Despre mine

Pavel Marius

Eu sunt Marius Pavel, un fotograf care pur si simplu pune mult suflet in tot ceea ce face. Mi-e greu sa scriu despre mine, nu stiu cu ce sa incep si c...

Blogs Home » Arte » Fotografie » Fotograf Brasov

Fotograf Brasov

Orice mireasa incepe cautarile pentru nunta cu „fotograf brasov„, pentru a gasi acel fotograf de nunta din Brasov, care va fotografia intreaga ei nunta. Ai ajuns unde trebuie. Aici vei gasi cu siguranta tot ceea ce cauti, fie ca este vorba de fotografia de nunta sau altceva.

Fotograf Brasov – servicii complete foto si video pentru evenimenturl tau

Marius Pavel este numele meu si sunt fotograf de nunta din Brasov si am creat „Fotograf Brasov” din pasiune pentru fotografia de nunta. Iubesc sa fac fotografii de cand ma stiu. Tot timpul am fost preocupat de imagine intr-un fel sau altul. Fotografia de nunta este in primul rand un privilegiu. Dar si o mare responsabilitate. De aceea trebuie tratata cu multa seriozitate, profesionalism si cu deschidere din partea fotografului.

Tot ce ne dorim este ca dupa ce nunta sau evenimentul tau se va incheia, sa fi foarte incantat sau incantata de fotografiile pe care le-ai primit si sa ne recomanzi mai departe la prietenii si cunoscutii tai. Asta inseamna ca noi ne-am facut treaba asa cum trebuie!