Blogs Home » Profesional » Imobiliare » Force Imob

Force Imob

-Agentie Imobiliara Ploiesti- Oferim servicii de consultanta in tranzactiile de vanzare-inchiriere/spatii comerciale, apartamente, case-vile, terenuri, hale indistriale.

Articole Blog

01. Proprietate deosebita in Baicoi - Sep 2, 2015 9:02:00 PM
Vila deosebita in BaicoiIeri am avut o solicitare pentru cumpararea unei proprietati, o casa, in Baicoi. In vremurile de azi sunt putini clienti care vin in agentie cu bugete de peste 200.000 euro, asa ca m-am pus imediat pe cautat in baza de date si printre alte oferte disponibile, in functie de criteriile si particularitatile pe care mi le-a comunicat clienta mea, am gasit o proprietate deosebita pe care vreau s-o vedeti si voi, pentru ca merita, chiar daca pretul depaseste cu mult bugetul unora dintre noi.

Imi face placere sa comunic cu oamenii si sa admir ceea ce au realizat, iar pe langa munca de agent am si bonus de delectare. Inca nu am vazut personal aceasta casa (fiind listata de Simona, o mai veche colaboratoare) dar, din imagini, cred ca merita sa fac un drum pana la Baicoi sa o vad.

Daca este cineva interesat aveti mai multe informatii mai jos si in cazul in care v-am convins, putem organiza o intalnire pentru vizionare, asta presupune sa va rezervati o ora din timpul liber si...cine stie, poate va alegeti cu o investitie valoroasa!

                                     Pentru mai multe detalii accesati link-ul: http://forceimob.ro/anunt.php?id=737

                                                         Fa alegeri potrivite si lucreaza cu profesionisti!

                                                            Intelege si priveste lumea altfel!   02. Bilant imobiliar - Aug 23, 2015 4:48:00 PM
Force Imob-5 ani de imobiliareDupa o saptamana ploioasa, iata o zi cu soare!

Si mascota noastra se bucura, ne-a pregatit chiar o surpriza dulceeeeeee pentru ca astazi implinim 5 ani! Usor, usor, am crescut! Cand privesc inapoi stiu ca a meritat tot efortul de a parcurge acest labirint al imobiliarelor. Spun labirint pentru ca, desi pare simplu, este un drum anevoios.

Partea buna a fost ca zilnic am cunoscut persoane noi de la care am avut de invatat cate ceva. Nu stiu altii cum sunt, dar pentru mine a contat fiecare pas pe care l-am facut in acest domeniu. Ma fascineaza povestile oamenilor si imi place ceea ce fac pentru ei. Rasplata financiara vine ca o compensatie a acestui fapt si cel mai important lucru este ca, in tot acest timp, am simtit si m-am bucurat ca am contribuit la schimbari in bine in viata clientilor mei.

In decursul anilor am intalnit un numar foarte mare de clienti, unii draguti si amabili, intelegatori, cooperanti, glumeti; altii meticulosi si foarte pretentiosi; unii chiar suspiciosi; destui nehotarati. Doar anumiti au fost sinceri si mi-au spus ca nu sunt de acord cu activitatea noastra, ca se poate si fara noi in piata imobiliara. Inteleg si respect decizia celor care, din diverse motive si mentalitati, nu apeleaza la serviciile unei agentii imobiliare. Este alegerea fiecaruia. 

Desi criza a facut ca numarul de agentii sa se reduca substantial de cativa ani incoace, e de vazut si partea plina a paharului: aceste servicii nu au cum sa dispara atata vreme cat sunt de calitate si clientii le solicita. Schimbarea de atitudine va veni odata cu o legislatie care sa reglementeze aceasta meserie.

Vreau sa multumesc tuturor clientilor nostri si sa le transmit ca suntem ceea ce suntem datorita colaborarii pe care am avut-o cu ei, ca nimic nu se face peste noapte, totul este rodul unui un proces experiential de lunga durata. Important este sa-ti placa ceea ce faci, sa fii deschis sa inveti, sa te respecti pe tine si pe ceilalti, astfel incat beneficiile pe care le au acestia de pe urma muncii tale sa-i determine sa-ti rasplateasca eforturile. Oamenii sunt diferiti! In timp am invatat sa lucram cu fiecare.

Personal imi doresc sa devin cu fiecare zi cel mai bun om care pot deveni, astfel incat sa am cat mai multi clienti multumiti. Doar in acest fel pot contribui la o schimbare in bine in acest domeniu. Schimbarea incepe cu fiecare dintre noi!

                                              Fa alegeri potrivite si lucreaza cu profesionisti!

                                                        Intelege si priveste lumea altfel!

03. Cum arata un apartament de inchiriat, cochet si primitor - Mar 22, 2015 11:47:00 PM
                                        Inchiriere apartament 2 camere lux
In oferta de mai jos va prezentam un apartament cu 2 camere, deosebit ca si design, mobilat si utilat lux in Ploiesti - Ultracentral, confort 1, decomandat, situat la etajul 6 intr-un bloc cu structura P+6E, constructie 1986, Su 50 mp, Sc 62 mp.

Finisajele si dotarile sunt de lux, alese cu bun gust si rafinament:  faianta calitate superioara, parchet laminat, tamplarie PVC cu geam termopan, usa metalica la intrare, usi noi la interior din lemn cu sticla, instalatii sanitare si electrice noi, electrocasnice de calitate. 

Apartamentul este pretabil inchirierii firmelor pentru protocol si locuinta de serviciu, pentru magistrati, sportivi, persoanelor care isi doresc un stil de viata deosebit.

Vecinatati: Parcul Central, Palatul Administrativ, Mall Mercur, Teatru Toma Caragiu, halele centrale, magazine, farmacii, banci, statie mijloace de transport in comun, hoteluri, etc. Proprietarul doreste inchiriere pe termen lung la pretul de 400 euro, neg. 

                       Pentru mai multe detalii accesati: http://www.forceimob.ro/anunt.php?id=2394

                                                    Fa alegeri potrivite si lucreaza cu profesionisti!

                                                            Intelege si priveste lumea altfel!