Blogs Home » Life » Moda » Men Style

Men Style

Bratari din piele sau metal, coliere sau inele antistres. Toate le gasiti explicate si masurate in cuvintele noastre!

Articole Blog

01. Câte un inel antistres potrivit pentru fiecare bărbat - Jan 21, 2019 7:43:31 PM
Inelul antistres este o denumire generică pentru ceea ce este un inel clasic pe care se asamblează încă inel, o parte circulară mobilă. De ce denumirea antistres pentru un astfel de model de inel? Poate datorită faptului că partea mobilă poate fi folosită în scopul detensionării de către persoanele mai emotive sau mai nervoase. Pe… Read More »
02. Poţi alege un inel antistres potrivit stilului tău - Nov 17, 2018 5:44:56 PM
Inelul antistres este, în primul rând, o structură metalică circulară pe care se află montat un alt inel mobil. În al doilea rând, este o bijuterie, un accesoriu pe care o poţi purta în orice circumstanţe. Ceea ce dă originalitate acestui tip de inel este combinaţia de motive, de metale, de culori, de caneluri, de… Read More »
03. Brăţările pentru bărbaţi – între clasic şi modern - Aug 6, 2018 10:25:43 AM
A purta o brăţară bărbătească nu înseamnă că vrei neapărat să fii extravagant. Brătările sunt accesorii care pot lua din cele mai diverse aspecte, pot fi confecţionate din materiale diverse şi se pot decora în moduri foarte creative. Men-style.ro reprezintă un site ce poate oferi modele de brăţări bărbăteşti din cele mai diverse, pentru toate… Read More »