Blogs Home » Profesional » Servicii » INSTALATOR SANITAR BUCURESTI

INSTALATOR SANITAR BUCURESTI

SERVICII INSTALATII SANITARE REPARATII SI MONTAJ OBIECTE SANITARE

Articole Blog

01. - Jan 20, 2014 5:48:00 PM
Bine ati venit pe blogul meu,sper  sa va fie de folos 

accesarea acestei pagini si de asemenea  sa fie un prim pas in colaborarea noastra .Doresc sa beneficiati de servicii  de calitate ,seriozitate si preturi corecte.

 
•Instalator sanitar calificat  , ofer o gamă completă de servicii atat pentru  întreprinderi comerciale cat si pentru proprietarii de case  . Echipa noastra are o reputație excelentă și se mândrește cu foarte multe recomandari  . Echipa noastra este formata din 2 instalatori  cu experienta de peste 16 ani in domeniul, calificati si instruiti atat int ara cat si in strainatate  .

Noi am înțeles că locuinta dumneavoastra este  un bun important ,  și  ne dorim ca dumneavoastra sa aveti siguranta ca  lucrarea este facuta la cel mai inalt standard de calitate  de aceea va oferim un serviciu de calitate de la inceput pana la sfarsit.. Ne vom asigura că toată munca noastră se desfășoară profesional și rapid, cu o perturbare minimă pentru casa ta .

Cu o vasta experienta , suntem capabili de a oferi sfaturi corecte și în condiții de siguranță la toate serviciile si produsele noastre . Veți găsi personalul nostru prietenos , cu înaltă calificare în activitatea lor și  va asiguram că vom respecta termenele noastre .

 Suntem de părere că nu există nici o satisfacție mai mare  decât sa stim ca am facut o treaba buna si ca sunteti un client multumit.   ADRIAN  : 0765256877
02. - Mar 31, 2012 7:44:00 PMSunteti in cautarea unui instalator sanitar,sunt exact ceea ce cautati .Profesez in aceast domeniu de peste 15 ani si-mi doresc sa pun in slujba dumneavoastra ,experienta si cunostintele  acumulate .Sunt la dispozitia clientului pentru a veni in ajutor rapid,eficient si cu lucrari de calitate.
Printre lucrarile efectuate se numara:
-montaj obiecte sanitare pentru baie si bucatarie;
-inlocuire robineti;
-avarii,
-montaj centrale termice ,murale si prin condensare;
-desfundri-chiuvete,canalizari,wc..etc,
-efectuarea instalatiei sanitare de la 0,cu orice materiale(ppr,uponor,cupru)..
Am enumerat doar o parte din lucrarile efectuate pentru mai multe detalii puteti la orice ora sa ma contactati la numarul :
 TEL :0765256877   ADRIAN 
DISPONIBIL NON-STOP
IMPORTANT :nu percep taxe suplimentare pentru situatiile de urgenta,pentru solicitarile din timpul noptii.
x
03. - Mar 31, 2012 6:54:00 PM
MINIM DE COMANADA PENTRU BUCURESTI -50 RON PRETURI montaj masina de spalat = 90-120lei Montaj masina de spalat,in locul unde a mai fost o masina de spalat(nemaifiind nevoie de toate operatiile de montaj) = 50Montaj centrala termica de apartament  300-400leischimbat racord flexibil alimentare bazin = 20 lei
schimbat cot scurgere closet sau flexibil vechi =30- 50 lei
schimbat garnitura clopot bazin spalare  =50 lei
schimbat armatura set-(flotor-clopot) vas ceramica = 60-90 lei
intarit closet la pardoseala(cand se misca) = 50 lei
desfundat alimentare bazin(cand bazinul se incarca greu sau nu incarca)=50 lei

schimbat(adaugat) ambii robineti coltari,alimentare baterie = 30-50 lei 
schimbat flexibile baterie lavoar = 40 lei
schimbat baterie lavoar =50 lei
schimbat ventil – flexibil – sifon – scurgere lavoar = 20-35 lei
schimbat ventil – scurgere cada sau adaugat sifon =50- 70 lei
adaugat silicon  la cada =40- 60 lei
schimbat robinet calorifer-in instalatie cu centrala proprie =20- 40 lei in functie de nr de robineti
schimbat garnituri la diverse imbinari = 20 – 50 lei
montaj cabina dus =150- 200 leimontaj cabina de dus cu hidromasaj =200-400(in functie de model)Montaj rezervor WC 50-60 lei
Montaj vas WC 50-60
adugat filtru – la centrala40- 50 lei
montaj mobiler cu oglinda -60leispalator bucatarie 60-80 lei  lavoar baie= 50-80 leicada simpla (fara hidromasaj) =150-200leicalorifer (RADET)=90-130leimontaj sifon pardoseala=180-250leimontaj apometre=90-130lei(mai multe, mai ieftin)montaj instant electric=80-120leimontaj boiler=150-200leiDesfundat coloane baie,bucatarie :80-120 lei 
MINIM DE COMANDA 50 RON 
*******************************************************************************************************************PRETURILE AU CARACTER INFORMATIV SI ORIENTATIV,URMAND A SE STABILI COSTUL LUCRARII IN MOMENTUL CONSTATARII .PRETURILE NU INCLUD SI  MATERIALE.


TEL 0765256877http://www.instalator-sanitar-autorizat.ro/
04. INSTALATOR-SANITAR-BUCURESTI - Mar 15, 2012 6:02:00 PM

INSTALATOR SANITAR CALIFICAT:
 S-a intamplat  sa aveti nevoie de serviciile unui instalator si sa  fiti lasati sa asteptati fara a  beneficia de serviciile promise ?De astazi a-ti scapat de asemenea  neplaceri, va garantez ca serviciile mele vor fi intodeauna la dispozitia clientului,fara a va dezamagi .Activez in domeniul instalatiilor saintar-termice din anul 1994,la inceput lucrand intr-o institutie a statului,mai apoi  pe cont propriu ca si instalator sanitar autorizat.Consider ca intotdeauna este bine sa apelati la personal ,calificat si cu experienta ,pentru a evita astfel sa aruncati banii in zadar si sa va alegeti in final cu o lucrare de mantuiala,facuta  sa tina cat mai putin.Apelati cu toata increderea si nu veti regreta  .Ofer garantie pentru lucrarile efectuate si va asigur de preturi mici. 
ADRIAN 0765256877AVETI PROBLEME CU INSTALATIILE SANITARE SI OBIECTE SANITARE DIN BAIE SAU BUCATARIE?SUNATI ASTAZI LA NUMARUL:0765256877 SI IN CEL MAI SCURT TIMP VE-TI BENEFICIA DE SERVICIILE UNUI INSTALATOR  CALIFICAT,PROFESIONIST SI DISPUS A SE DEPLASA IN ORICE CARTIER DIN BUCURESTI,SI ZONELE LIMITROFE.
*Printre serviciile de care puteti beneficia se numara:*Montaj obiecte sanitare noi;*Modernizare a instalatiilor sanitare si termice.*Lucrari de racordare la canalizare si alimentare cu apa calda si apa rece;*Lucrari de instalatii sanitare;*Servicii de desfundare :coloane,tevi,sifoane de pardoseli. wc-uri,.etcMONTAJ SI REFACERE  INSTALATII SANITARE 
MONTAJ  :-CENTRALE MURALE  (GA2 TIRAJ FORTAT)-CENTRALE PRIN CODENSATIE -CAZANE PE LEMNE -HIDROFOR(ORICE OBIECTE  SANITARE  -VIEGA,-GEBERIT ..)
 Preturi corecte ca sa “Lasam loc de Buna ziua”


IMPORTANT:NU PERCEP TAXE SUPLIMENTARE PENTRU SITUATIILE DE URGENTA,SAU PENTRU DEPLASRILE DIN TIMPUL NOPTII.

TEL:0765256877LUCRARILE MELE:
LAVOAR BAIE
LAVOAR SI MOBILIER BAIE CABINA DE DUS CU HIDROMASAJhttp://www.instalator-sanitar-autorizat.ro/http://www.instalator-sanitar-autorizat.ro