Blogs Home » Fapt divers » Diverse » Dan Tănăsescu

Dan Tănăsescu

Blog personal cu informaţii diverse din domenii ca jurnalism, filosofie, psihologie, spiritualitate, ezoterism, arte marţiale, IT, divertisment.

Articole Blog

01. Încremeniții în obsesia comunismului - Dec 3, 2020 1:35:23 AM

Există încă destul de mulți români care, psihologic, au rămas în primii ani de după decembrie 1989, când obsesia națională era să scăpăm de comunism și să intrăm în raiul pe Pământ numit capitalism. Sunt unii azi care încă se luptă cu Iliescu, fantoma KGB-ului și foștii nomenclaturiști care, înmintea lor, nu ne lasă să… Read More »

Articolul Încremeniții în obsesia comunismului a apărut prima dată pe Dan Tănăsescu.

Related posts: Câteva din „ororile” comunismului Troţki despre esenţa comunismului bolşevic Comunism înseamnă democratizarea economiei Mentalitatea buticarului de dreapta Reformiştii de dreapta şi conservatorii de stânga
02. Covid este un spirit demonic creat prin magia cuvântului - Nov 28, 2020 5:54:05 AM

Există în teoria magiei principiul conform căruia poate fi creat ceva doar prin inventarea unui cuvânt care să îl denumească sau poate fi invocat un spirit, un înger sau un demon prin simpla rostire a numelui său. Probabil ați sesizat în seria ”Harry Potter” faptul că magicienii folosesc tot felul de cuvinte și formule bombastice,… Read More »

Articolul Covid este un spirit demonic creat prin magia cuvântului a apărut prima dată pe Dan Tănăsescu.

Related posts: Magia nu poate schimba realitatea obiectivă Spiritul demonic Jezebel Fabricarea pandemiei Covid Testul Covid este irelevant, virusul nu a fost izolat Statul islamic este creat şi finanţat de CIA şi Statele Unite
03. Ortodocșii sataniști - Nov 22, 2020 5:19:11 AM

O mulțime de oameni cu care am discutat în mediul online sunt adepții teoriei conform căreia fiecare individ își poate crea propria realitate sau o poate modifica pe cea existentă doar cu ajutorul gândului și imaginației. Acest lucru este întrucâtva scuzabil, dacă avem în vedere avalanșa de cărți, publicații, conferințe și cursuri care promovează așa-numita… Read More »

Articolul Ortodocșii sataniști a apărut prima dată pe Dan Tănăsescu.

Related posts: Rockerii nu sunt satanişti, sunt doar victime Magia nu poate schimba realitatea obiectivă Semnificaţia ocultă a numerelor la Illuminati Să ne lămurim cum e cu gândirea pozitivă Programarea mentală funcţionează
04. Ziua în care România a devenit normală - Nov 10, 2020 10:08:51 PM

Era o dimineață însorită de toamnă. La vila Lac 3, președintele Klaus Werner Iohannis se trezi, își puse papucii în picioare, făcu pipi, comandă o cafea cu lapte și se așeză în fața televizorului prezidențial 6K, blocat pe canalul Digi24. Fu cât p-aci să se înece cu cafeaua… la TV erau imagini în direct cu… Read More »

Articolul Ziua în care România a devenit normală a apărut prima dată pe Dan Tănăsescu.

Related posts: Frunzăverde spune că România a devenit un stat poliţienesc Părinţi care au devenit monştri Băsescu a făcut de ziua lui baie de mulţime pe Facebook Cuvintele care au distrus România Asta ne mai lipsea, ziua de naştere, zi liberă!
05. Republicanii sunt globaliștii - Nov 7, 2020 5:02:56 AM

Vă mai amintiți povestea lupului îmbrăcat în blană de oaie? Probabil ați auzit și de înșelarea diavolului care se arată omului în chip de înger de lumină despre care vorbește creștinismul. Cam așa stau lucrurile și în propaganda globalistă și geopolitica americană. Se poate face o paralelă cu politica românească, acaparată într-o mare măsură de… Read More »

Articolul Republicanii sunt globaliștii a apărut prima dată pe Dan Tănăsescu.

Related posts: Globaliştii nu au înţeles cum e cu naţionalismul Rockerii nu sunt satanişti, sunt doar victime Atenţie la falşii duhovnici! Eu sunt mândru de Simona Halep! Cine sunt adevăraţii terorişti?
06. Povestea virusului SARS Cov-2 cel viteaz - Nov 6, 2020 8:54:36 PM

Virusul SARS Cov-2 era un flăcău viteaz și puternic care a apărut la un liliac din China, care a mușcat un porc, care porc a fost dus la o piață de animale din Wuhan, după care virusul a trecut la oameni, s-a răspândit pe toată planeta, a ajuns în Danemarca, a trecut de la oameni… Read More »

Articolul Povestea virusului SARS Cov-2 cel viteaz a apărut prima dată pe Dan Tănăsescu.

Related posts: Povestea soţului prins cu pantalonii în vine Povestea nickname-ului Dan Lee Povestea şoricelului Cel mai tare banc din lume! De ce cred că povestea fetei omorâte la Caracal este o făcătură
07. Nu vă bucurați că dă faliment Horeca! - Nov 4, 2020 6:31:14 AM

Am postat pe Facebook un text în care spuneam că nu e bine să ne bucurăm că industria Horeca intră în faliment și am primit multe comentarii care denotă răutate și multă prostie. Se pare că aceste două lucruri ne caracterizează ca popor. Unii au înțeles că deplâng soarta patronilor Horeca, pentru că am și… Read More »

Articolul Nu vă bucurați că dă faliment Horeca! a apărut prima dată pe Dan Tănăsescu.

Related posts: America ar putea intra în faliment pe 17 octombrie Pacea mondială bagă SUA în faliment Criza afectează doar micile afaceri Statul american Minnesota a intrat în faliment Tot mai mulţi americani intră în faliment din cauza facturilor medicale
08. Magia nu poate schimba realitatea obiectivă - Nov 4, 2020 6:15:18 AM

După schimbarea de regim din 1989, în România a pătruns masiv o vastă literatură esoterico-spiritualistă, în cea mai mare parte de factură New Age, care în esență este satanism. Una din ideile de bază ale acestor învățături este aceea că omul își poate crea prin voință, afirmații, imaginație și vizualizare propria realitate sau cel puțin… Read More »

Articolul Magia nu poate schimba realitatea obiectivă a apărut prima dată pe Dan Tănăsescu.

Related posts: Cine poate schimba societatea? Rugăciunea poate schimba destinul Magia are efecte sociale Manipulare prin sondaj pe Realitatea Cutremuromania de la Realitatea
09. Ambasadorul SUA vrea să vindem tot - Nov 1, 2020 6:55:57 AM

Ambasadorul american Adrian Zuckerman a anunțat ieri, la Ceremonia de acordare a Premiilor Consiliului Național al Întreprinderilor Private Mici și Mijlocii, foaia de parcurs a României pentru perioada următoare: vânzarea a tot ceea ce nu s-a privatizat până acum. ”Acum treizeci de ani, după căderea regimului comunist, unul dintre primele lucruri care s-a realizat a… Read More »

Articolul Ambasadorul SUA vrea să vindem tot a apărut prima dată pe Dan Tănăsescu.

Related posts: Madam Lagarde vrea privatizări, nu redresarea companiilor româneşti UE vrea să privatizăm facultăţile de stat Romtelecom vrea să cumpere RCS&RDS Ambasadorul Statelor Unite, Robert Ford atacat cu roşii şi ouă la Damasc Vindem şi Portul Constanţa ca să intrăm în Schengen?
10. Covidul și manipularea prin cifre - Oct 26, 2020 10:45:30 PM

Pentru cei care nu înțeleg prea bine ce este manipularea și cum funcționează ea, am să vă explic cum vă manipulează binomul guvern-mass-media prin cifre. Zilnic ni se spune de prezentatoare ”cu ochii cât cepele” că s-au înregistrat 3000 de noi cazuri… 4000 de noi cazuri… 5000 de noi cazuri… de Covid. Apoi, imediat, suntem… Read More »

Articolul Covidul și manipularea prin cifre a apărut prima dată pe Dan Tănăsescu.

Related posts: Manipularea prin cifre şi statistici Manipularea prin mărturisirea adevărului Manipularea prin studii şi experimente sociologice Controlul omenirii prin manipularea realităţii consensuale Manipularea maselor prin tulburare emoţională