Despre mine

Pascu Adrian

Sincer, in cautare de raspunsuri pentru o lume mai buna! :)

Blogs Home » Știință/Tehnică » Stiinta » Extratereștrii există

Extratereștrii există

Dovezi logice ale existenței unei lumi extraterestre, li conexiuni între Știință și Biblie

Articole Blog

01. Nu suntem singuri - Nov 24, 2011 10:47:00 PM
   Pentru multi dintre noi este din ce in ce mai clar, ca nu suntem singuri in Univers. Nu o spun doar oamenii de stiinta ci si Biblia. Am gasit intamplator un film extrem de interesant care "m-a legat" de calculator pret de o jumatate de ora...Am considerat ca meritati sa vedeti acest mic documentar:
Vizionare placuta !SPATIUL SECRET II - Episodul I (Invazia Extraterestra) from Cocolino on Vimeo.

Va astept cu impresii si pareri...
02. Extratereştrii există: FBI a făcut publice 2.000 de documente care confirmă aterizarea OZN - Nov 15, 2011 5:19:00 PM
   Oficialii FBI au făcut publice 2.000 de documente care ar confirma aterizarea unor OZN-uri în SUA şi existenţa extratereştrilor. 

   Potrivit cotidianului britanic The Daily Mail, o notă secretă publicată de FBI vorbeşte despre aterizarea unor extratereştri în New Mexico, Statele Unite, înainte de anul 1950. 

   Este vorba de trei "farfurii zburătoare" care ar fi avut la bord trei corpuri cu formă umană, care aveau mai puţin de un metru înălţime. 

   Oraşul Roswell din New Mexico a devenit celebru în 1947 când armata americană a lansat un comunicat de presă prin care informa că a fost reperat un OZN. Anunţul a fost însă infirmat câteva ore mai târziu. Puteti vedea mai mult  despre acest eveniment pe antena3.


   Dupa parerea mea, FBI a facut publice 2000 de documente legate de OZN-uri pentru ca deja nu mai  puteau fi negate. Toti stiau, ei doar au confirmat. Sunt sigur ca sunt multe  documente nepublicate ce acopera evenimente petrecute mai curand, insa pana nu se vor simti constransi de imprejurari, nu le vor da marelui public.
   
03. Parerea lui Mircea Badea despre extraterestrii - Nov 15, 2011 5:15:00 PM
   Nu incerc sa conving pe nimeni de nimic. Eu sunt convins ca extraterestrii exista...am gasit zilele trecute o parte din emisiunea "In gura presei" prezentate de Mircea Badea; m-am gandit ca este in ton cu ceea ce zic si eu p'aci pe blog si ca merita postat!

04. Romania, tara de extraterestri - Nov 1, 2011 8:37:00 PM
Fie Romania chiar este un taram supranatural, fie romanii vaneaza OZN-uri din lipsa de ocupatie. Cert este ca, de-a lungul timpului, pe cerul Moldovei sau Munteniei au fost vazute zeci de obiecte suspecte, ba chiar un profesor din Neamt se lauda ca a gasit un craniu de extraterestru. 
Prima consemnare a OZN-urilor pe teritoriul Romaniei apare in Letopisetul Moldovenesc din 1517, fragment republicat in anul 1968, scrie Cancan, in editia de luni. 

Cazurile celebre din istoria Romaniei legate de observarea OZN-urilor au fost asa-numitele "avioane fantoma" din anul 1913 care au survolat zona de sud a Moldovei, aterizarea, in septembrie 1972, in Valea Plopului a unui OZN si multmediatizatul, la vremea respectiva, caz Otopeni din anul 1997. 

Fenomenul OZN a luat amploare in Romania, fiindca, de cateva ori pe an, un grup de sateni se jura ca au vazut extraterestri si nave spatiale de pe alte planete. 

In Certesti, chiar s-a ridicat o manastire care sa-i apere pe locuitori de OZN-uri, acestia fiind convinsi ca sunt survolati constant de extraterestri. 


sursa: ziare.com
05. Tehnologii extraterestre pe Pamant acum 318.000 de ani - Oct 30, 2011 12:14:00 PM

  Incepand cu 1991, prospectorii de aur, apoi expeditiile de stiinta au descoperit obiecte metalice, in genaral spirale, a caror talie variaza de la 3 cm la unele destul de mici pana la 3-1000 miimi de cm! Mii dintre aceste artefacte au fost descoperite in cadrul a numeroase situri arheologice din partea orientala a muntilor Ural, pe malurile mai multor cursuri de apa in straturile de sedimente datand din perioada Pleistocenului superior, la adncimi variind de la 3 la 12 metri.   Aceste obiecte au fost studiate de Academia de Stiinte ruse din Siktivka, Moscova si Sankt Petersburg, cat si de un institut stiintific din Helsinki. Majoriattea obiectelor sunt din cupru, in timp ce cele mai mici sunt din tungsten (punct de fuziune de 3410 grade celsius) sau din molibden (punct de fuziune de 2650 grade celsius). In functie de sit si de adancimea unde au fost gasite, varsta acestor obiecte este estimata intre 20.000 si 318.000 de ani!   Institutul din Moscova a publicat un raport de expertiza nr. 18/485 din 29/11/1996 care conchide: Rezultatele obtinute ne permit sa ne gandim la posibilitatea unei tehnologii de origine extraterestra.
06. Vatican: Extratereştrii există şi au fost creaţi de Dumnezeu - Oct 28, 2011 10:24:00 PM
Jose Gabriel Funes, astronomul sef al Vaticanului si consilierul stiintific al Papei Benedict al XVI-lea, a declarat ca pot exista extraterestrii si acestia sunt o parte a creatiei lui Dumnezeu.
Funes spune ca nu exista niciun conflict intre credinta in Dumnezeu si posibilitatea ca alte civilizatii extraterestre sa fie mai evaluate decat oamenii, informeaza Daily Galaxy.

"In opinia mea, aceasta posibilitate exista. Nu putem exclude ca viata s-ar fi putut dezvolta in alta parte. Numarul mare de galaxii, cu propriile lor planete, face posibil acest lucru", a spus reverendul Funes, directorul Observatorului Vaticanului si consilierul stiintific al Papei Benedict al XVI-lea, intr-un interviu acordat ziarului Vaticanului, 'L'Osservatore Romano'.

Intrebat daca a facut referire la fiinte similare oamenilor sau chiar mai evoluate, el a declarat: "Desigur, intr-un Univers atat de mare nu poti exclude aceasta ipoteza. Asa cum exista o multitudine de creaturi pe Pamant, pot exista alte fiinte, chiar inteligente, create de Dumnezeu.

Acest lucru nu este in contrast cu credinta noastra, deoarece nu putem pune limite pe libertatea de creatie a lui Dumnezeu. De ce nu putem vorbi despre un 'frate extraterestru'? Ar fi o parte a creatiei", a spus Funes.

Comentariul lui Funes este un pas urias, departe de recordul istoric, care a inclus Inchizitia, care l-a condamnat pe Galileo Galilei in secolul al XVII-lea, pentru ca sustinea ca Pamantul se invarte in jurul Soarelui. Biserica romano-catolica nu l-a reabilitat pe Galilei decat in anul 1992. 

Giordano Bruno este un alt caz, citat si astazi. Pe 17 februarie 1600, el a fost ars pe rug, dupa opt ani de detentie si tortura. La data de 18 februarie 2000, cardinalul Angelo Sodano, subsecretar de stat al Vaticanului, si-a exprimat "regretul profund" al Bisericii Catolice, cu privire la pedeapsa cu moartea a lui Giordano Bruno.

"Dumnezeu este creatorul. Ca astronom, voi continua sa cred ca Dumnezeu este creatorul Universului si ca noi nu suntem produsul a ceva intamplator, ci copiii unui tata bun, care a avut in minte un proiect de iubire pentru noi toti", a declarat Funes.


sursa: jurnalul.ro
07. Secretul Suprem - Oct 27, 2011 7:31:00 PM

"Sunt oare un om venit din spaţiul cosmic? Aparţin oare noii rase de pământeni, născută din încrucişarea unor bărbaţi extratereştri cu femei pământene? Sunt oare copiii mei urmaşii primei rase interplanetare? A fost creat oare creuzetul societăţii interplanetare pe planeta noastră, aşa cum Statele Unite au devenit acum 190 de ani creuzetul tuturor naţiunilor pământului? Sau, poate, acest gând este o intuiţie a viitorului? Îmi exprim dreptul şi privilegiul de a avea astfel de gânduri şi de a pune asemenea întrebări fără teama de a fi aruncat în închisoare de o agenţie administrativă a societăţii… În faţa atotputernicei cenzuri ştiinţifice, atât de rigidă, de doctrinară, de autosuficientă, dispusă chiar la crimă, pare o prostie să încerci să publici asemenea gânduri. Un om cu planuri diabolice ar putea face orice folosindu-se de ele. Şi totuşi, fiecare om are dreptul să greşească, iar acest drept trebuie ocrotit. Nimeni nu ar trebui să se teamă să intre în pădure pentru că în copaci există pisici sălbatice. Orice om ar trebui să aibă dreptul de a face orice speculaţii doreşte. De întrebările născute din aceste speculaţii se tem atât de tare cei care controlează cunoaşterea acceptată… Odată cu intrarea noastră în era cosmică va trebui totuşi să insistăm asupra dreptului nostru de a pune întrebări noi, chiar şi prosteşti uneori, fără teama de a fi acuzaţi”.Citat din cartea omului de ştiinţă Wilhelm Reich, Contact cu spaţiul cosmic. Reich a murit într-o închisoare din Statele Unite, la data de 3 noiembrie 1957.

08. Atlantida - continentul ascuns - Oct 27, 2011 4:22:00 PM
  Atlantida a fost descrisa de Platon (427-347 î.Ch.), un filozof din Grecia Antica si initiat de rang înalt al unei societati secrete (sau scoli a misterelor). Aceste societati au existat dintotdeauna pe pamânt, transmitând o cunoastere foarte înalta unui grup restrâns de oameni, dar negând-o maselor largi. 
   Istoria oficiala contesta afirmatia lui Platon cum ca acest continent ar fi existat, sub pretextul anumitor discrepante istorice din relatarea sa, dar exista dovezi geologice care sustin aceasta teza. Insulele Azore, despre care se crede ca sunt o ramasita a continentului Atlantidei, sunt situate la mijlocul crestei atlantice, un lant muntos care face legatura cu o linie de fractura ce înconjoara întreaga planeta, pe o distanta de 72.000 de kilometri.  Regiunea mijlocie a crestei atlantice este una dintre cele mai predispuse zone terestre catre cutremure si eruptii vulcanice. Patru placi tectonice imense: cea eurasiatica, cea africana, cea nord-americana si cea caraibiana, se întâlnesc si se suprapun aici, facând ca regiunea sa fie extrem de instabila din punct de vedere geologic. În perioada despre care Platon sugereaza ca a marcat sfârsitul Atlantidei, atât în Insulele Azore cât si în Insulele Canare (nume care vine de la canis – câine, si nu de la canar!) s-a desfasurat o activitate vulcanica extrem de intensa.


   Găsiți mai multe detalii accesând acest link! 
09. Originile bolii - Oct 26, 2011 3:16:00 PM

O boală nu înseamnă altceva decât o stare de dizarmonie a stării naturale de vibraţie a organismului, generată de gândurile şi sentimentele noastre dezechilibrate, care alterează vibraţia originală a corpului. Aşa se explică de ce stresul emoţional poate conduce la îmbolnăvire. Lucrurile sunt cât se poate de simple. Încă şi mai uimitor este faptul că particulele de nisip prezentate în seria de filme Cymatics iau forme aproape umane atunci când sunt emise anumite sunete. Corpurile noastre sunt ele însele produse de anumite energii, iar dacă mintea noastră ar fi suficient de puternică pentru a modifica aceste energii formatoare, corpul nostru şi-ar putea schimba forma sau ar putea dispărea complet din această dimensiune. 
10. Conexiuni cu Marte - Oct 26, 2011 2:06:00 PM

”La fel ca şi ceilalţi fizicieni cu care a lucrat, Brian Desborough crede că a existat o vreme când pământul se afla mult mai aproape de soare, iar Marte se rotea în locul său (pe orbita actuală a pământului). Dacă este adevărat că marile canioane de pe suprafaţa lui Marte au fost provocate de torente de apă, aşa cum afirmă oamenii de ştiinţă, clima de pe această planetă trebuie să fi fost mult mai caldă. La ora actuală, clima de pe Marte este atât de rece încât apa ar îngheţa instantaneu, iar atmosfera sa goală (aproape de starea de vid) ar determina vaporizarea bruscă a apei. Desborough crede că distanţa mult mai apropiată de soare a pământului la acea vreme a făcut ca primele rase de oameni să fi fost cele negre, a căror pigmentaţie a pielii le permitea să reziste mai bine în faţa razelor arzătoare ale astrului solar. Schelete umane străvechi descoperite lângă Stonehenge, în Anglia, şi de-a lungul coastei de vest a Franţei, prezintă caracteristici nazale şi ale coloanei vertebrale specifice multor femei africane. Desborough susţine că înainte de producerea cataclismului provocat de Venus, pe Marte (a cărui climă era mult mai apropiată de cea a pământului actual) a trăit o rasă albă. El este convins că aceşti marţieni albi au construit piramidele fotografiate pe Marte şi s-au luptat cu o rasă neagră, încercând să cucerească pământul. Acestea sunt războaiele „zeilor” descrise în numeroase texte antice, inclusiv în Vedele hinduse. Desborough adaugă că, după cataclism, marţienii albi au rămas blocaţi pe pământ fără tehnologia lor, în condiţiile în care planeta mamă era complet devastată. Aşa se explică apariţia primelor rase albe de pe pământ. Uluitor este faptul că anumiţi oameni de ştiinţă au evidenţiat că dacă oamenii albi sunt scufundaţi în recipiente în care sunt privaţi de percepţii senzoriale[1] perioade mai lungi de timp, ritmul lor circadian intră pe o frecvenţă de o oră şi 24 de minute, care corespunde perioadei de rotaţie a lui Marte, nu a pământului! Acest fenomen nu se produce în cazul celorlalte rase, care sunt într-o rezonanţă perfectă cu rotaţia pământului. Desborough crede că  aceşti marţieni albi erau rasa extrem de avansată cunoscută în lumea antică sub numele de fenicieni sau arieni şi că aceştia au început un lung proces de recucerire a puterii lor tehnologice, pierdută după distrugerea suprafeţei planetei Marte şi devastarea planetei pământ. Cercetările pe care le-am făcut personal susţin această ipoteză, deşi există încă multe întrebări rămase fără răspuns. Cu siguranţă, „creierul” care s-a ascuns în spatele civilizaţiei egiptene, cel puţin începând din perioada din jurul anului 3000 î.Ch., au fost fenicienii, o rasă albă cunoscută şi sub alte nume. Platoul Gizeh (unde se află Marea Piramidă) era cunoscut anterior sub numele de El-Kahira, derivat din substantivul arab El-Kahir, care este chiar numele… planetei Marte. Textele antice arată că sistemul de măsurare a timpului era foarte strâns legat de Marte, una din datele cheie ale calendarului fiind 15 martie (sau Idele lui Marte), la fel ca şi data de 26 octombrie. Prima dată marca începutul primăverii, iar cea de-a doua sfârşitul anului în calendarul celtic. Legendele Sfântului Graal şi ale regelui Arthur au şi ele o legătură cu această temă. De pildă, Camelot nu înseamnă altceva decât Oraşul lui Marte.”
[1] Cunoscute sub numele de samadhi-tank.
   Supremul Secret, David Icke
11. Legături între Știință și Biblie - Oct 26, 2011 1:26:00 PM

„Vechiul testament este un exemplu clasic de reciclare religioasă a vechilor legende, care a dat naştere tuturor religiilor de mai târziu. De aceea, pentru a înţelege semnificaţia primordială a Genezei şi a legendei lui Adam, trebuie să ne raportăm la vechile poveşti sumeriene, pentru a afla cum s-a născut întreaga poveste. Geneza afirmă că „Dumnezeu” (zeii) l-a creat pe primul om, Adam, dintr-o mână de ţărână, după care a creat-o pe Eva dintr-o coastă a lui Adam. Zecharia Sitchin afirmă că traducerea expresiei „mână de ţărână” s-a făcut din cuvântul ebraic tit (biata mamă), derivat la rândul lui din cuvântul sumerian TI.IT, care înseamnă „ce conţine viaţa”. În realitate, Adam nu a fost creat dintr-un pumn de ţărână, ci din ceva ce conţine viaţa, adică din nişte celule vii. Termenul sumerian TI înseamnă atât coastă cât şi viaţă, iar traducătorii au făcut o nouă greşeală dându-i prima semnificaţie. La rândul ei, Eva (Cea care are viaţă) nu a fost creată dintr-o coastă, ci din acelaşi principiu care conţine viaţa: celulele vii. Potrivit sumerienilor, ovulul uman necesar pentru crearea lui Lulu/Adam a provenit de la o femeie din Abzu, în Africa, iar descoperirile cele mai recente din domeniul antropologiei atestă că homo sapiens a apărut pentru prima oară în Africa. În anii 80, Douglas Wallace de la Emory University din Georgia a comparat ADN-ul (matricea vieţii fizice) a 800 de femei şi a tras concluzia că acesta provine de la un singur strămoş de sex feminin. La rândul lui, după ce a examinat ADN-ul a 21 de femei cu structuri genetice diferite din diferite regiuni ale lumii, Wesley Brown de la Universitatea din Michigan a conchis că acesta provine de la o sursă unică, ce a trăit în Africa, acum 180-300.000 de ani. Acelaşi experiment a fost făcut de Rebecca Cann de la Universitatea din California, care a comparat ADN-ul a 147 de femei de origini rasiale şi geografice diferite, descoperind că moştenirea lor genetică este comună şi provine de la un singur strămoş care a trăit acum 150-300.000 de ani. Un alt studiu efectuat pe 150 de femei americane din linii genetice provenite din Europa, Africa şi Orientul Mijlociu, inclusiv aborigene din Australia şi Noua Guinee, a tras concluzia că toate aveau acelaşi strămoş comun de sex feminin, care a trăit în Africa, cu 140-290.000 de ani în urmă. Personal, cred că rasa umană s-a născut din mai multe surse, nu doar din Anunnaki.”„Secretul Suprem” - de David Icke
12. Dovezi logice ale existenței extratereștrilor - Oct 26, 2011 1:12:00 PM

Dacă mai aveţi încă îndoieli în privinţa existenţei vieţii extraterestre, vă supun atenţiei câteva cifre simple. Soarele nostru nu este decât una din cele circa 100 de miliarde de stele din această galaxie. Sir Francis Crick, laureatul premiului Nobel, afirmă că în universul nostru există aproximativ 100 de miliarde de galaxii, din care numai în galaxia noastră există cel puţin un milion de planete care pot susţine viaţa în forma pe care o cunoaştem noi. Gândiţi-vă la ce număr am ajunge dacă am extrapola aceste date la scara întregului univers, ca să nu mai vorbim de celelalte dimensiuni ale existenţei, aflate în altă gamă de frecvenţă decât cea percepută de simţurile noastre. Dacă am naviga cu viteza luminii (300.000 de kilometri pe secundă), ne-ar trebui 4,3 ani ca să ajungem până la steaua cea mai apropiată de sistemul nostru solar. Această cifră spune multe despre nivelul de îndoctrinare a oamenilor, cărora li s-a băgat în cap că viaţa extraterestră este o prostie, în timp ce ideea că viaţa a apărut exclusiv pe această planetă minusculă din univers este considerată o idee credibilă! Este suficient să examinăm structurile complexe care existau pretutindeni în lume în antichitate pentru a ne convinge că încă din acele vremuri pe pământ se afla o rasă avansată. Ni se spune pe toate canalele că în acele vremuri nu existau pe planeta noastră decât rase primitive (prin comparaţie cu umanitatea modernă şi cu nivelul tehnologic actual), dar această afirmaţie este de-a dreptul ridicolă. La fel ca în toate domeniile ştiinţei oficiale, estabilshment-ul istoricilor şi arheologilor inventează propriile sale teorii, le consideră fapte incontestabile şi ignoră dovezile copleşitoare care atestă că aceste teorii sunt greşite. Scopul acestor „oameni de ştiinţă” nu este de a educa, ci de a îndoctrina. Toţi cei care nu se conformează liniei oficial acceptate a istoriei sunt izolaţi de restul istoricilor şi arheologilor, care fie ştiu că slujbele, reputaţia şi fondurile pe care le primesc depind de susţinerea versiunii oficiale, fie pur şi simplu nu văd mai departe de lungul nasului. Acelaşi lucru este valabil în privinţa tuturor profesiunilor „intelectuale” şi educaţionale.                                                                            „Secretul Suprem”                                                                              David Icke

13. Dezbateri - Oct 28, 2010 7:22:00 PM
Aici voi propune teme care merită dezbătute, dar și voi puteți veni cu idei...

   Pentru început, am să vă rog sa vă spuneți părerea pe ce host ar trebui ținut un blog?

   1. Blogspot
   2. Wordpress
   3. Alt domeniu gratuit, care?
   3. Domeniue cumparat, care?
14. Colaborări - Oct 28, 2010 7:15:00 PM
   Dacă vreți să colaboram printr-un link exchange, puteți lăsa un comentariu... și ne înțelegem noi! :P
15. Despre mine - Sep 28, 2010 8:24:00 PM
   Nu îmi place să vorbesc despre mine...așa că ai voie să tragi orice concluzie vrei din ceea ce trec în revista acestui blog.
16. Spiritualitate - Oct 29, 2009 12:50:00 PM