Despre mine

Emma

I'm much too loud to be silent! http://www.fhem.ro/

Blogs Home » Life » Divertisment » FHeM

FHeM

FHeM - blog de gen feminin! Despre sentimente...in alte feluri.

Articole Blog

01. Old friends, new habits - Mar 18, 2017 5:21:12 PM
Invat in fiecare zi sa fiu eu. Tastez grabita nimicuri cotidiene de o importanta vitala. Ma identific si dezidentific cu proiectiile de pe pereti. Scrasnesc maselele cu mintea de apoi si-mi iau durerea cu mana.
02. Femeia banală - Nov 29, 2016 8:10:28 PM
Femeia banala nu iese niciodata in evidenta, nici prin machiaj, nici prin port, nici prin cuvinte. Nimic senzational la ea, nimic paradoxal, nu trezeste pasiuni si nu ingroapa iubiri, traieste simplu - aproape insesizabil. Traieste o viata mica si moare o moarte la fel de mica.
03. Fata care plangea in metrou - Sep 1, 2016 7:29:43 PM
Avea ochii mari si plangea apasat si tacut. Daca nu te uitai atent, nu aveai cum sa observi cate o lacrima sacrificata pe altarul banalului. Dintre toate expresiile zilnice ale oamenilor ce calatoresc cu metroul, ochii inlacrimati sunt cei mai rari. Parca tocmai, vagonul asta mare te sterge de orice expresie umana si iti da cu retard afectiv
04. Femeile tacute - Aug 11, 2015 11:59:33 AM
Femeile tacute au buze subtiri sub care se strecoara necuvintele. Poarta catarame care sa le subtieze talia si coliere mari in care se ascund inabuselile de-odinioara. Sunt slabe, intotdeauna femeile tacute sunt slabe si isi poarta fragilele glezne in incaltaminte incomoda ca un soi de pedeapsa pentru necurajul de a grai cu vocea ferma toate silabele ce le ingheata [...]
05. Te rog sa nu ma mai iubesti - Jun 12, 2015 11:06:01 AM
Fa-o daca iti simti picioarele greoaie si oriunde in lumea asta mare e mai bine decat intr-un pat de doi. Te rog sa nu ma mai iubesti daca refuz sa cresc si ma blochez intr-un confortabil colt de sticla, blamandu-te pentru esecurile personale.
06. Azil de vineri - May 22, 2015 9:33:17 AM
E zapuseala... e zapuseala tare aici iar aerul e putin si trebuie dramuit cu chibzuinta. Un fulg apare din senin si se misca eclectic pe pupila impaienjenita. Ma intreb de unde vine si daca este cumva al ingerului care s-a sinucis alaltaieri in camera alaturata.
07. Anestezie generală - May 12, 2015 2:25:41 PM
Fiecare piesă are publicul pe care-l merită și fiecare suflet are gratiile pe care le impune. Fiecare poveste are sfârșitul pe care și-l croiește și fiecare floare moare pe limba ei, într-o vază fără nume.
08. #dezindragosteste-ma - Dec 3, 2014 9:45:35 AM
Avem nevoie de lumina, suntem prea batrani sa orbecaim. Intunericul este pentru incepatori.
09. ‪Bedtime Story‬ - Sep 8, 2014 6:28:19 PM
You’re going to be sad. You’re going to want to scream and punch things. Do it. Let out every ounce of anger you have.
10. Anatomia gandurilor - Sep 3, 2014 1:34:47 PM
Ar trebui sa existe o clinica de dezintoxicare pentru cei care sufera de scenarita. La primul screening sa bage in priza perna care iti afiseaza toate gandurile din timpul insomniei iar apoi sa le dea delete. Sa stai o vreme in spatiul asta dintre ieri si maine, apoi sa iti dea voie sa te plimbi intr-o camasa de forta prin tacerea dintre aici si acolo, sa gusti in regim preferential gesturile recurente, sa rascolesti in gustul cald si intepator de [...]