Blogs Home » Edu » Dezvoltare personala » CURSURI AUTORIZATE

CURSURI AUTORIZATE

Ram-Info este un centru de training, consiliere, formare profesionala, calificare şi orientare profesionala acreditat ANC şi Ministerul Muncii cu o experienţă de peste 20 ani pe piaţa de profil, care îşi desfăşoară activitatea în Bucureşti, în sediul propriu, dedicat formării profesionale.

Activităţile de formare profesională, consiliere şi orientare reprezintă priorităţi ale companiei noastre.

Fiecare curs organizat – reprezintă pentru noi un eveniment important pe care îl tratăm cu o mare responsabilitate şi căruia îi acordăm atenţie deosebită.

Cursurile noastre sunt actualizate în timp real, iar structura de prezentare şi livrare are la bază un concept original, bazat pe aplicaţii practice şi consultanţă personalizată iar trainerii noştri au o vastă experienţă în domeniile de formare şi sunt recunoscuţi la nivel naţional.

Experienţa, profesionalismul, flexibilitatea şi dinamismul asigură excelenţa serviciilor integrate de training, consiliere profesională şi orientare pe piaţa muncii.

Punem la dispozițe o gamă variată de resurse de dezvoltare personală şi formare profesională:

Traininguri de formare profesională/perfecţionare în Bucureşti sau în grupuri organizate la mare şi la munte

Evenimente de dezvoltare personală

Cursuri și workshopuri de dezvoltare personală

Tabere de dezvoltare personală

Toate cursurile noastre sunt concepute și susținute conform standardelor ocupaționale, într-o manieră unică și originală, de către specialiștii noștri în domeniu, sunt interactive și aplicate și au o componeța practică de pană la 70 % din durata totală a formarii.