Despre mine

Promovare Firme

Aveti un website si doriti optimizarea lui pentru motoarele de cautare? Va oferim servicii profesionale de promovare si optimizare seo pentru a va reg...

Blogs Home » Profesional » Afaceri » Lenjerii de pat preturi - Lenjerii de pat bumbac satinat

Lenjerii de pat preturi - Lenjerii de pat bumbac satinat

Vindem lenjerii de pat din bumbac satinat pentru Hotel. Comercializam lenjerii de pat hotel din damasc satinat si bumbac percale la preturi de producator . Livram lenjerii de pat pentru industria hoteliera la preturi incepand cu 68 lei - setul oriunde in tara prin curierat rapid.Articole Blog

01. Lenjerii de pat damasc pentru hotel - Lenjerii hoteliere pret - Jul 4, 2015 3:07:00 PM
Firma noastra va ofera cea mai complexa gama de lenjerii de pat din damasc la cel mai bun raport calitate pret. Va propunem lenjerii de pat din damasc cu dungilate dar si cu dungi subtiri de 0,5 cm la preturi de producator .Materialele pentru lenjeriile de pat sunt dintre cele mai diverse, de la cele din bumbac natural 100 % la damasc in dungi si compozitie 50 % bumbac - 50 % poly si gramaje de 135 - 160 gr .Pentru a obtine o oferta de pret la lenjeriile de pat din damasc sau bumbac personalizata hotelului sau pensiunii dumneavoastra va rugam sa necontactati prin intermediul formularului de contact .
Lenjerii - de - pat - damasc- pentru - hotel.
Lenjerii - de - pat - damasc
Lenjerii - de - pat - damasc - hotel
02. Lenjerii de pat damasc alb - Jul 4, 2015 2:49:00 PM
Realizam la comanda lenjerii de pat din damasc alb pentru hotel la preturi de producator . Lucram cu materiale pentru lenjerii de pat de cea mai buna calitate , acestea fiind din bumbac 100% sau poly-bumbac cu gramaje de 135-160 gr-metru patrat .Suntem pregatiti sa oferim clientilor nostri cele mai bune lenjerii de pat din damasc satinat care satisfac cerintee celor mai pretentiosi oaspeti ai hotelului dumnevooatra. Oferta de lenjerii de pat din damasc cuprinde preturi incepand cu 118 lei setul pentru lenjerii de pat simplu si 158 lei pentru lenjeri de pat dublu sau matrimonial.
Lenjerii - de - pat - damasc - alb
Lenjerii - de - pat - damasc - pret

03. Producator lenjerii de pat damasc satinat - Jul 4, 2015 8:20:00 AM
Firma producatoare de lenjerii de pat din damasc va propune o varietate de solutii pentru designul hotelului dumneavoastra. Comercializan lenjerii de pat din damasc satinat in dungi pentru pat single ar si pentru pat dubu matrimonial a preturi incepnd cu 69 lei setul . Produsele comercializate de firma noastra indeplinesc toate conditiile calitative, necesare confortului de care aveti nevoie pentru a oferi un confort sporit clientilor dumneavoastra .

Proucator - lenjerii - de - pat - damasc - satinat