Blogs Home » Edu » Parinti si copii » Limba germana pentru copii

Limba germana pentru copii

Parinții invata limba germană si in acelas timp copii creează

Kinder Kulturhaus organizeaza cursuri de limba germană pentru părinți și ateliere pentru copii.

Iti doresti sa inveti o limba straina pentru dezvoltarea ta personala si in acelasi timp sa faci ceva in comun cu familia ta? Vino sa inveti limba germana, iar copilul tau va participa in paralel la activitati care ii fac placere si il ajuta sa isi dezvolte latura creativa. Iata ce iti propunem.

Kinder Kultur Haus in colaborare cu German Kultur Haus, un centru de invatare a limbii germane localizat in zona Unirii, ofera curs de limba germana incepatori pentru adulti care va avea loc in fiecare vineri seara timp de 2 ore, in intervalul 17.30 – 19.30. Cursul se desfasoara pe parcursul a 10 sedinte timp in care se parcurge primul modul din nivelul incepator in baza unui manual oferit de o editura germana de prestigiu din Germania si o metoda care pune accent pe comunicare inca de la primele intalniri. Se vor exersa toate cele 4 paliere de dezvoltare a limbii, respectiv citire, scriere, comunicare orala si intelegere cu suport audio si video.

Ce vor face in acest timp copiii? Ei participa timp de 2 ore intr-o alta sala la ateliere art & craft, confectioneaza obiecte si decoratiuni de sezon pe care le picteaza, ateliere florale, de muzica, constructii lego, jocuri, experimente si evenimente surpriza alaturi de trainerul nostru de germana pentru copii si alti invitati. Daca ai mai multi copii sunt cu totii bineveniti ei beneficiind si de reduceri la costurile atelierelor.

Acesta este un proiect pilot prin care se incurajeaza participarea comuna a parintelui si copilului la activitati recreative care in acelasi timp contribuie semnificativ la propria dezvoltare si la acumularea de noi competente.

Programul incepe in data de 19 octombrie, vinerea de la 17.30 si se deruleaza pe parcursul a 10 vineri pana la data de 21 decembrie cand vom inavata si participa impreuna la obiceiurile germane de celebrare a Craciunului.

Costurile sunt de 735 lei cursul de limba germana pentru parinti la care se adauga costul manualului 55 lei, si 400 lei pentru participarea copilului la ateliere.

Inscrierile se fac prin mail la [email protected] sau [email protected] pana la data de 16 octombrie, iar pentru mai multe detalii puteti accesa pagina noastra web https://www.germankulturhaus.ro/promotie-curs-germana-incepatori-a1-1/.Articole Blog

01. Modulul 1 În sfârșit vacanță – 17 iunie – 30 iunie 2019 - May 9, 2019 10:56:50 AM
Mult așteptata vacanță de vară a ajuns și la Kinder Kultur Haus! Debutăm cursurile de vară cu două săptămâni de călătorii imaginare prin toată lumea. ÎNSCRIE-TE AICI ! Care sunt cele mai frumoase destinații de vacanță? Ce activități facem odată ajunși acolo? Fie că ne bronzam pe o plajă din Italia, ori că
02. Limba germană la vară - May 31, 2018 8:27:02 PM
  Pentru vara aceasta vă propunem să învățăm germana în săptămâni tematice. Fiecare săptămână va aborda un nou subiect, pe care îl parcurgem și îl îmbogățim în fiecare zi cu vocabular nou pe care îl punem în practică prin cântecele, desene, povești la tabla interactivă, activități practice precum cusut, gătit, construit, totul în limba germană!
03. Școala de vară în limba germană pentru copii 2019 - May 30, 2018 8:22:08 PM
Fie ca a mai invatat germana, fie ca este incepator, copilul tau poate veni la vara sa exerseze germana intr-un cadru animat de instrumente muzicale, jocuri si povesti la tabla interactiva, ateliere de desen construt si isi va testa abilitatile practice la imprimanta 3D. Afla mai multe detalii referitoare la scoala de vară în
04. Conjugarea verbului haben - Jan 22, 2018 3:49:25 PM
Conjugarea verbului "haben" (a avea) Indikativ Präsens = Indicativ prezent ich habe du hast er/sie/es hat wir haben ihr habt sie/Sie haben Indikativ Präteritum= Timp indicativ trecut ich hatte du hattest er/sie/es hatte wir hatten ihr hattet sie/Sie hatten Indikativ Futur I ich werde haben du wirst haben er/sie/es wird haben wir werden haben ihr werdet haben