Despre mine

Cristian Milla

N-am avut ce face şi am început să scriu într-un blog. :) Comentatorii postărilor mele sunt cei mai inteligenţi din blogosferă!

Blogs Home » Personal » Personale » Cristi Milla

Cristi Milla

Blog cu opinii personale, diverse istorioare, voie bună, fotografii, muzică, videoclipuri, bancuri, pictură, ştiri şi informaţii din medicină.

Articole Blog

01. Rodica Popescu Bitănescu şi Ştefan Bănică - Fane şi Măndica (1993). Scenetă amuzantă, TVR - Aug 9, 2020 1:46:00 PM
VIDEO: Rodica Popescu Bitănescu şi Ştefan Bănică - Fane şi Măndica (1993). Scenetă amuzantă, TVRImagini din Arhiva TVR, difuzate şi în a patra ediţia Gala umorului la TVR Moldova, cu Rodica Popescu Bitănescu şi Ştefan Bănică în sceneta umoristică „Fane şi Măndica” de Tudor Popescu.
Mai multe momente umoristice cu mari artişti ai comediei româneşti găsiţi pe canalul nostru de YouTube https://goo.gl/BN9o5K
http://www.facebook.com/fantvr1
http://www.tvr.ro
http://www.tvrplus.ro
http://youtube.com/TVRcanaluloficial
by TVR (YouTube), 27 aug. 2017


02. Cezara Dafinescu, Virgil Ogasanu, Hamdi Cerchez - Sunt liber (TVR, scenetă amuzantă) - Aug 8, 2020 2:59:00 PM
Cezara Dafinescu, Virgil Ogasanu, Hamdi Cerchez - Sunt liber (TVR, scenetă amuzantă)Cezara Dafinescu, Virgil Ogasanu, Hamdi Cerchez - Sunt liber (TVR)
"Sunt liber". Adaptare tv dupa Ion Baiesu
Interpreteaza: Cezara Dafinescu, Hamdi Cerchez, Virgil Ogasanu
Regia:Sergiu Ionescu (1992)
Fragment din Videoteca vesela. Redactor Sergiu Ionescu
https://www.facebook.com/ArhivaTVRonline
by arhiva TVR (YouTube), 3 sept. 2015


03. PIESĂ NOUĂ: What's UP - ”Și la rău și la bine” (2020). VIDEOCLIP OFICIAL, NEW SINGLE - Aug 8, 2020 1:07:00 PM
What's UP a lansat o melodie nouă, ”Și la rău și la bine”, odată cu videoclipul oficial al cântecului, pe canalul său de YouTube joi, 6 august 2020. Piesa ”Și la rău și la bine” (What's UP) este compusă de Whatzy, Realm, Viky Red și Boier Bibescu.
Videoclipul noului single ”Și la rău și la bine” (What's UP) a fost regizat și produs de Bibi, Whatzy și Eddy Production.
Enjoy!

VIDEOCLIP NOU, MELODIE NOUĂ: What's UP & la RAU & la BiNE (Official Video) #uASAP 2020 NEW SINGLE, NEW SONGSubscribe 🔔 What's UP Official YT:
http://smarturl.it/WhatsUPsubscribeYT
Follow What's UP
📷 INSTA: https://www.instagram.com/whatsup_uasap
👍 FB: https://www.facebook.com/oficialwhatsup
Asculta What's UP online:
Spotify: http://smarturl.it/WhatsUPonSpotify
iTunes: http://smarturl.it/iTunesWhatsUP
YT Music: http://smarturl.it/WhatsUPonYTMusic
by What's UP (YouTube), 6 aug. 2020

Click pe link dacă vrei să vezi și MELODIE NOUĂ: Dima Trofim și What’s UP - „Du-mă unde vrei” (2020), VIDEOCLIP OFICIAL, NEW SINGLE!


04. MELODIE NOUĂ: Flo – ”Te rog” feat. Hellen (2020). VIDEOCLIP OFICIAL, NEW SINGLE. ”Am amintiri” (partea a doua) - Aug 8, 2020 12:27:00 PM
Flo și Hellen au lansat ”Te rog”, o melodie nouă și videoclipul oficial al cântecului, pe YouTube în 31 iulie 2020. Piesa ”Te rog” (Flo feat. Hellen) reprezintă continuarea poveștii melodiei ”Am amintiri”, lansate de Flo în 2018 tot sub egida Red Clover Media.

Cântecul ”Te rog” (Flo featuring Hellen) a fost compus de Flo, Florentin Gheorghe pe numele real, care s-a ocupat și de mixajul, masterizarea audio și aranjamentul instrumental.

Regia videoclipului noului single ”Te rog” (Flo feat. Hellen) îi aparține lui Dima Vutcariov, iar vocea adițională, Danielei Voicu.

Precedentul single lansat în 2020 de constănțeanca Hellen, Raluca Elena Țifrea pe numele ei adevărat, este ”Hrana” (Voices Media).

Enjoy! 🙂

VIDEOCLIP NOU, MELODIE NOUĂ: Flo – Te rog (feat. Hellen) || Am amintiri partea 2. Official Video, New Single 2020, New Songby Red Clover (YouTube), 31 iul. 2020

Sursa: cristirou.wordpress.com


05. VIDEOCLIP NOU: Dima Trofim și What’s UP - „Du-mă unde vrei” (2020). MELODIE NOUĂ, SINGLE OFICIAL - Aug 7, 2020 3:02:00 PM
Dima Trofim și What’s UP lansează „Du-mă unde vrei”

Dima Trofim și What’s UP colaborează pentru prima oară și lansează „Du-mă unde vrei”, un single despre o iubire sinceră și pasională, ce seamănă cu aventurile de-o vară. Piesa „Du-mă unde vrei” are la bază o declarație sinceră de dragoste pentru cei care își găsesc sufletul pereche și îl urmează în orice colț al lumii, fără obiecții sau limite impuse.

Compusă de către What’s UP și Boier Bibescu, „Du-mă unde vrei” te poartă într-o călătorie a inimii ce iubește de la ocean până în deșert, iar clipul completează prin imagini povestea din spatele versurilor.

„Piesa asta a început ca o joacă, dar cred în ea și sper să devină un hit. «Du-mă unde vrei» este un proiect un pic diferit de ceea ce am lansat până acum, dar schimbările sunt mereu binevenite. Videoclipul este și el foarte tare și chiar cred că multă lume se va regăsi în versurile piesei. What’s UP este foarte talentat și este foarte interesant să îl vezi în procesul de creație. Este unul dintre cei mai creativi oameni pe care îi cunosc și mi-a plăcut foarte mult să lucrăm împreună. Tot el este și cel care a regizat videoclipul. Știu că este la început în ceea ce privește regia, dar credeți-mă, este foarte tare și în asta. Sunt convins că nu va fi singura noastră colaborare. Tot ce pot să spun este că e doar începutul. Fanii mei vor mai avea parte de multe surprize”, povestește Dima.

„A fost o placere să fiu cantautor, regizor, scenarist și actor pentru acest proiect. Dima este un bun cântăreț și, nu în ultimul rand, un bun actor. Mi-a fost foarte ușor să lucrez cu el atât în studio, cât și pe platoul de filmare. Îi mulțumesc pentru încrederea acordată atât lui, cât și lui Boier Bibescu pentru că mi-a fost alături cât timp am produs această piesă”, adaugă What’s UP.

În urmă cu o zi, What’s UP a lansat „La rău și la bine”, un single ce vine însoțit de un videoclip alb negru, inspirat parcă din filmele cu gangsteri. Cu un concept video creat de către What’s UP împreună cu Bibi și Eddy Production, „La bine și la rău” este o piesa scrisă de către artist alături de Realm, Viky Red și Boier Bibescu. Single-ul vorbește despre loialitate și despre oamenii care trec prin viața noastră, iar de cele mai multe ori aleg să nu rămână, fiind doar simpli călători. „Doar câțiva sunt cu mine, și la rău și la bine” sunt versurile pe care artistul le cântă chiar de la primele acorduri.

Dima Trofim a devenit cunoscut publicului odată cu rolul său în serialul TV „Pariu cu Viața”, dar și ca membru al trupei dance/pop-rock Lala Band. De atunci, Dima Trofim a lansat single-uri de succes precum „Cerșesc iubire”, „Stai cu mine” și „Urzici”, iar în 2016 a colaborat cu AMNA pentru „Cireș de mai”, hit ce s-a menținut în topurile de specialitate timp de 14 săptămâni și a adunat peste 31 de milioane de vizualizări pe YouTube.

Sursa: http://catmusic.ro/news/dima-trofim-si-whats-up-lanseaza-du-ma-unde-vrei/

VIDEOCLIP NOU, MELODIE NOUĂ: Dima Trofim & What's UP - Du-ma unde vrei (Official Video) NEW SINGLE 2020, NEW SONGWatch the official music video for #DuMaUndeVrei performed by Dima Trofim & What's UP
Looking for a new jam ? Follow the 🐈 ! #FollowTheCat
http://catmusic.me
Music: Bătrânu Răzvan (Boier Bibescu), Ivancea Marius Marian (What’s UP);
Lyrics: Ivancea Marius Marian (What’s UP);
Orchestration: Bătrânu Răzvan (Boier Bibescu);
Share your favorite video with your friends 🙌 !
Facebook ➜ http://fb.com/CatMusicRomania
(P)&(C) Cat Music Romania
❌ Please, do not use this song without permission of Cat Music
by Cat Music (YouTube), 7 aug. 2020


06. Tamara Buciuceanu, Dem Rădulescu, Nicu Constantin şi Ion Băieşu - Sărbătoritul (scenetă amuzantă, TVR) - Aug 6, 2020 2:08:00 PM
Tamara Buciuceanu, Dem Rădulescu, Nicu Constantin şi Ion Băieşu - Sărbătoritul (TVR, scenetă amuzantă)Moment din Arhiva TVR, difuzat pe TVR1, cu Dem Rădulescu, Nicu Constantin, Tamara Buciuceanu şi Ion Băieşu in sceneta "Sărbătoritul" de Dan Mihăescu (1977)

http://www.facebook.com/fantvr1
http://youtube.com/TVRcanaluloficial
http://www.tvr.ro
http://www.tvrplus.ro

by TVR (YouTube), 21 iul. 2014


07. VIDEOCLIP NOU: Andreea Bălan - ”Nu mai doare” (2020). MELODIE NOUĂ, SINGLE OFICIAL - Aug 5, 2020 5:41:00 PM
Andreea Bălan a lansat ”Nu mai doare”, o melodie nouă și videoclipul oficial al cântecului, pe canalul său de YouTube miercuri, 5 august 2020. Piesa ”Nu mai doare” (Andreea Bălan) este compusă de Ionuț Bacula (Papu) și Vlad Manolache, membri ai trupei Zero. Videoclipul noului single ”Nu mai doare” (Andreea Bălan) a fost regizat și produs de Vlad Roșca și Roxana Paulică.
Coregrafia îi aparține lui Dragoș Roșu (Istvan) care este și protagonist în clipul melodiei ”Nu mai doare” alături de Andreea Bălan.
"Întotdeauna mi-am dorit să ies din zona de confort și să încerc să mă autodepășesc, să trec peste orice obstacol, să fac lucruri deosebite și să surprind. «Nu mai doare» reprezintă un alter ego, o parte din mine care se simte mai puternică după experiențele avute și pregătită să meargă mai departe. Mi-a plăcut mult viziunea Roxanei Paulică și a lui Vlad Roșca și modul în care au știut să pună în valoare acea latură. Mi-am propus ca împreună cu ei să conturez o poveste emoțională, pe care să o prezint prin muzică. Piese precum «Inimă de fier» și «Am crezut în basme» reprezintă pașii către vindecare și fericire și cu siguranță vor urma și alte povești", a declarat Andreea Bălan, cu ocazia lansării cântecului ”Nu mai doare”.
Enjoy!

VIDEOCLIP NOU, MELODIE NOUĂ: ANDREEA BĂLAN - NU MAI DOARE (Official Video) NEW SINGLE 2020, NEW SONGPIESA NOUA 2020: ANDREEA BALAN - NU MAI DOARE (VIDEOCLIP OFICIAL)
Dansatori: Ruge Petrisor, Elena Marin, Elena Trinca, Georgiana Radulescu, Miruna Militru, Arghir Adriana, Denisa Ispir
TikTok: andreeabalanofficial
Booking Madalina Nicolai: 0745 333 111
Styling: Anda Crapatureanu
Make-up: Diana Ionescu
Hair: Catalin Manolache
by Andreea Balan (YouTube), 5 aug. 2020


08. PIESĂ NOUĂ: Cortes - ”Pauză” (2020). VIDEOCLIP OFICIAL, NEW SINGLE - Aug 2, 2020 6:00:00 PM
Dupa „Pastile de iubire”, un feat de succes cu Amna, Cortes a simtit nevoia unei pauze. Dar tot pe ritmuri muzicale si tot in colaborare cu Sprint Music!
„Am nevoie de o pauza / Nu ma intreba tu din ce cauza!”, canta Cortes in noul sau single, „Pauza”, care vine, dupa cum spune chiar artistul, intr-o perioada potrivita!
„Piesa asta,”Pauza”, este o evadare din cotidian, din rutina zilnica. Reprezinta sentimentul de eliberare, practic asa a si fost facuta. Eu am stat in studio destul de mult in perioada pandemiei si la un moment dat, cand eram acolo concentrat, am zis, am nevoie de o pauza! Si de acolo a izvorat practic piesa asta. E lucrata de mine impreuna cu Casta John si cu Razvan Matache. Clipul este facut de Claudiu Stan. Am mare incredere si sper ca piesa sa ajunga la cat mai multa lume si sunt convins ca toti cei care o vor asculta se vor regasi in ea, pentru ca toti avem nevoie de o pauza la un moment dat, indiferent ce facem si ce job avem. In plus, in momentul de fata, poate avem nevoie si de o pauza de la pandemie, pentru a mai iesi putin din acest stres!”, a declarat Cortes.

Sursa: https://www.sprintmedia.ro/cortes-are-nevoie-de-pauza-asculta-aici-cel-mai-nou-single-al-artistului/

VIDEOCLIP NOU, MELODIE NOUĂ: Cortes - Pauza | Videoclip Oficial, 2020 New Single, New SingSUBSCRIBE 🔥 Sprint Music Official YT:
http://smarturl.it/SubscribeSprintMusic
Concerte & Management Cortes:
Marius China | 0723.315.180 | [email protected]
Follow Cortes:
Instagram: https://www.instagram.com/cortesofficial
Facebook: https://www.facebook.com/CortesOfficial
Licensing: [email protected]
PR: Dana Popa | [email protected]
Muzica si Text: Cosmin Dobrescu (Cortes), Ionut Tanase (Kastha John)
Instrumental: Razvan Matache (Macora)
Voci aditionale: Alexandra Costache (Aquene)
Mix-Master: Sergiu Teaca
Piesa compusa si produsa in studiourile Dreamerz Music
Video: Claudiu Stan din partea MVP Production
(C) & (P) 2020 Sprint Music & Sprint Media Publishing
by Sprint Music (YouTube), 28 iul. 2020


09. MELODIE NOUĂ: ALB NEGRU - ”Vremuri Noi” (2020). VIDEOCLIP NOU, SINGLE OFICIAL - Aug 2, 2020 5:33:00 PM
Lui Andrei si Kamara li s-au alaturat Rares si Ralflo! Aceasta este noua formula a trupei!

”Nu cred ca mai exista o trupa de baieti care sa sune asa cum sunam noi live si din motivul acesta cred eu ca este un castig, atat pentru noi ca trupa cat si pentru muzica romaneasca!”

La vremuri noi, oameni noi! Aceasta zicala li se potriveste acum de minune baietilor din trupa ALB NEGRU, care, odata cu lansarea noului lor single “Vremuri noi” lanseaza practic oficial si noua formula de trupa. Lui Andrei Stefanescu si Kamara li s-au alaturat prietenii si colaboratorii lor de suflet, alaturi de care au scos multe melodii de succes, printre care si “Mi-e sete de tine”, Rares Varniote si Ralflo!

“Incepand cu aceasta piesa “Vremuri noi”, Rares si cu Ralflo intra in trupa ALB NEGRU. De-acum incolo noi patru vom fi ALB NEGRU si ma bucur nespus de mult ca pentru ALB NEGRU au venit vremuri noi! Asa se numeste si noua noastra piesa, culmea, nu ajunsesem la studio pentru a face aceasta piesa ci alta, in varianta ALB NEGRU feat, Ralflo si Rares si apoi ne-am decis ca trupa sa fie in patru de-acum inainte, noua formula. Piesa “Vremuri noi” a venit practic sa anunte acest update al trupei. Se anunta vremuri noi pentru noi si suntem foarte fericiti. Aceasta piesa ne reprezinta, este foarte frumoasa, pozitiva, o piesa care da speranta, o piesa care te face sa nutresti sentimente pentru cel de langa tine, te ajuta sa iti dezvolti aceasta zona, sa o hraneasca cumva si noi ne bucuram foarte mult ca reusim sa dam mai departe ceva din noi catre public si putem sa aducem zambete si fericre in sufletele altora!”, spune Kamara.

Ce spune Andrei Stefanescu despre noua formula a trupei si noul single ALB NEGRU?
“Mie personal mi se pare ca “s-a facut dreptate”! Am adus langa noi doi cantareti adevarati, doua caractere adevarate, doi oameni cu care am avut cel mai mare succes pe care ALB NEGRU l-a inregistrat vreodata. Suntem colegi si la Nationala Artistilor, suntem prieteni si in afara scenei, cantam foarte bine impreuna, ne simtim foarte bine pe scena, avem foarte multe evenimente la care am participat si ne-am sustinut unii pe ceilalti. Trupa ALB NEGRU are acum doi membri care trebuiau sa fie mai demult in aceasta trupa, chiar odata cu piesa “Mi-e sete de tine”. Au trecut anii, ne-am maturizat si iata-ne ajunsi in fata unui moment foarte important pentru noi. Aceasta pandemie cred ca ne-a luminat oarecum si ne-a dat aceasta solutie si anume, de a fi mai multi! Nu cred ca mai exista o trupa de baieti care sa sune asa cum sunam noi live si din motivul acesta cred eu ca este un castig, atat pentru noi ca trupa cat si pentru muzica romaneasca! Cu ocazia asta am scos si o piesa care chiar asta arata – “Vremuri noi!” – atat pentru noi – trupa ALB NEGRU – cat si pentru cei care vor asculta piesa. “Vremuri noi” – pentru ca suntem intr-o permanenta schimbare, totul se schimba in jurul nostru, traim niste vremuri noi, iar noi suntem in picioare si iata-ne poate, mai puternici ca inainte! O piesa frumoasa, pe care am iubit-o inca din prima zi in care am ascultat-o si cred eu ca si publicul de la noi din tara o va iubi, atat piesa , cat si noua formula ALB NEGRU”!

“Ce pot spune despre noua piesa “Vremuri noi”? Sincer, de la “Mi-e sete de tine” nu am mai simtit asa vibe si asa bucurie, mai ales ca am pastrat si formula castigatoare. Este o piesa de vara, in stilul nostru reggae, cu care am avut succes mereu! Vorbind despre noua formula a trupei, ma bucur sa fac parte din acest proiect, asa cum m-am bucurat si pana acum, sa fim patru nebuni frumosi, dar de data asta sub numele de ALB NEGRU toti patru! Sau, cel mai simplu, am scapat de feat. Ralflo cu Rares. Glumesc! Piesa “ Vremuri noi” a venit cum nu se putea mai bine in perioada asta, mai ales ca am facut si trecerea de la colaborarea dintre noi, la formula oficiala, si mai ales vremurile pe care le traim cu totii. Speram sa va placa asa cum ne place si noua piesa!”, adauga si Rares, incantat de noua formula, cea oficiala de patru baieti, a trupei ALB NEGRU!

Ralflo s-a declarat si el extrem de incantat pentru faptul ca acum face parte oficial din noua formula ALB NEGRU: “Pentru mine este o onoare ca dupa 8 ani de zile de colaborari si de concerte sa fac parte oficial din trupa ALB NEGRU. Parca asa era si scris! Nu este o mare schimbare pentru ca noi tot asa mergeam la concerte, in formula de patru, dar acum este o implinire totala! Simt o mare bucurie si ne vom bucura pe scena toti patru, tot restul vietii! Piesa “Vremuri noi” vorbeste despre iubire, ca de obicei, noi asa cantam. Chiar daca noi am trecut peste ceva foarte complicat si foarte greu, ramanem impreuna si in “Vremuri noi”!”

Sursa: https://www.sprintmedia.ro/vremuri-noi-pentru-alb-negru/

VIDEOCLIP NOU, MELODIE NOUĂ: ALB NEGRU - Vremuri Noi | Videoclip Oficial, 2020 New Single, New SongVremuri Noi in interpretarea trupei ALB NEGRU in noua componență. (C) 2020 Sprint Music
SUBSCRIBE 🔥 Sprint Music Official YT:
http://smarturl.it/SubscribeSprintMusic
Concerte:
Marius China | 0723315180 | [email protected]
Sprint Music Online:
Facebook: https://www.facebook.com/SprintMusic
Site Oficial: http://www.sprintmedia.ro
Muzica: Rares Varniote & Ralflo (Raphael Wehrlen)
Text: Kamara (Kamara Ghedi)
Chitari: Vlad Crețu (Supermarket)
Regie si Scenariu: Kamara
D.O.P. & Colorizare: Octavian Lucian
Actrite:
Doina Teodoru @doina.teodoru
Diana Sar @dianasar
Roxana Niculae @roxananiculae
Oana Zara @oanazara
Multumim Crema Beach Mamaia Nord pentru locație
#AlbNegru #SprintMusic #MuzicaPop
by Sprint Music (YouTube), 20 iul. 2020


10. VIDEOCLIP NOU: Roxen - ”How To Break A Heart” (2020). MELODIE NOUĂ, SINGLE OFICIAL - Aug 1, 2020 5:39:00 PM
Roxen a lansat ”How To Break A Heart”, o melodie nouă și videoclipul oficial al cântecului, pe canalul său de YouTube vineri, 31 iulie 2020. Piesa ”How To Break A Heart” (Roxen) este compusă de Teodor Runsiö, Frans Torell și Elin Bergman, fiind produsă de Seb Daniel pentru Global Records. Regia videoclipului noului single ”How To Break A Heart” (Roxen), o producție Loops Production, îi aparține lui Anton Sandu (SAN), iar de filmări s-a ocupat Paul Tatcu.
"Așteptam cu nerăbdare lansarea acestei piese, este una dintre preferatele mele. Sper să vă placă și vouă la fel de mult și să facă parte din playlist-ul vostru. Dincolo de mesajul ei, este o melodie cu un vibe pozitiv, care te face să dansezi și să vrei sa o asculți încă și încă o dată. Abia aștept să văd reacțiile voastre și vă mulțumesc încă o dată pentru tot. În același timp, sunt onorată de colaborarea cu Warner și de sprijinul oferit pe plan internațional. Nici nu îndrăzneam să visez la o asemenea reușită, însă acest lucru mă motivează să cuceresc toate topurile cu muzica mea. Love you all!", a declarat Roxen, reprezentanta României la Eurovision 2021, cu ocazia lansării noului cântec.
Enjoy! 🙂

VIDEOCLIP NOU, MELODIE NOUĂ: Roxen – How To Break A Heart | Official Video, New Single 2020, New SongFollow ROXEN:
Spotify: http://hyperurl.co/bycztg
Instagram: https://www.instagram.com/isroxen/
TikTok: https://tiktok.com/@isroxalien
Facebook: https://www.facebook.com/roxen.oficial/
Apple Music: http://hyperurl.co/yminqa
Deezer: http://hyperurl.co/cwu1bf
Booking & Licensing:
[email protected] | +40.0757.104.166
http://www.globalbooking.ro
[email protected]
by ROXEN (YouTube), 31 iul. 2020


11. Florina Cercel şi Horaţiu Mălăele - Bubico de I.L. Caragiale (TVR) - Aug 1, 2020 2:19:00 PM
Florina Cercel şi Horaţiu Mălăele - Bubico de I.L. Caragiale (TVR, VIDEO)Imagini din Arhiva TVR cu Horaţiu Mălăele şi Florina Cercel în sceneta „Bubico” de Ion Luca Caragiale

http://www.facebook.com/fantvr1
http://youtube.com/TVRcanaluloficial
http://www.tvr.ro
http://www.tvrplus.ro

by TVR (YouTube), 14 sept. 2014


12. MELODIE NOUĂ: Miriam Amat, Carine - ”Rendez Vous” (2020). VIDEOCLIP OFICIAL, NEW SINGLE - Aug 1, 2020 10:57:00 AM
Miriam Amat și Carine lansează „Rendez Vous”

Miriam Amat și Carine colaborează pentru prima oară și lansează „Rendez Vous”, un single cu versuri în franceză și engleză, ce este însoțit de un videoclip ce pune în evidență senzualitatea și șarmul celor două artiste. Pentru Miriam este prima oară când lucrează cu producători și compozitori români, iar experiența a fost una inedită pentru ea.

„«Rendez vous» este un proiect internațional, cu un sound melodic care subliniază prin ritmul său influențele muzicii orientale. O parte din videoclip am filmat-o chiar în Almeria, orașul în care locuiesc eu. A fost foarte tare că am putut surprinde peisaje diverse, extraordinare, cu munți, mare și deșert”, povestește Miriam.

„Deși nu este prima mea colaborare cu un DJ, dat fiind faptul că este un proiect internațional, emoțiile nu s-au lăsat așteptate. Am trăit un amalgam de experiențe plăcute, începând cu locul în care s-a demarat acțiunea clipului, aceeași locație unde s-a filmat și «Exodus: Gods and Kings», până la frumoasa prietenie care s-a creat între mine și Miriam. Cu siguranță, drumurile noastre nu se despart aici”, adaugă Carine.

Compusă de către Cătălin Tamazlicaru, Alexandru Antonescu, Răzvan Dediu, Alexandru Cotoi și DJ SAVA, „Rendez Vous” este un single fresh, cu versuri ce-ți rămân întipărite în minte. În regia lui Alex Volintiru, videoclipul a fost filmat în unele dintre cele mai spectaculoase și exotice zone din Almeria, dar și în deșertul Tabernas, loc în care a fost produs celebrul film “Exodus: Gods & Kings”, lansat în anul 2014.

Recunoscută pentru set-urile sale, Miriam Amat a început să producă muzică în 2011 pentru a putea fi cât mai aproape de publicul său. Născută în Málaga (Spania), artista în vârstă de 28 de ani a împărțit scena de-a lungul timpului cu artiști precum Juan Magan, R3hab si mulți alții. Până în prezent, Miriam a mixat în cadrul unora dintre cele mai populare festivaluri din sudul Spaniei.

După succesul colaborării cu DJ Sava pentru piesa „Sea Lo Que Sea”, Carine a lansat „Magique”, prima ei piesă din cariera solo, cu un videoclip senzual. Frumoasa Carine a urcat pe scenă în fața a mii de oameni alături de DJ Sava în cadrul ENMODA International Awards Night, unul dintre cele mai importante festivaluri de muzică din Balcani. Au urmat apoi piese precum “No Time” si “Falling”, ce imbina beat-uri dance cu influente balcanice.

Sursa: http://catmusic.ro/news/miriam-amat-si-carine-lanseaza-rendez-vous/

VIDEOCLIP NOU, MELODIE NOUĂ: Miriam Amat X Carine - Rendez Vous (Official Video) 2020 NEW SINGLE, NEW SONGWatch the official music video for #RendezVous performed by Miriam Amat X Carine
Looking for a new jam ? Follow the 🐈 ! #FollowTheCat
http://catmusic.me
Licensing: [email protected]
Music & lyrics: Catalin Tamazlicaru, Alexandru Antonescu, Razvan Dediu, Alexandru Cotoi, Constantin Sava;
Editors: Cat Music, Global Records
(P)&(C) Cat Music Romania
❌ Please, do not use this song without permission of Cat Music
by Cat Music (YouTube), 31 iul. 2020


13. MELODIE NOUĂ: Direcția 5 - „Vine o vreme” (2020). VIDEOCLIP NOU, SINGLE OFICIAL - Jul 31, 2020 4:52:00 PM
Direcția 5 lansează „Vine o vreme”, o piesă sensibilă cu un mesaj emoționant

Direcția 5 lansează „Vine o vreme”, un single ce te poartă printr-o călătorie plină de nostalgie spre copilărie, cea mai pură perioadă din viața unui om. Compusă de către Marian Ionescu și Paul Cătușanu, „Vine o vreme” este o piesă sensibilă, cu un mesaj aparte, iar videoclipul transpune în imagini povestea emoționantă a versurilor.

La începutul acestei veri, Direcția 5 a lansat balada „Tu ești”, cel de-al treilea single ce se va regăsi pe următorul album al trupei, alături de piese precum „Fii cum ești tu” și „Vreau acasă”. Albumul va fi disponibil din noiembrie 2020.

Anul trecut, Direcția 5 a lansat materialul discografic „Muzică, flori și poezie”, ce conține melodii ca „Lumea de mai multe ori”, „Din prima până în ultima zi”, „Paradis“, „Amor“, „Pur și simplu” și „Hipnotizat”, iar în urmă cu aproape trei ani, a lansat albumul „Happy Days”, din care fac parte single-uri de succes precum „Când sunt cu tine”, „Să-i iert păcate” (alături de Adi Sînă), „Pulbere de stele“, „Te cunosc de undeva“, „Rogvaiv” și „Tu m-ai cucerit”.

Direcția 5 a lansat primul album din carieră în 1991, iar de atunci, în fiecare an trupa a lansat câte un material discografic ce îi poartă amprenta. Istoria muzicală lungă face ca trupa să fie recunoscută și apreciată chiar și peste hotare, lansând peste 20 de albume și peste 400 de piese, printre care și colaborări cu nume de referință din muzica românească – Lidia Buble, Delia, Andra, Nicoleta Nuca, Loredana Groza și Paula Seling.

Sursa: http://catmusic.ro/news/directia-5-lanseaza-vine-o-vreme-o-piesa-sensibila-cu-un-mesaj-emotionant/

VIDEOCLIP NOU, MELODIE NOUĂ: directia 5 - Vine o vreme (Official Video) NEW SINGLE 2020, NEW SONGMusic: Marian Ionescu
Lyrics: Paul Catusanu
Aranjament orchestral: Catusanu Paul, Gogu Iulian Andrei, Sucea Gabriel
Mixaj audio: Lee Music Production
Mastering: Lee Music Production
(P)&(C) Cat Music Romania
❌ Please, do not use this song without permission of Cat Music
by Cat Music (YouTube), 31 iul. 2020


14. VIDEOCLIP NOU: MIRA - ”Dragostea din tei” (2020). NEW OFFICIAL SINGLE - Jul 31, 2020 3:28:00 PM
VIDEOCLIP NOU: MIRA - Dragostea din tei (Official Video) 2020 NEW SINGLEMIRA - Dragostea din tei | Videoclip oficial
Muzica: Dan Balan, MIRA, Razvan Matache
Text: Dan Balan
Productie: Razvan Matache
(P)&(C) Starkat
by MIRA (YouTube), 31 iul. 2020


15. VIDEOCLIP NOU: Ilinca și Cleopatra Stratan - ”Vara asta (pe Tik Tok)”. MELODIE NOUĂ (2020), SINGLE OFICIAL - Jul 31, 2020 11:59:00 AM
„Vara asta (pe Tik Tok)”, Ilinca dă startul distracției alături de Cleopatra Stratan

Fun, good vibes și soare cât cuprinde! Ilinca și Cleopatra Stratan au planuri serioase vara aceasta, iar unul dintre ele este lansarea primului lor single împreună, „Vara asta (pe Tik Tok)”. Piesa face parte dintr-un proiect retro, inspirat din hiturile anilor 2000, dar cu un sound fresh și foarte catchy pe care care Ilinca, artista care a cucerit România cu yodelul sau, l-a pregătit pentru această vară. Un remake al celebrei piese „Mergem la mare” lansată de trupa Candy, „Vara asta (pe Tik Tok)” te poartă printr-o călătorie în timp până în anul 2020, cand distracția și-a făcut loc cât cuprinde în mediul online.

„«Vara asta (pe Tik Tok)» este o piesa fresh și cool, iar faptul că eu și Cleopatra suntem tinere și pline de energie pozitivă completează starea piesei perfect. Am cunoscut-o pe Cleo abia în ziua filmării videoclipului și ne-am înțeles de minune de la început. Am avut o chimie instantă și ne-am distrat filmând toate cadrele împreună. Mă bucur în primul rând că am câștigat o nouă prietenă și pentru că avem această piesă împreună care sper să vă dea și vouă același vibe fun pe care mi-l dă mie. Și stați aproape pentru că mai urmează și alte piese din proiectul #retro❤️”, mărturisește Ilinca.

„Colaborarea cu Ilinca a apărut spontan, am primit piesa și câteva zile mai târziu am înregistrat-o, apoi am filmat clipul în București cu regizorul Alex Ceaușu. M-am distrat la filmări, a fost fun. Piesa îmi dă un vibe foarte pozitiv și plin de viață și mă bucur tare mult că am colaborat cu Ilinca, e o fată minunată și sper să nu fie ultimul feat împreună”, adaugă Cleopatra Stratan.

Pentru „Vara asta (pe Tik Tok)”, Ilinca și Cleopatra au făcut tot ce le-a trecut prin cap și au colaborat pentru muzică și versuri cu Laurențiu Duță, Mihai Cătălin Tamazlicaru, Alexandru Ioan Antonescu și Răzvan Dediu.

După ce și-a cucerit publicul cu yodelul ei inconfundabil, Ilinca a colaborat cu Alex Florea pentru „Yodel It!”, single ce a reprezentat România în marea finală Eurovision Song Contest de la Kiev. Artista s-a clasat pe poziția a șaptea și a obținut cel mai mare punctaj din istoria participării României la celebrul concurs european: 282 de puncte. In 2017, Ilinca a lansat „Amici”, primul single din cariera solo. A urmat „Nu acum“ și „Prințișorul meu“, melodie ce face parte din albumul „Naked Truth”, lansat de proiectul MCulture by Damian Drăghici. În vara lui 2018, artista a colaborat pentru „Hasta Manana (Mmm)” cu Yasiris, artista dominicană Cat Music Spain și câștigătoarea concursului muzical „Gana Con Tu Voz“, iar in iunie a lansat single-ul „Furtuna mea”, o poveste pusă în versuri despre piedicile și provocările pe care doi oameni, vulnerabili în fața iubirii, trebuie să le depășească pentru a reuși.

După ce l-a tot așteptat pe „Ghiță” la portiță, a intrat în Cartea Recordurilor și a lansat single-uri de succes precum „Te las cu inima”, „Pupă-mă” și „Eu m-am pierdut”, Cleopatra Stratan a lansat în urmă cu cinci luni „La ușa mea”, piesă si videoclip ce pun în evidență latura sexy și încrezătoare a artistei. Single-ul a adunat peste 7 milioane de vizualizări pe canalul de YouTube al label-ului Cat Music. Cleopatra a cunoscut succesul mondial încă de la vârsta de 3 ani cu hitul „Ghiță”, ce s-a auzit în țări precum Japonia, Spania și Mexic. Din anul 2008, artista are propria ei papușă, iar în anul 2009 este inclusă de site-ul oddee.com în topul copiilor minune, unde ocupă locul 4.

Sursa: http://catmusic.ro/news/vara-asta-pe-tik-tok-ilinca-da-startul-distractiei-alaturi-de-cleopatra-stratan/

VIDEOCLIP NOU, MELODIE NOUĂ: Ilinca x Cleopatra Stratan - Vara asta (pe Tik Tok) | Official Video, 2020 New Single, New SongWatch the official music video for #VaraAsta #peTikTok performed by Ilinca x Cleopatra Stratan
Looking for a new jam ? Follow the 🐈 ! #FollowTheCat
http://catmusic.me
Booking: Madalina Simionescu
[email protected] | 0744831410
Music & lyrics: Laurentiu Duta, Mihai Catalin Tamazlicaru, Alexandru Ioan Antonescu, Dediu Razvan, Ilinca;
Mix & Master: Soundboy
Share your favorite video with your friends 🙌 !
Facebook ➜ http://fb.com/CatMusicRomania
VERSURI Ilinca x Cleopatra Stratan - Vara asta (pe Tik Tok):
https://youtu.be/q5Xm_e73Afo
(P)&(C) Cat Music Romania
❌ Please, do not use this song without permission of Cat Music
by Cat Music (YouTube), 29 iul. 2020


16. MELODIE NOUĂ: Directia 5 - E undeva (2020). VIDEOCLIP NOU, PIESĂ ORIGINALĂ - Jul 30, 2020 6:27:00 PM
VIDEOCLIP NOU, MELODIE NOUĂ: directia 5 - E undeva (2020). NEW SONG, NEW VIDEOdirectia 5 - "E undeva"
Muzica: Marian Ionescu
Versuri: Dinu Olărașu
by directia 5 (YouTube), 10 iul. 2020


17. VIDEOCLIP NOU: Connect-R feat. Randi - ”De vorbă cu mine” (2020). MELODIE NOUĂ, SINGLE OFICIAL - Jul 30, 2020 5:38:00 PM
Connect-R și Randi au lansat ”De vorbă cu mine”, o melodie nouă și videoclipul oficial al cântecului, pe YouTube joi, 30 iulie 2020. Piesa ”De vorbă cu mine” (Connect-R feat. Randi) este compusă de Mihalache Ștefan (Connect-R) și Ropcea Andrei, Randi pe numele lui scenic, fiind orchestrată de Tudor Ion și Connect-R.
De mixaj la cântecul ”De vorbă cu mine” (Connect-R featuring Randi) și masterizare audio s-au ocupat Max Chisaru și Tudor Ion.
Regia videoclipului noului single ”De vorbă cu mine” (Connect-R feat. Randi), produs de Film House & niciozifarafilmare, îi aparține lui Jimachez.
”Tu ce ti-ai spune daca ai putea vorbi cu copilul din tine? Cel mai frumos mesaj am sa-l pun pe contul meu de insta! Hai ca-s curios!”, a scris Connect-R pe canalul său oficial de YouTube, la lansarea melodiei ”De vorbă cu mine”. Enjoy!

VIDEOCLIP NOU, MELODIE NOUĂ: Connect-R feat. Randi - De Vorba Cu Mine | Official Video, New Single 2020, New Song1st AC - Robert Ionicioiu
2nd AC - Andrei Seceleanu
by Connect-R (YouTube), 30 iul. 2020


18. AMNA - „6 șoapte” (melodie nouă 2020, videoclip nou, single oficial) - Jul 28, 2020 10:35:00 AM
AMNA lansează „6 șoapte”

După ce a lansat alături de Dorian Popa „Cealaltă ea”, piesă de succes ce a cucerit topurile muzicale, AMNA lansează „6 șoapte”, un single cu un mesaj aparte, ce are la bază o declarație de dragoste, pusă pe note muzicale. Compusă de către artistă alături de Șerban Cazan, Ana Maria Stancu, Robert Toma și Vladimir Coman Popescu, „6 șoapte” te poartă într-o călătorie a inimii ce începe de la prima privire și se transformă încet, încet în mai mult.

„Inima îmi cere un singur răspuns, oarecum în sufletul meu te-ai ascuns” – sunt versurile ce transmit una dintre cele mai sincere și frumoase declarații de dragoste, iar videoclipul completează prin imagini povestea spusă de AMNA. Când cel pe care l-ai ales își face casă în inima ta, știi că în acel moment trebuie să primești iubirea în viața ta și să simți vibrația inimilor ce încep să bată la unison.

„Am lucrat cu mare drag la «6 șoapte». Este o piesă diferită de cele pe care le-am lansat până acum, ca sound și mood, sper foarte mult să ajungă la sufletele voastre. Cred că toți îndrăgostiții care au trăit o poveste de iubire pasională ce a devenit universul vieții lor, se pot regăsi”, povestește AMNA.

De-a lungul timpului, AMNA a cucerit publicul cu piese precum „Tell me why”, „În oglindă” (feat. Robert Toma), „Banii”, „Nu poți să mă uiți” și „Arme” (feat. What’s UP), care au reușit să strângă milioane de vizualizări pe YouTube și să ajungă în topurile radiourilor din România. Au urmat piese precum „De Câte X Vrei Tu”, „Aproape cel mai departe” (în colaborare cu Robert Toma), „14 februarie”, și „Ce rămâne de făcut”, feat. KEED de la Șatra B.E.N.Z. În luna mai, artista a colaborat pentru a treia oară cu Dorian Popa și au lansat „Cealaltă ea”, single ce a adunat peste șapte milioane de vizualizări pe YouTube.

Sursa: http://catmusic.ro/news/amna-lanseaza-6-soapte/

VIDEOCLIP NOU, MELODIE NOUĂ: AMNA - 6 soapte (Official Video) NEW SINGLE 2020, NEW SONGAMNA - 6 șoapte 📽 Videoclip oficial
AMNA online:
https://www.instagram.com/amnamusic/
https://www.facebook.com/AmnaOfficial/
TikTok: amnamusic8
Pentru Concerte & Management AMNA:
Carmen | 0737 677 677 | [email protected]
Muzica: Serban Cazan, Amna, Ana Maria Stancu, Robert Toma
Text: Amna, Ana Maria Stancu, Robert Toma, Serban Cazan, Vladimir Coman Popescu
Productie: Serban Cazan
Mix&Master: Serban Cazan
D.O.P.: Kobzzon
Edit and color grading: Silviu Mindroc
Multumiri speciale pentru locatie: https://www.instagram.com/adiraduta21/
by AMNA (YouTube), 28 iul. 2020


19. CUZA - Dor de casa ft. Irina Rimes, George Hora, Carmen Tanase (videoclip oficial 2019, versuri) - Jul 27, 2020 3:15:00 PM
VIDEOCLIP: CUZA - Dor de casa ft. Irina Rimes, George Hora, Carmen TanaseTuturor ne e dor de casa. Sper sa nu uitam de unde venim!

Productie: Cuza, Popescu Adrian Emeric (Crow)
Muzica: Cuza, George Hora, Popescu Adrian Emeric (Crow)
Versuri: Cuza, George Hora
Productie aditionala si Mix Master: George Hora, Catalin Ivascu
Inregistrata @ STUDIO 66 / Quantum
Regie, DOP: Silviu Mindroc
Productie video: Luca's Art Film

Cuza/Noaptea Tarziu:
Concerte: Madalina Simionescu 0744831410
Management: Giovani Francesco 0720990989
[email protected]

Irina Rimes:
Concerte: [email protected]
Nicoleta Sandu 0757104166
Aurelia Cabaua 0722826949
PR: Cristiana Danasel [email protected]

George Hora:
Concerte: [email protected]
Management/PR (Ramona) : 0764111116

Strofa 1 (Cuza):
Sunt bine mamă, aici e bine
Nu mai spune c-am slăbit, zâmbește pentru mine.
Îs așezat acum, serviciul e ușor
M-am acomodat rapid, acu-s prietenul lor.
Toți mă acceptă, am găsit chirie bună
Nu mă costă foarte mult, un sfert de salar pe lună
Vin acasă, nu trebuie să înduri
Că te ajut și luna asta cu banii pentru facturi.
Să știi că-i pup pe toți,
Nu reușesc să sun mai des că lucrez și nopți
Mi-am găsit aici o fată, e româncă tot ca mine
Strângem amândoi salariul, ne simțim atât de bine
Și ne întoarcem, poate facem și o casă,
Poate o să joci la nuntă, tu mămica mea frumoasă.
Îs obosit, te rog nu mă lua în seamă,
Te-am sunat doar să-ți spun că: Sunt bine mamă!

Refren: Dorul de casă,
Dorul de voi,
Dorul din suflet mă cheamă înapoi.
Dorul de casă,
Dorul de voi,
Dorul din mine mă cheamă înapoi.

Strofa 2 (Irina):
Sunt bine mamă, aici e bine
Doamna la care lucrez, seamănă cu tine
M-am acomodat, se comportă așa frumos
Acum stau la ei în casă, dorm camera de jos.
Nu fac mare lucru, curățenie puțin
Chiar dacă-i bine aici, abia aștept să vin
Mi-am găsit și un băiat, e român ca și mine,
Strângem amândoi salariul, ne simțim așa de bine.
Tata ce mai face? Mai e îngrijorat?
Spune-i că acum, mă gândesc la măritat.
Nu mai stăm mult și o să venim acasă,
Vreau să te văd la nuntă, tu mămica mea frumoasă.
Sper că ai mai șters tu praful în camera cu păpuși
Și că nu l-ai dat pe Teddy, ursulețul meu de pluș,
Sunt obosită, te rog nu mă lua în seamă
Te-am sunat doar să-ți spun că: Sunt bine mamă!

Refren: Dorul de casă,
Dorul de voi,
Dorul din mine mă cheamă înapoi.
Dorul de casă,
Dorul de voi,
Dorul din suflet mă cheamă înapoi.

Final (Carmen Tănase):
Sunt bine mamă, a trecut c-am mult, nu crezi?
Am crezut că nu rămâi când ai plecat să lucrezi.
E masa gata, dar nu vreau să te grăbești,
Însă, vreau să ajungi acasă cât încă mă mai găsești.

Follow Cuza:
Instagram: https://www.instagram.com/cuza.nt/

Follow Irina Rimes:
Instagram: https://www.instagram.com/irinarimes/

Follow George Hora:
Instagram: https://www.instagram.com/georgehora/

Follow Carmen Tanase:
Instagram: https://www.instagram.com/carmentbrana/

(C) si (P) Music Mob / Global Records / Quantum Music

by Noaptea Târziu (YouTube), 17 dec. 2019


20. Horaţiu Mălăele - Mine, Marine (video 2004). Scenetă amuzantă (TVR 1) - Jul 27, 2020 2:58:00 PM
VIDEO: Horaţiu Mălăele - Mine, Marine (2004). Scenetă amuzantă (TVR 1)Imagini din Arhiva TVR difuzate la Gala umorului, pe TVR1, cu Horaţiu Mălăele în sceneta umoristică „Mine, Marine".
Diana Cavallioti şi Dragoş Huluba ne aduc în fiecare duminică imagini cu cei mai iubiţi actori ai comediei româneşti https://goo.gl/ZqALBp
by TVR (YouTube), 28 mai 2016


21. Tora Vasilescu, Cezara Dafinescu, Dana Dogaru şi Ştefan Radof - Five O’Clock de I.L. Caragiale (TVR, scenetă amuzantă) - Jul 25, 2020 6:33:00 AM
Tora Vasilescu, Cezara Dafinescu, Dana Dogaru şi Ştefan Radof - Five O’Clock de I.L. Caragiale (TVR, scenetă amuzantă)Imagini din Arhiva TVR cu Tora Vasilescu, Cezara Dafinescu, Dana Dogaru şi Ştefan Radof în schiţa “Five O’Clock” de I.L. Caragiale

http://www.facebook.com/fantvr1
http://www.tvr.ro
http://www.tvrplus.ro

by TVR (YouTube), 13 sept. 2015


22. VIDEOCLIP NOU: Arando Marquez feat. Edward Sanda - „În Tandem” (2020). MELODIE NOUĂ, SINGLE OFICIAL - Jul 24, 2020 5:25:00 PM
Arando Marquez și Edward Sanda lansează „În Tandem”

Arando Marquez colaborează pentru prima dată cu Edward Sanda și lansează „În Tandem”, o piesă pasională de dragoste, ce arată că iubirea adevărată poate depăși orice obstacol. Când două inimi se întâlnesc și bat „În Tandem”, vor face tot ce le stă în putință sa nu se despartă și să fie fericite mereu.

Compus de către Edward Sanda, Kashta John, Peter Zaad și Arando Marquez, „În Tandem” este însoțit de un videoclip ce pare desprins dintr-un film romantic, regizat de cei de la NXT LVL. Clipul îi surprinde pe cei doi artiști în două ipostaze diferite, cea de tată care își caută fiica și cea de îndrăgostit care fuge cu aleasa inimii lui. De producția video s-a ocupat chiar Arando Marquez.

"Totul a început în momentul în care m-am gândit ca Edward este cea mai potrivită voce pentru acest single. Nu cred că există un artist mai talentat, care să cânte și să transmită mai bine mesajul piesei, așa că imediat am luat legătura cu el și totul a venit de la sine din acel moment. Single-ul este despre jumătatea perfectă din viețile noastre, de sufletele pereche ce dansează «În Tandem». De 17 ani trăiesc o frumoasă poveste de dragoste «În Tandem», așa că eu cu siguranță mă regăsesc în această piesă. Pentru videoclip, a trebuit sa îl urmăresc pe Edward care fuge cu «fata mea». A fost foarte palpitant, dar în final, ca în toate poveștile cu prinți și prințese, dragostea învinge tot", mărturisește Arando.

"«În Tandem» este o piesă de dragoste, care m-a inspirat foarte mult din momentul în care Arando mi-a arătat instrumentalul, așa că am început să scriu, iar în două zile era totul pregătit. Mă bucur că am fost pe aceeași lungime de undă amândoi și mai ales că i-a plăcut ce am scris. Mă bucur că am colaborat cu Arando pentru că îl știam de mai mult timp, din perioada în care lucra cu Connect-R. Sper să se regăsească cât mai mulți oameni în aceasta piesă, mai ales că este vorba despre ceva desprins din realitate", adaugă Edward Sanda.

Sursa: http://catmusic.ro/news/arando-marquez-si-edward-sanda-lanseaza-in-tandem/

VIDEOCLIP NOU, MELODIE NOUĂ: Arando Marquez feat. Edward Sanda - In tandem (Official Video) NEW SINGLE 2020, NEW SONGWatch the official music video for #InTandem performed by Arando Marquez feat. Edward Sanda
Looking for a new jam ? Follow the 🐈 ! #FollowTheCat
http://catmusic.me
Music & lyrics: Edward Sanda, Kashta John;
Instrumental: Peter Zaad, Arando Marquez;
Video by: NXT LVL;
Video production by ARANDO MARQUEZ;
Share your favorite video with your friends 🙌 !
Facebook ➜ http://fb.com/CatMusicRomania
Subscribe for more good music: https://goo.gl/Hx4S8E
(P)&(C) Cat Music Romania
❌ Please, do not use this song without permission of Cat Music
by Cat Music (YouTube), 22 iul. 2020


23. MELODIE NOUĂ: BRIANNA, 3RIN - ”Lips Lips” (2020), VERSURI. VIDEOCLIP OFICIAL, NEW SINGLE - Jul 24, 2020 2:55:00 PM
Artista care a cucerit România cu „Lost in Istanbul” lansează o noua piesă, în colaborare cu Erin

După succesul pe care l-a avut cu single-uri precum „Lost in Istanbul”, „Tsunami” și „Oh Ma Ma”, Brianna colaborează pentru prima oară cu Erin. Single-ul se numește „Lips, Lips”, iar versurile catchy și beat-urile EDM te poartă printr-o poveste plină de pasiune, dorință și multe cuvinte, ce de multe ori rămân nespuse. Cei doi artiști s-au întâlnit la studio împreună cu Cristian Tarcea (Monoir), iar în cel mai scurt timp proiectul a prins contur.

„«Lips Lips» este noua mea piesă preferată. De obicei nu îmi ascult piesele atât de mult, dar piesa asta este pe repeat de fiecare dată când sunt singură în mașină. Toate vocile au fost trase în maxim o oră și când ascultam fiecare parte pe măsură ce înregistram, îmi plăcea din ce în ce mai mult piesa. Erin și Monoir sunt super talentați și în studio fiecare venea cu câte o nouă idee care ne dădea pe toți pe spate”, povestește Brianna.

Produs de Thrace Music și lansat alături de Cat Music, „Lips, Lips” este compus de către cei doi artiști alături de Cristian Tarcea (Monoir), Elena Robu și Andreea Bodonea.

Descoperită de către Cristian Tarcea când avea doar 14 ani, Brianna (Bianca Nită) a cucerit publicul cu primul ei single, „All I Need”. Piesa a devenit hit în Turcia, unde s-a menținut pe locul 1 timp de peste patru luni în clasamentele de specialitate și pe Shazam. Au urmat „The Violin Song” (alături de Monoir și Osaka) și „Lost in Istanbul”, hituri ce au generat împreună peste 163 milioane de vizualizări pe YouTube și au cucerit topurile din România și din străinătate, dar și „Tsunami”, „Shadows” și „Oh Ma Ma”.

Sursa: http://catmusic.ro/news/artista-care-a-cucerit-romania-cu-lost-in-istanbul-lanseaza-o-noua-piesa-in-colaborare-cu-erin/

VERSURI, VIDEOCLIP NOU, MELODIE NOUĂ: BRIANNA x 3RIN - Lips Lips by Monoir [Official Video] NEW SINGLE 2020, NEW SONG, LYRICSSubscribe to our channel: https://goo.gl/achc8N
Stream & Download: https://backl.ink/142539322
Behind the scene: https://www.thrace-music.com/Lips-Lips
Thrace Music vibes on Spotify: http://tiny.cc/THRACEMUSICONSPOTIFY
Licensing : [email protected]
Follow us on instagram https://instagr.am/thracemusic
Written by Erin Danet, Cristian Tarcea, Bianca Nita, Elena Robu, Andreea Bodonea
Produced by Erin Danet, Cristian Tarcea
Mixed & Mastered by Cristian Tarcea
Video directed by Cristian Tarcea
Video edited by Cyutz
Models: @briannaartist, @andreeabd, @3rinmusic
Artwork by @loredvn
Follow BRIANNA:
Facebook - http://fb.me/briannamusicofficial
Instagram - https://instagr.am/briannaartist
TikTok: https://www.tiktok.com/@brianna_artist
FOLLOW 3RIN:
Instagram https://instagr.am/3rinmusic
Facebook: http://fb.me/3rinmusic
TikTok: https://www.tiktok.com/@its3rin

LYRICS
I want your lips, lips on my lips
But nobody has to see this
So listen to me X3

I can imagine
Your love around me
It took my breath away

Wish I could tell you
If I could see you
Whats going on with me

I want your lips, lips on my lips
But nobody has to see this
So listen to me x2

So come and find me
I’ll let you have it
I know you like this way

No hesitation
Just stick around me
Won’t let you go away

I want your lips, lips on my lips
But nobody has to see this
So listen to me x2

So tell me what you want
I got no time for games
I couldn't stay away
From your touch, no longer

I want your lips, lips on my lips
But nobody has to see this
So listen to me x2

All rights reserved.
©&Ⓟ 2020 Thrace Music
http://thrace-music.com
http://facebook.com/thracemusic

#ThracesByBrianna #ThracesBy3RIN #ThraceOnTheSound

by Thrace Music (YouTube), 24 iulie 2020


24. PIESĂ NOUĂ: Pepe și Andra feat. Connect-R - ”Inima Mea” (2020). VIDEOCLIP NOU, SINGLE OFICIAL, MELODIE ORIGINALĂ - Jul 21, 2020 11:21:00 AM
Pepe, Andra și Connect-R au lansat ”Inima Mea”, o melodie nouă și videoclipul oficial al cântecului, pe YouTube luni, 20 iulie 2020. Piesa ”Inima Mea” (Pepe, Andra feat. Connect-R) este compusă de Mihalache Ştefan (Connect-R) și Hora George Dorin, fiind produsă și orchestrată de Matache Răzvan Costel pentru Pepe Latin Music și Andra Records.
Noul single ”Inima Mea” (Pepe, Andra featuring Connect-R) a fost înregistrat la Rappin' On Production şi Studio 66, de mixaj si masterizare audio ocupându-se Hora George Dorin (Studio 66).
Regia videoclipului melodiei ”Inima Mea” (Pepe, Andra, Connect-R), o coproducție Pepe Latin Music - Andra Records, îi aparține lui Dan Petcan.
Pe canalul oficial de YouTube al lui Pepe, găsiți și versurile cântecului ”Inima Mea”. Enjoy!

VIDEOCLIP NOU, MELODIE NOUĂ: Pepe x Andra feat. Connect-R - Inima Mea (Official Video) NEW SINGLE 2020, NEW SONGVideoclipul oficial al piesei "Inima Mea", colaborarea dintre Pepe, Andra şi Connect-R.
(C) & (P) 2020 Pepe Latin Music / Andra Records
“Inima mea” Stream x Download: https://backl.ink/142654199
🔥 PEPE ONLINE:
Instagram Pepe: https://bit.ly/2XGt3fU
Facebook Pepe: https://bit.ly/2ArVtT6
🔔 Abonează-te la Canalul Oficial de YT al lui Pepe: https://bit.ly/SubscribePeYouTUBE
🔥 ANDRA ONLINE:
Instagram Andra: https://instagram.com/andra
Facebook Andra: https://www.facebook.com/AndraMusic
Tiktok Andra: https://www.tiktok.com/@andramaruta
🔔 Abonează-te la Canalul Oficial de YT al Andrei: https://goo.gl/IMGbE8
🔥 CONNECT-R ONLINE:
Instagram Connect-R: https://www.instagram.com/mrrappinon
Facebook Connect-R: https://www.facebook.com/connectroffi...
🔔 Abonează-te la Canalul Oficial de YT al lui Connect-R: https://smarturl.it/YTsubscribeConnect-R
Editor: Pepe Latin Music, Andra Records
Producţie: Pepe Latin Music, Andra Records
by Pepe (YouTube), 20 iulie 2020


25. MELODIE NOUĂ: Jimmy Dub feat. Nicole Cherry & Doddy - ”Bienvenido a MAMAIA” (2020). VIDEOCLIP OFICIAL, NEW SINGLE - Jul 19, 2020 6:34:00 PM
VIDEOCLIP NOU, MELODIE NOUĂ: Jimmy Dub feat. Nicole Cherry & Doddy - Bienvenido a MAMAIA | Official Video, 2020 New Single, New SongSUBSCRIBE 🔥 Sprint Music Official YT:
http://smarturl.it/SubscribeSprintMusic
Follow Jimmy Dub:
📷 INSTAGRAM: https://www.instagram.com/jimmydub/
👍 FACEBOOK: http://www.fb.com/jimmydubofficial
🌐 SITE: http://www.jimmydub.com
Follow Nicole Cherry:
🍒 INSTA: https://www.instagram.com/nicolecherry
🍒 FB: https://www.facebook.com/NicoleCherry
🍒 TIKTOK: https://vm.tiktok.com/vFQPMv
Follow Doddy:
📷 INSTAGRAM: https://www.instagram.com/DoddyOnline
📹 TIK TOK: https://www.tiktok.com/@doddyonline
👍 FACEBOOK: https://www.facebook.com/DoddyOnline
Licensing: [email protected]
PR: Dana Popa | [email protected]
Music: Jimmy Dub, Nicole Cherry, Doddy
Lyrics: LUZ (Rusu Monica Ingrid), Nicole Cherry, Doddy
Producer: Georgian Idriceanu
Mix: Georgian Idriceanu, Madalin Rosioru
Master: Madalin Rosioru
Video: Luca's Art Film
Special Thanks: Monica Munteanu
Produced by La Industria J for Sprint Music & Luca's Art Film
(C) & (P) 2020 Sprint Music & Sprint Media Publishing
by Sprint Music (YouTube), 13 iul. 2020