți albi, căști gri deschis, o suprafață de lucru din piatră și o podea caldă din lemn. Și apoi toată lumea creează sub el însuși, în funcție de gusturile și dorințele sale.
 Cineva umple spațiul cu decor și diverse detalii, cineva aspiră la minimalism și ascetics. Una dintre tendințele interesante ale stilului scandinav este stilul de lag, tradus din suedeză înseamnă "suficient". Conceptul său este la fel de mult ca este nevoie. Adică, un consum atent de resurse naturale, o utilizare rațională a lucrurilor. Confort și minimalism. O adevărată curățare. Nu suport haosul și grămezile. Ordinea perfectă în orice. Fiecare lucru are propriul loc și funcții, nu există elemente de prisos și aleatorii, elemente de decor, acestea sunt perfect înlocuite cu ghivece de flori cu verdeață și ierburi. Simplitate, practic, frumusețe și confort. 
Acest interior trezește dorința de a trăi și de a crea, se va aprecia energic, oameni cu scop. La urma urmei, nu este pentru nimic că scandinavii cred că tonurile de lumină neutră (alb, gri) în interior gratuit o persoană, ajuta să fie eliberat și să facă față stresului. Stilul scandinav poate fi diferit: luminos sau neutru, dezactivat, minimalist sau foarte plin de viață și creativ. Tu decizi care va fi stilul casei tale. La urma urmei, o casă este doar un spațiu pentru viață, pe care tu însuți îl umpli cu conținut. Tendințele în design mobilier de bucatarie se schimbă foarte repede. Deși stilurile în sine rămân aceleași, detaliile decid totul. Finisare, materiale, gama de culori - acestea sunt instrumentele care permit designerilor să găsească soluții stilistice interesante, creând noi direcții moderne.

Să ne uităm la ce stiluri sunt de rupere recorduri de popularitate în acest an Clasicii sunt încă iubit de mulți, niciodată nu iese din moda. Stilul clasic fără cuvinte va spune despre respectabilitatea proprietarilor. Clasicele sunt culori neutre și texturi de lemn. Pentru acest stil sunt caracterizate prin inserții cu elemente sculptate, ornamente, grătare. Clasicii sunt buni, practici, de încredere. Utilizarea inovațiilor de bucătărie multifuncționale și a fațadelor clasice rafinate creează o combinație excelentă de armonie și stil. High-tech este un stil modern versatil, potrivit pentru orice cameră. Cunoscători de forme geometrice, combinații de sticlă și crom, fanii de proporții ideale se vor potrivi acestui stil atent.
 Mobila este de obicei plasat compact în combinație cu aparate de uz casnic. Stilul high-tech se caracterizează printr-o paletă medie de culori, nu luminoase, aproape de culori naturale. Acest stil nu tolerează diverse detalii mici. Cu toate accidentele sale vasculare cerebrale subliniază dorința de a introduce progresul tehnologic în toate domeniile vieții noastre. Cele mai multe familii tinere prefera această direcție la modă, îndrăzneț și îndrăzneț, ca tineret în sine. Un alt reprezentant al curajului și soluțiilor proaspete - stil Art Nouveau.
 Bucătării moderne în stilul modern - o combinație de soluții de mobilier deja dovedite, populare și idei inovatoare avansate care îndeplinesc cerințele de timp. Laconic și simplitatea formelor. Lipsa de detalii inutile, doar cele mai necesare. Comoditatea și ergonomia sunt motto-ul modernismului modern. Toate lucrurile interesante sunt ascunse în spatele netezimii fațadelor. și ce stocați în sertarele interioare ale dulapurilor este primordială. Dulapurile de montare și umplere sunt principalele soluții. Fațade rotunjite, mânere neobișnuite sau absența lor, o varietate de culori - acestea sunt punctele culminante caracteristice ale stilului Art Nouveau. Cincizeci de nuanțe de fațade de culoare gri sau luminoase suculent la starea de spirit, luciu fără cusur sau textura mată caldă, o alegere pentru fiecare gust. Provence este un stil popular și iubit de mulți. 
Datorită eleganța și luminozitatea bucătăriei în stilul De Provence cucerit inimile proprietarilor de case de lux, și hostess de apartamente confortabile. În acest stil, fațadele deschise, culorile delicate calde mute sunt binevenite. Dulapuri lejere și spume vă va permite să plasați în mod convenabil aparate de uz casnic, aranja frumos feluri de mâncare. "Confort, confort și pace" este motto-ul Provence. Totul este atât de armonios încât trebuie să se relaxeze rapid și să se odihnească de grijile de zi cu zi și agitația vieții moderne într-un cuib confortabil acasă, în cazul în care întotdeauna cald, lumină și mirosuri delicioase de plăcinte. Reținere și simplitate în combinație cu cele mai recente tehnologii de bucătărie (aparate încorporate și aparate la modă) - principalele "chips-uri" de minimalism. Această direcție în design a apărut nu atât de mult timp în urmă, dar cu încredere câștigă impuls.
 O soluție stilistică foarte relevantă pentru spațiile mici. Principalele caracteristici sunt naturale, forme corecte, disponibilitatea minimă de mobilier în interior, o mulțime de spațiu liber. Acest stil utilizează în principal mobilier modular, permițându-vă să schimbați cu ușurință funcționalitatea fără a recurge la schimbări globale în mobilier. Într-un parteneriat foarte strâns cu minimalismul este stilul de pod. Free și "brutal" loft va apela la proprietarii de non-standard de gândire creativă, energic și determinat de oameni, precum și proprietarii de apartamente studio. 
Utilizarea materialelor naturale, atât în mobilier, cât și în decorarea camerei, inspiră combinații extraordinare. O combinație de suprafețe din lemn și piatră naturală, pereți din cărămidă și beton cu pictura la modă și aparate moderne. Un set minim de mobilier, în cazul în care dulapuri de perete sunt din ce în ce înlocuite cu rafturi deschise. Iluminat pe mai multe niveluri. Toate aceste nuanțe fascinează și direcționează zborul gândirii creative. Astăzi am vorbit despre tendințele modei în design de bucătărie și principalele caracteristici ale stilurilor de tendință. Data viitoare vă vom spune să alegeți culoarea la acest stil sau că și să plasați accente stilistice, astfel încât bucătăria nu a fost doar o fațadă la modă, și a creat o stare de spirit specială.
13. Care pat este considerat ideal pentru un dormitor? - Aug 19, 2020 7:31:00 AM
 Economisirea pe mobilier bun pentru somn - este mai scump. Prin urmare, este mai bine să se acorde preferință nu la canapea, și un pat confortabil cu o saltea ortopedică. Aici și durerile de spate se vor opri, iar coloana vertebrală va fi în poziția corectă, și doar se află pe un astfel de pat va fi o plăcere. Dar de a alege patul potrivit printre abundența largă de modele? La urma urmei, doriți să cumpărați un set cu cască de dormit nu numai design atractiv, dar, de asemenea, un bun construi, material de calitate, dimensiunea potrivită și alți parametri.


Alegerea unui pat bun începe întotdeauna cu o privire la designul său. Se compune din bază, în cazul în care salteaua și cadrul este plasat, pe care baza este subliniat. Cadrul este împărțit în următoarele tipuri: două spate (cap și jos) și două panouri laterale ale patului pe laterale; 4 panouri laterale și 1 sau 2 spate cu balamale. Este greu de spus ce tip de cadru este mai bine. În primul rând, trebuie să se uite la calitatea sa - un indicator al durabilității și fiabilității modelului. Dacă alegeți o copie substandard, aceasta va intra în curând în stare proastă și va începe să scârțâie.
 Prin urmare, este mai bine să ia paturi pe spate de sprijin decât mobilier de dormit pe picioare. Picioarele se rup mai des decât suporturile unei zone mai mari. Dar trebuie să alegi aici. Forma standard general acceptată a patului este un dreptunghi. Este convenabil, practic și fiabil. Dar există și alte forme: cerc, oval, arc, inimă, diamant și altele. Desigur, astfel de modele de paturi arata spectaculos și imediat prinde ochiul. Dar astfel de forme pot provoca o mulțime de probleme: capacitatea de a cădea din pat în timpul somnului și alegerea dificilă în selectarea lenjeriei de pat, care trebuie făcută la comandă. 
Dimensiunea ,Atunci când alegeți un pat, este necesar să se ia în considerare creșterea persoanelor care se vor odihni pe ea. De asemenea, este necesar să se ia în considerare dimensiunile camerei, astfel încât patul nu este doar potrivit, dar, de asemenea, nu a luat mult spațiu pentru trecere. Cel mai bine este să vă acordați preferința unei dimensiuni mici a patului, în loc să alegeți căști voluminoase de dormit. Evidențiați următoarele dimensiuni de paturi în funcție de lățimea:
 Single - până la 100 cm; Recomandări pentru alegerea celei mai bune dimensiuni de pat:  1. Lungimea trebuie să fie cu 15 cm mai lungă decât înălțimea persoanei care va dormi pe acest pat. 2. Lățimea patului dublu ar trebui să fie de așa natură încât turiștii să-și poată arunca mâinile liber în        spatele capului și să nu deranjeze persoana care se află lângă el. În versiunea cu un dormitor, coatele      ar  trebui să fie plasate în întregime pe pat. 3. Înălțimea patului contează. Pentru tineri vor fi potrivite paturi joase- podiumuri, pe ntru persoanele       în vârstă - un pat mai mare. De obicei, înălțimea modelelor ajunge de la 50 la 90 cm. 4. Nu ar trebui să existe nici un pasaj îngust între mobilierul de dormit și perete, blocul de noptieră și celelalte.
 Cel puțin 70 cm ar trebui să separe două obiecte, astfel încât persoana ar putea aborda cu ușurință locul de dormit. Calitatea materialului Materialul patului ar trebui să fie de înaltă calitate. Și de înaltă calitate este întotdeauna asemănătoare cu durabilitatea produsului. Prin urmare, pentru a nu pierde ca material, evidențiați următoarele opțiuni de paturi:
 Pat de la MDF - un analog ieftin în comparație cu alte modele. Ele arata confortabil și atractiv, eco-friendly și în condiții de siguranță pentru a utiliza. Această opțiune este foarte populară în rândul populației. O zonă de dormit din lemn este cea mai bună opțiune pentru un dormitor. Și eco-friendly, și estetic, și practice, și durabile. Este mai bine să alegeți cadrul patului de cenușă, stejar,. Metalul este un model de înaltă viață. Ele arata rafinat, chic, frumos și elegant. De obicei, acestea sunt paturi forjate sau sudate. Căștile de dormit de la DSP și DWP nu sunt cea mai bună opțiune. Ele vor dura relativ scurt și imediat începe să scârțâie.
 Dar cel mai ieftin, și își pot permite toată lumea. Alegerea bazei Cel mai important lucru în pat este o bază solidă, care este un suport pentru saltea. Și are subdiviziuni pentru următoarele tipuri: Baza de arcuri metalice este o relicvă a trecutului. Dormitul pe un astfel de pat este foarte incomod. Material frunze - greutatea unei persoane culcate pe un astfel de pat este distribuit inegal. Prin urmare, dezaproaperecherea rapidă a produsului la un cost relativ. Grile metalice (moi și rigide) - designul va dura aproximativ 20 de ani, dar zăbrelele vor trece în cele din urmă, deoarece este ușor de strâns.
 Baza de șipci - curelele acestui produs sunt realizate din plastic sau mesteacan,. Capacitatea lor unică este de a sag sub greutatea unei persoane și a reveni la starea sa inițială, atunci când el iese din pat. Pentru un pat de o persoană potrivit 15 șipci, pentru dublu - până la 30. Distanța dintre ele ar trebui să fie puțin mai mare decât lungimea acestor curele. Soluție de stil Componenta estetică a patului este rolul special al căștilor de dormit în interior.
 Prin urmare, atunci când alegeți un pat, luați în considerare următoarele soluții de stil:Paturile cu suport din piele sunt potrivite pentru un stil clasic, modern, etnic și minimalist; Paturile joase vor completa perfect stilul japonez, hi-tech și minimalismul; Partea din spate din fier forjat a patului se potrivește perfect în interior în stilul de Provence, retro și țară; Spatele patului împletit și cadrul din bambus completează stilul etnic și tropical; paturi cu spate sculptate din lemn, toate tipurile de suprapunere decorativă și original aurit se va potrivi în clasici, rococo și stil baroc.
 Alegerea unei salteleAtunci când cumpără un pat, o saltea ortopedică vine în kit. Dar se poate face dintr-o varietate de umplutură: latex, arcuri, vată sau poliuretan. Cu toate acestea, printre experți nu există un consens cu privire la salteaua care este mai bine să alegeți. Opiniile tuturor sunt diferite. Prin urmare, cel mai bine este de a testa dreptul de saltea în magazin înainte de a face o achiziție și să decidă pentru tine ceea ce ti se potriveste cel mai bine. Cel mai bun sfat este să se bazeze pe propriile sentimente și facilități atunci când testarea saltea. 
Sfaturi finale cu privire la alegerea unui pat Trebuie amintit că, în plus față de pat ar trebui să fie, de asemenea, plasate în cameră și dulap, noptiere, țineți sau dulap. În plus, ar trebui să existe o trecere liberă între pat și toată mobila asta. Fără dezordine. Dacă se dorește, puteți ridica un pat și design original: sub formă de barcă, o mașină, un pat-leagăn, un cort și alte lucruri. Dar cel mai important lucru este că patul îndeplinește toate criteriile de comoditate și a privit de lux în interiorul dormitorului. Pat este mai bine să cumpere cu o saltea confortabilă și numai după o inspecție personală și testarea pentru putere. Acordați atenție confortului, confortului, calității și producătorului modelului. Patul ideal pentru dormitor este cel care va satisface toate cerintele, conditiile si dorintele dumneavoastra. Prin urmare, concentrându-se pe numărul de facturi în portofel, alegerea este a ta.
14. Mobilier dormitor - caracteristici interioare - Aug 19, 2020 7:16:00 AM
Mobilierul pentru dormitor include mai multe elemente de bază care alcătuiesc întregul interior al camerei. Comandând mobilier individual, mai multe sarcini sunt rezolvate simultan. În primul rând , la comandă, sunt luate în considerare caracteristicile fiziologice ale fiecărei persoane. În al doilea rând , se alege culoarea și stilul preferat al dormitorului. În al treilea rând , este posibilă alegerea unui material pentru mobilă, în conformitate cu preferințele personale și cu capacitățile financiare. Având în vedere că o treime din viața cuiva este petrecută în somn, nu este surprinzător faptul că o persoană acordă o asemenea atenție alegerii mobilierului potrivit pentru dormitor. 


Set standard de mobilier pentru dormitor Setul de dormit standard este format dintr-un pat, două noptiere, un dulap, un sertar și o masă de dressing. Uneori, designerii includ fotolii, otomane și scaune frumoase în interior. Desigur, fiecare interior este unic și depinde de preferințele personale, dimensiunea dormitorului, geometria, amenajarea ferestrei etc. În plus, designerii recomandă să asculți sentimentele tale. Și totuși, principala regulă pentru a comanda mobilă frumoasă poate fi formulată. Aceasta este regula de potrivire a materialelor și culorilor.
 Întregul set de dormit trebuie să fie realizat din același material și în același stil. De asemenea, stilul dormitorului trebuie să se potrivească stilului camerei și al schemei de culori generale. Paturi - tipuri și caracteristici În conformitate cu dimensiunile patului, există: Dublu - 160, 180, 200 cm. Unul și jumătate - 100-150 cm. Paturi single - 80, 90, 100 cm. Dimensiunile viitorului pat trebuie determinate în primul rând, deoarece acest parametru este necesar atunci când comandați o saltea. Este posibil să comandați un pat de dimensiuni individuale. Precizând dimensiunile patului, merită menționat parametri precum dimensiunea patului și dimensiunea patului.
 Experții disting între aceste două concepte. De exemplu, patul poate depăși lățimea saltelei cu 40-70 cm. În mod alternativ, patul poate avea laturi speciale sau poate fi instalat pe un podium. Următorul parametru important este înălțimea patului. Valoarea sa este individuală pentru fiecare produs. Un pat prea înalt sau prea jos este dificil să urci sau să stai pe picioare. O înălțime confortabilă a patului este selectată individual pentru fiecare persoană. Un lucru demn de menționat este faptul că un pat mai înalt va fi mai cald în timpul iernii decât unul inferior. Dacă dimensiunea camerei este mică, atunci patul trebuie să fie de dimensiunea corespunzătoare. În caz contrar, un pat imens poate strica pur și simplu designul camerei.
 Pentru o odihnă bună, o saltea este de mare importanță. Saltelele ortopedice moderne pot ameliora perfect oboseala și pot relaxa toți mușchii corpului. În general, astfel de saltele pot fi numite în siguranță cea mai utilă invenție a ortopedilor. Foarte des, paturile individuale sunt echipate cu sertare. Aceasta este o funcție foarte convenabilă pentru depozitarea rufelor sau a altor articole. Paturile cu sertare economisesc spațiu și fac dormitorul mai funcțional. Mobilierul pentru dormitor și, în special, paturile clasice au o ramă puternică, cutie de bază, căptușeală și placă, șipci sau bușteni - șipci pe care este așezată salteaua. 
Cu cât aceste panouri sunt mai multe, cu atât mai bine. Deși aceste paturi sunt mai scumpe. Aici trebuie să înțelegeți că modelele moderne de saltele nu tolerează suprafețele inegale. În plus, sunt destul de grele. Lamelele de calitate oferă: • ventilație naturală pentru saltea • reducerea sarcinii pe saltea și pe cutia patului • spori efectul anatomic al saltelei, adică completează-l cu ortopedice proprietăţi • creează un efect de primăvară ușor datorită formei lor curbate • prelungesc durata patului, deoarece iau în totalitate greutatea saltelei• o astfel de bază nu creează Dulap pentru dormitor
 Dulapul este a doua cea mai importantă piesă de mobilier din dormitor. Dormitorul este întotdeauna asociat cu odihnă bună și bună dispoziție. Prin urmare, garderoba trebuie să corespundă stilului ales, trebuie să fie cât mai funcțională și, de asemenea, să rezolve direct problemele de depozitare a hainelor și a altor obiecte de uz casnic. Dacă dormitorul dvs. este decorat într-unul dintre stilurile moderne - minimalism, hi-tech, fuziune, contemporan - un dulap cu uși glisante este foarte potrivit. Un dulap cu două sau trei uși se va încadra mai bine în atmosfera unui dormitor clasic, precum și în Provence, baroc, retro.
 Dulapuri cu sertare, mese pentru dormitor O masă de dressing este un loc tradițional pentru depozitarea produselor cosmetice și bijuterii. Cu toate acestea, poate fi numit în siguranță cel mai iubit detaliu interior pentru dormitor feminin. Dintre toate piesele de mobilier, este deosebit de fermecător și conferă camerei un farmec unic. or. Masa de dressing din dormitor este de obicei amplasată lângă fereastră sau lângă pat. Scaune, otomane sau bănci cu o pernă moale pot fi folosite ca adaosuri confortabile. Un astfel de interior este adesea decorat cu o lampă de lux.
 Comoda din dormitor a fost mult timp obligatorie. Este foarte convenabil pentru depozitarea patului și a lenjerie, haine și diverse accesorii. Principala regulă pentru a face confortabil să se utilizeze sertarul este că dimensiunea acestuia trebuie să corespundă dimensiunii dormitorului. Înălțimea unei sertare de 120 cm este considerată standard.Deși, desigur, totul depinde de dorințele clientului și de scopul specific. Partea superioară a sertarului este convenabilă pentru plasarea fotografiilor, a suvenirurilor preferate, a florilor etc. 
Culoare și lumină în dormitor Culoarea în dormitor contează foarte mult. Alegerea corectă a culorii promovează odihna bună și afectează pozitiv starea mentală a unei persoane. Mai mult, psihologii consideră că culoarea dormitorului este o reflectare directă a stării sufletești interioare a stăpânului. O culoare corect aleasă într-o cameră în care o persoană adoarme și se trezește involuntar devine forța motrice care stabilește ritmul vieții pentru întreaga zi. Acesta este motivul pentru care paleta de culori a dormitorului este atât de importantă.
 Schema de culori pentru dormitor depinde de mulți factori, de exemplu:   • Cu cât este mai mică suprafața dormitorului, nuanțele mai deschise și mai reci ar trebui să fie pentru        aceasta. clearance-ul.  • Alegerea nuanței dorite depinde direct de stilul camerei.   • Cu cât camera este mai întunecată, cu atât sunt mai deschise culorile folosite înregistrare. • Alegerea culorii depinde și de componenta psihologică.
 Dormitorul - o cameră în care te poți relaxa pe deplin. Ar trebui să vă placă culoarea. În același timp, el trebuie fiți într-o paletă de nuanțe care promovează relaxarea. În mod tradițional, se recomandă să acorde preferință culorilor deschise în design. Acest lucru este valabil m ați în considerare zona camerei. Pentru dormitoarele mici și spațioase, există diferite principii pentru selectarea lămpilor. Cu toate acestea, trebuie să recunoaștem că aceasta nu este o sarcină ușoară pentru nicio zonă. Sursele de iluminat artificial nu ar trebui să supraîncărcă designul interior. Lustre, lămpi de podea, lămpi de noptiere trebuie să aibă dimensiuni într-o anumită măsură proporționale cu suprafața camerei. 
Designul corpurilor de iluminat trebuie să corespundă stilului ales. De exemplu, un candelabru masiv va arăta ridicol atât într-un dormitor mic, cât și într-un dormitor decorat într-un stil minimalist. Zonarea spațială este următoarea considerație importantă atunci când planificați iluminatul. Orice dormitor ar trebui să aibă întotdeauna iluminare generală și iluminare pentru o anumită zonă. 
De exemplu: • citind lumini înainte de culcare • iluminarea mesei de pansament Un tavan frumos luminat poate transforma un dormitor într-o adevărată zonă de relaxare. De asemenea, tonul luminii este important pentru dormitor. Designerii recomandă iluminarea în culori calde. Deoarece lumina caldă are un efect calmant asupra psihicului.
 Concluzie pe această temă Înainte de a comanda mobilă pentru un dormitor, vă sfătuim să consultați mai întâi cât mai multe fotografii cu dormitoare completate în reviste, pe Internet, inclusiv proiectele noastre. Cu toate acestea, nu ar trebui să vă ghidați doar de fotografia care vă place. Mobila pentru dormitor trebuie să îndeplinească pe deplin cerințele numai proprietarilor săi. Comandarea mobilierului în compania noastră are loc numai după următorul algoritm - acesta este comoditatea, durabilitatea și frumusețea. Producem mobilier în orice stil interior. Dacă aveți întrebări, suntem gata să vă vorbim telefonic sau la oricare dintre birourile noastre .
15. Mobila Living,Dormitor , paturi tapitate - Aug 18, 2020 6:22:00 PM
Clasicii sunt întotdeauna atemporale și în afara modei, și este destul de divers, deoarece tendințele stilului, ar fi Empire, Rococo și baroc, au fost mult timp clasate în clasice. Alegerea unui stil clasic pentru dormitor, te salva de la necesitatea de a fi atent tot timpul - prinde tendințele modei și actualiza în mod regulat interior. Clasici - stil pentru toate timpurile, și, prin urmare, odată ce a petrecut efort, timp și bani pentru a aranja o cameră în stil clasic, puteți uita timp de mulți ani despre schimbarea de mobilier și reparații. 


Există două moduri de a furniza dormitorul. Pentru a merge pe calea de rezistență mai puțin, cumpărarea unui set cu cască de dormit gata făcute, în cazul în care totul (de la pat la noptieră) vor fi selectate luând în considerare această direcție sau că. Sau face o combinație câștigătoare tine, alegerea mobilier clasic pentru dormitor pe placul dumneavoastră și să fie subliniat. Principalul lucru în acest caz - pentru a determina direcția stilului clasicilor (imperiu, baroc, rococo) și să acționeze în acest cadru, astfel încât, ca urmare, aveți o compoziție armonioasă, nu o cacofonie. dormitor. Alegerea unui stil clasic pentru dormitor, te salva de la necesitatea de a fi atent tot timpul - prinde tendințele modei și actualiza în mod regulat interior. Clasici - stil pentru toate timpurile, și, prin urmare, odată ce a petrecut efort, timp și bani pentru a aranja o cameră în stil clasic, puteți uita timp de mulți ani despre schimbarea de mobilier și reparații. Există două moduri de a furniza dormitorul. Pentru a merge pe calea de rezistență mai puțin, cumpărarea unui set cu cască de dormit gata făcute, în cazul în care totul (de la pat la noptieră) vor fi selectate luând în considerare această direcție sau că. 
Sau face o combinație câștigătoare tine, alegerea mobilier clasic pentru dormitor pe placul dumneavoastră și să fie subliniat. Principalul lucru în acest caz - pentru a determina direcția stilului clasicilor (imperiu, baroc, rococo) și să acționeze în acest cadru, astfel încât, ca urmare, aveți o compoziție armonioasă, nu o cacofonie. Mese cu built-in oglinzi și sertare pentru a stoca lucrurile necesare mici va ajuta să vă puneți în ordine, fără a părăsi dormitorul. 
Mesele de toaletă pentru dormitor nu aparțin necesităților de bază, dar facilitează vizibil viața proprietarilor lor. De exemplu, modelele cu sertare sau rafturi cu uși standard vor deveni un sistem suplimentar de depozitare în dormitor. Astfel, veți avea întotdeauna bijuterii, cosmetice, produse de îngrijire a corpului și a părului și alte lucruri utile la îndemână. Dacă există puține astfel de elemente, ele pot fi stocate direct pe blat. Cei care preferă să "aducă un maraton" abia ieși din pat, va dori mese de dressing pentru dormitor cu oglinzi încorporate. Pentru unele modele, aceste oglinzi pot fi curățate în blat. Acest lucru vă oferă mai multe oportunități de a utiliza masa de toaletă. Și, uneori, mesele de toaletă în sine sunt construite în dulap. 
Pentru dormitoare mici vor fi mese de toaletă potrivite, cu o suprafață în oglindă (ele cresc vizual spațiul), modele încorporate sau modele de tip consolă, care pot fi completate cu oglinzi de perete. În ceea ce privește stilul mesei de toaletă pentru dormitor, ar trebui să corespundă stilului general al camerei și nu "trageți pătura" pe sine. Fereastra, fiind o parte importantă a interiorului dormitorului, poate fie să o completeze armonios, fie să devină cea mai importantă dintre accentul său. Principalul lucru - să ia în considerare caracteristicile arhitecturale și stilistice ale camerei, alegerea designului ferestrei. 
Designerii recomandă să se uite cu atenție la forma camerei, înălțimea plafoanelor sale atunci când se lucrează la proiectarea ferestrei. În funcție de design, fereastra dormitorului poate mări vizual camera sau, dimpotrivă, o poate face întunecată și plictisitoare. Prin urmare, este foarte important să se lucreze în mod competent cu proiectarea de perdele și acele materiale din care sunt realizate. O altă nuanță este orientarea către personalitatea proprietarului camerei. În general vorbind, în dormitorul bărbaților și "cere" jaluzele, roman sau rola cortina. Iar perdelele din dormitorul unei fete sau ale unei fete ar trebui să fie elegante, cusute din țesătură zburătoare, completate cu accesorii sub formă de pick-up, o cornișă frumoasă.
 Draperiile clasice și nuanțele calme ale textilelor sunt o opțiune excelentă pentru un dormitor matrimonial. Cu toate acestea, este mult mai ușor pentru a naviga într-o varietate de modele de ferestre pe exemple reale bune. Cea mai confortabilă, cea mai sigură și mai confortabilă, cea mai intimă cameră pentru fiecare dintre noi este dormitorul. Dormitorul este locul unde ne trezim când întâlnim o nouă zi și unde adormim, văzându-l. Este un fel de locuință personală, în care devenim noi înșine, ne relaxăm de opiniile altor oameni, visăm și ne relaxăm cu sufletul nostru.
16. Mobila dormitor italiana stil clasic si modern - Aug 18, 2020 6:09:00 PM
Soluțiile actuale de culoare ale dormitoarelor clasice inerente în schema clasică de culori de culoare deschisă de design include o gamă largă de nuanțe, astfel încât opțiunile de design dormitor sunt stabilite. 

Tonurile de cremă, piersici și liliac, cafea-ciocolată, cremă și nisip sunt deosebit de populare. Tonuri cremoase pentru pereti Peretele de accent din gama clasică de cremă pentru dormitor este unul dintre cele mai populare din interiorul clasic. Acesta este perfect combinat cu culoarea albă și poate include atât roz moale, bezea, vanilie, și nuanțe de caramel lumina. Dar, alegerea unei astfel de culori, nu abuza de finisaj pestriță. Tapet cu design floral sau cu un model tradițional Damasc este mai bine să se utilizeze numai pe un singur perete, iar restul designerilor Nobili Design sfătuie să facă monocrom. Pictat într-un perete dens umbra de cafea - un fundal mare pentru mobilier elegant crema colorate și fildeș. Această combinație arată extraordinar de expresivă și gustoasă. Și "cireșe" pe tort - candelabre foarte luxoase și sconces din colecția celebrului brand italian, decorat cu cristal "miere" picături. 
Dormitorul clasic cu mobilier alb, decorat în tonuri de liliac, este standardul luxului rafinat. Se pare ușor, aerisit, neobișnuit de romantic, și un pat cu o tăblie decorat cu o sapa de transport face sa arate ca camera de o doamnă instanță de Ludovic al XIV-lea.  Pentru a crea un astfel de interior armonios, trebuie să utilizați cel puțin cinci nuanțe de culoare liliac. În același timp, cele mai saturate în culoare ar trebui să fie perdele Tonuri de nisip reținute și nobile - o soluție excelentă pentru un dormitor mic. Această gamă creează confort și extinde vizual spațiul.
 Pentru a face setarea mai aerisit, designerii recomanda adăugarea de alb la interior, pentru a coase perdele alege un voal translucid, și pentru a ilumina modele de tavan folosi LED-uri Interior în lumină, tonuri turcoaz ușor albite arată proaspete și la modă. Pentru a nu supraîncărca interiorul, pereții pot fi făcute monocrom și decorate cu panouri originale de muluri din ipsos alb și tapet cu un model Damasc. Și partea centrală a plafonului este mai bine pentru a decora cu tencuială venețiană turcoaz. Pe acest fundal, soclul de stuc alb va arata foarte impresionant. Scala placuta de piersici combinate cu adăugarea de culoare albă creează în stilul interior starea de spirit clasic de vară. 
Acesta este susținut de lumină caldă multi-nivel și textile bine alese. Covorul modern cu modelul abstract original în culorile interiorului subliniază în mod eficient zona de somn. Și picioare cromate de lămpi de masă și sculptură de argint pe partea din spate a patului face față perfect cu rolul de decor suplimentar. Designul zonelor funcționale din dormitor este scopul principal al dormitorului - oferind o odihnă confortabilă. Dar, de obicei, această cameră îndeplinește mai multe funcții. sa faci o zona de somn și partea boudoană a camerei? pot încadra un sistem de stocare și un loc de muncă în spațiu? 
Secretul pentru a crea un interior confortabil și frumos într-un aspect ergonomic și selecția corectă de mobilier. Este destul de dificil de a integra panoul de televiziune organic în interiorul dormitorului clasic. Dar designerii grupului Nobili Design cu strălucire a făcut față acestei sarcini, plasând zona TV în tencuiala venețiană decorată și iluminată de nișa LED-urilor. Monumentalitatea acestui segment funcțional oferă un portal clasic alb și un dulap masiv. Built-in dulap în dormitor clasic Construit într-un dulap de nișă de mare, cu fatade pentru a ton pereții nu disonant cu mobilier și arată ca o parte din finisaj. Această impresie este îmbunătățită și cornisa de stuc ornat, care rulează în jurul perimetrului camerei. Acesta completează organic designul și subliniază integritatea acestuia.
 Colțul copiilor ,Zona de recreere cu scaun clasic Pat de copil în stil clasic, cu un baldachin translucid grațios va deveni cu ușurință o parte organică a dormitorului părinților. Și puteți extinde funcționalitatea acestei zone cu un scaun confortabil pentru mama și lampa de podea de epocă, cu un "picior" auriu și plafond alb. Locul de muncă la fereastra Aranjați un mini-dulap într-un dormitor clasic lângă fereastră - o idee bună. Trebuie doar să proiectați o compoziție simetrică de mobilier. Pe ambele părți ale ferestrei puteți plasa aceleași rafturi de carte cu rafturi deschise și închise, iar pervazul ferestrei pentru a înlocui cu un blat larg. 
Și pentru a sta confortabil la masă, radiatorul de încălzire în timpul reparării va trebui să se miște. Built-in nișă de mare cabinet cu fatade în tonul pereților nu disonant cu mobilier și arată ca o parte din finisaj. Această impresie este îmbunătățită și cornisa de stuc ornat, care rulează în jurul perimetrului camerei. Acesta completează organic designul și subliniază integritatea acestuia. Pânze lejere înalte situate pe ambele părți ale tăbliei patului pot fi numite pe bună dreptate decor funcțional. Ele extind spațiul și fac interiorul simetric. În plus, dacă adăugați una dintre oglinzi la masa de toaletă, veți obține o zonă frumoasă boudoer. Covor îmbrăcat în interiorul dormitorului clasic lumina Dormitor alb-crem arată spațioasă și umplută cu aer.
 Stuc ipsos pe pereți, imitând panourile bouazeri, stabilește interiorul un ritm clar și organizează spațiul. Pe acest fundal, un covor de mătase exclusiv, cu un model floral rafinat arată foarte câștigătoare. Datorită acestei piese de decor, interiorul devine un sunet complet nou, iar centrul camerei seamănă cu o pajiște de flori. Pictură murală panoramică ,în interiorul dormitorului clasic, ocupând întregul perete în dormitorul clasic cu elemente de Provence - un decor unic. Nu doar decorează zona de recreere cu două scaune și o măsuță de cafea, ci lucrează pentru a extinde spațiul. Se pare că dormitorul se învecinează cu veranda, care oferă o vedere minunată.
 Plafon de iluminat cu LED-uri Dormitor clasic de lumină cu iluminat cu LED-uri este relevant nu numai în moderne, dar, de asemenea, în dormitoare clasice. Nișele de tavan evidențiate de LED-uri arată deosebit de bine: iluminarea pune accentul pe marginea lor ondulată și adaugă spațiu de volum, astfel încât plafonul pare mai mare. Compoziția mobilierului în rolul alcowas Alkov (discret,rezervat) în tăblia patului în dormitorul clasic În designul interiorului dormitorului în stil clasic este adesea găsit alcoes. În cele mai multe cazuri, este o structură arhitecturală formată din pilastri, semi-coloane și arcade. Dar depozitarea ca alcovar este o opțiune mai funcțională. Și pentru a facilita vizual compoziția mobilierului, designeri, au completat dulapurile înalte cu fațade în oglindă, cu un aspect clasic.
 Peretele accent în tăblia peretelui de pat Accent în tăblia patului, lipit cu tapet cu un model de plante discret, aduce în interiorul dormitorului culoare provenish. Și din acest design clasic numai beneficii. Și lămpi de masă cu baze de argint în stilul art deco completează organic atmosfera. Deci, hai să rezumăm. Clasicii nobili nu ies niciodată din modă și în orice cameră pare adecvată. Deci, alegerea unui stil clasic pentru design dormitor, cu siguranta nu va regreta. Și, folosind sfatul decoratorilor profesioniști, puteți crea nu numai un interior funcțional, dar, de asemenea, un interior frumos.
17. Dormitoare clasice italiene de lux - Mobila dormitor Italia - Aug 18, 2020 5:51:00 PM
O astfel de cameră poate fi similară cu apartamentele vilei de lux și poate demonstra aristocrație discretă și respectabilitate inerente clasicilor englezi. Și deoarece transparența stilistică este relevantă pentru moda interioară de astăzi, decorul modern, precum și elementele din stilul art deco, baroc și Provence pot fi integrate în interiorul clasic. Decorarea peretilor dormitorului Decorul din stuc din dormitorul clasic cu elemente de decor baroc leoque, care poate fi atât tencuiala tradițională, cât și poliuretanul, este o caracteristică recunoscută a interioarelor clasice.

 Ele decorează plafoanele și pereții, portaluri cadru și cutii de uși, denotă locurile de fixare candelabre și sconces. Stilul neoclasic și victorian implică un stuc destul de strict: muluri laconice albe și cornișe de relief fără decor complex. Iar în dormitorul vilei cu elemente baroce, toate detaliile stucului sunt bogat decorate și adesea acoperite cu aurire, designul tavanului este plin de viniete complicate, iar joncțiunea peretelui și tavanului este decorată cu o cornișă cu un model complex de flori și panglici. specialisti recomanda corpuri de iluminat 
Finisaj plafon de lux cu candelabru central : Un dormitor clasic în culori deschise Ce poate accentua solemnitatea interiorului mai bine decât un plafon de lux și candelabru de cristal? Ea este cea care creează în dormitorul clasic palat rafinat sau atmosferă romantică ușoară. Candelabrul ocupă un loc central pe tavan și este marcat de o priză spectaculoasă de stuc. Când vine vorba de un dormitor de lux în stil Versailles, designerii Nobili Design recomandă să acorde o atenție la candelabre italiene multi-line, cu o mulțime de pandantive de lungimi diferite și lumânări imitație. 

Iar dacă lampa este aleasă pentru un interior neoclasic laconic, este mai bine să se acorde preferință unui model mai reținut, în cazul în care accentul este plafonds textile, iar decorul de cristal este doar un plus spectaculos. Interioarele clasice sunt caracterizate printr-o schemă de culori nobile, care se bazează pe nuanțe deschise: cremă, perlă, nisip, cappuccino, măsline, gri-albastru, lămâie, mentă. În ceea ce privește culorile saturate, ar fi vinul, ciocolata, beauole, smarald, ele pot fi folosite ca accente. decor textil de o culoare bogată Vaze luminoase; elemente de interior unic (cum ar fi un scaun într-o fotografie dormitor într-un apartament pe Sindicatul). Și pentru a completa o astfel de paletă aristocratică poate fi detalii de aur și argint.
 Mobilier respectabil din lemn naturalPerdele cu borduri elegante și pick-up-uri, lambrequins buclat cu franjuri, împodobite cu cordoane și cuverturi de pat flents, numeroase perne decorative, covoare de mătase lucrate manual mai bogat decor textil în dormitorul clasic, cu atât mai bine. Merită să ne amintim că țesăturile ar trebui să fie naturale, dense, cu un aspect mat nobil, textură bogată sau model complex. Soluția ideală va fi mătase, jacquard, catifea, velur, tafta - astfel de textile sunt bine drapate, formând falduri frumoase și falduri.
 Și pentru a crea compoziții de design multi-stratificate pentru ferestre, în combinație cu textile dense, puteți utiliza țesături translucide ușoare, ar fi șifon sau organza. Ele trebuie să fie plasate astfel încât să creeze o compoziție simetrică, în cazul în care centrul semantic va fi un pat, denotând, printre altele, și o axă de simetrie. rolul detaliilor pereche sunt jucate de paturi de pat, sconces și panouri decorative, care cadru frumos sculptură decorată și capota de transport a tăbliei patului.
18. Mobilier stil clasic italian pentru living - Aug 18, 2020 5:34:00 PM
În cazul în care interiorul camerei de zi sau de studiu are nevoie de o piesă de mobilier pentru a organiza depozitarea, bollard "Elegance", fiecare dintre detaliile sale subliniază calitatea premium, îl va completa și să-l facă mai funcțional. 
Tumba din colectia "Elegance" din HK "Black Earth Furniture" (Voronej) este realizata din materiale naturale in stil clasic italian si are un aspect reprezentativ, al care luxul discret va fi un decor al interiorului, decorat in stil clasic.
Corpul bollardului din colecția "Elegance" este realizat din DSP din furnir de stejar, fațadele sunt realizate dintr-o gamă de lemn natural, furnir și MDF, toate suprafețele interioare sunt căptușite cu film. În finisajul mobilierului din colecția "Elegance" producătorul utilizează o tehnologie unică "porii deschiși" - care acoperă manual suprafața smalțului italian și patina, ceea ce ajută la evidențierea modelului unic de stejar natural, adâncimea și relieful fațadelor și, în plus, dau mobilierului efectul îmbătrânirii luminii. 
Suprafața bollardului este protejată suplimentar de un strat de lac care protejează bollardul de impactul asupra mediului, arsurile solare și daunele. Ca un producător de accesorii faciale alege accesorii italiene Bosetti Marella, pentru echipamente interne este folosit nu mai puțin robust și fiabil fitinguri Hettich (Germania). Soluția non-standard în proiectarea bollardului - forma razei fațadelor - este susținută de o rază streașină și o plinta.
 Tumba "Elegancea" demonstrează apartenența sa la mobilierul clasic italian cu fiecare element decorativ. Cornisa spartă complexă, ale cărei elemente sunt realizate în întregime din matrice de stejar, pilastri și capital, o plinta complexă cu tocuri din lemn, elemente decorative din bronz pe pilastri, modele pe vitralii și mânere de bronz, chei cu perii - fiecare detaliu armonios completează imaginea și o face specială.
19. Alege mobilierul potrivit pentru dormitor și camera de zi - Aug 18, 2020 5:31:00 PM
Mobilier în interior joacă un rol imens. Datorită acestuia este posibil să se sublinieze toate avantajele locuinței și să se ascundă deficiențele sale, pentru a face locuințe confortabile, atractive din punct de vedere estetic și, desigur, ceea ce este foarte important în lumea modernă - multifuncționale. Alegerea mobilierului potrivit pentru sarcina de living și dormitor nu este ușoară. Acest lucru va dura timp, bani și, desigur, dorința de a face camera confortabilă și funcțională.


 Dacă vă decideți să cumpărați mobilier, vă vom oferi câteva sfaturi care vor simplifica mai târziu o astfel de sarcină dificilă și cumpărarea de mobilier vă va oferi și cei dragi bucurie și plăcere. Inițial, ar trebui să faceți un plan al camerei, și de a afla mobilier ce dimensiuni vă puteți permite. Acest lucru este necesar pentru a nu avea o problemă cu lipsa de spațiu sau, dimpotrivă, cu surplusul său. După aceea, începem să uăm mobilă. 
Acum, există o mulțime de stiluri și soluții în proiectarea camerei. În primul rând, trebuie să vă opriți pe un stil, aproape de tine și potrivit pentru interior. Dacă ați optat pentru stilul high-tech, trebuie să acordați atenție mobilierului cu rafturi, forme geometrice simple, elemente metalice și de sticlă. Mobilierul clasic este întotdeauna la modă, este însoțit de ferestre cu vitralii, elemente sculptate pe dulapuri, bollards și dulapuri. Fanii de schimbări frecvente în interior mai bine pentru a face alegerea lor în favoarea mobilierului corp modular. Acesta poate fi mutat în diferite combinații, dacă este necesar pentru a cumpăra module noi, schimbând astfel interiorul camerei ca un întreg.

 Nu alegeți mobilier cu mobilier decorat inutil. Moda este prea schimbătoare, astfel încât cumpărarea de mobilier cu la modă până în prezent termina, sezonul următor nu va fi atât de relevant. Atunci când alegeți mobilier asigurați-vă că să acorde o atenție la materialele pe care producătorii le utilizează în fabricarea de mobilier, deoarece mobilierul din materiale de calitate - aceasta este, în primul rând, cheia pentru sănătatea ta. Mobilier de fabrici italienesti ,Meteora ,Francesco Passi, Cantori, Mobiltema, este de cea mai înaltă calitate, fiabilitate și design unic. Mobilier în Italia a stabilit mult timp în sine pe piața Italiana. Veți putea cumpăra mobilier de calitate de la partenerii noștri în orașe,cum ar fi : Milano, Roma, Firenze, , Bologna, Padova, Genova, Mantova, Toscana, Torino. Pentru a face acest lucru, ne puteți contacta prin telefon specificat în informațiile de contact sau puteți completa un formular și vă puteți scrie întrebarea.

 Camera de zi este cartea de vizită a casei și a proprietarilor acesteia, aici primiți oaspeți și petreceți serile cu familia. Pentru a face camera de zi cât mai funcțională posibil, vă recomandăm să o împărțiți în următoarele zone: 1. Zona de divertisment. 
De regulă, acesta este locul central în camera de zi, în cazul în care televizorul și alte echipamente sunt situate, pentru că acest lucru se va potrivi pereți, tobogane și alte elemente de mobilier de corp. 2. Zona moale. Canapele, fotolii, poufs sunt toate atât de necesare pentru o distracție confortabilă.3. Adesea, camera de zi este, de asemenea, plasat în zona de luat masa. Spre deosebire de restulcamerelor, dormitorul este cel mai intim loc. 
Trebuie să îndeplinească toate cerințele gazdelor. În această cameră, toate elementele de mobilier și decor ar trebui să aibă o odihnă plăcută și un somn complet. Atributul principal al dormitorului a fost întotdeauna și rămâne patul. Ea este cea care trebuie să acorde atât de multă atenție. Aveți nevoie pentru a decide ce dimensiune pat aveți nevoie, alegeți designul tăbliei patului și, desigur, salteaua. 
În dormitor aveți nevoie pentru a pune un dulap pentru a stoca haine și alte lucruri utile. Dacă există spațiu îl puteți umple cu un dulap, o măsuță de toaletă și un scaun moale confortabil, în care vă puteți relaxa câteva minute după o zi grea. În plus, nu trebuie să uitați că în primul rând alegeți calitatea. De aceea, este avantajos să cumpere mobilier de bună calitate pentru mulți ani, atunci nu veți regreta alegerea ta. Cumpărături plăcute!

20. Amenajari interioare dormitor clasic cu mobila italiana - Aug 18, 2020 5:06:00 PM
 Designul dormitorului ar trebui să fie o reflectare a personalității persoanei care este încărcată aici cu energie pentru realizările din timpul zilei. Stilul dormitorului este lumea ta interioară Pasul definitoriu este de a alege stilul dormitorului. 

 Toți pașii următori vor depinde de asta. Și acest lucru nu este cazul atunci când este necesar să se supună orbește tendințelor moderne. Condiția definitorie este confortul absolut, pe care îl veți simți într-un loc în care sufletul și trupul se odihnesc. Stiluri de dormitor în interior sunt atât de diverse încât toată lumea va fi capabil de a alege cele mai bune pentru ei înșiși, pe baza designului general al apartamentului, stilul de viață și caracteristicile de personalitate ale proprietarului casei. 
Un clasic win-win. Acest stil este atemporal, dar economia nu este iertătoare.
Pentru a nu arăta plictisitor sau în mod deliberat, este nevoie de o abordare serioasă a materialelor, selectarea atentă a elementelor decorative, schema de culori nobile. Numai dacă respectați acest echilibru veți obține simbolul eleganței într-o singură cameră. Elemente comune ale stilului clasic în dormitor - linii simple și cea mai mare parte tonuri de lumină, simetrie în plasarea de mobilier și decor, o atingere ușoară de lux, exprimată în alegerea de mobilier scump și lămpi, țesături și accesorii. Stil baroc - pentru cei care în interiorul clasic nu este suficient de lux pentru a sublinia valoarea lor. Lemn valoros și țesături bogate, o abundență de elemente decorative captivante, un pat imens baldachin și culori bogate sunt toate baroce. Ar trebui să se țină seama de faptul că un astfel de interior spectaculos al dormitorului necesită o zonă impresionantă.

 Stil provenan - o alegere de naturi romantice
Aceasta este o nuanță delicată pudră și predominanța țesăturilor naturale simple (în principal in și bumbac) și a altor materiale bune: lemn și viță de vie, metal în detalii din fier forjat. Este o simplitate rurală confortabilă, în cazul în care luxul nu este un loc, dar farmecul francez din abundență. Muzica country este un stil de cunoscători de căldură, simplitate și confort. Predominanța lemnului, tonuri calde, țesături naturale simple, imprimeuri "celulare" și mozaic nu numai că duce la America veche, dar, de asemenea, dă pace. Aici accesoriile cromatradiante sunt nepotrivite, este mai bine să-l înlocuiți cu cupru, alamă sau metale în vârstă. O alternativă adecvată la candelabru, în acest caz, va fi un plafond tesatura, iar pe podea va fi prin modul în care un covor sau mat.
 Accentul frumos al acestui interior este șemineu. 
Stilul high-tech este neobișnuit pentru un dormitor, dar naturile moderne energetice și active nu vor fi de acord cu acest lucru. Mai ales dacă tot apartamentul arată high-tech. Pentru o odihnă completă, o astfel de persoană are nevoie doar de un singur pat - acesta va fi subiectul principal al interiorului. Nici un alt elemente moi și chiar mai decorative, negru, alb și argintiu culori cu unele variații și iluminat cu LED-uri va crea culoarea dorită. Stilul Loft va oferi o combinație de simplitate și creativitate pentru o personalitate creativă modernă. Cu cât există mai multe soluții non-standard, cu atât mai bine. Principalul lucru nu este să se abată de la curs, care implică formarea unui haos ordonat, huligan, dar elegant, similar în locuri cu o cameră de utilitate, dar cu un memento de confort acasă.
 Zidărie în toate manifestările sale, țevi metalice, forme și structuri neașteptate vor înconjura patul - mare și confortabil, fără a împiedica o odihnă completă. Minimalismul nu este un stil atât de simplu pe cât pare. Pentru a face un dormitor, astfel încât să nu fie de prisos și, în același timp, a existat tot ce ai nevoie - un simplu și, în același timp, dificil. Soluția sa va necesita prezența mobilierului încorporat, forme geometrice stricte și suprafețe netede, modele simple, inclusiv paturi. Aceasta este o opțiune nu numai pentru oamenii pedant și ascetic și adversarii de tot felul de excese, dar, de asemenea, pentru cei care trebuie să economisească spațiu în interior.
 Stilul oriental va f Motive japoneză, chineză, coreeană dau o mulții apreciat de aderenții culturilor orientale.me de spațiu pentru imaginație. Abordarea minimalist la prezența mobilierului și forma sa, în acest caz, se va dilua poufs, perne și alte gizmos decorative cu accente și culori corespunzătoare aroma națională aleasă. Sau poate veți alege alte idei aproape în spirit pentru dormitor: scandinav, indian, etc Paleta personajului tău Alegerea schemei de culori depinde în mare măsură de stil, dar aici sunt opțiuni posibile în funcție de percepția personală. Psihologia culorii nu a fost eliminată, iar atunci când alegeți materiale pentru finisare, trebuie să înțelegeți dacă vă puteți relaxa complet într-un astfel de mediu, dacă doriți să schimbați interiorul în câteva zile.
 De exemplu, maro, în ciuda capacității sale de încălzire și a cererii generale, în cantități mari este capabil de a provoca melancolie, astfel încât necesită completări mai luminoase. Violet în doze mari acționează deprimant, dar în combinație cRelaxarea completă oferă verde, în special tonuri de lumină, și albastru. Roșu și portocaliu au exact efectul opus. Galben este culoarea bucuriei, și va fi util pentru cei care au nevoie de o taxă de energie pozitivă în dimineața. Tonurile neutre de lumină sau pastel sunt considerate optime pentru dormitor. Fanii de culori luminoase sunt recomandate versiunile lor dezactivate. Puteți aduce revitalizarea interiorului ușor, dacă se dorește, cu ajutorul textilelor, pernelor și lenjeriei de pat, elemente de decor sau plante de apartament. 
Cu toate acestea, cu alegerea vegetației vii trebuie să fie atent. Unele specii, ar fi ferigile, emit dioxid de carbon pe timp de noapte, iar unele specii de palmieri pot fi hrănite de energia umană în detrimentul bunăstării lor. Spațiu de relaxare Pentru a aduce o parte de originalitate, chiar și într-o cameră normală ajuta ideile moderne de zonare. Cel mai adesea, zona în care se află patul este evidențiată. Cu toate acestea, accentul poate fi făcut pe alte colțuri ale dormitorului. Pentru a face acest lucru, combinațiile originale de tapet, ipsos și alte materiale de finisare și elemente decorative, în funcție de stilul ales, precum și defalcarea plafonului cu gips carton și coloranți variabili, podea - cu ajutorul catwalks, covoare și diferite tipuri de acoperiri. 
De o mare importanță în această chestiune este iluminarea, precum și selecția de textile: porter, ecran, baldachin, etc. În unele cazuri, pentru a aloca o zonă de atenție deosebită, și, în același timp, pentru a diversifica geometria nise de ajutor cameră. au alte neutre, nuanțe va fi magnific. Textile Porters, perdele, perdele, draperii, cuverturi de pat, perne și pliuri, în plus față de funcția practică, transporta, de asemenea, o estetică puternică. Alegerea lor nu este mai puțin importantă decât alegerea materialelor de finisare pereți, tavane și podele. 
Singura diferență este că este mai ușor să înlocuiți elemente textile, vă permite să schimbați periodic anturajul dormitorului fără prea mult efort și costuri, mai ales dacă fundalul principal se bazează pe o gamă neutră. Există, de asemenea, o serie de modele. De exemplu, imagini de fundal cu model necesită un supliment de țesut monocrom. În schimb, pereții netezi monocrom va fi cel mai de succes pentru a completa ornamentul luminos al produselor din material textil. 
O opțiune interesantă este același tapet și ornament portar. În acest caz, este mai bine dacă imprimarea va fi mică. Paturile de pe pat în tonul pereților - o mișcare care permite extinderea vizuală a camerei. Textura țesăturilor va sublinia stilul ales. Astfel, țesăturile zburătoare ușoare ar trebui să fie preferate atunci când vine vorba, de exemplu, unui boudoir romantic pentru femei; mătase costisitoare și catifea în cazul clasicilor sau barocului; Țesături simple netede pentru minimalism sau hi-tech; lână sau cornee pentru țară, etc. 
Fiecare lucru are locul lui. În cazul în care fengshui este o parte din viata ta, întrebarea să furnizeze dormitor, cel mai probabil, nu va apărea. Cu toate acestea, să nu se îngropa în filosofia de Est și să ia în considerare modul în care din punct de vedere al designului modern este mai mult succes pentru a plasa obiecte de interior în spațiul de camera de odihnă. Patul este actorul principal în această piesă. Acesta trebuie să îndeplinească toate cerințele de confort și siguranță, inclusiv de mediu. Pentru a face acest lucru, mobilierul dormitor este mai bine pentru a alege din materiale naturale. 
Cea mai bună soluție modernă ar fi să mutați patul departe de perete la cel puțin 70 cm distanță, mai ales dacă este un pat dublu. Numai tăblia ar trebui să vină în contact cu peretele. Această locație va crește vizual suprafața chiar și a unei camere mici. Pentru a oferi confort, acesta nu ar trebui să fie plasat în fața ușii din față și reflectat în oglindă. Alte piese de mobilier - mese și fotolii, poufs și dulapuri, canapele și dulapuri - ar trebui să joace la ceasul primei viori. 
Desigur, dacă cumpărați un set cu cască, nu va exista o astfel de problemă. Dar, în cazul în care mobilierul este selectat bucată cu bucată, aceasta va necesita atenție, pe baza stilului și schema de culori a patului și anturajul comun al dormitorului. Cu toate acestea, contrastul poate fi adecvat în cazul zonei camerei. Pentru a salva zona va ajuta agățat noptiere și rafturi. Această soluție va da luminozitate suplimentară interiorului. 

Masa de toaletă este important să se plaseze perpendicular pe fereastră pentru o lumină optimă. În același scop, dulapuri pentru haine sunt instalate în fața ferestrei sau pe partea laterală a acesteia. În cazul în care este important pentru tine de a aranja o zonă de lucru în dormitor, este mai bine să-l protejeze de camera principală cu un ecran, rack sau portar. La urma urmei, indiferent cât de activ stilul tău de viață te conduce, este important să aibă un colț în casa ta pentru o odihnă completă.
21. Mobila living Italia - Mobilier de salon italian - Aug 18, 2020 4:53:00 PM
Camera Regală din Milano este dealerul oficial de mobilă de designer din Italia. Fabrica cooperează cu designeri cunoscuți din Italia și din alte țări europene. Pe ecran în salon sunt elemente pentru camera de zi, dormitor, bucatarie, , dressing, studiu, baie si alte camere. Aveți nevoie de mobilier italian de lux ?  Vino cu intrebari si cu drag iti vom da mai multe detali.


 Canapea italiană, masă mare sau poof confortabil - toate aceste elemente și alte mobilier clasic italian deja în salonul Royal Room. Mobilierul italian este un indicator al gustului rafinat al proprietarului, iar elementele de iluminat din Camera Regală vor sublinia conceptul unic al interiorului casei și vor crea o atmosferă de confort și confort. Mobilier italian de elită. Fabrica l funcționează cu branduri renumite de pe piața mondială a mobilei.
 În timpul cooperării, au fost dezvoltate permanent relații de afaceri puternice. Cei mai celebri parteneri ai salonului sunt: Visionnaire. Factory-lider de design interior în Italia. Fondată în 1959. Acesta este deținut de marca Ipe Cavalli. În colecțiile producătorului veți găsi mobilier de lux pentru casă, birou și alte tipuri de spații. Principalele valori ale fabricii: unicitatea și stilul modern. Cornelio Cappellini .un producător italian cu o istorie bogată ,fabrica poartă numele fondatorului Cornelio Cappellini. Principalul produs de producție este mobilier de lux manual. 
Caracteristica mobilierului este decorată rafinat. Pentru a face acest lucru, designerii folosesc piele, blana naturala, metale pretioase si cristale. Masiero, Fabrica creează elemente de iluminat de lux. Istoria antreprenoriatului a început în 1981. Compania produce accesorii de iluminat din cristal și sticlă obișnuită. Produsele combină tendințele clasice și moderne. Gamma Arredamenti: O fabrică italiană care creează cele mai bune de mobilier moale de acest gen: canapele, fotolii, paturi. Compania a început producția în 1974. În zilele noastre a introdus multe tendințe în proiectarea de mobilier moale la nivel global. Longhi, O fabrică de mobilă italiană multidisciplinară, fondată în 1961. 
Designerii brandului creează mobilier de înaltă calitate și frumos pentru diferite tipuri de spații, precum și elemente de decor interior. O caracteristică a designului produsului Longhi este o combinație de lemn natural, metal și sticlă. În Italia, fabrica este considerată cel mai bun producător de uși. Patrizia Garganti. Fabrica italiană Patrizia Garganti este unul dintre cei mai buni producători de echipamente de iluminat. Istoria brandului a început la mijlocul secolului trecut, iar în 2010 fabrica a fost redenumită. 
Designerii creează candelabre exclusive, lămpi și lămpi. Elledue, Producător de mobilier de lux pentru toate camerele casei; Designerii creează mobilier Elledue în stilul clasicilor avangardiști. Combinația dintre clasici și noile tehnologii le distinge de produsele altor mărci din Italia. Brummel Cucine; pentru bucătării. La crearea de mobilier, fabrica aderă la standardele mondiale. Cesar; Fabrica italiană de mobilă. Este specializat în fabricarea bucătăriilor într-un stil modern. 
Fiecare proiect este o abordare unică de a lucra cu clientul, în timpul căreia dorința fiecărui client este luată în considerare. Roberto Cavalli ;Mobilier de la un designer bine-cunoscut este întruchiparea tendințelor de stil de îmbrăcăminte Cavalli: culori, texturi, ornamente. Produsele sunt exclusive. Gama include mobilier moale, ceramică, articole de iluminat. Interiorul apartamentului, casă de țară, birou cu mobilier italian va fi special. Experții vă vor ajuta să alegeți mobilier în stil clasic, precum și art decor, artă, modern, loft sau Provence. În același timp, decizia finală, care direcția stil pentru a da preferință, va fi lăsată la client. Dacă doriți să cumpărați mobilier italian de înaltă calitate, vă asteptam sa ne contactati pentru mai mute informatii !
22. Mobilier living italian - Canapele de lux Italia - Aug 18, 2020 11:09:00 AM
Mobilier de salon italian Camera Regală din Milano este dealerul oficial de mobilă de designer din Italia. Fabrica cooperează cu designeri cunoscuți din Italia și din alte țări europene. Pe ecran în salon sunt elemente pentru camera de zi, dormitor, bucatarie, , dressing, studiu, baie si alte camere. Aveți nevoie de mobilier italian de lux în Milano?? Vino cu intrebari si cu drag iti vom da mai multe detalii. 


Canapea italiană, masă mare sau poof confortabil - toate aceste elemente și alte mobilier clasic italian deja în salonul Royal Room. Mobilierul italian este un indicator al gustului rafinat al proprietarului, iar elementele de iluminat din Camera Regală vor sublinia conceptul unic al interiorului casei și vor crea o atmosferă de confort și confort. 
Mobilier italian de elită.  Fabrica  funcționează cu branduri renumite de pe piața mondială a mobilei. În timpul cooperării, au fost dezvoltate permanent relații de afaceri puternice. Cei mai celebri parteneri ai salonului sunt: Visionnaire. Factory-lider de design interior în Italia. Fondată în 1959. Acesta este deținut de marca Ipe Cavalli. În colecțiile producătorului veți găsi mobilier de lux pentru casă, birou și alte tipuri de spații.
 Principalele valori ale fabricii: unicitatea și stilul modern. Cornelio Cappellini .un producător italian cu o istorie bogată ,fabrica poartă numele fondatorului Cornelio Cappellini. Principalul produs de producție este mobilier de lux manual. Caracteristica mobilierului este decorată rafinat. Pentru a face acest lucru, designerii folosesc piele, blana naturala, metale pretioase si cristale. Masiero, Fabrica creează elemente de iluminat de lux. Istoria antreprenoriatului a început în 1981. Compania produce accesorii de iluminat din cristal și sticlă obișnuită.
 Produsele combină tendințele clasice și moderne. Gamma Arredamenti: O fabrică italiană care creează cele mai bune de mobilier moale de acest gen: canapele, fotolii, paturi. Compania a început producția în 1974. În zilele noastre a introdus multe tendințe în proiectarea de mobilier moale la nivel global. Longhi, O fabrică de mobilă italiană multidisciplinară, fondată în 1961. Designerii brandului creează mobilier de înaltă calitate și frumos pentru diferite tipuri de spații, precum și elemente de decor interior. 
O caracteristică a designului produsului Longhi este o combinație de lemn natural, metal și sticlă. În Italia, fabrica este considerată cel mai bun producător de uși. Patrizia Garganti. Fabrica italiană Patrizia Garganti este unul dintre cei mai buni producători de echipamente de iluminat. Istoria brandului a început la mijlocul secolului trecut, iar în 2010 fabrica a fost redenumită. Designerii creează candelabre exclusive, lămpi și lămpi. Elledue, Producător de mobilier de lux pentru toate camerele casei;

 Designerii creează mobilier Elledue în stilul clasicilor avangardiști. Combinația dintre clasici și noile tehnologii le distinge de produsele altor mărci din Italia. Brummel Cucine; pentru bucătării. La crearea de mobilier, fabrica aderă la standardele mondiale. Cesar; Fabrica italiană de mobilă. Este specializat în fabricarea bucătăriilor într-un stil modern. Fiecare proiect este o abordare unică de a lucra cu clientul, în timpul căreia dorința fiecărui client este luată în considerare. Roberto Cavalli ;Mobilier de la un designer bine-cunoscut este întruchiparea tendințelor de stil de îmbrăcăminte Cavalli: culori, texturi, ornamente.
 Produsele sunt exclusive. Gama include mobilier moale, ceramică, articole de iluminat. Interiorul apartamentului, casă de țară, birou cu mobilier italian va fi special. Experții camerei regale în stil italian din Milano vă vor ajuta să alegeți mobilier în stil clasic, precum și art decor, artă, modern, loft sau Provence. În același timp, decizia finală, care direcția stil pentru a da preferință, va fi lăsată la client. Dacă doriți să cumpărați mobilier italian de înaltă calitate, vă asteptam sa ne contactati pentru mai mute informatii !
23. Paturi dormitor clasice productie Italia | Mobila dormitor clasica alba - Aug 17, 2020 10:36:00 AM
Un dormitor clasic este cel mai bun loc pentru relaxare. Producatorul Meteora realizeaza mobilier italian in conformitate cu toate tendintele in materie de design clasic respectand toate etapele traditionale aplicate la productia mobilierului din lemn clasic. Calitate, eleganta si pretul corect sunt cuvintele care definesc mobila clasica italiana.
Paturi dormitor clasice productie Italia | Mobila dormitor clasica albaLe Gemme, tradus din italiana, inseamna pietre pretioase, desi chiar si fara traducere, dintr-o privire la acest pat de dormitor clasic totul este clar fara cuvinte. Formele elegante ale colectiei pastreaza un secret, ca zambetul Mona Lisa. Nobili Interior Design va ajuta in alegerea mobilierului pentru dormitor, living fiabil pentru o perioada lunga de timp la pret de producator. Alegerea dvs. poate fi inclinata spre diferite dormitoare italiene, dar dormitorul Le Gemme este realizat de designeri din Italia cu o nota de arta frumoasa. Fabrica de mobila Meteora Italia isi creeaza mobilierul cu grija pentru consumator.


24. Mobilier dormitor in stil clasic italian - Aug 8, 2020 9:01:00 AM

Colectii mobila italiana pentru dormitor importat de firma noastra de la cele mai renumite branduri din Italia.

Mobilier dormitor in stil clasic italian
Mobilier dormitor in stil clasic italian
Mobilier dormitor in stil clasic italian
Mobilier dormitor in stil clasic italian bucurestiMobilierul în stilul clasic nu își pierde relevanța astăzi. Ea aduce cu sine un sentiment de calm și siguranță, precum și frumusețea tradițională atemporală și sofisticarea seculară. 

Magazinul nostru din Bucuresti prezintă peste 250 de colecții de mobilier clasic, confecționat din lemn, cât și luxos din Italia. Dulapuri și biblioteci maiestuoase, mese de cafea elegante, console și fotolii, canapele luxuriante și banchete originale - mobilierul pentru camera de zi într-un stil clasic permite camerei să se transforme într-o zonă de recepție elegantă și respectabilă. 

Datorită accentelor grațioase, formelor înflorite și liniilor grațioase, aici se stabilește o atmosferă de respectabilitate și noblețe. Atunci când alegeți mobilier italian pentru camera de zi (clasic), este important să găsiți un echilibru între confort și lux, mobilierul pentru casă și decorațiunea grotescă a palatului. Un interior clasic nu poate arăta prea simplu și democratic. 

Cu toate acestea, pe de altă parte, banchetele și recepțiile înalte ale societății sunt rareori ținute într-un living tipic, cu atât mai des întreaga familie se relaxează aici, mobila baie clasica | showroom mobila bucuresti | mobilier dormitor clasic pret. 

 Dormitoare clasice italiene in Bucuresti

Astfel de interioare precum nuanțele pastelate ușoare - alb, fildeș, lăptoasă, levănțică moale, crem, bej, gri. 

Spațiul este însuflețit de curgătoare de materiale din perlă și elemente aurite, precum și de decor în tonuri de ton de turcoaz, smarald și trandafir englezesc. Mobilierul alb italian este deosebit de relevant atât pentru dormitor, cât și pentru bucătărie, precum și pentru bucătărie și living: un stil clasic într-o culoare similară joacă un solo aerisit și inspirat, mobila dormitor clasica preturi | paturi dormitor clasice pret | mobila dormitor clasica lemn | mobila clasica dormitor pret.


25. Mobila dormitor clasica italiana - Aug 8, 2020 7:28:00 AM

Mobila din Italia în stilul clasic conferă camerei aristocrație, eleganță și solemnitate. 

Mobila dormitor clasica italiana
Mobila dormitor clasica italiana
Mobila dormitor clasica italiana
Mobila dormitor clasica italiana
 Caracteristicile sale caracteristice: materiale scumpe nobile: soiuri valoroase de lemn, țesături rafinate, marmură naturală, cristal; nuanțe calme, mai ales naturale, fără combinații strălucitoare și contraste ascuțite; decor expresiv: sculptură, incrustare, intarsie, finisare cu cristale Swarovski, patină, îmbătrânire; forme stricte, simetrie, funcționalitate; combinație de fiabilitate, calitate bună cu rafinament și grație. Un astfel de mobilier italiana de lux nu arată niciodată simplu și democratic. 

Este luxos, dar în același timp confortabil și cald. Interioarele sunt la fel de potrivite pentru vacanțe de familie și întâlniri de afaceri. Mobila dormitor italiana realizată de Meteora nu iese din modă, nu își pierde relevanța și atractivitatea.

 Colectii Showroom Bucuresti de mobilier fabricat în Italia pentru Nobili Design: camere de zi si living; paturi tapitate din lemn; dormitoare clasice albe; bucătării stil clasic si modern; birouri. Am pregătit pentru dvs. compoziții echilibrate create de designeri italieni, pe care le puteți adăuga și piese individuale de mobilier și decor. 

Combinându-le și combinându-le, puteți crea un cadru unic care să reflecte gustul și vederea dvs. despre lume. În catalog vei găsi mobilier de la fabricile Francesco Pasi, Meteora, Cantori, Avenanti și alte zeci de producători italieni de mobilier, mobilier living clasic de lux | mobila living de lux | mobila italiana bucuresti. 

 Există mai multe opțiuni de culoare și finisare pentru majoritatea modelelor de mobilier. 

Înainte de a efectua o comandă, acordați caracteristicile mobilierului cu managerii noștri din Bucuresti. Cu siguranță vă vor sfătui cu privire la combinații, culori, texturi. Proiectanții pot dezvolta un proiect de design interior pentru cameră, inclusiv amenajarea de mobilier, perete, podea, decorarea tavanului, amplasarea iluminatulu, mobilier living modern de lux | mobilier dining modern | mobila dining clasic pret 

 După aprobare, comanda este trimisă unei fabrici din Italia. 

De îndată ce totul este colectat și trimis la noi, vă vom anunța și livra achiziția dvs. la un moment convenabil.