Despre mine

Cristian Milla

N-am avut ce face şi am început să scriu într-un blog. :) Comentatorii postărilor mele sunt cei mai inteligenţi din blogosferă!

Blogs Home » Personal » Personale » Cristi Milla

Cristi Milla

Blog cu opinii personale, diverse istorioare, voie bună, fotografii, muzică, videoclipuri, bancuri, pictură, ştiri şi informaţii din medicină.

Articole Blog

01. Ana Odagiu și Monica Odagiu - Pune masca! - Oct 27, 2020 2:41:00 PM
Ana Odagiu și Monica Odagiu - Pune masca!
 Acesta este un pamflet si trebuie tratat ca atare! by Ana Odagiu (YouTube), 27 oct. 2020

02. MELODIE NOUĂ: Connect-R, Liviu Teodorescu și Cedry2k – ”Înapoi La Zero” (2020). VIDEOCLIP OFICIAL, SINGLE NOU - Oct 22, 2020 5:23:00 PM
Connect-R, Liviu Teodorescu și Cedry2k au lansat ”Înapoi La Zero”, o melodie nouă și videoclipul oficial al cântecului, pe YouTube miercuri, 21 octombrie 2020. Piesa ”Înapoi La Zero” (Connect-R, Liviu Teodorescu, Cedry2k) este compusă de Mihalache Ștefan (Connect-R), Liviu Teodorescu și Cedry2k pe versurile scrise de Connect-R, Liviu Teodorescu, Cedry2k și Dorel Vișan (fragment din ”Psalmii” de Dorel Vișan). Noul single ”Înapoi La Zero” a fost orchestrat de Connect-R și Tudor Ion. Regia clipului melodiei ”Înapoi La Zero” (Connect-R, Liviu Teodorescu, Cedry2k), o producție video FullMoon Studio, îi aparține lui Cristi Roman. Filmările au avut loc la Mânăstirea Cetăţuia Negru-Vodă din județul Argeș.
„Noi am lăsat în piesa asta niște bucăți de suflet, ascultați bine, poate le găsiți”, a spus Liviu Teodorescu, la lansarea noului cântec ”Înapoi La Zero”. Enjoy! 🙂 
VIDEOCLIP NOU, MELODIE NOUĂ: Connect-R, Liviu Teodorescu, Cedry2k – Inapoi La Zero | Official Video, 2020 New Single, New Song

by Connect-R (YouTube), 21 octombrie 2020 
Sursa: cristirou.wordpress.com

03. MELODIE NOUĂ: Andra, Dony și Matteo – ”Barcelona” (2020). VIDEOCLIP NOU, SINGLE OFICIAL - Oct 22, 2020 5:09:00 PM
Andra, Dony și Matteo au lansat ”Barcelona”, o melodie nouă și videoclipul oficial al cântecului, pe YouTube joi, 22 octombrie 2020. Piesa ”Barcelona” (Andra, Dony & Matteo), interpretată în limba engleză, este compusă de Donici Corneliu Constantin (Dony), Laurentiu Duță, Vasiliu Matei Anton (Matteo), Postolache Mihai, Hirt Angelica și Alexandra Irina Măruță (Andra). Noul single ”Barcelona” (Andra, Dony & Matteo) a fost produs de Andra Records, Media Pro Music, Pin Records și November Music. Regia videoclipului melodiei ”Barcelona” (Andra, Dony & Matteo) îi aparține lui Octavian ”Kobzzon” Malai, cineast de succes din Republica Moldova. „Barcelona este orașul meu preferat din Europa! De câte ori am ajuns acolo, în vacanță, mi s-a părut că timpul stă în loc. Este destinația perfectă pentru cupluri și nu numai, iar în această perioadă în care, pentru siguranța noastră și a celor din jur, am stat acasă, i-am dus foarte mult dorul. Sper ca piesa să aducă în sufletele fanilor bucuria pe care o aduce o escapadă cu persoana iubită și să ne ajute să privim cu optimism spre viitor!”, a declarat Andra, la lansarea noului cântec. „Piesa «Barcelona» prelungește vara, sentimentul de libertate și aventură. Asta e dorința noastră, de a pune vara într-o piesă care să te facă să dansezi, să visezi. Este o colaborare la care țin mult, a fost o plăcere să înregistrez piesa și să filmez clipul cu Andra și cu Matteo”, a adăugat Dony.
„Nicio vară fără o vacanță de vis, nicio relație fără pasiune! Așa cred că trebuie să ne trăim viața și despre asta cântăm. Piesa «Barcelona» are influențe reggae și sound-ul exotic îmi definește bine stilul. Sper să fie un hit!”, a încheiat Matteo.Pe canalul oficial de YouTube Andra, găsiți și versurile piesei ”Barcelona”. Enjoy! 🙂 
VIDEOCLIP NOU, MELODIE NOUĂ: Andra, Dony & Matteo – Barcelona (Official Video) 2020 NEW SINGLE, NEW SONG
 
2020 New Song: Andra, Dony & Matteo – Barcelona (Official Video) by Andra (YouTube), 22 oct. 2020 
Sursa: cristirou.wordpress.com


04. Ana Odagiu și Monica Odagiu - La psiholog - Oct 18, 2020 2:55:00 PM
Ana Odagiu și Monica Odagiu - La psiholog
 
by Ana Odagiu (YouTube), 14 oct. 2020

05. AMNA și Robert Toma – „Cine pe cine” (melodie nouă 2020, videoclip oficial, new single) - Oct 5, 2020 6:12:00 PM

După ce au făcut echipă pentru hituri ce au adunat zeci de milioane de vizualizări, precum „În oglindă”, „Aproape cel mai departe” și „La capătul lumii”, AMNA și Robert Toma colaborează din nou și lansează „Cine pe cine”. Cei doi artiști s-au dedicat întregului proiect, de la conceptul videoclipului regizat de Silviu Mîndroc până la versuri, unde au lucrat alături de Alex Parker.

„Mă cunoasc de foarte mulți ani cu Robert și ne leagă o prietenie foarte frumoasă. Este întotdeauna o plăcere să scriu muzică și mai ales să lansăm piese împreună. Nu am mai colaborat de câțiva ani și cred că era timpul să lansăm o nouă piesă. «Cine pe cine» este o piesă de dragoste, cu un final ușor nefericit, în care cei doi devin nesiguri și se întreabă cine pe cine a iubit mai mult. Abia aștept să ascultați acest single și sper să ajungă și la inimile voastre. Nu uitați să vă abonați la canalul meu de YouTube, vă pregătesc multe proiecte tare dragi mie”, povestește AMNA.

„Mă bucur că am reușit să ne regăsim din nou pe o piesă, lucrăm de mult timp împreună și la fel ca la celelalte melodii lansate totul a decurs natural și am zis că este timpul să continuăm seria cu piesa «Cine pe cine»”, declară Robert Toma.

Deși uneori lucrurile nu se îndreaptă în direcția dorită, „Cine pe cine” vine ca un îndemn către iubire, încredere, acceptare și optimism. Dragostea este un sentiment atât de frumos, ce își face loc în inima noastră și este trăit diferit de fiecare om.

AMNA și-a cucerit de-a lungul timpului publicul cu piese precum „Tell me why”, „În oglindă” (feat. Robert Toma), „Banii”, „Nu poți să mă uiți” și „Arme” (feat. What’s UP), care au reușit să strângă milioane de vizualizări pe YouTube și să ajungă în topurile radiourilor din România. Au urmat piese precum „De Câte X Vrei Tu”, „Aproape cel mai departe” (în colaborare cu Robert Toma), „14 februarie”, și „Ce rămâne de făcut”, feat. KEED de la Șatra B.E.N.Z. În luna mai, artista a colaborat pentru a treia oară cu Dorian Popa și au lansat „Cealaltă ea”, single ce a adunat peste șapte milioane de vizualizări pe YouTube.

Robert Toma a colaborat de-a lungul timpului cu unii dintre cei mai îndrăgiți artiști ai momentului. A lansat single-uri precum „Toată vara” (feat. Marius Moga), „Voi fi acolo”, „Tot ce mi-a rămas” (feat. ADDA și Liviu Teodorescu), „Până vom îmbătrâni”, „Binele ce îmi face rau” (feat. Jovanna) și „Cum trăiește lumea bună”, piese care au adunat peste 100 de milioane de vizualizări pe YouTube.

Sursa: catmusic.ro

MELODIE NOUĂ, VIDEOCLIP NOU: AMNA feat. ROBERT TOMA – Cine pe cine (Official Video) 2020 NEW SINGLE, NEW SONG

 
AMNA – Cine pe cine feat. Robert Toma 📽 Videoclip oficial Muzica: AMNA, Robert Toma, Alex Parker. Versuri: AMNA, Robert Toma, Alex Parker. Mix Master: Alex Parker. Video: Silviu Mindroc. Pentru concerte & management AMNA: Carmen | 0737 677 677 | [email protected] By Amna (YouTube), 29 sept. 2020

06. Andreea Bălan – „Poveste de toamnă” (melodie nouă 2020, videoclip oficial, new single) - Oct 5, 2020 6:04:00 PM

Andreea Bălan lansează „Poveste de toamnă”

„Poveste de toamnă” este cel mai nou single al artistei, ce redă în versuri iubirea, în diferite forme și în fiecare stadiu al său. Odată ce cunoști dragostea, o poți recunoaște oriunde. Îți luminează chipul, îți sclipesc ochii și îți oferă cel mai sincer și frumos zâmbet, iar când apare, îți schimbă lumea.           
„Este o melodie din suflet pentru suflete cu multă emoție și povești de viață și sunt fericită că este primul videoclip muzical în care apar pentru prima oară Ella și Clara. S-au simțit foarte bine la filmări, s-au jucat și fericirea lor îmi dă aripi să fac lucruri frumoase pentru public”, povestește Andreea Bălan.      
Compusă de către Ionut Bacula (Papu) și Vlad Manolache, „Poveste de toamnă” este o piesă despre noi începuturi, dar și despre curajul de a depăși momentele dificile. Videoclipul regizat de către Kobzzon subliniază prin imagini o „poveste de toamnă” pusă pe note muzicale într-un decor arămiu, plin de romantism.

Cunoscută pentru show-urile sale inedite precum „Lecția de dans”, „Bunny Show” și „Fantezia Show”, Andreea Balan îmbină cu succes muzica și dansul și oferă publicului o experiență vizuală coregrafică ca un maraton de emoții, pasiune și distracție, prezentate în diferite povești conceptuale. Spectacolele susținute de Andreea Bălan transpun publicul într-o lume plină de visare, cu majorete, îngeri, iepurași sexy și balerine grațioase. De-a lungul timpului, artista a lansat zeci de piese, printre care „Uită-mă”, single care a adunat peste 50.000.000 de vizualizări pe YouTube.

Sursa: catmusic.ro

MELODIE NOUĂ, VIDEOCLIP NOU: ANDREEA BALAN – POVESTE DE TOAMNA (Official Video) 2020 NEW SINGLE, NEW SONG


ANDREEA BALAN – Poveste de Toamna 📽 Videoclip oficial

Muzica: Ionut Bacula (Papu), Vlad Manolache. Text: Ionut Bacula (Papu), Vlad Manolache. Video: Kobzzon

Actori: Ilioiu Raluca, Mihaita Alex (cuplul de tineri), Nicoriciu Andreas (copilul), Stamate Andreea Diana, Urucu Bogdan (mid age), Gutu Ana si Folea Costel (batranii)

by Andreea Balan (YouTube), 28 sept. 2020


07. VUNK feat. Lidia Buble – ”Vino, du-te” (melodie nouă 2020, videoclip oficial, new single) - Oct 5, 2020 5:53:00 PM

Trupa Vunk și Lidia Buble au lansat ”Vino, du-te”, o melodie nouă odată cu videoclipul oficial al cântecului, pe canalul de YouTube MediaPro Music joi, 1 octombrie 2020. Piesa ”Vino, du-te” (Vunk feat. Lidia Buble) este compusă de Cornel Ilie și Gabriel Maga pe versurile lui Cornel Ilie, fiind produsă de Gabriel Maga pentru MediaPro Music și Cat Music Romania.

De mixaj s-a ocupat Gabriel Maga (Vunk), iar de masterizare audio, Adi Colceru, cunoscut sub numele scenic David Deejay.

Regia videoclipului noului single ”Vino, du-te” (Vunk featuring Lidia Buble), filmat de David Mogan și produs de Luca’s Art Film, îi aparține lui Anton Sandu (SAN).

„A fost intens. Și a fost intens pentru că în trei minute și ceva am încercat să spunem povestea unor momente care, probabil, se întâmplă, la un moment dat, între oricare doi oameni care se iubesc. Atunci când una simți și alta spui, una gândești și alta faci, una vrei și alta ceri, una plănuiți și alta se întâmplă. Un «Vino, du-te» care duce undeva, în mod sigur. Poate spre adevărul fiecărei povești dintre voi. Nu degeaba cântecul este un vals: doi pași înainte, unui înapoi”, a povestit Cornel Ilie, solistul formației Vunk.

„Aceasta piesă este despre nehotărârea ce se instalează în inima cuplurilor atunci când nimic nu a mai rămas de spus sau de trăit, dar niciunul dintre ei nu poate lua o decizie. Vino… Du-te, lasă-mă şi nu mă lăsa… Un joc intens al emoţiilor în care mulţi se regăsesc. Îmi doream de mult timp o piesă cu Vunk şi uite că am reuşit în toamna asta să am o piesă ca o confesiune”, a declarat Lidia Buble, la lansarea noului cântec.

Enjoy! 🙂

VIDEOCLIP NOU, MELODIE NOUĂ: VUNK feat. Lidia Buble – Vino, du-te (Official Video) 2020 NEW SINGLE, NEW SONG

 
by MediaPro Music (YouTube), 1 oct. 2020
Sursa: cristirou.wordpress.com

08. MELODIE NOUĂ: Holograf feat. K-Gula – ”Grijile s-au dus” (2020). VIDEOCLIP OFICIAL, NEW SINGLE - Oct 5, 2020 5:44:00 PM

Trupa Holograf și K-Gula au lansat ”Grijile s-au dus”, o variantă nouă a melodiei ”Dacă pot să zâmbesc”, odată cu videoclipul oficial al cântecului pe YouTube în 29 septembrie 2020. Versiunea originală ”Dacă pot să zâmbesc” (Holograf) face parte din albumul ”Pur și simplu”, lansat de Holograf în anul 2003.

Piesa ”Grijile s-au dus” este compusă de membrii formației Holograf pe versurile scrise de Holograf și rapperul K-Gula, fiind produsă de Holograf Production. De mixaj s-a ocupat grupul Holograf, iar de masterizare audio, Simon Francis Mastering UK.

Regia și montajul videoclipului noului single ”Grijile s-au dus” (Holograf feat. K-Gula) îi aparțin lui Jurjak, George Petroșel pe numele lui real.

Enjoy! 🙂

MELODIE NOUĂ, VIDEOCLIP NOU: Holograf feat. K-Gula – Grijile s-au dus (Official Video) 2020 NEW SINGLE, NEW SONG

Cameraman: Eduard Danilovici. Color grading: Radu Ungureanu. Licensing: [email protected] (C) & (P) MediaPro Music Entertainment / Holograf Production 2020. By Holograf (YouTube), 29 sept. 2020
Sursa: cristirou.wordpress.com

09. MELODIE NOUĂ: Smiley, Delia – ”Ne vedem noi” (2020). VIDEOCLIP NOU, SINGLE OFICIAL - Oct 5, 2020 7:34:00 AM
smiley si delia ne vedem noi smiley delia melodie noua 2020 smiley si delia ne vedem noi piesa noua 2020 smiley feat delia new vedem noi new single smiley delia videoclip nou official smiley delia ne vedem noi ultima melodie a lui smiley delia 2020Smiley si Delia - Ne vedem noi (piesa noua 2020, videoclip, new single 2020)


Smiley și Delia au lansat ”Ne vedem noi”, o melodie nouă și videoclipul oficial al cântecului, pe YouTube luni, 5 octombrie 2020.

Piesa ”Ne vedem noi” (Smiley, Delia) este compusă de Andrei Tiberiu Maria (Smiley), Lucian Nagy și Șerban Cazan pe versurile scrise de Smiley , fiind produsă de Lucian Nagy și Șerban Cazan pentru HaHaHa Production. Lucian Nagy s-a ocupat de mixaj și masterizare audio.

Videoclipul noului single ”Ne vedem noi” (Smiley, Delia) a fost regizat și produs de NGM Creative și Loops Production (colorizare – Alex Chitoroagă).

„Eram in mansarda mea, alături de Lucian Nagy și de Șerban Cazan, fiecare dintre noi era departe de ai lui, de persoanele iubite, și așa a apărut «Ne vedem noi». În perioada aceea făceam multe live-uri pe Facebook și pe YouTube și chiar am cântat atunci, la cald, părți din piesă oamenilor care erau pe recepție. Abia după ce am terminat-o, am simțit că îi lipsește dimensiunea feminină, că este de fapt un dialog muzical între un «el» și o «ea» și iată că, după o altă perioadă de lucru, auziți acum varianta ei finală, cu Delia”, a declarat Smiley, la lansarea noului cântec.

„Sunt fericită că în sfârșit lansăm această piesă. Mă bucură mult colaborarea cu Smiley, prietenul pe care parcă îl știu de o viață. E neschimbat: mereu creativ, fericit și zâmbitor. Această colaborare a venit de la sine. E o piesa care ne sensibilizează și sperăm să ajungă cu căldura în sufletele tuturor”, a spus Delia Matache Munteanu.

Enjoy! 🙂

VIDEOCLIP NOU, MELODIE NOUĂ: Smiley, Delia – Ne Vedem Noi | Official Video, 2020 New Single, New Song

 

Aboneaza-te la canalul Smiley si nu uita sa apesi pe 🔔: http://bit.ly/SubscribeSmiley. Asculta muzica lui Smiley aici: https://Smiley.lnk.to/Music. Ne vedem noi: https://Smiley.lnk.to/NeVedemNoiID. Booking & Licensing, Concerte: [email protected], Licentieri: [email protected] By Smiley (YouTube), 5 oct. 2020

Sursa: cristirou.wordpress.com


10. MELODII NOI: Kylie Minogue - ”Magic”, ”Say Something” (2020). VIDEOCLIPURI OFICIALE, NEW SINGLES - Sep 27, 2020 1:07:00 PM
Kylie Minogue a lansat ”Magic”, o melodie nouă și videoclipul oficial al cântecului, pe canalul său de YouTube joi, 24 septembrie 2020. Piesa ”Magic” (Kylie Minogue) este al doilea single de pe albumul ”Disco” care va fi lansat pe 6 noiembrie 2020. ”Say Something” constituie primul single prezentat de Kylie Minogue din al cincisprezecelea său album de studio. 
Ambele videoclipuri oficiale sunt regizate de Sophie Muller și produse de Prettybird. Pe canalul de YouTube al lui Kylie Minogue, găsiți și versurile cântecelor ”Magic” și ”Say Something”. 
Enjoy! 
VIDEOCLIP NOU, MELODIE NOUĂ: Kylie Minogue - Say Something (Official Video) 2020 NEW SINGLE, NEW SONG

The official video for Say Something by Kylie Minogue. Listen/Download: https://Kylie.lnk.to/SaySomethingID The new album DISCO, out 6th November. Pre-order: https://Kylie.lnk.to/DiscoyvSong written by Kylie Minogue, Biff Stannard, Jon Green and Ash Howes. Song Produced by Biff Stannard and Jon Green With Additional Production by Duck Blackwell Director: Sophie Muller Production Company: PRETTYBIRD UK Exec Producer: Juliette Larthe Producer: Benji Landman VFX: Ross McDowell Commissioner: Faith Holmes Record Label: BMGby Kylie Minogue (YouTube), 7 aug. 2020 
VIDEOCLIP NOU, MELODIE NOUĂ: Kylie Minogue - Magic (Official Video) 2020 NEW SINGLE, NEW SONG

The Official Video for Magic by Kylie Minogue. Listen: https://Kylie.lnk.to/MagicID The new album DISCO, out 6th November. Pre-order: https://Kylie.lnk.to/Discoyv Video Director: Sophie Muller Video Producer: Chris Murdoch/Juliette Larthe Production Company: Prettybird by Kylie Minogue (YouTube), 24 sept. 2020
Sursa: crristi.blogspot.com

11. MELODII NOI: Jennifer Lopez și Maluma – ”Pa Ti”, ”Lonely” (2020). VIDEOCLIPURI OFICIALE, NEW SINGLES - Sep 27, 2020 12:55:00 PM

 Jennifer Lopez și Maluma au lansat ”Pa Ti” și ”Lonely”, două melodii noi odată cu videoclipurile oficiale ale cântecelor, pe YouTube sâmbătă, 26 septembrie 2020. Clipurile alcătuiesc de fapt o poveste cu două părți.

Piesele ”Pa Ti” și ”Lonely” se află pe coloana sonoră a filmului american ”Marry Me” care va avea premiera în februarie 2021, sub egida  Universal Pictures. În comedia romantică joacă și Jennifer Lopez alături de Maluma.

Noul single ”Pa Ti” este compus de Jennifer Lopez, Maluma,  Andrea Mangiamarchi „Elena Rose”, Jon Leone și Edgar Barrera.

Jennifer Lopez, Maluma, Kevin Mauricio Jiménez Londoño și Bryan Snaider Lezcano Chaverra „Chan El Genio” sunt compozitorii cântecului ”Lonely”.

Regia videoclipurilor melodiilor ”Pa Ti” și ”Lonely” (Jennifer Lopez, Maluma) îi aparține lui Jessy Terrero, iar filmările au avut loc în Huntington, New York și New York City.

Enjoy!

VIDEOCLIP NOU, MELODIE NOUĂ: Jennifer Lopez, Maluma – Pa Ti (Official Video) 2020 NEW SINGLE, NEW SONG


Vehicles provided by: Miller Motorcars, Porsche of Fairfield. Official Music Video by Jennifer Lopez & Maluma performing “Pa ti” and “Lonely” (C) 2020 Sony Music Entertainment US Latin LLC by Jennifer Lopez (YouTube), 26 sept. 2020

VIDEOCLIP NOU, PIESĂ NOUĂ: Maluma, Jennifer Lopez – Lonely (Official Video) 2020 NEW SINGLE, NEW SONG

 
Official Music Video by Jennifer Lopez & Maluma performing “Pa ti” and “Lonely” (C) 2020 Sony Music Entertainment US Latin LLC by Jennifer Lopez (YouTube), 26 sept. 2020
Sursa: cristirou.wordpress.com

12. Ianna Novac – ”Mi-e dor” (melodie nouă 2020, videoclip, new single) - Sep 21, 2020 11:00:00 AM

 Soprana Ianna Novac a lansat ”Mi-e dor”, o melodie nouă și videoclipul oficial al cântecului, pe canalul său de YouTube duminică, 20 septembrie 2020. Piesa ”Mi-e dor” (Ianna Novac) este compusă de Angelika Vee pe versurile scrise de Narcis Constantin Avădanei, fiind produsă de Tao Records.

Eva Creative a produs videoclipul noului single ”Mi-e dor” (Ianna Novac). De mixaj și masterizare audio s-a ocupat Christian Beat Hirt, iar de înregistrarea piesei, studioul Notelize.

Pe canalul oficial de YouTube al Iannei Novac, găsiți și textul cântecului ”Mi-e dor”. Enjoy! 🙂

VIDEOCLIP NOU, MELODIE NOUĂ: Ianna Novac – Mi-e dor (Official Video) 2020 NEW SINGLE, NEW SONG

 
by Ianna Novac (YouTube), 20 sept. 2020
Sursa: cristirou.wordpress.com

13. Ion Pribeagu – ”Apreciere” (poezie satirică) - Sep 18, 2020 6:17:00 PM

ion pribeagu apreciere poezii deocheate ion pribeagu caricatura lui Ion Pribeagu de pe coperta cărţii „Mic şi al dracului. Antologia unui rege al umorului”, Editura Teşu, 2005
Motto: În această lume slută Un strop de umor ajută! (Ion Pribeagu)

Ion Pribeagu – Apreciere

George-i negustor de firmă
Și are o prăvălie „chic”
Cumpără și vinde mărfuri
Blănuri, stofe, mozaic,

Porțelanuri și covoare,
Chihlimbar și abanos
Și orice marfa prețuiește
După ochi, după miros.

Cum e-ndragostit de Lily
O fetiță foarte fină
Iară nunta-i hotărîtă
Numai peste-o săptămînă

George a devenit vulcanic
Și e plin de nerăbdare
Fiindcă Lily e o păpușă
Blondă și fermecătoare.

Și gîndindu-se la glasu-i
Ca un zvon divin de harfa
își șoptește încins de doruri:
-Faină marfă, bună marfă!

Sîni frumoși și brațe durde
Pulpe dulci, picorul mic
Cum să nu te-apuce dracii
Lîngăa ea cînd stai un pic?

De aia poate astăzi,George
Cînd a prins-o-n odăiță
A pupat-o plin de pofte
Și pe ochi și pe guriță

Și strîngîndu-i trupu-n brațe
Plin de voluptăți nebune
A alunecat cu mîna unde nu se poate spune.

Vai,Georgica, – spuse Lily
Știu ce lungă orice clipa-i
Stăpînește-te, mă tulburi
Prea măa strîngi și prea mă pipăi

Fii cuminte, ai rabdare
Mai ales și nu uita
Că peste o săptămînă,
Toată, toată e a ta.

George își miroase palma
Și apoi discret îngînă
-Asta-i marfă care poate
Să mai stea o săptămînă?

poezie satirică de Ion Pribeagu

ion pribeagu poezii impertinente ion pribeagu poezii deocheate sugubete ion pribeagu versuri amuzante poezii satirice scrise de ion pribeaguIon Pribeagu (n. 27 octombrie 1887 Sulița, județul Botoșani – d. 1971, Tel Aviv, Israel) a fost pseudonimul literar al lui Isac Lazarovici, poet și umorist evreu originar din România.
Până să se hotărască la pseudonimul literar de Ion Pribeagu, care l-a consacrat, a început prin a-și anagrama prenumele și a folosit primul pseudonim: Sachi Disperatu. Au urmat apoi alte pseudonime: Ion Palavră, Ivan Turbincă, Ion Vraiște, Vasile Ispravă, Vasile Găină.
A scris foarte mult în viața lui: piese, reviste, cronici și în proză, dar mai ales în versuri. Ca poet și umorist, a fost deseori tentat să scrie mai libertin, așa cum au făcut la vremea lor Creangă, Alecsandri și alții.
A scris mult „pentru sertar”, iar aceste realizări le ținea numai pentru el, strânse într-un dosar și ferite de priviri indiscrete. Rareori citea ceva „conspirativ” vreunui prieten bun. În decursul a peste 60 de ani de activitate fecundă, a publicat aproape tot ce a realizat, în afară de aceste creații intitulate chiar de el „impertinente”. În ultimii ani a intenționat să le publice, dar i-a lipsit curajul. Conștiinciozitatea și etica lui profesională nu l-au lăsat să depășească o anumită limită în relațiile lui cu cititorul.
În perioada 1939 – 1944 a scris textele umoristice pentru spectacolele lui Constantin Tănase. Este autorul versurilor cunoscutei melodii „Zaraza”.
În vremea lui Gheorghe Gheorghiu-Dej a emigrat în Israel, unde a continuat să scrie poezie umoristică în limba română în „Cronica rimată” a cotidianului „Viața Noastră” din Tel Aviv și a fost autorul a câtorva spectacole de revistă, informează Wikipedia.

DESEN: caricatura lui Ion Pribeagu de pe coperta cărţii „Mic şi al dracului. Antologia unui rege al umorului”, Editura Teşu, 2005

Sursa: cristirou.wordpress.com


14. MELODIE NOUĂ: Pavel Stratan & Keo - ”Lasa-ma sa beau” (2020). VIDEOCLIP OFICIAL, NEW SINGLE - Sep 17, 2020 3:27:00 PM
VIDEOCLIP NOU, MELODIE NOUĂ: Pavel Stratan & Keo - Lasa-ma sa beau (Official Video) 2020 NEW SINGLE, NEW SONG
 Watch the official music video for #LasaMaSaBeau performed by Pavel Stratan & Keo Looking for a new jam ? Follow the 🐈 ! #FollowTheCathttp://catmusic.meMusic, lyrics & produced by: Keo, Tom Boxer, Pavel Stratan; Mix & Master: Bogdan Muresan; Directed by: Mihai Laz;Share your favorite video with your friends 🙌 ! Facebook ➜ http://fb.com/CatMusicRomania Lyrics: Lasă-mă să beau Să beau până mor Asta-i tot ce vreau Să mai sting din dor(P)&(C) Cat Music / Roton Music ❌ Please, do not use this song without permission of Cat Music Romaniaby Cat Music (YouTube), 17 sept. 2020
Pe canalul oficial de YouTube Cat Music, găsiți și versurile cântecului ”Lasă-mă să beau” (Pavel Stratan & Keo).

15. MELODIE NOUĂ: Pasha Parfeni, Nicoleta Nuca - ”Lasa-ma” (2020). VIDEOCLIP OFICIAL, NEW SINGLE - Sep 11, 2020 5:34:00 PM
VIDEOCLIP NOU, MELODIE NOUĂ: Pasha Parfeni x Nicoleta Nuca - Lasa-ma (Official Video) 2020 New Single, New SongWatch the official music video for #LasaMa performed by Pasha Parfeni x Nicoleta Nuca
Looking for a new jam ? Follow the 🐈 ! #FollowTheCat
http://catmusic.me
Music: Pasha Parfeni, Fox Banger;
Lyrics: Vica Demici, Pasha Parfeni;
Productionby: Fox Banger, Pasha Parfeni;
Mix & master: Valentin Voluta;
Share your favorite video with your friends 🙌 !
Facebook ➜ http://fb.com/CatMusicRomania
Subscribe for more good music: https://goo.gl/Hx4S8E
(P)&(C) Cat Music Romania
❌ Please, do not use this song without permission of Cat Music
by Cat Music (YouTube), 11 sept. 2020


16. VIDEOCLIP NOU: Carla's Dreams - ”Scara 2, etajul 7” (2020). MELODIE NOUĂ, PIESĂ OFICIALĂ, NEW SINGLE - Sep 10, 2020 5:43:00 PM
Trupa Carla's Dreams a lansat ”Scara 2, etajul 7”, o melodie nouă și videoclipul oficial al cântecului, pe YouTube joi, 10 septembrie 2020. Piesa ”Scara 2, etajul 7” (Carla's Dreams) este compusă de Carla's Dreams, Sebastian Barac și Marcel Botezan pe versurile scrise de Carla's Dreams.
Noul single ”Scara 2, etajul 7” (Carla's Dreams) a fost produs de Marcel Botezan, Sebastian Barac și Carla's Dreams pentru Global Records.
Regia clipului melodiei ”Scara 2, etajul 7” (Carla's Dreams), o producție video BR Media Group, îi aparține lui Roman Burlaca, tânăr cineast de succes din Republica Moldova și vechi colaborator al formației Carla's Dreams. De filmări s-a ocupat Evgheniy Dedkov.
”Noi am luat o pauza de la procrastinare conditionata si am scris-o. Ca sa va reducem din «gustul amar» al lenevirii impuse. V-am cuprins” este mesajul transmis de trupa Carla's Dreams pe pagina sa oficială de Facebook, la lansarea noului cântec. Enjoy!

VIDEOCLIP NOU, MELODIE NOUĂ: Carla's Dreams - Scara 2, etajul 7 | Official Video, 2020 New Single, New SongSUBSCRIBE @ Carla's Dreams Official YT: http://smarturl.it/CarlasDreamsYT
Contacte:
Romania: 0757104166
[email protected]
Carla's Dreams Online:
https://www.facebook.com/carlasdreamss
https://instagram.com/carlasdreams
http://www.carlasdreams.com
by Carla's Dreams (YouTube), 10 sept. 2020

Sursa: crristi.blogspot.com/2020/09/carlas-dreams-scara-2-etajul-7.html


17. MELODIE NOUĂ: El Nino feat. Ioana Ignat - ”Magie” (2020). VIDEOCLIP OFICIAL, NEW SINGLE - Sep 8, 2020 5:36:00 PM
VIDEOCLIP NOU, MELODIE NOUĂ: El Nino feat. Ioana Ignat - Magie (Official Video) 2020 NEW SINGLE, NEW SONGMAGAZIN ONLINE 👇🏻
http://www.elninoshop.com
Instagram El Nino 👉🏻 https://www.instagram.com/elnino.o.c.b
Text: El Nino, Ioana Ignat
Instrumental: Enri Demi & Shift
Chitare: Andrei Iorga, Robi Velisar
Mix - Producții adiționale - Enri Demi & Runnix
Credite video
Regie: Cristina Poszet & Andra Marta
DoP: Bogdan Filip
Productie: Loops Production
(C) & (P) 2020 Global Records/ MediaPro Music
by El Nino (YouTube), 8 sept. 2020


18. MELODIE NOUĂ: IRIS Cristi Minculescu & Valter & Boro - ”Subteran” (2020). VERSURI, VIDEOCLIP OFICIAL, NEW SINGLE - Sep 8, 2020 5:23:00 PM
VERSURI, VIDEOCLIP NOU, MELODIE NOUĂ: IRIS Cristi Minculescu & Valter & Boro - Subteran | Official Video, 2020 New Single, New Song, LyricsAsculta "Subteran" pe platformele de streaming preferate🔊: https://rtn.lnk.to/subteran
Spotify: https://open.spotify.com/user/RotonMusic
Facebook: http://www.facebook.com/RotonMusic
Instagram: http://www.instagram.com/RotonMusic
Twitter: http://twitter.com/RotonMusic
Tik Tok: tiktok.com/@rotonmusic
Booking: [email protected]
Cristi Minculescu & Valter & Boro – Subteran
Muzica si text: Vlad Manolache, Ionut Bacula
Editor: Roton Music Publishing
© & (P) 2020 ROTON MUSIC
Management & Booking:
Cristian “Oxi” Constantin - 0721490080
Raluca Mihail - 0744922394

Versuri:

Trăim absenți ascunși între pereți
Cu ochii în ecrane
Știm să uităm și să ne pierdem vieți
Orbiți de milioane
Și între noi atâtea ziduri au pus
Urma noastră să o șteargă
Mulți ani trecut-au și multe am de spus
Și-o să m-audă-o lume-ntreagă

Din subteran eu strig ajutor
Scapă-mă din ghearele lor
M-aude m-aude m-aude m-aude cineva?
Din subteran eu strig ajutor
Când rănile din suflet mă dor
M-aude m-aude m-aude m-aude cineva?

Trăim pierduți ascunși intre pereți
Cum poate fiecare
Noi am ajuns roboții lor perfecți
Cu inimi de vânzare
Și între noi atâtea ziduri au pus
Urma noastră să o șteargă
Mulți ani trecut-au și multe am de spus
Și-o să m-audă-o lume-ntreagă

Și tot căutăm dar nu mai găsim
Lumina prin noptea-necată-n venin
Că noi ne-am schimbat și-am ajuns să fim
Doar cifre pierdute cu-același destin

by RotonMusicTV (YouTube), 1 sept. 2020


19. Stela Popescu, Rodica Tapalagă şi Sorin Gheorghiu - Săraca Tanţa (1974) - Sep 5, 2020 2:12:00 PM
Stela Popescu, Rodica Tapalagă şi Sorin Gheorghiu - Săraca Tanţa (1974)Imagini din Arhiva TVR, difuzate şi la Gala umorului de la TVR Moldova, cu Stela Popescu, Rodica Tapalagă şi Sorin Gheorghiu în sceneta umoristică „Săraca Tanţa” de Petre Conţi-Bărbulescu.
http://www.facebook.com/fantvr1
http://www.tvr.ro
http://www.tvrplus.ro
http://youtube.com/TVRcanaluloficial
by TVR (YouTube), 21 iun. 2017


20. Ioana Dumbrava, Ovidiu Lipan Tandarica & Mircea Eremia – Bordeias (Official Video) - Sep 5, 2020 10:56:00 AM
VIDEOCLIP NOU: Ioana Dumbrava, Ovidiu Lipan Tandarica & Mircea Eremia – Bordeias (Official Video) 2020 NEW SINGLE✅Stream x Download: https://MediaPro.lnk.to/BordeiasID
✅Subscribe to MediaPro Music: https://goo.gl/WVGytj
For more cool music ↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓
✅Top Romanian Music: https://Digster.lnk.to/RomanianID
✅Ro Music Friday: https://Digster.lnk.to/ROMusicFridayID
✅Future Hits: https://Digster.lnk.to/FutureHitsID
#OvidiuLipanTandarica #MirceaEremia #Bordeias
Licensing: [email protected]
Muzica: Ovidiu Lipan Tandarica, Adi Stavian
Versuri: Rucsandra Iliescu
Productie: Ovidiu Lipan Tandarica, Adi Stavian
Regie: Alex Ceausu
(C) (P) MediaPro Music, a division of Universal Music Romania 2020
by MediaPro Music (YouTube), 2 sept. 2020


21. MELODIE NOUĂ: JO - ”Adio” (2020). VIDEOCLIP OFICIAL, NEW SINGLE - Sep 5, 2020 10:36:00 AM
VIDEOCLIP NOU, MELODIE NOUĂ: JO - Adio (Official Video) 2020 NEW SINGLE, NEW SONGWatch the official music video for #Adio performed by JO
Looking for a new jam ? Follow the 🐈 ! #FollowTheCat http://catmusic.me Muzic: Florin Boka, Lucian Nagy, Dorian Micu  Lyrics: Dorian Micu Productie: Florin Boka, Lucian Nagy Mix & Master: Florin Boka, Lucian Nagy Share your favorite video with your friends 🙌 !  Facebook ➜ http://fb.com/CatMusicRomania Subscribe for more good music: https://goo.gl/Hx4S8E (P)&(C) Cat Music Romania ❌ Please, do not use this song without permission of Cat Music by Cat Music (YouTube), 28 aug. 2020

22. Puiu Călinescu şi Marius Pepino - Saramura (1975). TVR, scenetă amuzantă - Aug 27, 2020 6:26:00 PM
VIDEO: Puiu Călinescu şi Marius Pepino - Saramura (1975). TVR, scenetă amuzantăImagini din Arhiva TVR difuzate la Gala umorului, pe TVR1, cu Puiu Călinescu şi Marius Pepino în sceneta umoristică „Saramura” de Octavian Sava, Grigore Pop şi Dan Mihăescu.
by TVR (YouTube), 20 iun. 2016


23. Octavian Cotescu și Marin Moraru - Un film profund realist (scenetă amuzantă, TVR) - Aug 27, 2020 9:32:00 AM
VIDEO: Octavian Cotescu și Marin Moraru - Un film profund realist (scenetă amuzantă, TVR)O înregistrare din studiourile TVR din anul 1979 cu Octavian Cotescu și Marin Moraru, ”Un film profund realist” de Dumitru Solomon.
by TVR (YouTube), 24 sept. 2014


24. Adriana Trandafir, Jean Constantin, Alexandru Lulescu şi Radu Stoenescu - Cadavrul vioi (scenetă amuzantă, TVR, 1994) - Aug 26, 2020 1:40:00 PM
Adriana Trandafir, Jean Constantin, Alexandru Lulescu şi Radu Stoenescu - Cadavrul vioi (scenetă amuzantă, TVR, 1994)Imagini din Arhiva TVR, difuzate şi în a treia ediţia Gala umorului la TVR Moldova, cu Adriana Trandafir, Jean Constantin, Alexandru Lulescu şi Radu Stoenescu în sceneta umoristică „Cadavrul vioi”, scenetă din repertoriul Teatrului de Revistă „Cărăbuş”.

Mai multe momente umoristice cu mari artişti ai comediei româneşti găsiţi pe canalul nostru de YouTube https://goo.gl/BN9o5K

http://www.facebook.com/fantvr1
http://www.tvr.ro
http://www.tvrplus.ro
http://youtube.com/TVRcanaluloficial

by TVR (YouTube), 10 aug. 2017


25. Ileana Stana Ionescu, Nicu Constantin, Alexandru Lulescu - Cu nevasta nu-i de glumit (TVR, scenetă amuzantă) - Aug 26, 2020 1:32:00 PM
Cu nevasta nu-i de glumit - Ileana Stana Ionescu, Nicu Constantin, Alexandru Lulescu (TVR, scenetă amuzantă)Cu nevasta nu-i de glumit - Ileana Stana Ionescu, Nicu Constantin, Alexandru Lulescu
Fragment din programul de Revelion '94.
https://www.facebook.com/ArhivaTVRonline
https://www.youtube.com/ArhivaTVRonline
https://twitter.com/ArhivaTVRonline
https://pinterest.com/arhivatvronline
https://www.instagram.com/arhivatvronline
by arhiva TVR (YouTube), 12 iul. 2017