Despre mine

horn Expert

Campanie SEO promovata de hornExpert Media Ploiesti: comunicate de presa (crestere domain authority & page authority), social signals (crestere ra...

Blogs Home » Profesional » Marketing » Olympus Media — Agentie de productie publicitara Ploiesti

Olympus Media — Agentie de productie publicitara Ploiesti

Olympus Media este o agentie de productie publicitara, specializata in creatie grafica si
DTP, print de mari dimensiuni indoor si outdoor, tipar digital si offset, productie material
publicitate, decoruri si personalizari standuri expozitionale, spatii comerciale si birouri,
productie si montaj, semnalistica de interior si exterior.

 

 

Experienta noastra in aceste categorii de servicii asigura ca suntem pregatiti sa livram rezultate consistente, eficiente sip e termen lung in publicitate si marketing.


Olympus Media creeaza efficient solutii de marketing si publicitate pentru fiecare client individual si ne concentram eforturile asupra comunicarii mesajelor consecvente si vizate de marca.


Una dintre cele mai recomandate solutii de publicitate pentru promovarea unui business este caseta luminoasa (lightbox).
Ce este caseta luminoasa?
O caseta luminoasa utilizeaza iluminarea cu LED-uri sau fluosforescente pentru a maximize expunderea branding-ului si/sau a mesajelor companiei prin aprinderea literara a unei reclame in timpul noptii si al zilei. Ea atrage atentia mult mai mult decat posterele generice sau fluturasi, deci poate fi un instrument extreme de util cand vine vorba de promovarea afacerii tale.

Care sunt beneficiile?
1. Va scot in evidenta business-ul
Atunci cand sunt plasate in locuri potrivite, acestea pot devein un mod efficient de a atrage noi client, in special daca se afiseaza ceva unic sau o anumita oferta.
2. Imbunatatiti calatoria clientilor
De ce sa directionati clientii catre afacerea dvs prin semne vechi plictisitoare? Faceti calatoria distractive si interesanta pentru clientii dvs, cu mesaje luminoase!
3. Sa fi vazut in timpul zilei si in timpul noptii
Unul dintre principalele avantaje , desigur, este ca exista iluminare permanenta zi si noapte.
Ca niste bug-uri la un felinar, potentialii client vor gravitas pre lumina in intuneric, permitand mesajului sa ramana in minte.